kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Рецепти коктелей. Коктель з іикером.

Алкогольні коктейлі.


Коктейль «Апельсиновий шарм».

  Інгредієнти: 80 мл білого десертного вермуту, 20 мл горілки, 20 мл апельсинового лікеру, апельсинові часточки, кубики льоду.
  Приготування: У келих покласти апельсинові часточки, налити горілку, білий десертний вермут і апельсиновий лікер. Потім додати кубики льоду і розмішати.


Чорно смородиновий коктейль «Десертний».

  Інгредієнти: 60 мл чорно смородинової наливки, 30 мл вишневої наливки, 20 мл слив'янки, 2 кубики льоду.
  Приготування: Змішати в шейкері наливки: чорно смородинову, вишневу і слив'янку. Перед подачею до столу додати лід.


Коктейль «Міроза».

  Інгредієнти: 60 мл червоного портвейну, 40 мл апельсинового лікеру, 20 мл коньяку, 10 мл цукрового сиропу, часточка апельсина, 1\2 кубика льоду.
  Приготування: У високий лід, налити вино, лікер, коньяк, сироп і злегка перемішати. Гарнір - часточки апельсина.


Коктейль «Північне сяйво».

  Інгредієнти: 40 мл білого вермуту, 20 мл лікеру «Південний», 20 мл абрикосового соку, 10 мл лимонного соку, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: Лікер «Південний», міцний білий вермут, абрикосовий і лимонний соки, кубики льоду з'єднати. Потім коктейль перелити в плоский келих. На гарнір подати часточки апельсина.



Сливовий коктейль.

  Інгредієнти: 30 мл сливової настойки, 40 мл сливового соку, 20 мл цукрового сиропу, 30 мл води або шампанського (солодкого або напівсолодкого), часточка апельсина, 20 г льоду.
  Приготування: Всі інгредієнти коктейлю, окрім шампанського, змішати в стакані з льодом, вилити у високий келих. Перед подачею до столу додати шампанське. Гарнір-дольки лимона.


Коктейль «Старий томас».

  Інгредієнти: 50 мл лікеру «Ванна Таллінн» («Старий Таллінн»), 75 мл соку порічки, 25 мл компоту з вишень, 1 часточка лимона, 4-6 вишень, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: Змішати лікер, сік червоної смородини і компот з вишень. У готовий коктейль додати дольку лимона, вишні, лід та розмішати в келиху. Краї келиха прикрасити цукром. Подати зі смаженим мигдалем.


Російський коктейль «Хвойний».

  Інгредієнти: 2 ст. л вишневої наливки, гілочка ялинки (або сосни), 1 ч. л коньяку, 150 мл апельсинового соку, вершкове морозиво, 1 часточка лимона.
  Приготування: За годину до подачі до столу розтовкти декілька гілок ялинки або сосни і залити 1 ч. л коньяку. У вузький високий стакан налити дві столові ложки вишневої наливки, потім - 150 мл апельсинового соку. Виложити збите в міксері вершкове морозиво, збризнуте декількома краплями хвойного коньяку-настою. Подати з тонкою часточкою лимона, прикрасивши ялиновою гілочкою.


Сніговий коктейль «Іній».

  Інгредієнти: 20 мл малинової наливки (малинового соку), 20 мл лікеру «Південний», сік 1\2 лимона, 1-2 ст. л льоду.
  Приготування: З'єднати лікер «Південний», малинову наливку або малиновий сік і сік лимона. Додати лід, перемішати і процідити в чарку, заздалегідь прикрашену цукровим «інієм».


Коктейль «Листя м'яти».

  Інгредієнти: 50 мл малинової настойки, 150 г малини, 3-4 ст. л малинового сиропу, 0,3 л молока, 100 г морозива, листя м'яти.
  Приготування: Добре перемішати в міксері заморожену малину, молоко, ванільне морозиво і малинову настойку. За бажанням можна додати трохи малинового сиропу. Напій розлити по келихах і прикрасити ягодами малини і листям перцевої м'яти.


Яблучний коктейль «Ре мінор».

  Інгредієнти: 40 мл яблучної настойки, 20 мл горілки, 60 мл шампанського, 20 мл апельсинового лікеру, часточка лимона, 2 кубики льоду.
  Приготування: Всі інгредієнти, окрім шампанського, з'єднати в стакані з льодом, потім вилити в широкий келих, прикрашений лимоном. Перед подачею до столу в келих додати шампанське.


Коктейль «Аромат полів».

  Інгредієнти: 40 мл рожевого лікеру, 30 мл аличевого лікеру, 10 мл м'ятного лікеру, 20 мл ванільного лікеру, 10 мл лимонного соку, консервовані фрукти, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: Добре перемішати в шейкері рожевий, аличевий, м'ятний, ванільний лікери і лимонний сік. Перед подачею до столу прикрасити консервованими фруктами і покласти в келихи кубики льоду.


Горобиновий коктейль.

  Інгредієнти: 80 мл горобинової настойки на коньяку, 30 мл лікеру «Південний», 20 г вишні або черешні, 20 г льоду.
  Приготування: Збити в міксері горобинову настойку на коньяку і лікер «Південний». У келих покласти консервовані вишні і лід і налити коктейль.


Кавово-ванільний коктейль «Вогні диско».

  Інгредієнти: 25 мл кубанської гіркої настойки, 25 мл кавового лікеру, 25 мл ванільного лікеру, 25 мл лікеру «Старий Арбат», 100 мл мінеральної води, 2-3 часточки апельсина або лимона, кубик льоду.
  Приготування: Змішати лікери: кавовий, ванільний, «Старий Арбат» і кубанську гірку настойку. Перед подачею до столу додати мінеральну воду. Прикрасити 2-3 часточками апельсина або лимона.


Коктейль «Лікер з вершками».

  Інгредієнти: 3-5 ч. л кавового лікеру, 3/4 келиху вершків.
  Приготування: Кавовий лікер охолодити. Пастеризовані вершки налити в келих. Лікер долити за смаком. До цього напою можна подати печиво, бісквіти, східні солодощі.


Коктейль «Мандарин».

  Інгредієнти: 40 мл джину, 20 мл мандаринового лікеру, сік 1\4 лимона, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: Змішати джин, мандариновий лікер, сік лимона. Додати лід.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)