kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Млинці. Закуски смачні млинці.

Млинці.

  Млинці — один з самих прадавніх виробів кухні, що появились ще до IX століття в язичні часи.
  Це чи не най економніше борошняне блюдо, для якого потрібний мінімум муки при максимумі рідини, оскільки для млинців вживається вельми рідке тісто. Ще більш збільшують об'єм цього тіста дріжджі. Млинці відрізняються абсолютно особливою консистенцією - вони м'які, рихлі, пишні, легкі і при цьому як би напівпрозорі.
  Можна пекти млинці з різними приправами: дрібно нарізаною зеленою цибулею, нарізаними вареними яйцями, з оселедцем, нарізаним на маленькі шматочки, снетками і іншою рибою. До млинців подають розігріте сливове пюре, топлене або рослинне масло, сметану, оселедця, балик, анчоуси, лососину, сьомгу, кету і ікру різних сортів. Дуже популярні млинці з різними начинками, і солодкими, і пікантними, але мало хто знає, що з млинців можна приготувати дуже смачні пиріжки, запіканки, пироги і торти, хоча за старих часів (та і зараз на Заході), вони були дуже популярні.
  Спробуйте і Ви приготувати що-небудь по рецептах нашого сайту і порадуйте своїх близьких оригінальними і смачними млинцями.


Млинці з варенням.

  Інгредієнти: Мука 200-250 г, яйця 2 шт., вершкове масло 1 ст. л, молоко 2 ст., свиняче сало 1 шматочок, цукор 1 ст. л, сіль за смаком, варення 1 ст., масло для змазування готових млинчиків.
  Приготування: Жовтки розтерти з цукром і сіллю, додати молоко, добре розмішати, влити розтоплене масло поступово в каструлю з мукою, розмішуючи, щоб не було грудок. Перед тим, як починати пекти, додати збиті в піну білки. Розігріти сковороду, змащену шматочком свинячого сала, налити трохи тіста, повертаючи сковороду так, щоб тісто розливалося тонким шаром. Сковороду поставити на вогонь і, як тільки одна сторона млинця зарум'яниться, широким ножем або лопаткою перевернути його на іншу сторону. На кожен млинчик класти 0,5 ч. ложки варення і згорнути його вчетверо, скласти млинці в мілку каструлю. Кожен ряд збризнути розтопленим маслом. Накрити кришкою і до подачі на стіл тримати на пару. Подати гарячими зі сметаною.


Млинці з яблуками.

  Інгредієнти: Мука пшенична 10 г, молоко 100 г, яйця 1/4 шт., цукор 3 г, сіль 0,3 г, масло вершкове 200 г. Фарш: яблука свіжі 60 г, цукор 15 г, кориця в порошку 0,25 г, масло вершкове 50 г.
  Приготування: Яйця, сіль, цукор змішати і розвести холодним молоком. У отриману суміш всипати муку, ретельно розмішати і процідити. Випікати млинці, підсмажуючи їх лише з одного боку. Яблука вимити, очистити від шкірки і насіння, нарізувати тонкими ломтиками, покласти в сотейник, всипати цукор, закрити сотейник кришкою і приварити яблука до готовності. У підготовлені яблука додати корицю і перемішати. Начинку покласти на середину підсмаженою стороною млинчиків і загорнути краї, надавши млинчикам форму невеликого конверта. Обсмажити млинці на маслі з обох боків. При подачі посипати цукровою пудрою.


Млинці з помідорами.

  Інгредієнти: Помідори 300 г, молоко 200 г, яйця 2 шт., бринза 200 г рослинна олія 50 г, мука, петрушка, сіль.
  Приготування: Помідори дрібно нарізати і варити, поки не стануть м'якими. Протерти через густе сито, щоб видалити насіння. Отриманий соус посолити і змішати з молоком і яйцями. Безперервно помішуючи, поступово додати муку, щоб суміш стала по густині як рідка сметана. Млинці смажити в невеликій сковороді. Подавати теплими, згорнутими удвічі, посипаними зверху натертою бринзою і подрібненою зеленню петрушки.


Млинці з грибами.

  Інгредієнти: Для фаршу: гриби свіжі 100 г, цибуля 30 г, соус 23 г, яйце, хлібна крихта 20 г, масло топлене 15 г, сметана 40 г, зелень петрушки.
  Приготування: Випекти тонкі млинці з прісного тіста по 2-3 на порцію. На підсмажену сторону кожного млинця покласти грибний фарш і завернути його. Змочити поверхню складених млинчиків яєчним білком, обваляти в крихтах білого пшеничного хліба і обсмажити на маслі з обох боків. Помістити в жарильну шафу на 5-6 хвилин. Для приготування фаршу свіжі білі гриби або шампіньйони порізати не дуже дрібно або нашаткувати їх тонкими скибочками і підсмажити в маслі. Цибулю нарізати і підсмажити окремо. Потім з'єднати, додати гарячий молочний соус середньої густоти, як для запечених блюд, і сирий яєчний жовток. Все перемішати і заправити за смаком сіллю і перцем. При подачі покласти млинці на підігріту тарілку або овальне блюдо, покрите паперовою серветкою. Можна прикрасити зеленню петрушки, піджареної у фритюрі. У соуснику подати сметану.



Блінчаті рулетики, фаршировані грибами.

  Інгредієнти: 5 г сушених білих грибів, 40 г муки, 1 яйце, 90 мл молока, 30 г руколи, 1 помідор, 1/2 авокадо, 1 ч. л лимонного соку, 1 цибулина цибулі-шалота, 1 зубчик часнику, 1/2 ст. л вершкового масла, 1 ст. л бренді, 1 ст. л. сиру маскарпоне, 1 ч. л нарізаної петрушки, тертий мускатний горіх.
  Приготування: Гриби на 30 хв. замочити в теплій воді. Змішати муку, яйце, сіль і молоко і залишити на 30 хв. Русолу дрібно нарізувати. Помідор нарізувати кубиками. З авокадо вибрати м'якуш і розтерти в пюре з лимонним соком. Додати руколу, кубики помідора, посолити і поперчити. Гриби дрібно нарізати. Цибулю-шалот і часник дрібно порізати і тушкувати в 1/2 ст. ложки вершкового масла. Додати гриби, смажити 2 хв. Влити бренді, додати маскарпоне з петрушкою, перемішати, приправити сіллю, меленим чорним перцем і мускатним горіхом. На вершковому маслі, що залишилося, випекти 2-3 тонких млинчики, розрізати їх навпіл і кожну половинку змастити різними начинками. Скрутити трубочками і подати на стіл.


Млинці з качиною грудинкою з легким присмаком соєвого соусу.

  Інгредієнти: 1 качина грудинка, 175 мл. молока, 60 г пшеничної муки грубого помелу, 2 яйця, 1 ст. л вершкового масла, 3 ст. л кунжуту, 1/2 качана китайського салату, 500 г броколі, 3 моркви, 100 г шампіньйонів, 75 мл овочевого бульйону з кубиків, рідкий замінник цукру, 4 ст. л соєвого соусу, 2 ч. л крохмалю.
  Приготування: На качиній грудинці хрестоподібно надрізати шкіру. Натерти сіллю і молотим чорним перцем. Викласти грудинку на сковороду шкірою вниз і піджарювати, поки не виступить жир. М'ясо перевернути і досмажувати 15-20 хв. Змішати молоко, муку, яйця, вершкове масло, кунжут, щіпку солі і залишити на 10 хв. Овочі очистити. Салат нарізувати смужками, моркву - шматочками, броколі розділити на качанчики. Гриби очистити. У сковороді обсмажити броколі, моркву, залити бульйоном, тушкувати 5 хв. Додати капусту, гриби, підсолодити, додати соєвий соус, тушкувати ще 5 хв. Крохмаль розвести водою, влити в овочі і приправити спеціями. Випекти 8 млинчиків. М'ясо нарізувати смужками, змішати з овочами, начинити млинці.


Млинці з начинкою з пряних трав з пікантним сиром і солодким перцем.

  Інгредієнти: 4 яйця, 8 ст. л газованої мінеральної води, 200 мл молока, 4 ст. л муки, сіль, мелений чорний перець, 2 стручки червоного солодкого перцю, 1 пучок суміші пряних трав (наприклад, петрушки і цибулі-різанця), 750 г сиру, 80 г соняшникової олії.
  Приготування: З яєць, 4 ст. ложок мінеральної води, молоко, мука, сіль і молотого чорного перцю замісити тісто для млинчиків. Солодкий перець вимити, очистити, 1/2 стручка нарізати полосками і відкласти. Залишки перцю нарізати кубиками. Зелень порізати. Сир змішати із залишками мінеральної води, додати кубики перцю і зелень, приправити спеціями. У сковороді порціями розігріти рослинну олію. Вливаючи по 1 ополонику тіста, на середньому вогні випекти млинці. На млинці викласти сир, скласти навпіл і посипати смужками солодкого перцю. За бажанням прикрасити зеленню і подати на стіл.


Млинці з яйцями або рибою.

  Інгредієнти: Приготувати безопарне тісто рідкої консистенції і дати перебродити при 28-32°C протягом 2-3 годин. Рибу потрібно обробити на філе, нарізувати шматочками масою по 5-10 грамів і обсмажити з жиром на сковороді. Яйця зварити круто і подрібнити.
  Приготування: Підготовлені продукти покласти на гарячу сковороду з жиром, залити тістом і підсмажити млинці, як завжди. До млинців окремо подати масло або сметану. Крім того, до них можуть бути подана ікра, сьомга, кета, оселедець.


Млинці, фаршировані тушкованим м'ясом.

  Інгредієнти: М'ясні консерви 75 г, приварений рис 25 г, останні продукти такі ж, як для будь-яких млинчиків.
  Приготування: Приготувати млинці. Консерви «М'ясо тушковане» (яловичина, баранина, свинина) нагрівати, злити бульйон і жир, а м'ясо пропустити через м'ясорубку. Рис припустити на бульйоні з консервів, бульйон можна використовувати і для приготування соусу, а жир - для пассировання цибулі і заправки рису. Подрібнене м'ясо заправити пассированною цибулею, спеціями і з'єднати з вареним рисом.


Млинці з м'ясом.

  Інгредієнти: 2 ст. муки, 2 ст. молока, 3 яйця, сіль, 75 г жиру. Начинка: 250-300 г вареної, смаженої або тушкованої яловичини, 50 г копченого сала, 1-2 голівки цибулі, сіль, м'ясний бульйон.
  Приготування: Приготувати тісто і обсмажити млинці з одного боку. Сало дрібно нарізати, обсмажити з цибулею, додати пропущене через м'ясорубку м'ясо, сіль, трохи м'ясного бульйону, розмішати і все розігріти. На випечену сторону млинця викласти начинку, краї загнути і обсмажити млинці з двох сторін. Подавати до м'ясного бульйону, овочевим супам.


Млинцеві конвертики з соєвою начинкою.

  Інгредієнти: Для начинки: 200 г розмоченого соєвого фаршу, 1 голівка ріпчастої цибулі, сіль, перець.
  Приготування: Випекти млинці, фарш посолити, поперчити, обсмажити з дрібно нарізаною цибулею, начинити їм млинці, загорнути їх у вигляді конвертів і обсмажити з обох боків на рослинній олії до рум'яної скориночки.


Млинці з морквою, родзинками і курагою.

  Інгредієнти: Млинці 4 шт., родзинки 100 г, курага 50 г, морква 70 г, цукор 20 г, масло 40 г, сметана 60 р.
  Приготування: Випекти звичайним способом 4 млинці. Одночасно нашаткувати моркву і тушкувати її з невеликою кількістю вершкового масла до готовності, потім додати промиті родзинки і дрібно нашатковану курагу, цукор і частину масла, покласти фарш на млинці, загорнути їх і обсмажити з обох боків в маслі. Подавати зі сметаною.


Млинці з вишнями або сливами.

  Інгредієнти: Для начинки: 500 г вишень або слив, 0,5 стакана цукру.
  Приготування: Промиті вишні або сливи очищають від кісточок, посипають цукром, дають 25-30 хв. постояти і відціджують сік. Підготовленні млинці начиняють і підсмажують. При подачі на стіл посипають цукровою пудрою і поливають відцідженим соком.


Млинці з черешнями.

  Інгредієнти: Для тіста: яйця 3 шт., молоко 300 г, мука 150 г, розтоплене вершкове масло 50 г, сіль.
  Приготування: Для начинки: черешня (без кісточок) 100 г, цукрова пудра 100 г, панірувальні сухарі 50 г, кориця мелена 1 г. Яйця збити, поступово домісити до них молоко, сіль, муку. З отриманого тіста випекти млинці, на кожен з яких покласти начинку - суміш з черешень, цукру, сухарів, кориці - і загорнути рулетиком. Подавати до столу, посипавши цукровою пудрою.


Млинці з апельсинами.

  Інгредієнти: Для тіста: 200 г муки, 2 яйця, щіпка солі, 50 г цукру, 1/4 л молока, трохи масла (вершкового або топленого). Для начинки: 6 апельсинів, 50 г нарізаного мигдалю, 1 ст. л масла, листки м'яти для прикраси.
  Приготування: З муки, яєць, солі, цукру і молока зробіть в'язке тісто для млинців. Розігрійте на сковороді трохи масла, вилийте на неї ополоник тіста і почекайте, поки воно розтечеться, утворюючи тонкий шар. Через 2 хвилини, коли тоненький млинчик стане золотистим, обережно переверніть його і смажте ще 1 хв. Готові млинці викладете на тарілку, прикрийте алюмінієвою фольгою і зберігайте в теплі в духовці при температурі 80 °C, поки не використаєте все тісто. Апельсини очистите від шкірки, і акуратно зніміть білу шкірку, щоб залишилася одна м'якуш. Нарізаний мигдаль злегка обжарте в маслі. Покладете зверху на кожен млинчик по 3-4 скибочки м'якуші апельсина і красиво загорніть. Прикрасьте мигдалем і листочками м'яти.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)