kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Бутерброди. Другі страви. Бутерброди з ікрою.

Бутерброди.


Бутерброди з ікрою і рибою.

  Інгредієнти: Хліб пшеничний - 8 скибочок, вершкове масло - 80 гр, ікра лососева - 80 гр, цибуля дрібна - 1 шт, філе солоного лосося - 120 гр, огірок - 1\2 шт, лимон - 1\2 шт, сир - 100 гр, сметана - 2 ст. ложки, корінь хрону тертий - 1 ст. ложка, перець червоний мелений, зелень кропу, петрушка.
  Приготування: Виріжте з хліба 8 круглих скибочок діаметром 6-7 см, завтовшки 6-7 мм. Зелень дрібно наріжте. Верх і бічну поверхню 4 скибочок хліба змастіть розм'якшеним маслом. Злегка придавлюючи, бічну поверхню скибочок покрийте нарізаною зеленню. Що залишилися 4 скибочки змастіть сирною масою, посипте нарізаною зеленню. Для сирної маси сир з'єднайте зі сметаною, додайте тертий корінь хрону і мелений червоний перець. На скибочки з вершковим маслом розкладіть ікру, оформіть лимоном і зеленню. На скибочки хліба з сирним соусом покладіть скибочки риби і оформіть огірком, колечками цибулі, зеленню.


Бутерброди з перчиком.

  Інгредієнти: Батон - 6 скибочок, морква - 1 шт, перець солодкий - 1 шт, помідор - 1 шт, сир плавлений м'який - 2 ст. ложки, каперси - 1 ст. ложка, шампіньйони мариновані - 6 шт, приправа чилі - 1 щіпка, перець чорний мелений, зелень кропу.
  Приготування: Натріть моркву на дрібній тертці. Дрібно наріжте перець і помідор. Овочі змішайте з плавленим сиром, приправте сіллю, перцем і приправою. Зі скибочок батона зріжте скориночки, змастіть скибочки приготованою сумішшю. Бутерброди оформіть скибочками шампіньйонів, каперсами і зеленню.


Бутерброди з грибами.

  Інгредієнти: Батон - 1 шт, гриби свіжі або морожені - 90 гр, масло вершкове - 5 ст. ложок, цибуля ріпчаста (велика) - 1 голівка, чіпси гострі сирні - 200 гр, сир - 50 гр, оливки і маслини без кісточок, перець солодкий різного кольору, перець мелений, сіль.
  Приготування: З батона зріжте скориночки, наріжте його уподовж широкими скибочками завтовшки 5 мм і виїмкою для печива. Виріжте кружечки. Обсмажте кружечки з обох боків на олії до хрусткої скориночки. Гриби і цибулю дрібно наріжте. Обсмажте на олії цибулю, додайте гриби і обсмажте все разом 15-20 хвилин. Маса повинна вийти соковитою. Посоліть, поперчіть і додайте розкришені чіпси. Змастіть хлібні кружечки грибною масою, оформіть бутерброди нарізаними колечками оливками і маслинами, шматочками стручків перцю різних кольорів і посипте тертим сиром.


Бутерброди з плавленим сиром і домашнім сиром.

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 300 г збитого зі сметаною сиру, 250 г плавленого сиру, 2 яйця, 1 огірок, 50 г консервованого круглого червоного перцю або помідорів, зелень петрушки або зелена цибуля.
  Приготування: Збитий зі сметаною сир викласти з корнетика зі зубчастою трубочкою і нанести його по краях шматочків хліба. Сир нарізати скибочками і розкласти на хлібі (різати зволоженим ножем-пилою). Прикрасити огірками, скибочками вареного яйця, квадратиками червоного перцю або часточками помідорів і гілочкою зелені петрушки.



Бутерброди з пастою з плавленого сиру і домашнього сиру.

  Інгредієнти: Скибочки білого хліба, 250 г сиру, 100 г домашнього сиру, 1 огірок, 2-3 ст. ложки майонезу, 1 ч. ложка кмину, червоний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Сир натерти на дрібній тертці, змішати з домашнім сиром і майонезом, додати перець, кмин і сіль за смаком, вимісити в пишну масу. Хліб намазати пастою, прикрасити кружечками огірка.


«Версальські ласощі».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 120 г вершкового масла, 100 г сиру, чорний перець, 1 ст. ложка сметани, 0,25 ч. ложки солі, 0,25 ч. ложки цукру.
  Приготування: Додати в сметану сіль, цукор і перець. Все ретельно перемішати. Сир натерти на тертці. Потім змішати його з м'яким маслом. Додати приготованої сметани. Отриману суміш збити міксером або вручну. Намазати соус на скибочки хліба і розкласти бутерброди на тарілці.


«Візит до Лозанни».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 300 г бринзи, 150 г вершкового масла, 3 часточки часнику, пучок кропу або петрушки, перець за смаком.
  Приготування: Бринзу порізати на дрібні шматочки і залити окропом на 10 хвилин. Після цього відкинути шматочки бринзи на сито і перекласти на тарілку. Потім додати збите масло, нарізаний часник, перець. Добре перемішати. Поставити паштет в холодильник на 2-3 години. Приготованим паштетом намазати ломтики хліба. Готові бутерброди можна подавати до столу.


«Залишки минулого».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, вершкове масло, 100 г будь-якого сиру, 100 г холодцю, 2 помідори, гірчиця і сіль за смаком.
  Приготування: Намазати маслом хліб. На кожну скибочку покласти кусочок сиру, потім шар гірчиці, шматочок холодцю, помідора. Посолити. Готові бутерброди можна подавати до столу.


«Пароплавчики».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 150 г сиру, 4-5 листків салату, 2 помідори (або огірки), вершкове масло, сіль за смаком.
  Приготування: Хліб намазати маслом. На кожну скибочку покласти листок салату, на салат - шматочок сиру, зверху - шматочок помідора. Посолити. Готові бутерброди можна подавати до столу.


Бутерброди сирні з овочами.

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 400 г збитого зі сметаною сиру, 200 г голландського сиру, 80 г плавленого сиру, 2 яйця, 1 огірок, червоний стручковий перець, зелень петрушки.
  Приготування: Збитий сир нанести на скибочки хліба. Тонкі ломтики голландського сиру скрутити у вигляді кульків і покласти на приготований хліб. Додати часточки плавленого сиру, скибочки зварених круто яєць, огірків, шматочків червоного перцю і прикрасити зеленню петрушки, зеленою цибулею або качанним салатом.


«Ядерна атака».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 150 г сиру, 0,5 стакана ядер волоських горіхів, 4 редиски, сіль за смаком.
  Приготування: Намазати хліб маслом, зверху покласти шматочок сиру. Редиску нарізати кружечками, посолити. Потім їх покласти на сир, поруч - трохи ядер горіхів.


«Каприз».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, вершкове масло, 2 плавлених сирки, 1 помідор.
  Приготування: На скибочки хліба намазати масло. Потім покласти по кусочку сиру. Бутерброди прикрасити часточками помідора.


Бутерброди з яловичим язиком і сиром.

  Інгредієнти: 400 г хліба, 280 г язика, 120 г сиру, 120 г вершкового масла, 2 яйця, 60 г корнішонів, трохи муки, сухарів, сіль, перець за смаком.
  Приготування: Язик відварити до м'якості, вийняти з відвару, промити холодною водою і відразу ж очистити від шкіри, нарізати скибочками, посолити, поперчити, обваляти в муці, яйцях і сухарях. Потім підсмажити в гарячому вершковому маслі. Після цього ломтики батона намазати сумішшю тертого сиру і вершкового масла, зверху покласти скибочки охолодженого язика, для пікантності додати шматочки солоних корнішонів.


Бутерброди з сиром і меленим червоним перцем.

  Приготування: Сир натерти на тертці з дрібними отворами і з'єднати з солодким меленим червоним перцем. Потім скибочку хліба намазати маслом і посипати сиром, змішаним з перцем.


Бутерброди з маслом і плавленим сиром.

  Приготування: У розм'якшене вершкове масло додати плавлений сир. Все ретельно перемішати до здобуття однорідної маси. Після цього приготовану масу сформувати у вигляді прямокутного бруска, охолодити і нарізати тонкими скибочками. Масло з сиром покласти на скибочку хліба і посипати нарізаною зеленню.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)