kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Млинці з мясом. Смачні млинці. Приготування млинців.

Млинці.

  Млинці — один з самих прадавніх виробів кухні, що появились ще до IX століття в язичні часи.
  Це чи не най економніше борошняне блюдо, для якого потрібний мінімум муки при максимумі рідини, оскільки для млинців вживається вельми рідке тісто. Ще більш збільшують об'єм цього тіста дріжджі. Млинці відрізняються абсолютно особливою консистенцією - вони м'які, рихлі, пишні, легкі і при цьому як би напівпрозорі.
  Можна пекти млинці з різними приправами: дрібно нарізаною зеленою цибулею, нарізаними вареними яйцями, з оселедцем, нарізаним на маленькі шматочки, снетками і іншою рибою. До млинців подають розігріте сливове пюре, топлене або рослинне масло, сметану, оселедця, балик, анчоуси, лососину, сьомгу, кету і ікру різних сортів. Дуже популярні млинці з різними начинками, і солодкими, і пікантними, але мало хто знає, що з млинців можна приготувати дуже смачні пиріжки, запіканки, пироги і торти, хоча за старих часів (та і зараз на Заході), вони були дуже популярні.
  Спробуйте і Ви приготувати що-небудь по рецептах нашого сайту і порадуйте своїх близьких оригінальними і смачними млинцями.


Пиріжки млинці-кромески.

  Інгредієнти: Начинка: 1 ст. білого основного соусу, 2 яйця, 1 ложка вершків, філе курки, 10 шампіньйонів, 3 трюфелі, 1 ст. товчених сухарів. Кляр: 1 ст. муки, 5 яєць, сіль, 6 ложок вершків.
  Приготування: Випекти млинці. Для начинки уварюють 1 ст. білого основного соусу, підбивають двома жовтками і вершками, злегка підігрівають, помішуючи, сюди ж додають шматочки смаженого курячого філе і все інше, дрібно порізане, підігрівають до густини і остуджують. Приготувати кляр: відділити жовтки і змішати з мукою, додати збиті білки і все інше. Фарш цей завертають в млинці, умочують в клярі і смажать у фритюрі. Коли зарум'яняться, то витягують шумівкою, вкачують в сухарях і подають гарячими.


Рулетики, запечені з сиром і помідорами.

  Інгредієнти: Для начинки затушкувати в рослинній олії шпинат. Посолити і поперчити його. Додати до шпинату 500 г сиру. На кожен млинчик покласти начинку з сиру і шпинату. Акуратно загорнути млинці з начинкою в трубочки.
  Приготування: Приготувати помідори: стушкувати їх в рослинній олії, приправивши сіллю, перцем і чебрецем. Рівномірно розподілити помідори на деку. Зверху покласти млинцеві рулетики. Посипати зверху тертим сиром. Запікати млинці в розігрітій до 250°C духовці протягом 10 хв.


Млинці з камамбером.

  Інгредієнти: Мука 0,5 стакана, 2 яйця, молоко 150 г, коробочка камамбера, тертий сир 100 г, масло 50 г, сіль, томатний соус, коньяк 1 ч. л
  Приготування: Приготувати млинцеве тісто і випекти млинці (діаметром до 10 сантиметрів). Камамбер змішати з маслом до однорідної маси. У кожен млинець покласти цю масу. Загорнути трубочкою і класти на деко. Посипати зверху тертим сиром. Поливати томатним соусом і тримати в духовці 15 хвилин.


Запіканка млинцева.

  Інгредієнти: 230 г муки, 1, ч. л цукру, 10 г дріжджів, 2 ст. води, сіль; для запікання: 2,5 ст. л масла, 1 яйце.
  Приготування: Приготувати млинці. На сковороду, змащену топленим маслом, укладають стопкою млинці, змочені в яєчно-молочній суміші. Запікають, нарізують на порції і подають з маслом.



Млинці з начинкою з кабачків.

  Інгредієнти: Для начинки: кабачки 1 кг, яйце, масло 10 г, сіль. Для тіста: яйця 2 шт., мука 250 г, молоко, масло для жаріння. Для поливання: молоко 400 г, яйця 3 шт.
  Приготування: Кабачки очистити, дрібно нарізувати, посолити за смаком і затушкувати у власному соку до м'якості. Протерти, додати сире яйце, розтоплене масло і розмішати. Змішати муку, яйця, розтоплене масло, сіль і влити стільки молока, щоб тісто стало як рідка сметана. Дати йому постояти 15-20 хв. Потім підсмажити млинці. Укласти в яку-небудь круглу посудину, перешаровувавши приготованим пюре з кабачків. Зверху зробити проколи вилкою, вилити суміш з яєць, збитих з молоком, і запекти в духовці на сильному жарі. Подавати, нарізані шматочками, з салатом зі свіжих овочів.


Млинці, запечені з сиром і толокном.

  Інгредієнти: Мука 100 г, молоко 200 г, яйце, сир 45 г, толокно 100 г, масло вершкове 600 г, сметана 30 г, сіль 3 г.
  Приготування: Випекти млинці. Млинець змастити жиром, посипати сиром, накрити другим млинцем, покласти толокно, перемішане з маслом, і покрити ще одним млинцем. Підготовлені так млинці скласти удвічі, додавши їм форму півмісяця, змастити сметаною і запекти в духовці.


Млинці з солодким сиром.

  Інгредієнти: Мука 120 г, молоко 300 г, цукор 10 г, яйце. Для фаршу: сир 225 г, цукор 30 г, яйце 0,5 шт., ванілін 0,06 г, масло топлене 35 г, пудра цукрова 30 р.
  Приготування: У протертий сир додати цукор, збиті яйця, сіль, ванілін і добре перемішати. Заправлений сир розкласти по 30-40 г на підсмажену сторону млинчиків і загорнути у вигляді прямокутних плоских пиріжків. Підсмажити млинці на маслі з обох боків до утворення рум'яної скориночки, потім поставити в жарильну шафу на 5 хв. Подавати гарячими. Зверху млинці посипати цукровою пудрою, сметану до них подати окремо.


Млинці з сиром без цукру.

  Інгредієнти: Для фаршу: сир 60 г, яйце, перець, хліб пшеничний 20 г, масло вершкове 15 г, масло топлене 15 г, сметана 40 г, зелень.
  Приготування: Вершкове масло, ретельно змішане з сирими яєчними жовтками, з'єднати з протертим сиром, додати сіль і трохи меленого червоного перцю (1 г на 1 кг сиру). Все добре перемішати для утворення однорідної маси. Сирну масу розкласти по 30 грамів на заздалегідь приготовані млинці і загорнути їх, надавши їм форму прямокутників, змочити в яєчних білках і за панірувати в крихтах пшеничного хліба. Підсмажити у фритюрі безпосередньо перед подачею. Смажені млинці укласти на блюдо, покрите паперовою серветкою. Прикрасити смаженою у великій кількості жиру зеленню петрушки. Окремо в соуснику подати сметану. Замість перцю в сир можна додати корицю - 0,5 грама.


Млинці з фруктами.

  Інгредієнти: Тісто: мука 160 г, молоко 250 г, 5 яєць, цукор 25 г, сіль, вода 125 р. Начинка: яблука 1 кг, цукор 100 г, панірувальні сухарі 20 г, кориця. Суміш: молоко 250 г, цукор 100 г, яйця 3 шт.
  Приготування: Приготувати рідке тісто з муки, молока і води (100 г), додавши добре збиті яйця, сіль, цукор і все збити, поки не вийде гладке тісто. Млинці випікати на розігрітій сковороді. Млинці що підрум'янилися з однією сторони знімати зі сковороди і складати стопкою в каструлю, і накрити кришкою. Очистити від шкірки і натерти на грубій тертці яблука, змішати їх з цукром, з сухарями, додати корицю. Млинці розкласти на дошці підрум'яненою стороною вгору, на кожен млинчик покласти ложку яблучної начинки і загорнути у вигляді рулету. Приготовані таким чином млинці укласти на деко, залити підготовленою сумішшю і поставити на 10-15 хвилин в духовку. При подачі на стіл посипати млинці цукровою пудрою.


Пиріг «Світлана» зі сметанним кремом.

  Інгредієнти: Мука 3 ст., молоко 3 ст., яйця 3 шт., цукор 2 ст. л, сіль 0,5 ч. л Крем: цукор 0,5 ст., 6 жовтків, сметана 1 ст., вершки, масло 100 р.
  Приготування: З вказаних продуктів приготувати тісто і випекти млинці на сковороді середнього розміру. Крем. Розтерти з цукром жовтки, додати сметану, збивати, поки не загусне. Потім змастити маслом каструлю або глибоку сковороду, присипати сухарями і скласти в неї випечені блінчики, перешаровувавши їх кремом. На останній млинчик замість крему покласти невеликий шматок масла і запекти в духовці.


Шарлотка з млинчиків.

  Інгредієнти: Мука 4 ст., молоко 3 ст., яйця 4 шт., цукор 2 ст. л, сіль 0,5 ч. л, яблука 5 шт., вершкове масло 100-200 г, цукор, будь-який сироп 1 ст.
  Приготування: Печуть млинці. Намазують каструлю або сковороду маслом, присипають сухарями. На дно каструлі кладуть млинчик, змастивши його маслом, потім ряд нарізаних і очищених яблук, посипають цукром, знову кладуть млинчик, змащений маслом, і так далі. Закривають млинці, посипають цукром і запікають в духовці. Перевертають обережно на кругле блюдо, поливають сиропом і подають на стіл.


Млинцевий пиріг-рулет.

  Приготування: Випечені млинці викласти на тканину так, щоб один млинчик заходив на іншій, і щоб один пласт можна було загорнути рулетом. Розкласти м'ясний фарш з крутими нарізаними яйцями рівним шаром, відступив від країв, скрутити млинці рулетом і перенести цей рулет на аркуш, змащений жиром. Покрити рулет рівним шаром молочного соусу середньої густини, посипати тертим сиром і скропити маслом. Запекти в жарильній шафі до рум'яного кольору. Готовий рулет нарізувати порційними шматками. Окремо подати до нього густий червоний соус.


Сметанний млинцевий пиріг із заварним кремом і меренгами.

  Інгредієнти: Мука 200 г, сметана 1,5 ст., 4 яйця, цукор 0,5 ст., масло вершкове 50 г. Крем: жовтки 3 шт., цукор 0,5 ст., молоко 0,5 ст., масло 100 г. Меренги: білки 3 шт., цукор 1 стакан.
  Приготування: Розтерти жовтки з цукром дочиста, змішати зі сметаною, висипати муку, зверху покласти збиті білки, обережно вимісити і випекти на товстій сковороді 8-10 товстих млинчиків. Промазати їх кремом, скласти на сковороді горою один на іншій, зверху покрити з кондитерського мішечка меренгою, поставити на декілька хвилин в нагріту духовку на великий вогонь і, як тільки меренга зарум'яниться, вийняти і зараз же подати. Приготування крему. Розтерти жовтки з цукром, додавши гаряче молоко, каструлю з сумішшю поставити на парову лазню і, помішуючи, проварити до густини. Охолодити, покласти ванілін за смаком і розтерте масло. Приготування меренг. Збити білки в густу піну, всипати цукор, обережно перемішати.


Абрикосовий млинцевий торт.

  Інгредієнти: 125 г муки, 725 г панірування, 2 яйця, 1/2 л молока, 6 ст. ложок вівсянки, масло або маргарин, мед, абрикосовий компот або банка консервованих абрикосів, цукрова пудра, листя свіжої м'яти.
  Приготування: Змішайте муку, панірувальні сухарі, вівсянку і сіль. Вбийте яйця, молоко і добре збийте до здобуття однорідної маси. Розтопіть масло. Випікайте млинці до золотистого кольору. Викладете млинець на блюдо, намажте його медом, зверху - абрикосовий компот. Потім - ще один млинець, намажте медом, зверху - третій млинець, викладете на нього абрикосовий компот. Четвертий млинець посипте цукровою пудрою і прикрасьте консервованими абрикосами.


Пиріг з млинців із яблуками.

  Інгредієнти: 400 г муки, 3 яйця, 1 ст. ложка топленого масла, 1 л молока, 2 ст. ложки цукру, 50 г вершкового масла для змазування. Для начинки: 1 кг яблук, 1,5 ст. цукру, 100 г сметани, 2 яйця.
  Приготування: Випекти млинці, скласти їх в каструлю, перекладаючи дрібно нарізаними яблуками, пересипаючи цукром і змащуючи маслом. Яйця змішати зі сметаною і цукром, вилити на пиріг і випекти в духовці. Коли він стане відставати від стінок каструлі, викласти на блюдо і порізати на порції.


1 2 3 4 5 6 7

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)