kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Алкогольні коктелі в домашніх умовах.

Алкогольні коктелі.


Коктейль «Літня прохолода».

  Інгредієнти: 20 мл коньяку, 20 мл м'ятного лікеру.
  Приготування: Налити в келих шарами лікер і коньяк.


Коктейль з червоним вином.

  Інгредієнти: 6 шматочків цукру-рафінаду, 0,75 л червоного сухого вина, 1 стакан води, 1\2 стакана коньяку, 1\2 лимона.
  Приготування: Шматочки цукру-рафінаду, просочивши соком половини лимона, покласти в скляний глек або миску і залити сумішшю з червоного сухого вина, води і коньяку. Додати часточки або кружечки двох апельсинів і кубики льоду. Ложкою розлити в широкі келихи.


Коктейль «Діамант».

  Інгредієнти: 40 мл вишневого лікеру, 1 яєчний жовток, 10 мл коньяку, 10 мл десертного вина.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати. Подати коктейль охолодженим.


Коктейль з десертним вином.

  Інгредієнти: 40 мл десертного вина, 20 мл коньяку, 0,5 мл лікеру «Південний», 1 яєчний жовток.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати. Подати коктейль в келиху.



Апельсиновий коктейль.

  Інгредієнти: Сік 1 апельсина, 20 мл коньяку, 20 мл вермуту.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати. Подати коктейль в келиху.


Фруктовий коктейль.

  Інгредієнти: Плодово-ягідне вино, вишневий лікер і коньяк.
  Приготування: Перемішати інгредієнти в рівних кількостях. Додати по 1 ч. л цукрової пудри і лимонного соку. Гарнір - ягода вишні.


Весільний коктейль.

  Інгредієнти: 20 мл рому, 10 мл лимонного соку, 10 мл апельсинового соку, 1 мл цукрового сиропу, червоне вино.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати. У високий келих покласти кубики льоду і залити приготовлену суміш. Потім, не перемішуючи, додати червоне вино.


Коктейль «Смак пристрасті».

  Інгредієнти: 20 мл рому, 20 мл мандаринового лікеру «Південний», 1 яйце, шампанське.
  Приготування: Змішати в келиху ром, мандариновий або «Південний» лікер. Розбити сире яйце, відокремити білок, а жовток обережно покласти в келих. Потім налити охолоджене шампанське і подати до столу, не перемішуючи.


Коктейль «Тропіканка».

  Інгредієнти: 40 мл рому, 20 мл лікеру «Південний», 0,5 мл лимонного соку, 0,5 мл малинового соку.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати. Подати в келиху.


Коктейль «Банкетний».

  Інгредієнти: 20 мл «Шеррі-бренді», 20 мл рому, 0,5 мл апельсинового соку, 2 мл лимонного соку.
  Приготування: У високу винну чарку, наполовину наповнену коленим льодом, додати, не перемішуючи, «Шеррі-бренді», ром, апельсиновий і лимонний соки.


Ромовий коктейль.

  Інгредієнти: 20 мл рому, 0,5 мл цукрового сиропу, 0,5 мл малинового соку, 0,5 мл «Південного» лікеру.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати. Гарнір - фрукти.


Коктейль з лимонним соком.

  Інгредієнти: 40 мл рому, 20 мл лимонного соку, 1 ч. л цукрового сиропу.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати, розлити коктейль по чарках, поклавши в кожну щіпку подрібненої лимонної цедри.


Коктейль «Турбуленс».

  Інгредієнти: 60 мл сухого білого вина, 40 мл апельсинового сиропу, 40 мл газованої води або шампанського, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: У високому келиху з льодом змішати апельсиновий сироп і сухе вино. Додати содову або газовану воду.


Коктейль «Легіон».

  Інгредієнти: 100 мл шампанського, 10 мл коньяку, 20 мл апельсинового соку, 1 шматочок цукру-рафінаду, часточка апельсина, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: У високий келих покласти лід, кусочок цукру, влити апельсиновий сік шампанське. Келих прикрасити часточкою апельсина або гарніром зі скибочки лимона і спіралі з цедри апельсина.


Коктейль «Чарівність Кармен».

  Інгредієнти: 60 мл сухого червоного вина, 2-3 апельсинові часточки, 40 мл апельсинового соку, 20 мл цукрового сиропу, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: У келих покласти апельсинові дольки, налити сухе червоне вино, апельсиновий сік, цукровий сироп і розмішати ложечкою. Потім долити трохи червоного шампанського і покласти кубики льоду.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)