kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Алкогольні коктелі. Приготування коктелів. Англійский коктейль.

Алкогольні коктейлі.


Коктейль «Веселий мандарин».

  Інгредієнти: 20 мл джину, 20 мл мандаринового лікеру, 2 кубики льоду.
  Приготування: Змішати джин і мандариновий лікер. Додати лід.


Персиковий вечірній коктейль «Прогулянка при місяці».

  Інгредієнти: 1/4 стакана джину, 1/2 стакана вермуту, 1/4 стакана персикового соку, 1 ч. л лимонного соку, 1/4 стакана льоду.
  Приготування: З'єднати, не збиваючи, вермут, джин, персиковий і лимонний соки і декілька шматочків льоду. У келих покласти консервовану вишню.


Коктейль «Чарлі».

  Інгредієнти: 35 мл джину, 10 мл абрикосового бренді, 25 мл лимонного соку, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: У шейкер покласти кубики льоду, добавити всі інгредієнти, перемішати і налити через ситечко в стакани для коктейлю.


Коктейль «Зимові роздуми».

  Інгредієнти: 35 мл джину, 25 мл рому, 20 мл лимонного соку, 1\2 ч. л цукрового сиропу, 1 часточка апельсина.
  Приготування: Всі інгредієнти змішати в шейкері, подати з льодом. Гарнірувати часточкою апельсина.



Лимонний коктейль.

  Інгредієнти: 1\2 чарки кубинського рому, 2 чарки червоного столового вина «Каберне» 1-3 ч. л цукрового сиропу, сік 1\2 лимона, мінеральна вода, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: Змішати в келиху червоне столове вино «Каберне», кубинський ром, сік лимона, цукровий сироп. Перед подачею до столу налити в келих холодну мінеральну воду.


Англійський коктейль «Королівський».

  Інгредієнти: 20 мл джину «Королівський», 1 ч. л лікеру «Бенедиктин», 20 мл малинового соку.
  Приготування: Все інгредієнти змішати в шейкері. Подати коктейль охолодженим.


Коктейль «Малиновий джин».

  Інгредієнти: 40 мл джину, 20 мл білого вермуту, 20 мл малинового сиропу, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: Всі інгредієнти змішати в шейкері. Додати лід.


Рицарський коктейль.

  Інгредієнти: 20 мл джину, 20 мл рому, 20 мл абрикосового лікеру, 10 мл соку лимона, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: Змішати ром, джин, абрикосовий лікер і сік лимону. Додати лід.


Коктейль «Асорті».

  Інгредієнти: 20 мл джину, 10 мл коньяку, 10 мл вермуту, 10 мл абрикосового лікеру.
  Приготування: Змішати джин, коньяк, вермут і абрикосовий лікер. Подати коктейль охолодженим.


Слойоний коктейль «Краплі дощу».

  Інгредієнти: 20 мл джину, 20 мл портвейну, 10 мл лимонного соку, 10 мл цукрового сиропу.
  Приготування: Налити в чарку, не перемішуючи, портвейн, джин, цукровий сироп і лимонний сік. На гарнір подати часточки лимона.


Коктейль «Мангоманія».

  Інгредієнти: 75 мл джину, 75 мл соку манго, 1-2 кубика льоду.
  Приготування: Перемішати в шейкері джин і сік манго. У готовий коктейль додати кубики льоду, а краї келиху прикрасити цукровим «інієм» і спіраллю з цедри апельсина.


Малиновий коктейль «Єгипет».

  Інгредієнти: 40 мл арабського рому, 1 ч. л лікеру «Південний» (або «Шартрез»), 1 ч. л малинового соку, 1 ч. л цукрового сиропу.
  Приготування: Змішати арабський ром, цукровий сироп, малиновий сік, лікер «Південний» (або «Шартрез»). Гарнір - підсмажений мигдаль.


Горіховий коктейль.

  Інгредієнти: 2 чарки рому, 2 ст. л волоських горіхів, 2 стакани молока, 2 ст. л цукру, 2 ст. л вершків, 1 ст. л какао, 2-3 кубики льоду.
  Приготування: Розтерти і збити в міксері горіхи з молоком і цукром. Додати молоко, вершки, згущене какао, ром і лід. Подати напій у високих келихах.


Ромовий коктейль з малиновим сиропом.

  Інгредієнти: 20 мл рому, 20 мл коньяку, 20 мл малинового сиропу, 1-2 кубики льоду.
  Приготування: Змішати ром, коньяк і малиновий сироп. Подати з льодом.


Коктейль «Патрік».

  Інгредієнти: 2 чарки коньяку, 2 ст. л волоських горіхів, 2 стакани лимонного соку, 2 ст. л цукру, 2 ст. л вершків, 1 ст. л какао, 2 кубики льоду.
  Приготування: Розтерти і збити міксером горіхи з лимонним соком і цукром. Додати вершки, згущене какао, марочний коньяк і лід. Подати напій у високих келихах, прикрасити подрібненою медункою.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)