kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Перші страви. Бульон мясний. Приготування бульйону.

Бульйон.


Бульйон з потрухами.

  Інгредієнти: 3 л м'ясного бульйону, 600 г курячих потрухів, 1 ч. ложка білого столового вина, 2 ст. ложки імбиру, 1 ч. ложка темного соєвого соусу, 1 ст. ложка розтопленого курячого жиру, 1 ст. ложка подрібненої зелені.
  Приготування: Курячі серця і печінки промити і ошпарити кип'ятком. Пупки ретельно вичистити від піску, добре вимити, опустити в киплячу воду і зварити до м'якості. Підготовлені потрухи нарізувати скибочками, скласти в каструлю, залити процідженим м'ясним бульйоном, довести його до кипіння, зняти піну, додати розтоплений курячий жир, вино, імбир і соєвий соус, ще небагато прогріти і розлити по тарілках або бульйонних чашках, посипавши зеленню.


Бульйон з куркою і грибами.

  Інгредієнти: 2,5 л води, 1 курка (близько 1,5 кг), 100 г сушених грибів, 2 яєчних білки, 50 г рисової горілки або білого вина, 2 ст. ложки крохмалю, 1 ч. ложка курячого жиру, 1 ч. ложка меленого імбиру, 1 ст. ложка соєвого соусу, жир для - фритюру, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби промити, залити 2 стаканами холодної води на 3-4 години, потім в цій же воді зварити їх, вийняти, ретельно віджати від рідини і нарізувати скибочками, а відвар процідити. Обскублену і випотрошену курку промити і відділити м'ясо від кісток. З кісток, потрухів, шийки і шкурки зварити бульйон і процідити його. Крохмаль розвести холодною водою (1:1), ретельно розтерти і добре перемішати з сирими яєчними білками. Куряче філе без шкірки нарізувати скибочками, змочити в суміші білків і крохмалю, обсмажити в розжареному фритюрі до утворення блідої скориночки, потім відкинути на сито і ошпарити окропом, або видалити зайвий жир. У каструлю покласти гриби і куряче філе, залити курячим бульйоном, додати грибний відвар і довести до кипіння. Після цього зняти піну і цівкою влити соєвий соус, розбавлений водою (1:2), рисову горілку або вино і розтоплений курячий жир, додати імбир і довести майже до кипіння. Готовий бульйон розлити в піали або бульйонні чашки і подати.


Бульйон з рисовими галушками.

  Інгредієнти: 500-600 г м'яса яловичини або курки, 1/2 кореня петрушки, 1 невелика морква, 1/2 кореня селери, 1 стебло цибулі-порей, сіль. Для кльоцок: 1/2 стакана рису, 1/3 стакана молока, 2 яйця, 1/2 ст. ложки вершкового масла, сіль за смаком.
  Приготування: Зварити бульйон з яловичини або курки, додавши моркву, коріння петрушки і селери і цибулю. Процідити. Перебрати і добре промити рис, зварити з нього дуже густу кашу, спочатку на воді, а потім на молоці. Заправити готову кашу маслом, сіллю і збитими яйцями. З цієї маси приготувати невеликі кульки, обваляти кожну в муці. Закип'ятити підсолену воду, опустити в киплячу рідину кульки і варити до готовності. Перед подачею на стіл покласти в тарілки готові кльоцки і залити їх гарячим бульйоном.


Бульйон курячий з морквяним хлібцем.

  Інгредієнти: 1/2 курки, 2 л води, 1 морква, 1 цибулина, корінь сельдерею або петрушки, сіль, зелень. Для хлібців: 8 скоринок черствого білого хліба, 300 г моркви, 1 яйце, 2 ст. ложки масла, 1 ст. ложка сметани, 1 ст. ложка тертого сиру, сіль.
  Приготування: Ретельно промиту курку обробити на шматки, положити в каструлю, залити холодною водою і варити, знімаючи піну на слабкому вогні. Коли м'ясо стане м'яким, додати приготоване коріння, сіль і варити до готовності. Процідити, подати в чашках, посипавши дрібно нарізаною зеленню. Окремо подати морквяні хлібці.
  Приготування хлібців. Очищену моркву натерти на великій тертці, обсмажити в олії, долити трохи води і тушкувати. З черствого хліба зрізати скориночку, хліб розрізати на ломтики, з обох боків змастити вершковим маслом, покласти на деко. Покрити хлібці тушкованою морквою, змішаною з густою сметаною, яйцем, сіллю. Посипати тертим сиром і запекти в духовці.



Бульйон курячий із запіканкою.

  Інгредієнти: 1 л курячого бульйону, 500 г вареного м'яса курки, 1 стакан густих вершків, 1 яйце, зелень петрушки, мускатний горіх, сухарі, масло, сіль.
  Приготування: Варене м'ясо 2-3 рази пропустити через м'ясорубку, змішати з вершками, білими товченими сухарями, збитим яйцем, сіллю і мускатним горіхом. Масу викласти в змазану маслом і посипану сухарями форму, запікати 15 хвилин в духовці. Коли поверхня маси обсмажиться, вийняти запіканку з духовки, нарізувати квадратами або трикутниками, розкласти по тарілках з бульйоном, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)