kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Коктель. Алкогольні коктелі. Смачні коктелі.

Алкогольні коктейлі.


Коктейль «Апельсинова свіжість».

  Інгредієнти: 1/2 стакана горілки, 1/2 стакана апельсинового соку.
  Приготування: Перемішати в міксері протягом декількох секунд горілку та апельсиновий сік, заморожений в морозилці. Суміш розлити по келихах і відразу подати до столу.


Коктейль «Терпка насолода».

  Інгредієнти: 1 стакан горілки, 0,5 л білого вермуту, 1\2 стакани лимонного соку, 3-4 шматочки цукру, 3-4 кубики льоду.
  Приготування: У скляний келих покласти цукор, налити лимонний сік, білий вермут і горілку. Подавати до столу з кубиками льоду.


Коктейль «Цитрон».

  Інгредієнти: 60 мл горілки, 30 мл лимонного лікеру, 10 мл лимонного соку.
  Приготування: Змішати горілку, лимонний сік і лимонний лікер. Коктейль подавати охолодженим.


Коктейль «Вишнева хміль».

  Інгредієнти: 40 мл горілки, 20 мл горобинової настойки, 20 мл апельсинового соку, 20 мл води, «п'яні» вишні, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: У великий келих, прикрашений цукровою скориночкою, покласти лід, налити настойку, горілку та апельсиновий сік, покласти «п'яні» вишні та долити холодну воду.



Коктейль «Фреш».

  Інгредієнти: 20 мл горілки, 20 мл апельсинового або лимонного лікеру, 60 мл апельсинового соку, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: У кулястий келих покласти у вигляді спіралі цедру лимона, налити лікер, горілку, апельсиновий сік, а потім покласти кубики харчового льоду. Пити через соломинку.


Коктейль «Спалах блискавки».

  Інгредієнти: 20 мл горілки, 20 мл апельсинової настойки, 20 мл апельсинового соку, 20 мл лимонного соку, цукрова пудра, 40 мл води, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: Змішати з льодом горілку, настойку і соки. Потім охолоджену суміш процідити та налити у високий широкий келих, додати воду. Зверху посипати щіпкою цукрової пудри. Відразу подати до столу.


Коктейль «М'ятний аромат».

  Інгредієнти: 250 мл горілки, 1 стакан м'ятного лікеру, сік 1 апельсина, лимонна цедра, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: Ретельно розмішати горілку, м'ятний лікер, сік апельсина, натерту на дрібній тертці лимонну цедру. Суміш розлити по келихах і подати з льодом.


Коктейль «Гуд бай Америка».

  Інгредієнти: 1 чарка горілки (або віскі), сік 1 апельсина, 10-20 г льоду.
  Приготування: Змішати горілку або віскі, сік апельсина і трохи харчового льоду, долити воду.


Перцевий коктейль з березовим соком.

  Інгредієнти: 40 мл української горілки з перцем, 1 ч. л лимонного сиропу, 80 мл березового соку або сиропу, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: У келих налити лимонний сироп, українську горілку з перцем, покласти кубики льоду і налити березовий сік (можна консервований).


Вишневий коктейль «Вечірній захід».

  Інгредієнти: 30 мл горілки, 10 мл вишневого лікеру, 20 мл вишневого соку, 20 мл лимонного соку, 10 мл цукрового сиропу.
  Приготування: Перемішати в келиху з льодом вишневий лікер, вишневий і лимонний соки, цукровий сироп. Процідити та розлити по фужерах, заздалегідь поклавши в кожен кубики льоду. Прикрасити часточкою лимона.


Коктейль «Вишня в келиху».

  Інгредієнти: 250 мл горілки, 500 г вишень, 250 г цукру, 150 мл вишневого лікеру, 100 мл води.
  Приготування: Вишні промити та видалити кісточки, розім'яти і процідити сік через сито. У сік додати цукор, вишневий лікер, горілку і воду. Розмішати суміш і налити в келихи, покласти в кожен декілька вишень з варення і кубики льоду.


Аличевий коктейль.

  Інгредієнти: Аличевий лікер, пшенична горілка, лід.
  Приготування: Налити в чарку в рівній пропорції аличевий лікер і пшеничну горілку. Подати з льодом.


Коктейль-шампанське.

  Інгредієнти: Апельсин, цедра лимона, 1 кубик рафінаду, лікер «Південний», мандариновий лікер, шампанське.
  Приготування: У келих для шампанського покласти часточку апельсина, прямокутник лимонної шкірки і кубик цукру-рафінаду, просочений трьома, чотирма краплями лікеру «Південний». Додати 1 ч. л мандаринового лікеру і влити в келих холодне шампанське.


Абрикосовий коктейль.

  Інгредієнти: 20 мл абрикосового лікеру, 20 мл десертного вина, 0,5 мл м'ятного лікеру.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати, не збиваючи, додати лід.


Дамський коктейль.

  Інгредієнти: 10 мл коньяку, 40 мл вишневого лікеру або «Шеррі-Бренді». 20 мл лимонного соку, 10 мл малинового соку.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати, не збиваючи, додати лід.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)