kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Млинці рецепт. Другі страви.

Млинці.

  Млинці — один з самих прадавніх виробів кухні, що появились ще до IX століття в язичні часи.
  Це чи не най економніше борошняне блюдо, для якого потрібний мінімум муки при максимумі рідини, оскільки для млинців вживається вельми рідке тісто. Ще більш збільшують об'єм цього тіста дріжджі. Млинці відрізняються абсолютно особливою консистенцією - вони м'які, рихлі, пишні, легкі і при цьому як би напівпрозорі.
  Можна пекти млинці з різними приправами: дрібно нарізаною зеленою цибулею, нарізаними вареними яйцями, з оселедцем, нарізаним на маленькі шматочки, снетками і іншою рибою. До млинців подають розігріте сливове пюре, топлене або рослинне масло, сметану, оселедця, балик, анчоуси, лососину, сьомгу, кету і ікру різних сортів. Дуже популярні млинці з різними начинками, і солодкими, і пікантними, але мало хто знає, що з млинців можна приготувати дуже смачні пиріжки, запіканки, пироги і торти, хоча за старих часів (та і зараз на Заході), вони були дуже популярні.
  Спробуйте і Ви приготувати що-небудь по рецептах нашого сайту і порадуйте своїх близьких оригінальними і смачними млинцями.


Червоні млинці.

  Інгредієнти: Мука 5 ст., молоко 4 ст., яйця 4 шт., масло 50 г, сіль 1 ст. л, цукор 1 ч. л, дріжджі 20 р.
  Приготування: У теплому молоці (3 стакани) розчинити дріжджі і влити їх в муку. Ретельно вибити тісто лопаткою. Поставити в тепле місце, дати піднятися. Розмішати в стакані теплого молока жовтки і розтоплене масло, додати сіль і цукор. Влити в тісто, і розмішавши, дати йому знов піднятися. Безпосередньо перед самою випічкою млинців додати в тісто збиті білки.


Млинці «Мереживні сонечка».

  Інгредієнти: 0.5 л кефіру (кислого молока), 1 ст. л цукру, 1/3 ч. л солі, 1 яйце, 3 ст. муки, 1 ч. л соди, 3/4 ст. окропу, 2 ст. л рослинної олії.
  Приготування: Цукор збити з яйцем і сіллю, потім додати кефір і просіяну муку з содою. Тісто добре розмішати, розбиваючи всі грудочки. Коли воно стане еластичним, додати окріп. Лити в центр тіста, поступово, акуратно розмішуючи. Потім додати рослинну олію. Випікати на розжареній сковороді, не змащуючи її.


Млинці домашні.

  Інгредієнти: 160 г гречаної муки і 300 г пшеничної, 30 г дріжджів, 2 яйця, 2,5 ст. молока, 30 г вершкового масла, 20 г цукру, 50 г жиру, сіль.
  Приготування: Муку пшеничну змішати з водою (0,5 стакана) і заправити кип'яченим молоком, гарненько розмішати, охолодити, додати дріжджі і поставити в тепле місце. Жовтки розтерти з цукром, змішати з тістом. Коли воно трохи підійде, додати гречану муку і пінку з білків. Якщо тісто вийде дуже густе, можна влити трохи молока і поставити, щоб підійшло. Пекти на жирі з обох боків. Подавати з маслом, сметаною, ікрою, сардинами.


Млинці яєчні.

  Інгредієнти: 3 ст. пшеничної муки, 10 жовтків, 3 ст. молока, 2 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка вершкового масла, сіль, масло для випікання.
  Приготування: Вилити в каструлю яєчні жовтки і, додавши до них сіль і цукор, добре розтерти. Потім всипати муку, додати вершкове масло, молоко і замісити досить рідке тісто. Тісто потрібно дуже добре збити, враховуючи, що чим краще збито тісто, тим смачніше вийдуть млинці. Випікати млинці звичайним способом.



Млинці з крохмалем.

  Інгредієнти: 2 ст. л картопляного крохмалю, 1 ст. л з гіркою свіжих дріжджів, по 1 ч. л без гірки солі і цукру, 4 курячих яйця, 1/2 ст. рослинної олії, 1 ч. л без гірки соди, муки по потрібності (повинно бути рідко, ніж на оладки), 1,5 ст. води.
  Приготування: Воду закип'ятити. У холодній воді (1/2 стакана) розвести крохмаль і влити в кип'ячену воду і отримати рідкий кисіль. Дати майже остигнути. Додати дріжджі, сіль, цукор. Дати 1-3 години побродити. Додати курячі яйця, рослинну олію, 1/2 чайної ложки солі без гірки і столову ложку цукру для посилення бродіння, а також соду. Якщо буде густе, розвести теплою водою. Як тільки рідина почне булькати - це означає треба приступати до випічки млинців. Якщо густо, то млинці товсті, майже оладочки. Чим рідко, тим тонші млинці. Можна зробити їх такими, що через них можна буде бачити вулицю, і що на ній робиться.


Млинці молочні легкі з цукром.

  Інгредієнти: Мука 500 г, жовтки 8 шт., цукор 3 ст. ложки, дріжджі 20 г. білки 5 шт., вершки 2,5 ст., молоко 2,5 ст.
  Приготування: Покласти в чашку муку і зробити посередині поглиблення, влити жовтки, розбавлені молоком, додати цукор і щіпку солі. Перемішати все, поки не утвориться гладке, легке тісто. Додати дріжджі, розбавлені молоком. Тісто поставити в тепле місце на 2 години. Потім додати збиті білки і вершки, залишити все це на 10 хвилин. Пекти млинці в духовці. Поверхню змащувати маслом. Готові млинці посипати цукром з обох боків і подавати гарячими.


Млинці легкі з варенням.

  Інгредієнти: Мука 250 г, жовтки 8 шт., білки 8 шт., молоко 2,5 ст., цукор 10 г, масло 125 г, мигдаль гіркий 3 шт., вершки 1 ст., цедра 1 лимона.
  Приготування: Муку змішати з жовтками, молоком, вершками, розтопленим маслом, додати цедру, мигдаль, збиті білки і щіпку солі. Випікати млинці на маленьких сковорідках. Готові млинці скласти на блюдо, посипати цукром. Подавати гарячими з будь-яким варенням.


Млинці «Пестун».

  Інгредієнти: 2 ст. пшеничної муки, 2 ст. молока, 3 яйця, 100 г вершкового масла, 1 ст. вершків, 2 ст. ложки цукру, сіль.
  Приготування: Всипати в миску муку, додати розтерті з цукром і сіллю жовтки, влити вершки і все добре розмішати, щоб не було грудок. Потім влити молоко, додати розтоплене масло, збиті білки і знову все ретельно розмішати. Випікати млинці дуже тонкими.


Млинці кисло-солодкі.

  Інгредієнти: Мука 800 г, молоко 0,5 л, сметана 0,5 ст., вершки 0,5 ст., яйця 12 шт., масло 100 г, цукор-пісок 1 ст. ложка.
  Приготування: З муки і молока приготувати опару, додати сметану, дати піднятися. Потім додати яєчні жовтки, масло. Трохи солі, цукор, поставити на 2 години в тепле місце, щоб ще раз піднялося. У тісто налити густі вершки, збиті білки і через 20 хвилин починати пекти млинці. Подавати з маслом і сметаною.


Млинці молочні.

  Інгредієнти: Мука 1,25 кг, молоко 1,25 л, дріжджі 1/4 ст., масло 100 г, 5 яєць.
  Приготування: Яйця розвести в молоці, додати муку, сіль, лимонну цедру. Пекти на сковороді. Готові млинці скрутити конвертиками, обсмажити з обох сторін в маслі, посипати цукром. Подавати гарячими.


Бісквітні млинці.

  Інгредієнти: 0,5 л кефіру або кислого молока, 3-4 яйця, 1 ч. л сода, 3 ст. л цукру, сіль за смаком, мука.
  Приготування: У миску розбити яйця і збити їх віночком з цукром і сіллю. Добавити кефір і перемішати. Хочу звернути увагу на те, що тісто для млинців необхідно збивати лише віночком. Всипати муки стільки, щоб маса вийшла консистенції густої сметани. Тісто не повинне швидко розтікатися по сковороді. Добре розмішати і додати соду. Оставити на 7-10 хв. Сковороду змастити рослинною олією, добре нагрівати і, викладаючи тісто ложкою, розрівняти його по всій поверхні дна сковороди. Товщина млинця має бути близько 5 мм. Випікати млинці обов'язково накривши кришкою, підрум'янюючи з обох боків. Готові, подавати зі сметаною, медом.


Млинці «Яєчні краби».

  Інгредієнти: 5 крабових паличок, 1/8 ч. ложки солі, 1 ст. муки, 1/2 ст. пива 1 ст. ложка масла, 1 яйце.
  Приготування: Замісити муку, пиво, сіль і жовток, додати столову ложку розтопленого масла. Додати збитий білок. Розмішати. Крабові палички тонко нарізати і додати в тісто. Випікати на сковорідці у вигляді невеликих млинчиків. Подавати гарячими з пивом.


Млинці з беконом.

  Інгредієнти: 250 г муки, 2 яйця, 500 мл молока, 150 г бекону, сіль.
  Приготування: Просіяти муку у велику миску, зробити ямку в середині. Змішати яйця і частину молока, влити цю суміш в ямку і перемішати з частиною муки. Повільно влити молоко, що залишилося, в центр перемішуваної маси. Добавити сіль. Якщо в замішаному тісті все ще залишаються грудки, процідити тісто крізь дрібне сито. Нарізати бекон дуже тонкими скибочками. Підсмажити бекон на гарячому жирі до золотисто-коричневого кольору. Налити тісто на сковороду і смажити на маленькому вогні товстий млинець з обох боків до золотисто-коричневого кольору (коли випікається перша сторона, накрити сковороду кришкою). Подається з великою мискою салату.


Млинці на пиві.

  Інгредієнти: 2 ст. муки, пляшка пива, 2 яйця, 1 ст. л. сметани, 2 пачки сиру, 1 ст. л цукру, 1/4 ст. молока, сіль, панірувальні сухарі.
  Приготування: Жовтки розтерти зі сметаною, додати сіль і цукор, влити стакан пива і все гарненько збити до однорідної маси. Додавши муку, все знову добре вимісити, влити пиво, що залишилося, збиті білки, знову все швидко перемішати. Тісто готове. Смажать млинці на розжареній сковороді, змащеній жиром. Наливають в сковороду тонким шаром і випікають лише одну сторону. Підрум'янену сторону змащують начинкою (м'ясною, сирною, джемом) і згортають в рулет, умочують в яєчно-молочну суміш (яйце плюс чверть стакана молока), обкачують в сухарях і смажать на вершковому маслі.


Російські млинці до масляниці.

  Інгредієнти: 0,5 л молока, 1 яйце, 1 ст. л згущеного молока, 1 ст. л соняшникової олії, 0,5 ч. л соди, 350 г муки, щіпка солі, щіпка лимонної кислоти, рослинна олія для смажіння, шматок вершкового масла для присмачення млинців.
  Приготування: Перемішати яйце, згущене молоко, масло, соду, лимонну кислоту і сіль. Помалу додавати поперемінно тепле молоко і муку, ретельно розмішати, щоб тісто було гладким, без грудок. Смажити бажано на чавунній сковороді, оскільки вона рівномірно розжарюється, перед кожним млинцем змащувати жаровню рослинною олією за допомогою половинки сирої картоплини, насадженої на вилку. Готові млинці присмачуються вершковим маслом і викладаються в глибоке блюдо, встановлене на каструлі з киплячою водою, щоб млинці не остигали.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)