kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Другі страви. Приготування млинців.

Млинці.

  Млинці — один з самих прадавніх виробів кухні, що появились ще до IX століття в язичні часи.
  Це чи не най економніше борошняне блюдо, для якого потрібний мінімум муки при максимумі рідини, оскільки для млинців вживається вельми рідке тісто. Ще більш збільшують об'єм цього тіста дріжджі. Млинці відрізняються абсолютно особливою консистенцією - вони м'які, рихлі, пишні, легкі і при цьому як би напівпрозорі.
  Можна пекти млинці з різними приправами: дрібно нарізаною зеленою цибулею, нарізаними вареними яйцями, з оселедцем, нарізаним на маленькі шматочки, снетками і іншою рибою. До млинців подають розігріте сливове пюре, топлене або рослинне масло, сметану, оселедця, балик, анчоуси, лососину, сьомгу, кету і ікру різних сортів. Дуже популярні млинці з різними начинками, і солодкими, і пікантними, але мало хто знає, що з млинців можна приготувати дуже смачні пиріжки, запіканки, пироги і торти, хоча за старих часів (та і зараз на Заході), вони були дуже популярні.
  Спробуйте і Ви приготувати що-небудь по рецептах нашого сайту і порадуйте своїх близьких оригінальними і смачними млинцями.


Млинці гречані червоні.

  Приготування: Замісити тісто з 4 стаканів гречаної муки, 0,6 л теплого молока і 25 г дріжджів. Коли опара підніметься, влити суміш з 0,2 л теплого молока і 4 жовтків, додати близько 100 г розтопленого вершкового масла, 1 столову ложку солі, 1 чайну ложку цукрового піску, вимісити, дати піднятися. Незадовго до випічки додати в тісто один за іншим 4 білки. Млинці ці печуть значно тонше, ніж звичайні.


Млинці гречані на вершках.

  Інгредієнти: По 2 ст. гречаної муки і пшеничної муки, 4 ст. молока, 3 яйця, 100 г вершків, 1 ст. л цукру, 25-30 г дріжджів, 2 ст. л вершкового масла, сіль.
  Приготування: У каструлю всипати гречану муку, влити 2 стакани теплого молока заздалегідь розвівши в нім дріжджі. Все добре розмішати і поставити у тепле місце. Коли тісто підніметься, розмішати його дерев'яною ложкою, влити решту молодо, всипати пшеничну муку і добре перемішати. Тісто знову поставити в тепле місце. Після того, як тісто знову підійде, в нього додати яєчні жовтки, розтерті з двома столовими ложками розтопленого вершкового масла, цукром, сіллю. Всі продукти перемішати. Збити окремо вершки і яєчні білки. Додати їх в тісто і осторожно перемішати, знову поставити в тепле місце на 15-20 хв. Випікати млинці звичайним способом.


Млинці селянські.

  Інгредієнти: 3 ст. гречаної муки, 1 ст. пшеничної муки, 2 ст. молока, 2 ст. води, 3 ст. л розтопленого вершкового масла, 5 яєць, 30 г дріжджів, сіль.
  Приготування: Гречану муку змішати з пшеничною і, відокремивши половину, замісити опару на суміші води і молока. Далі млинці готувати як здобні, але без вершків.


Пшеничні млинці.

  Інгредієнти: 4,5 ст. пшеничної муки, 4 ст. молока, 25 г дріжджів, 25 г вершкового масла, 100 г вершків, 2 яйця, 2 ч. л цукру, 1 ч. л солі, 1/2 ст. муки,
  Приготування: Дріжджі, масло розчинити в молоці, дати підійти. Тісто збити, додати останню муку, сіль, жовтки, розтерті з цукром, знов збити, додати збиті білки і вершки, дати підійти і потім пекти.



Вівсяні млинці зі шпинатом.

  Інгредієнти: 125 г вівсяних пластівців, 250 мл молока, 3 яйця, сіль, 500 г шпинату, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 2 ст. л рослинної олії, 150 г бринзи, мелений чорний перець, топлене масло для випікання.
  Приготування: Для тіста пластівці залити молоком, додати яйця, щіпку солі, перемішати і залишити на 30 хв. Для начинки шпинат вимити і обсушити. Цибулю і часник очистити, дрібно порізати і затушкувати в гарячій рослинній олії до прозорого стану. Додати шпинат і дати начинці трохи остигнути. Покришити бринзу і заправити за смаком сіллю і перцем. Розігріти на сковороді топлене масло і порціями випекти на нім млинці. Нагрівати духовку до 175 °C. На кожен млинець покласти трохи начинки, скрутити їх трубочкою і щільно один до одного викласти в змащену жиром жароміцну форму. Поставити на середню полицю духовки приблизно на 15 хв.


Млинці без муки.

  Приготування: Замісити тісто з 3 яєць, 0,5 л кефіру, 4-5 ст. л крохмалю, 0,5 ч. л. соди, цукру і солі (за смаком). Додати 1 ст. л рослинної олії. Випікати, не змащуючи сковороду. Млинці виходять тонкі, з дірочками і дуже смачні.


Млинці рисові з конфітюром.

  Інгредієнти: Мука 2 ст. л, рис 1 ст., молоко 2 ст., вершки 1 ст., яйця 4 шт., цукрова пудра 1 ст. л, ванілін 2 порошки, терта лимонна цедра 1 щіпочка, вершки, масло 30 г, конфітюр зІ слив (або яблук).
  Приготування: Рис варять з щіпкою солі до набрякання. Дають остигнути і змішують з останніми продуктами (окрім масла і конфітюру). З отриманого тіста підсмажують млинці на змащеній маслом сильно розігрітій сковороді. На кожен ще гарячий млинчик наносять конфітюр і подають в розвернутому вигляді.


Яблучні млинці.

  Інгредієнти: Мука 7,5 кг, дріжджі 0,5 ст., масло 200 г, яйця 8 шт., яблука 10 шт.
  Приготування: Яблука випекти в духовці і протерти через сито. Приготувати опару. Коли тісто підійде, в нього покласти яблучне пюре, розм'якшене масло, муку, збиті яйця. Все добре перемішати, поставити в тепле місце. Коли тісто знову підніметься, випекти млинці.


Млинці з кабачків.

  Інгредієнти: 1 середній кабачок, 2 яйця, мука, цукор, сіль за смаком.
  Приготування: Очистити кабачок від шкірки і насіннячок, далі натерти на тертці. Добавити муку, можна навіть млинцеву до консистенції густої сметани, 2 яйця, сіль і цукор за смаком. Все перемішати. Випікати на розігрітій сковороді. Подати зі сметаною і зеленню.


Млинці морквяні.

  Приготування: 4 великі моркви вимити, очистити, натерти на дрібній тертці, добавити 1 столову ложку вершкового масла, третину чайної чашки родзинок без кісточок, тушкувати до тих пір, поки не буде втрачений смак вогкості. Остудіть. Тим часом приготувати тісто з 6 жовтків, 2 столових ложок сметани, 2 столових ложок мелених пшеничних сухарів, 0,3 л теплого молока, 0,6-0,7 стакана пшеничної муки. З'єднати тушковану моркву з тістом, посолити за смаком, ретельно розмішати, покласти 6 збитих в міцну піну білків, обережно, зверху вниз, перемішати і пекти млинці на добре змащеній вершковим маслом сковороді, на помірному вогні.


Млинці овочеві.

  Інгредієнти: 1 ст. пшеничної муки, 3 ст. води, по 1 ст. натертих на дрібній тертці моркви, буряка і капусти білокачанної, сіль, спеції.
  Приготування: Муку просіюють, всипають в глибоку миску, роблять в центрі поглиблення і обережно вливають холодну підсолену воду, ретельно перемішують, щоб не було грудочок. Отримане рідке тісто проціджують, ділять на три частини і в кожну частину вводять підготовлені овочі: моркву, буряк, капусту. Сковороду розігрівають, змащують рослинною олією, наливають тонкий шар тіста так, щоб воно рівномірно розподілялося по всій поверхні сковороди, і обсмажують з двох сторін.


Картопляні млинці.

  Інгредієнти: Картопля 1 кг, молоко 1 л, яйця 6 шт., мука 150 г, сметана або кисле молоко 80 г, масло для жаріння, цукор або конфітюр.
  Приготування: У підсоленій воді зварити картоплю, гарячою очистити і відразу ж приготувати пюре. Помішуючи, додати в нього гаряче молоко, щоб вийшла однорідна суміш. Дати остигнути. Потім послідовно додати в нього муку, щоб не утворилося грудочок, яйця, сметану або кисле молоко. Суміш, що вийшла, по густині повинна нагадувати млинцеве тісто. Якщо вона вийде густуватою, розбавити молоком. Дати тісту підійти 1 годину. Потім випекти млинці на невеликій сковороді. Подавати нарізаними з бульйоном, а також як гарнір до печеного або смаженого м'яса, а посипавши цукром або намазавши джемом, повидлом або кремом, можна використовувати і як десерт.


Млинці з гарбуза.

  Інгредієнти: 1 кг гарбуза, 1 л молока, 15 г дріжджів, 3 яйця, 2-2,5 ст. муки, 1 ст. л топленого масла, 0,5 ст. цукру, сіль за смаком.
  Приготування: Гарбуз зварити до м'якості, протерти, влити молоко і прогріти, додати розведені в молоці дріжджі, яйця і муку. Все добре вибити, поставити на 2 години в тепле місце. Потім додати масло, цукор, сіль, все перемішати і знову поставити в тепло. Коли тісто добре підніметься, випекти млинці.


Пиріг татарський.

  Інгредієнти: Начинка: 180 г масла, 1 сухар, 1 ч. л кориці, 360 г сиру.
  Приготування: Випекти млинці, змастити з обох боків маслом і укласти у форму, змащену маслом і посипану сухарями, кожен млинець змастити протертим і підсоленим сиром і посипати корицею; останній шар сиру прикрити млинцем, змастити маслом, посипати сухарями і запекти. Цей пиріг подають до малоруського борщу.


Пиріжки млинцеві.

  Інгредієнти: 1 середній кабачок, 2 яйця, мука, цукор, сіль за смаком.
  Приготування: Очистити кабачок від шкірки і насіннячок, далі натерти на тертці. Добавити муку, можна навіть млинцеву до консистенції густої сметани, 2 яйця, сіль і цукор за смаком. Все перемішати. Випікати на розігрітій сковороді. Подати зі сметаною і зеленню.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)