kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Млинці. Закуски смачні страви. Млинці з сиром.

Млинці.

  Млинці — один з самих прадавніх виробів кухні, що появились ще до IX століття в язичні часи.
  Це чи не най економніше борошняне блюдо, для якого потрібний мінімум муки при максимумі рідини, оскільки для млинців вживається вельми рідке тісто. Ще більш збільшують об'єм цього тіста дріжджі. Млинці відрізняються абсолютно особливою консистенцією - вони м'які, рихлі, пишні, легкі і при цьому як би напівпрозорі.
  Можна пекти млинці з різними приправами: дрібно нарізаною зеленою цибулею, нарізаними вареними яйцями, з оселедцем, нарізаним на маленькі шматочки, снетками і іншою рибою. До млинців подають розігріте сливове пюре, топлене або рослинне масло, сметану, оселедця, балик, анчоуси, лососину, сьомгу, кету і ікру різних сортів. Дуже популярні млинці з різними начинками, і солодкими, і пікантними, але мало хто знає, що з млинців можна приготувати дуже смачні пиріжки, запіканки, пироги і торти, хоча за старих часів (та і зараз на Заході), вони були дуже популярні.
  Спробуйте і Ви приготувати що-небудь по рецептах нашого сайту і порадуйте своїх близьких оригінальними і смачними млинцями.


Млинці в апельсиновому лікері.

  Інгредієнти: 150 г масла, 200 г муки, 5 яєць, 250 мл молока, сіль, цедра апельсина, сік 1 апельсина, 40 г цукру, 50 г масла, 2 ст. л апельсинового лікеру, 2 апельсини.
  Приготування: Розтопіть масло. Змішайте муку, яйця (додаючи поодинці), молоко, воду і щіпку солі. Гарненько збийте. Додайте розтоплене масло Випікайте млинці до золотистого кольору. Нагрівайте в сковороді апельсинову цедру і сік, цукор і масло. Добавте апельсиновий лікер. Очистите шкірку двох апельсинів і тонко поріжте. Складете 4 млинці вчетверо і покладете їх на сковорідку так, щоб вони просочилися апельсиновою сумішшю. Прикрасьте блюдо апельсинами і свіжою м'ятою. Додайте в кожну порцію по ложці апельсинового лікеру.


Млинці «Сюзана» з карамелевим соусом.

  Інгредієнти: 2 яйця, 6 ст. л муки, 125 мл молока, 2,5 ст. л цукру, 4-5 ст. л. вершкового масла, 4 мл апельсинового лікеру, сік і цедра 1 апельсина.
  Приготування: В одного яйця відокремити білок від жовтка, білок збити, збовтати жовток, друге яйце, муку і 1/2 столової ложки цукру. Повільно додати молоко, щоб вийшло рідке тісто і залишити на 2 години набрякати. Потім з'єднати зі збитим білком. Млинці підсмажити на вершковому маслі, скласти трикутником і поставити в тепле місце. З 1 чайної ложки вершкового масла і залишку цукру приготувати карамель, додати апельсинову цедру, сік і 2 мл. лікеру. Все нагрівати. Побризкати млинці залишками лікеру і підпалити. Подавати з апельсиновим карамелевим соусом.


Млинці з цитрусовими в лимонно-апельсиновому соусі.

  Інгредієнти: 100 г муки, 2 ст. л. цукру, 200 мл молока, 2 яйця, 4 ст. л апельсинового лікеру, 140 г вершкового масла, 1 лимон, 2 апельсини, 6 кусочків цукру-рафінаду, 2 ст. л рому.
  Приготування: Муку змішати з 1 столовою ложкою цукру і молоком. Додати яйця і 2 столових ложки лікеру. Тісто поставити на 2 години у холодильник. 4 столові ложки вершкового масла порціями розтоплювати в сковороді з антипригарним покриттям. Вливати в неї по 1 невеликому ополонику тіста. Сковороду нахиляти, рівномірно розподіляючи тісто. Пекти кожен млинець по 1 хв. з кожного боку. Випекти 8 млинчиків. Цитрусові вимити, три шматочки рафінаду потерти до лимона, решту шматочків до апельсина. З апельсинів вичавити сік. У 125 мл соку розчинити всі шматочки рафінаду. Залишки вершкового масла збити з 1 столовою ложкою цукру і розігріти в сковороді. Влити сік, кип'ятити соус 5 хв. Млинці обваляти в соусі, скласти навпіл і змістити на край сковороди. Змішати залишки лікеру з ромом, перелити в ложку, підпалити і вилити на млинці. Сковороду струшувати, поки полум'я не згасне. Прикрасити млинці, за бажанням, смужками апельсинової цедри.


Мішечки з яблуками і родзинками.

  Інгредієнти: 500 г яблук – очищених і розрізаних на 4 частини, 3 ст. л рому, 3 ст. л родзинок, 30 г цукру, 1 ч. л желатину, цедра 1 лимона, порізана тонкими довгими смужками, цукрова пудра.
  Приготування: Приготуйте млинці. Для начинки замочіть родзинки в ромі. Нагрівайте яблука в каструльці протягом 10 хвилин, часто помішуючи. Зніміть з плитки і остудіть. Додайте в яблучний соус родзинки, заздалегідь зливши ром, цукор і 3 чайних ложки желатину. У киплячу воду на 1 хвилину опустіть тонкі смужки цедри лимона. Викладіть начинку ложкою в центр млинця, загніть краї. Защепіть їх, надайте млинцю форму мішечка. Закріпіть їх тонкою полоскою цедри лимона. Обваляйте млинці в цукровій пудрі.



Млинці «Загадка».

  Інгредієнти: 2 ст. муки, 2 ст. молока, 3 яйця, 100 г вершкового масла, 1 ст. вершків, 2 ст. л. цукру, сіль - за смаком.
  Приготування: Начинка: гарбуз і кабачки вимити, очистити і нарізати дрібними кубиками, варити в цукровому сиропі 30 хв. У просіяну муку, додати розтерті з цукром і сіллю жовтки, влити вершки, тісто перемішати. Влити молоко, додати помягшенне масло, знову перемішати. Білки яєць збити, обережно з'єднати з тістом. Випекти млинці, кожен змастити вершковим маслом. Покласти на млинці начинку, скрутити конвертом, обсмажити. Подавати, поливши сиропом.


Млинці з маком.

  Інгредієнти: 1 ст. муки, 1 ст. молока, 3 яйця, сіль, жир для смажіння. Для начинки: 200 г сиру, 1/2 ст. молока, 100 г маку, 1 ст. родзинок, цукор.
  Приготування: У гаряче молоко всипати розпарений мелений мак і промиті родзинки. Прогріти суміш до загустіння, додати цукор охолодити і змішати із сиром і, 2 жовтками. У миску просіювати муку частинами додати молоко, посолити. Додати в тісто ціле яйце і 2 білки, все добре перемішати. Випекти тонкі млинці лише з 1 боку, перевернути їх на тарілку, обсмажену сторону змастити начинкою, загорнути млинці трубочкам. Покласти їх на змащене жиром деко, змастити маслом і обсмажити в добре прогрітій духовці. Окремо подати молоко або сік.


Млинці з медом або цукром.

  Інгредієнти: 250 г муки, 2,5 ст. молока, 3 яйця, по 2 ст. л. вершкового і топленого масла (для змазування сковороди), 1/4 ч. л. солі.
  Приготування: Змішати 3 яєчних жовтки з молоком (1/2 стакана), додати сіль, цукор і, помішуючи, всипати муку. Після цього покласти розігріте вершкове масло і знову вимісити тісто, щоб не було грудок, поступово вливати останнє молоко, в кінці додати збиті в піну яєчні білки. Смажити млинці нетовстими, на розігрітій сковороді, заздалегідь змазаній маслом. Кожен готовий млинчик скласти, не знімаючи зі сковороди, вчетверо, потім перекласти в підігріте блюдо і покрити серветкою. Подати млинці до столу з медом або цукром.


Королівські млинці з мусом.

  Інгредієнти: Для тіста: 250 г муки, 6 яєць, 4 ст. л цукру, щіпка солі, 1/4 л молока. Для яблучного мусу: 1 кг яблук, 5 ст. ложок цукру, 1 паличка кориці, 4 палички гвоздики, трохи лимонної цедри, 3 ст. л топленого масла, цукрова пудра для посипання.
  Приготування: Відокремите жовтки від білків. Просіюйте муку в миску. Додайте жовтки, цукор, сіль, молоко і зробіть в'язке тісто. Залиште постояти 45 хв. Вимийте яблука, розрізайте кожне на 4 частини і видаліть серцевину. Очистіть, наріжте, додайте 3 ст. ложки води і прянощів. Варіть на середньому вогні 30 хв. Вийміть прянощі і дотріть яблука через дрібне сито. Злегка охолодіть мус. Збийте білки до стану густої піни. Обережно змішайте з тістом. Розігрійте в сковороді топлене масло. За допомогою ложки вилийте тісто на сковороду. Підсмажуйте млинчик, поки він не придбає золотисто-коричневий відтінок. За допомогою двох вилок акуратно розірвіть млинчик на шматочки. Подавайте млинці на стіл з мусом (кожен шматочок занурте в мус), заздалегідь рясно посипавши їх цукровою пудрою.


Млинці з каші.

  Інгредієнти: Каша готова 150 г, мука 20 г, яйця 22 г, молоко 100 г, цукор 5 г, масло топлене 10 г, масло вершкове 15 г, сметана або варення.
  Приготування: Зварити на воді розсипчасту манну, пшоняну, пшеничну або рисову кашу і пропустити її через м'ясорубку. Невелику кількість каші можна протерти через решето. Яйця добре збити з цукром, розвести молоком, посолити, з'єднати з протертою кашею, додати просіяну пшеничну муку і ретельно перемішати так, щоб не було грудок. Приготоване тісто класти ложкою по 40-50 г на гарячу сковороду з топленим маслом, рослинним або свинячим салом і піджарте млинці з обох боків. Подавати в гарячому вигляді з вершковим маслом, сметаною або варенням.


Млинці пікантні.

  Інгредієнти: Мука пшенична 4 ст., мука гречана 6 ст., яйця 6 шт., дріжджі 50 г, молоко 4-5 ст., 1,5 ст. молока і 100 г крупи для каші, вода на опару 2 ст., сіль 1 ст. л
  Приготування: Зварити рідку манну кашу на молоці. Поки не охолоне, вимісити її гарненько ложкою. Окремо розмішати в кип'яченій воді 2 стакани гречаної муки, стакан пшеничної. Коли остигне, покласти дріжджі, розім'яти і дати підійти. Потім додати в опару злегка збиті жовтки, молоко, сіль, зварену манну кашу і останню муку. За годину до випічки обдати кип'яченим молоком, а за 10 хвилин положити збиті білки, перемішати злегка, а потім пекти.


Бабусині млинці.

  Інгредієнти: 1 л тертої картоплі, 3 яйця, 6 ст. л манної крупи, 1 ст. натертих яблук, 100 г жиру, сіль за смаком.
  Приготування: У картоплю вбити яйця, всипати манку, сіль. Додати яблука, перемішати. Випекти млинці на змащеній жиром сковороді. До млинчиків подати сметану, мед, варення з брусниці.


«Сонечки» з манної крупи.

  Інгредієнти: 0,5 ст. манної крупи, 1,5 ст. молока, 2 яйця, панірувальні сухарі, густе варення, 100 г цукатів, 50 г жиру.
  Приготування: Зварити густу манну кашу, охолодити. Викласти її на деко слоєм в 1,5 см, дати охолонути. Формою видавити «сонечки», змастити їх збитим яйцем, за панірувати в сухарях і обсмажити в жирі. Готові «сонечки» змастити варенням, посипати цукатами. Гречану муку отримують, пропустивши кілька разів крупу-ядрицю через кофемолку, а потім просіяти через сито.


Млинці манні.

  Інгредієнти: 0,5 ст. манної крупи, 3 ст. молока, 0,5 ст. пшеничної муки, 0,5 ст. л масла, 2 яйця, 1 ч. л солі, 50 г вершкового масла.
  Приготування: У стакан киплячого молока всипають манну крупу, кладуть масло і варять звичайну манну кашу, яку охолоджують. Потім в манну кашу всипають пшеничну муку, розводять масу 2 стаканами молока, кладуть збиті яйця, сіль, вимішують тісто до однорідності і випікають млинці на маленьких сковорідках. Подають їх з вершковим маслом.


Гречані млинці на воді.

  Інгредієнти: 4 ст. гречаної муки, 1 ст. холодної і 3,5 ст. гарячої води, 25 г дріжджів, по 1 ч. л цукру і солі, 0,5 ст. рослинної олії для жаріння.
  Приготування: Холодну воду розвести з таким же об'ємом муки, і заварити це тісто гарячою водою, розмішати, охолодити, додати дріжджі.


Гречані млинці на молоці.

  Інгредієнти: 4 ст. гречаної муки, 5 ст. молока, 25 г дріжджів, 2 яйця, 25 г слив, масла, 1 ч. л солі, 1 ч. л цукру, 0,5 ст. соняшникової олії.
  Приготування: Дві третини норми молока, дріжджі, муку, вершкове масло, жовтки вимісити, дати підійти. Додати сіль, цукор, обварити останнім молоком, збити, додати збиті білки, дати підійти повторно і відразу ж пекти.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)