kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Бутерброди. Рецепти бутербродів. Канапе рецепти.

Бутерброди.


Бутерброди з картоплею, оселедцем і цибулею.

  Інгредієнти: 4-6 куснів житнього хліба, 20-30 г гірчичного або яєчного масла, 5 варених картоплин, 100 г філе оселедця, цибуля, стручковий перець або помідор, зелень петрушки і кропу, 120 г сметани.
  Приготування: Густо змастити маслом великий кусень хліба. Покрити його шматочками картоплі, на них укласти поперечними рядами нарізані смужками шматочки оселедця. Зверху покласти нарізану колечками цибулю. Полити сметаною, прикрасити зеленню кропу або петрушки, стручковим перцем або помідорами. Можна приготувати бутерброди без сметани.


Бутерброди з пікантною баклажановою ікрою.

  Інгредієнти: 2 великих стиглих баклажани, 3 голівки часнику, 150 г майонезу, сіль за смаком, зелень, скибочки хліба.
  Приготування: Випекти баклажани, дати їм остигнути. Потім очистити їх від шкірки і дрібно нарізати. Додати майонез, сіль за смаком, дрібно нарізаний часник, все збити. Отриману ікру укласти на скибочки хліба і посипати зеленню. Хліб можна брати підсмажений.


Бутерброди з салатом з сирої капусти.

  Інгредієнти: 100 г капусти, 1 ст. ложка кислого соку, 1 ч. ложка сметани або майонезу (цукор), хліб.
  Приготування: Нарізати тонкою стружкою свіжу капусту. Потім розім'яти, щоб з неї вийшов сік, заправити кислим соком (лимонним або яблучним). У отриману масу додати трохи сметани або майонезу. Салат красиво викласти на хліб. Готові бутерброди прикрасити зеленню.


Бутерброди з салатом з квашеної капусти.

  Інгредієнти: 100 г квашеної капусти, 1 невелике яблуко, 0,25 моркви, 0,2 кореня селери, 1 ч. ложка сметани, сіль, цукор, хліб.
  Приготування: Квашену капусту добре розім'яти. Нарізати її. Потім до неї додати терті яблука, моркву, селеру і сметану. Заправити все цукром і сіллю. Ретельно перемішати. Салат красиво викласти на хліб.



Бутерброди з грибами.

  Інгредієнти: 200 г грибів, 1 цибулина, 20 г вершкового масла, 1 ст. ложка сметани, сіль за смаком.
  Приготування: Можна використовувати різні гриби: шампіньйони, опеньки, боровики, підберезники і так далі. Гриби добре промити, обсушити, нарізати соломкою і обсмажити з цибулею. Потім смажені гриби заправити сметаною, додати за смаком сіль і спеції. Холодну грибну масу покласти на скибочки хліба, прикрасити маленькими капелюшками грибів і зеленню. Замість свіжих грибів можна приготувати сушені або солоні.


Бутерброди з солоними грибами і копченою кількою.

  Інгредієнти: 240 г хліба, 120 г грибів, 30 г вершкового масла, 60 г кільки, зелень петрушки і кропу.
  Приготування: Пропустити солоні гриби двічі через м'ясорубку. Скибочки хліба змастити маслом. На них укласти грибну масу. Зверху покласти копчену кільку і шпроти. Прикрасити бутерброди дрібно нарізаною зеленню.


Бутерброди з солоними грибами і картоплею.

  Приготування: На скибочку хліба покласти шар вареної картоплі, на нього дрібно нарізані солоні гриби, заправлені жареною цибулею і рослинною олією. Зверху укласти декілька колечок цибулі, а в них - дрібно нарізану зелень петрушки або кропу.


Бутерброди з вареними грибами і майонезом.

  Інгредієнти: 240 г хліба, 80 г грибів, 70 г майонезу, зелень петрушки і укропу або зеленої цибулі.
  Приготування: Відварити білі сушені гриби. Дрібно їх нарізати. Потім цю масу заправити майонезом, посолити і перемішати. Отриманою сумішшю намазати скибочки хліба. Прикрасити дрібно нарізаною зеленню.


Бутерброди зі запеченими шампіньйонами.

  Інгредієнти: 240 г хліба, 270 г шампіньйонів, по 30 г вершкового масла і оливок, 40 г лимона, 2 яйця, сіль за смаком.
  Приготування: Посолити капелюшки свіжих шампіньйонів. Потім покласти їх на змащене жиром деко і запекти в духовій шафі. Захололі гриби дрібно нарізати, стовкти і перемішати з розтертим маслом. Готову суміш намазати на скибочки хліба. Бутерброди прикрасити часточками оливок, кружечками лимона і дрібно нарізаними яйцями.


Бутерброди з шампіньйонами і свіжими помідорами.

  Інгредієнти: 200 г маринованих шампіньйонів, житній хліб, вершкове масло, 1 варене яйце, 1 яблуко, помідори, зелена цибуля, цукор, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби нашаткувати. Додати в них сметану, нарізану цибулю, подрібнене яйце і яблуко. Скибочки хліба намазати вершковим маслом і покрити товстим шаром отриманої маси. Прикрасити шматочками помідорів і зеленню.


Бутерброди з горіхами.

  Інгредієнти: 160 г пшеничного хліба, 40 г вершкового масла, по 15 г ядер горіхів різних видів.
  Приготування: Намазати маслом скибочки хліба. Потім посипати їх товченими підсмаженими горіхами.


Бутерброди «Делікатес».

  Інгредієнти: 50 г будь-яких горіхів, 100 г вершкового масла або маргарину, 100 г відвареної курки. Мускатний горіх за смаком.
  Приготування: Ядра горіхів підсмажити і перемолоти. Потім вмішати їх в збите масло або маргарин. Помістити в холодильник, щоб затверділо. З отриманої маси зробити кульки, якими прикрасити бутерброди з відвареною куркою. Зверху посипати меленим мускатним горіхом.


Гарячий бутерброд з грибами і помідорами.

  Інгредієнти: 4-6 куснів чорного або білого хліба, 200 г грибів, 1 ст. ложка вершкового масла або маргарину, 2 ч. ложки муки, 0,5 стакана сметани, 1 помідор, 2 ст. ложки тертого сиру, 1 цибулина, сіль, перець за смаком.
  Приготування: Дрібно нарізані гриби спасерувати з цибулею в сметані, поки соус не загусне, заправити сіллю і перцем. На кожен кусень нанести масло, товстий шар грибної маси. Зверху покласти кружечки помідора, кільця цибулі, посипати тертим сиром. Запекти бутерброди в гарячій духовці, поки верхній шар не підрум'яниться.


Гарячий бутерброд з шинкою і сиром.

  Інгредієнти: 4-6 куснів білого хліба, 4-6 шматків жирної шинки (грудинки), 80 г сиру, 1/3 збитого яйця, перець за смаком.
  Приготування: На хліб покласти скибочку шинки. Потім покрити його зверху товстим шаром сиру, змішаного зі збитим яйцем. Бутерброди посипати перцем. Запекти їх в духовці.


Гарячі бутерброди з м'ясним фаршем.

  Інгредієнти: 1 батон хліба, 400-500 г м'ясного фаршу з цибулею, 1-2 яйця, 100 г вершкового масла, щіпка натертого мускатного горіха, сіль і мелений перець за смаком, трохи молока або води, 150 г сиру.
  Приготування: Приготувати м'ясний фарш з цибулею (як для котлет), добавити збиті яйця, натертий на дрібній тертці мускатний горіх, сіль і перець за смаком і трохи молока або води для соковитості. Все добре розмішати і навіть збити. Кожну скибочку хліба, змащену маслом, покрити шаром фаршу завтовшки 1,5-2 см. Зверху покласти тонкі пласти сиру і поставити в розігріту духовку. Запікати краще у верхній частині духовки протягом 15-20 хвилин, до готовності м'яса. Якщо бутерброди перетримаєте в духовці, то фарш вийде недостатньо соковитим. Додавання мускатного горіха надасть особливого смаку м'ясу, чим воно і відрізнятиметься від звичайної котлети.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)