kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Млинці домашні. Другі страви.

Млинці.

  Млинці — один з самих прадавніх виробів кухні, що появились ще до IX століття в язичні часи.
  Це чи не най економніше борошняне блюдо, для якого потрібний мінімум муки при максимумі рідини, оскільки для млинців вживається вельми рідке тісто. Ще більш збільшують об'єм цього тіста дріжджі. Млинці відрізняються абсолютно особливою консистенцією - вони м'які, рихлі, пишні, легкі і при цьому як би напівпрозорі.
  Можна пекти млинці з різними приправами: дрібно нарізаною зеленою цибулею, нарізаними вареними яйцями, з оселедцем, нарізаним на маленькі шматочки, снетками і іншою рибою. До млинців подають розігріте сливове пюре, топлене або рослинне масло, сметану, оселедця, балик, анчоуси, лососину, сьомгу, кету і ікру різних сортів. Дуже популярні млинці з різними начинками, і солодкими, і пікантними, але мало хто знає, що з млинців можна приготувати дуже смачні пиріжки, запіканки, пироги і торти, хоча за старих часів (та і зараз на Заході), вони були дуже популярні.
  Спробуйте і Ви приготувати що-небудь по рецептах нашого сайту і порадуйте своїх близьких оригінальними і смачними млинцями.


Млинці пшеничні слов'янські.

  Приготування: 4 стакани муки з'єднати з 1 стаканом сметани, посолити за смаком, розмішати, вбити поступово 10 жовтків, потім додати 10 збитих в піну жовтків, обережно, доверху вниз, перемішати і пекти млинці на розжареній, змащеній маслом сковороді. Готові слов'янські млинці можна подати з варенням, желе або цукровим піском.


Млинці московські.

  Інгредієнти: 400 г пшеничної муки, 30 г дріжджів, 3 ст. молока, 15 г цукру, 20 г вершкового масла, 2 яйця, 60 г жиру, 25 г сметани.
  Приготування: Муку розділити навпіл. Одну половину змішати з молоком, дріжджами і вершковим маслом. Коли тісто підійде, всипати останню муку, покласти чайну ложку цукру, 1 жовток, 1/4 стакана сметани і пінку з одного білка. Поставити тісто, щоб трохи піднялося, обережно брати ложкою від краю і пекти млинці з обох боків на легкому вогні. Подавати з червоною або чорною ікрою, оселедцем або топленим вершковим маслом.


Млинці сибірські.

  Інгредієнти: Мука 2 сорти 1 кг, 1 л кип'яченої води, 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка соди, 2-3 яйця, 0,5 л молока.
  Приготування: У воду, помішуючи, засипати муку, покласти сіль і соду, збити до рівномірної маси, розвести холодним молоком, перемішати, щоб вийшла консистенція густої сметани. Потім заварити крутим окропом (1 стакан), ще добре перемішати, дати трохи остигнути, додати сирі яйця, перемішати.


Млинці білоруські 1.

  Інгредієнти: 300 г пшеничної муки, 25 г дріжджів, 50-60 г жиру, 200 г картоплі, 1,5 ст. молока або води, сіль за смаком.
  Приготування: Розвести дріжджі в теплій воді з мукою, поставити на 3-4 години в тепле місце. Картоплю натерти на дрібній тертці, змішати з тістом, посолити і дати ще трохи підійти. Наливати тісто на гарячу сковороду з жиром. Додавати млинці зі сметаною або смаженим шпиком. У тісто для цих млинців можна додати трохи гречаної або ячмінної муки.



Млинці білоруські 2.

  Інгредієнти: 10 шт. картоплі, 1,5 ст. муки, 1 ст. кислого молока, 20 г дріжджів, 1 ст. л солі.
  Приготування: Приготувати опару з муки, молока і дріжджів. Поставити її в тепле місце на 4-5 годин для бродіння. Сиру картоплю натерти на дрібній тертці і перемішати з опарою, дати підійти і випекти млинці.


Млинці українські.

  Інгредієнти: 300 г пшона, 300 г гречаної муки, 3-4 ст. л вершкового масла, 2 яйця, 2 ст. л цукру, 2 ст. молока, 15 г дріжджів, 1 ст. сметани.
  Приготування: З перебраного і промитого пшона зварити в'язку кашу, дати вистигнути, після чого протерти крізь сито. У каструлю влити 1/2 стакана молока, додати 1 ст. ложку масла, довести до кипіння, всипати 1 стакан гречаної муки, заварити густе тісто і дати йому остигнути до кімнатної температури. Після цього в тісто влити розведені в теплій воді дріжджі, розмішати і дати підійти, потім додати протерту кашу, останню муку, сирі жовтки, розтерті з цукром, посолити і, вливши тепле молоко, ретельно розмішати і повторно дати підійти. Додавши в тісто збиті в піну білки, смажити млинці. Перш ніж подати до столу, млинці полити маслом, окремо подати сметану.


Млинці херсонські.

  Інгредієнти: На 4 ст. пшеничної муки - 4 ст. гречаної муки, 5 яєць, 5 ст. молока, 50 г дріжджів, 1 ст. л масла, 2 ч. л солі.
  Приготування: 2 стакани пшеничної муки заварюють зі стаканами кип'яченого молока, розмішують масу до однорідної консистенції. Коли маса охолоне, в неї вливають дріжджі, розведенні з цукром в половині стакана теплого молока, всипають гречану муку і 1 стакан пшеничної муки. Тісто добре вимішують і ставлять в тепле місце, щоб підійшло. Жовтки розводять в стакані молока і вливають в готовий окріп, всипають ще по стакану пшеничної і гречаної муки, вливають ложку розтопленого масла, кладуть сіль, добре вимішують, підливають трохи теплого молока і додають піну збитих білків, вимішують, дають ще раз підійти і випікають млинці, не рухаючи тіста.


Ліфляндські млинці.

  Інгредієнти: Мука 8 ст. л, яйця 16 шт., цукор 1 ст. л, вершки 8 ст. л, молоко 8 ст.
  Приготування: Замісити тісто з муки і яєць, налити туди молоко, додати сіль, цукор, збиті білки, вершки. Все добре перемішати і випікати млинці.


Французькі млинці.

  Інгредієнти: Мука 10 ст. л, яйця 6 шт., цукор 4 ст. л, молоко 3 ст., цедра 1 лимона.
  Приготування: Жовтки розмішати з цукром і лимонною цедрою, додати масло, муку, молоко, збиті білки і все добре перемішати. Випікати млинці на сковороді. Подавати з варенням або мармеладом. Як варіант: випекти великі тонкі млинці, потім полити лимонним соком і додати цукор (або полити коньяком, або шоколадним кремом, або додати морозиво), скласти так, щоб вийшла 1/4 круга і щоб начинка була відкрита. У тісто можна додати родзинки, курагу, шинку за смаком. Млинці з різними красиво порізаними фруктами - дуже популярне блюдо у Франції.


Маленькі горіхові млинці «Лепрекони».

  Інгредієнти: 2 ст. л муки, 3 яйця, 4 ч. л вершків, 100 г товчених лісових горіхів, сіль.
  Приготування: Яєчні білки з цукром збити в піну, додати вершки, горіхи і муку, гарненько розмішати і пекти, як завжди.


Млинці індійські.

  Інгредієнти: Мука 600 г, яйця 10 шт., масло 200 г, цукор-пісок 4 ст. ложки, молоко 1 ст., кориця і апельсинова цедра за смаком.
  Приготування: Жовтки кладуть в каструлю, додають муку, масло, добре розтирають і розводять молоком. У тісто вводять білки, додають корицю і апельсинову цедру. Печуть на сковороді. Готові млинці кладуть на тарілку, посипають цукром і ставлять в духовку.


Млинці з горіховою начинкою.

  Інгредієнти: Мука 200 г, яйця 2 шт., молоко, сіль. Начинка: ядра волоського горіха 250 г, молоко 0,5 ст., персиковий або будь-який інший джем 1 ст. л, ром або коньяк 1 ст. л. Підливка: білки 3 шт., цукрова пудра 1 ст. л, молоко 2 ст., ванільний цукор.
  Приготування: Приготувати як завжди тісто для млинців і випекти їх на сковороді. Начинити млинці горіховою начинкою, скрутити в трубочки. Подаючи на стіл, полити підливою і посипати ванільним цукром.
  Приготування начинки. Молоко закип'ятити, змішати з молотими ядрами волоських горіхів, джемом і ромом і варити до здобуття однорідної маси. Приготування підливи. Молоко закип'ятити, покласти туди цукор і додати збиті яєчні білки.


Млинці з сиром.

  Інгредієнти: Мука 3 ст., молоко 3 ст., яйця 5 шт., цукор 3 ст. л, сіль 1 ч. л Начинка: сир 300 г, сметана 2 ст. л, яйця 2 шт., цукор 1 ст. л, мука 1 ч. л, сіль 0,5 ч. л, ванільний цукор 1/3 пачки порошку.
  Приготування: Тісто приготувати так само, як і для млинців звичайних. Млинці випікати на сковороді середнього розміру, не перевертаючи. У охолоджені млинці загорнути сир. Сир для начинки протерти, з'єднати з цукром, сметаною і так далі. Начинку класти на обсмажену сторону млинця. Приготовані таким чином млинці підсмажити в маслі з обох боків.


Сирні млинці з лимонною цедрою.

  Інгредієнти: Мука 2 ст., сметана 0,5 ст., цукор 0,5 ст., молоко 3 ст., яйця 2 шт., масло 2 ст. л, сир 500 г, цедра 1 лимона.
  Приготування: Одне яйце влити в каструлю, всипати туди столову ложку цукру, 0,5 чайної ложки солі, влити стакан молока і все це перемішати. Потім помалу всипати просіяну муку, ретельно вимішуючи дерев'яною лопаткою, додати останнє молоко. Розігріту сковороду добре змастити маслом і налити на неї тісто так, щоб воно покрило сковороду тонким шаром. Пекти, на середньому вогні. Млинці мають бути дуже тонкими. Якщо вони получаються товстими, в тісто додають трохи молока. Сир протерти через сито, додати в нього жовток, цукор, 0,5 чайної ложки солі, лимонну цедру, масло і все це добре перемішати. На обсмажену сторону млинчика покласти столову ложку сиру і завернути млинчик конвертиком. Щоб млинці не розверталися при обсмажуванні, останній вигин змастити яєчним білком. Млинці положити на розігріту сковороду з маслом і обсмажити з обох боків до утворення рум'яної скориночки. На стіл млинці подати гарячими, посипати їх цукровою пудрою. Окремо подати сметану.


Млинці з сиром і родзинками.

  Інгредієнти: Сир 300 г, сметана 250 г, родзинки 100 г, цукор 75 г, масло 50 г, булка 1 шт., яйця 2 шт.
  Приготування: Випекти звичайним способом 10 млинців. Здобну булочку порізати на дрібні кубики, обсмажити на вершковому маслі, отримані грінки змішати з сиром, яйцем, цукром, родзинками і невеликою кількістю сметани; все перемішати. Отриманою масою начинити млинці, залити сметаною і підсмажити. Подавати гарячими.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)