kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Млинці.

Млинці.

  Млинці — один з самих прадавніх виробів кухні, що появились ще до IX століття в язичні часи.
  Це чи не най економніше борошняне блюдо, для якого потрібний мінімум муки при максимумі рідини, оскільки для млинців вживається вельми рідке тісто. Ще більш збільшують об'єм цього тіста дріжджі. Млинці відрізняються абсолютно особливою консистенцією - вони м'які, рихлі, пишні, легкі і при цьому як би напівпрозорі.
  Можна пекти млинці з різними приправами: дрібно нарізаною зеленою цибулею, нарізаними вареними яйцями, з оселедцем, нарізаним на маленькі шматочки, снетками і іншою рибою. До млинців подають розігріте сливове пюре, топлене або рослинне масло, сметану, оселедця, балик, анчоуси, лососину, сьомгу, кету і ікру різних сортів. Дуже популярні млинці з різними начинками, і солодкими, і пікантними, але мало хто знає, що з млинців можна приготувати дуже смачні пиріжки, запіканки, пироги і торти, хоча за старих часів (та і зараз на Заході), вони були дуже популярні.
  Спробуйте і Ви приготувати що-небудь по рецептах нашого сайту і порадуйте своїх близьких оригінальними і смачними млинцями.


Млинці з грибами і сиром.

  Інгредієнти: Склад для млинців: Мука - 1,5-2 стакани, молоко - 0,5 літра, яйця - 3 шт, цукор - 1 столова ложка, олія рослинна - 1-2 столові ложки, шинка - 200-300 г, мариновані гриби - 1 банка, сир твердий - 200 г для начинки з цибулею і грибами, шампіньйони або інші гриби - 300 г, цибуля ріпчаста - 1-2 шт, мариновані огірочки (за бажанням) - 2-3 шт, рослинна олія для піджарювання, сіль, свіжо мелений перець, вершкове масло для піджарювання.
  Приготування: Для млинців із грибами і сиром на широкій сковороді випекти млинці. Шампіньйони вимити, обсушити і нарізати скибочками. Цибулю почистити і дрібно порізати. На розігрітій з рослинною олією або вершковим маслом на сковороді обсмажити цибулю до м'якості. Додати гриби, і смажити, помішуючи до готовності. Посолити і поперчити за смаком. До цибулі із грибами можна додати подрібнену зелень. Сир натерти на тертці. На середину млинців покласти -1 столову ложку грибів і посипати сиром. Побажанню, на гриби можна покласти декілька кружків маринованого огірка. Млинці скрутити конвертиком і обсмажити з двох сторін на вершковому маслі до рум'яної скориночки.


Оладки "Багатирські".

  Інгредієнти: Картопля - 600 гр, морква - 300 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, олія рослина - 1\2 стакана, пластівці вівсяні - 3 ст. ложки, яйце - 1 шт, перець чорний мелений, сіль за смаком, редиска - 1 пучок, помідор - 1 шт, зелень кропу і петрушки, сметана - 200 гр.
  Приготування: Картоплю і моркву натерти на грубій тертці. Цибулю дрібно порізати. З'єднати подрібнені овочі з вівсяними пластівцями і яйцем, посолити, поперчити і добре перемішати. Смажити оладки, викладаючи столовою ложкою в розігріту олію, з двох сторін. При подачі на оладки покласти по 2 кружечки редиски - "очі", скибочки помідора - "ротики" і зелень - "волосся". Окремо подати сметану.


Оладки кукурудзяні з сиром і креветками.

  Інгредієнти: Кукурудза консервована - 200 гр, сир - 100 гр, креветки очищені - 100 гр, морква - 2 шт, яєчний жовток - 2 шт, часник - 2 зубчики, масло рослинне - 6 ст. ложок, кокосова стружка - 4 ст. ложки, крупа кукурудзяна або мука - 2 ст. ложки, зелень петрушки різана - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, лимон - 1\2 шт, сіль.
  Приготування: Виложить кукурудзу в сито, дайте рідині стекти і приготуйте із зерен пюре. Змішайте пюре з 50 гр. сиру і дрібно порізаними креветками, додайте терту моркву, подрібнений часник, жовтки, кокосову стружку, сіль, перець, кукурудзяну крупу або муку. Отриману масу викладіть порціями на розігріту з маслом сковороду і випікайте оладки по 3 хвилини з кожного боку. Сир, що залишився, перемішайте із зеленню. Подайте оладки разом з сиром, оформивши лимоном і креветками.


Млинці на дріжджах.

  Інгредієнти: Мука 5 ст., молоко 5 ст., яйця 3-4 шт., цукор 2 ст. л, сіль 1 ч. л, дріжджі 50 г, жир 200 г, шпик 20 г (для мастила сковороди).
  Приготування: У двох стаканах теплого молока розвести всі дріжджі і три стакани муки. Добре перемішане тісто зав'язати серветкою і поставити в тепле місце на 30-40 хвилин до збільшення в об'ємі в 2 рази. У готову опару покласти цукор, сіль, розтерті яєчні жовтки, жир. Все перемішати і всипати останню муку, потім вимісити до еластичного стану і розвести поступово теплим молоком. Повторно поставити в тепле місце для підйому і збільшення в 2 рази. Тісто, що піднялося, знову перемішати і дати йому ще раз піднятися. Після цього в тісто покласти збиті в міцну піну білки і залишити його на 15-20 хвилин, щоб воно піднялося; як тільки воно підніметься, приступати до випічки млинців. Тісто слід наливати на добре розігріту сковороду, що промазана жиром. Після кожного випеченого млинця сковороду змащувати маслом або шматком шпика, насадженого на вилку. Тісто наливати на сковороду і, нахиляючи її, розливати по всій сковороді. Для млинців береться пшенична або гречана мука, а інколи та і інша разом.



Млинці на опарі.

  Інгредієнти: Мука б ст., молоко 5 ст., масло 3 ст. ложки, яйця 2 шт., цукор-пісок 2 ст. ложки, сіль 1,5 ч. ложки, дріжджі 40 г.
  Приготування: У посуд влити 2 стакани теплої води, розвести дріжджі, всипати 500 грамів муки, ретельно розмішати, накрити і поставити в тепле місце. Коли тісто підніметься, його треба розмішати, щоб воно сіло, знову поставити в тепле місце, дати піднятися і ще раз опустити, додавши в тісто збиті в піну яєчні білки. Пекти млинці відразу після підйому тіста. Хороші млинці получаються, якщо тісто підійшло не менше 2-3 рази.


Млинці заварні з пшеничної і гречаної муки.

  Інгредієнти: Мука 2,5 ст., гречана мука 2,5 ст., дріжджі 20 г, молоко 2 ст., яйця 3 шт., масло 50 г.
  Приготування: По 200 грамів пшеничної і гречаної муки просіювати, заварити крутим окропом (300 грамів), ретельно розмішати. Коли тісто буде лише теплим, додати в нього розведені в теплій воді дріжджі, добре змішати і поставити посуд в судину з теплою водою. Дати піднятися, влити стакан теплого молока і додати решту муки, ретельно розмішати і дати знов піднятися. За 30 хвилин до початку випікання млинців закип'ятити стакан молока з маслом, обварити цією сумішшю тісто. Коли воно злегка остигне, влити сирі яйця, сіль, добре вибити тісто і, після того, як воно знов підніметься, пекти млинці.


Млинці скороспілі.

  Інгредієнти: Мука 3 ст., вода 3 ст., яйця 3 шт., сода 0,5 ч. л, цукор-пісок 1 ст. л, сіль 1 ч. л, лимонна кислота 1/3 ч. л.
  Приготування: У яйця, розтерті з цукром, поступово влити воду і всипати сіль і розчин соди. Добре перемішану рідину поступово влити в муку. Тісто розмішати до зникнення борошняних грудочок. У приготоване тісто налити розведену дрібно товчену лимонну кислоту. Все добре розмішати і відразу ж приступати до випічки млинців звичайним способом.


Млинці швидкі з припічками.

  Інгредієнти: Мука пшенична 2,5 ст., мука гречана 2,5 ст., молоко 1 л, сода 1 ч. л, яйця 6 шт., сіль і лимонна кислота за смаком.
  Приготування: Гречану і пшеничну муку (або лише пшеничну) розвести молоком до густини сметани, додати яйця, сіль, добре підбити, влити соду, розпущену в чверті стакана холодної води, і лимонну кислоту, також розпущену у воді. Швидко розмішати і пекти. Для різноманітності печуть млинці з припічками. Припік з яєць. Зварені яйця дрібно порізати, потім злегка обсмажити на сковороді. На сирий млинець столовою ложкою насипати трохи обсмажених яєць і допекти млинець. Припік з цибулею. Цибулю дрібно порізати, обсмажити (але не пережарювати) в маслі і покласти на сирий млинець. Припік з морквою. Очистивши моркву, обмити її, посолити, зварити, потім дрібно порізати, обсмажити в маслі і класти помалу на сирий млинець. Припік з грибами. Гриби замочити на 2-4 години, відварити, потім обсмажити з мукою і пропустити через м'ясорубку.


Млинці гречано-пшеничні царські.

  Приготування: Поставити опару з 3 стаканів гречаної муки, 0,6 л теплого кип'яченого молока і 25 г дріжджів. Коли підніметься, додати 5 жовтків, розтертих з 100 г вершкового масла і 200 г сметани, трохи менше як 2 стакани пшеничної муки, 0,3 л теплого молока, по 1 столовій ложці солі і цукрового піску, ретельно вимісити лопаткою до тих пір, поки тісто не відставатиме від неї, і поставити в тепле місце на 1,5-2 години. Тоді окремо збити 5 білків і 0,3 л вершків, з'єднати їх, поклавши білки у вершки. Влити цю суміш в тісто, обережно, зверху вниз, розмішати, дати постояти 10-15 хвилин, щоб трохи підійшло, і випекти млинці.


Млинці гречано-пшеничні боярські.

  Приготування: Поставити опару з 2,5 стаканів пшеничною і 0,5 стакана гречаної муки, 2,5 стаканів холодної кип'яченої води і 25 г дріжджів. Дати піднятися в теплому місці, додати 1 стакан гречаної муки, вибити лопаткою і дати ще раз підійти. За 2 години до випічки влити в тісто 2 стакани киплячого молока, посолити за смаком, ретельно розмішати. Коли тісто остигне, додати 2 сирих яйця, 2 столових ложки вершкового масла, перемішати і поставити в тепле місце, щоб піднялося втретє. Тоді, не трясучи каструлю (інакше тісто може обпасти), почати випічку млинців.


Млинці гречано-пшеничні пісні.

  Приготування: Рано вранці поставити опару з 2,5 стаканів пшеничної муки, 0,6 л теплої води і 25 г дріжджів. Коли підніметься, вибити дерев'яною лопаткою, додати по 1 чайній ложці солі і цукрового піску, 2 стакани гречаної муки, вимісити, дати піднятися. За 30 хвилин до випічки влити 0,6 л окропу, розмішати, дати ще раз піднятися і випекти млинці на рослинній олії. До пісних млинців подати гриби, солону рибу, ікру або розігрітий мед.


Млинці гурьєвскі.

  Інгредієнти: 600 г пшеничної муки, 100 г вершкового масла, 4 яйця, 3 ст. кефіру, 15 г цукру, 100 г жиру, сіль за смаком.
  Приготування: Масло розтерти з чотирма жовтками, сіллю і цукром, всипати муку, збити гарненько, розбавити кефіром (тісто має бути, як густа сметана). Потім додати в тісто пінку з чотирьох білків, обережно вимішати і зараз же пекти.


Млинці гурьєвскі скороспілі.

  Приготування: Близько 5 стаканів пшеничної муки розтерти з 8 жовтками і 200 г вершкового масла. Безперервно розмішуючи лопаткою, розвести кислим молоком (близько 0,8 л) до належної густини. Вимісити тісто, додати 8 збитих в міцну піну білків, обережно перемішати і випекти тонкі млинці.


«Зимові» млинці зі снігом.

  Інгредієнти: 400 г муки, 3 яйця, 20 г топленого масла, 5 г соди, жир, 3 жмені чистого снігу.
  Приготування: Яйця розтерти з маслом, додати 2 жмені снігу, муки і соди, посолити, не припиняючи мішати, додати ще жменю снігу. Пекти млинці, як завжди. Якщо тісто виявиться густим, додати ще снігу, щоб було, як густа сметана. Подавати з маслом і сметаною.


Млинці «тюлеві».

  Інгредієнти: 320 г пшеничної і 160 г гречаної муки, 30 г дріжджів, 3 ст. молока, 3 яйця, 50 г жиру, сіль і цукор за смаком.
  Приготування: Дріжджі розвести в двох стаканах молока, змішати з пшеничною мукою. Коли тісто підійде, влити розтерті жовтки, всипати гречану муку, сіль, цукор, дати ще підійти. Потім обдати тісто стаканом гарячого молока, додати збиті білки, обережно розмішати. Пекти тонкі млинці. Подавати з маслом, сметаною, ікрою і тому подібне.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)