kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Бутерброди. Приготування бутербродів. Смачні красиві бутерброди.

Бутерброды.


Гарячий бутерброд з ковбасою і яблуками.

  Інгредієнти: 4-6 куснів білого хліба, 20 г вершкового масла або маргарину, 150 г копченої домашньої ковбаси, 2 невеликих яблука, 1 помідор, трохи хріну, свиний жир.
  Приготування: Скибочки хліба обсмажити з обох боків в олії. Покласти на них тоненькі кружечки смаженої ковбаси. Потім натерти на грубій тертці яблука, обсмажити їх у свиному жирі, додати хрін і укласти горою на ковбасу. Бутерброди прикрасити кружечками помідора.


Роттердамські скибочки.

  Інгредієнти: 2 скибочки білого хліба, масло, гірчиця за смаком, 2 тонкі скибочки нежирної шинки, 2 скибочки сиру «гауда» (або костромського), 2 помідори, червоний перець за смаком, трохи зелені петрушки, кропу, зеленої цибулі.
  Приготування: Скибочки білого хліба обсмажити. Потім намазати їх маслом і злегка гірчицею. Покласти на кожну скибочку шинку, сир і помідор. Посипати скибочки помідора перцем. Все запекти в духовці. Як тільки сир почне плавитися, бутерброди готові. Помідори посипати зеленню.


«Замки Лаури».

  Інгредієнти: 2 яйця, 0,75 стакана молока, 1 ч. ложка ванілі, 8 скибочок батона, 1 апельсин, трохи полуниці.
  Приготування: Вбити в глибоку тарілку 1 яйце, потім додати 1 білок, ваніль. До цієї маси додати молоко. Все перемішати. Розігріти сковороду і змастити її маслом. Умочити з двох сторін шматочки хліба в приготованій рідині, покласти на сковороду і поставити в духовку. Випікати 5 хвилин, поки не утвориться золотиста скориночка. Готові бутерброди викласти на тарілку і прикрасити часточками апельсина, полуницею.


«Чудеса Мальти».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 1 ст. ложка муки, 1 ст. ложка вершкового масла, 1 стакан молока, 100 г сиру, сіль за смаком.
  Приготування: У розігрітій сковороді розтопити масло і підсмажити муку. Потім додати молоко, сіль. Довести до кипіння і тушкувати 5 хвилин. Після цього обсмажити хліб в окремій сковороді на вершковому маслі. Залити обсмажений хліб приготованим раніше соусом. Зверху посипати сиром, запекти в духовці.



«Помаранчеві острови».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 50 г маргарину, 2 великі моркви, 100 г сиру, 2 ст. ложки товчених сухарів, 2 помідори, 2 огірки, небагато зелені.
  Приготування: Хліб обсмажити на маргарині з обох боків. Зварити моркву, нарізати її кружечками. Натерти на тертці сир, розігріти його на маргарині з сухарями. Покласти на кожну скибу хліба декілька кружечків моркви, а зверху на них - сир з сухарями. Бутерброди поставити в духовку на 2-3 хвилини. Готові бутерброди прикрасити часточками помідорів і огірків.


«Яєчні пристрасті».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 2 ст. ложки вершкового масла, З яйця, 3 маринованих огірки, 1 цибулина, 0,5 банки майонезу, 100 г сиру, сіль, перець за смаком.
  Приготування: Зварити круто яйця, дрібно їх нарізати. Порізати цибулю і огірки. Перемішати їх. Потім додати яйця, майонез. Все ретельно перемішати. Покласти на кожну скибочку приготовану суміш. Зверху посипати тертим сиром. Запекти бутерброди в духовці.


«Порятунок Риму».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 100 г вершкового масла, філе маринованої риби, 4 яйця, 100 г бринзи, 2 ст. ложки крихт білого хліба, 1 ч. ложка томатного пюре, 50 г сиру.
  Приготування: Намазати маслом хліб. Натерти на тертці бринзу і сир. Змішати бринзу з яєчними жовтками і крихтами білого хліба. Приготовану суміш намазати на хліб. Зверху покласти філе риби і томатне пюре. Бутерброди запекти в духовці. Готові бутерброди посипати тертим сиром.


«Друге життя».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 2 яйця, 0,75 стакана молока, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка вершкового масла, 0,5 стакана повидла, 2 ст. ложки подрібнених горіхів.
  Приготування: Жовтки змішати з цукром. Потім додати молоко. Все добре перемішати. Умочити з двох сторін скибочки хліба в приготованій рідині, підсмажити на вершковому маслі. Всипати в повидло горіхи, перемішати, намазати на хліб. Перекласти бутерброди на деко. Зверху залити збитими яєчними білками. Поставити бутерброди в духовку на 7-9 хвилин.


«Курортне життя».

  Інгредієнти: 0,25 буханки хліба (батона), 2 батони, 2 банани, 0,25 граната, 1 стакан сметани, 0,5 стакана цукру, 0,5 стакана ванільного цукру.
  Приготування: Розрізати хліб на маленькі скибочки. Очистити апельсини і банани, порізати їх великими часточками. Нанизати на шпажки по черзі часточки апельсина і банана, розділяючи їх шматочками хліба. Шпаги помістити в духовку і випікати, поки хліб не підсохне. В цей час приготувати соус: збити сметану з цукром, і з ванільним цукром, додати зерна граната. Викласти шпаги на тарілку, поруч поставити соус, і можна звати гостей до столу.


«Веселка».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 1 морква, 1 середня картоплина, 100 г цвітної капусти, 0,5 середнього кабачка, 2 яйця, 3 ст. ложки консервованого зеленого горошку, 1 ст. ложка вершкового масла, 100 г цукру, сіль за смаком.
  Приготування: Моркву, капусту, кабачок, картоплю відварити і обжарити. До них додати зелений горошок, збиті яйця зі вершковим маслом, сіль. Все добре перемішати. Овочі положити на скибочки хліба, посипати тертим сиром, поставити в духовку на 5 хвилин.


«Закуска сумоїста».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г філе солоного оселедця, 0,5 стакана вареного рису, 1 яйце, 1 цибулина, 1 ст. ложка вершкового масла.
  Приготування: Хліб підсушити в духовці. Філе порізати. Цибулю нарізати і обсмажити на вершковому маслі. Яйце збити. Покласти в каструлю філе, цибулю, рис, залити все збитим яйцем. Потім поставити на вогонь і прогріти. Приготовану масу намазати на хліб і запекти в духовці.


«Сирний десерт».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба (батона), 400 г сиру, 2 яйця, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка вершкового масла, сухарі.
  Приготування: Розтерти яйця з цукром; потім додати сир, вершкове масло, сухарі і добре перемішати. Приготованою масою намазати хліб. Поставити бутерброди в духовку на 1-2 хвилини.


«Вишневий сад».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба (батона), 1 стакан вишень без кісточок, 1 стакан цукру, 1 ст. ложка молока, 2 яйця, 1 ст. ложка вершкового масла, сіль за смаком.
  Приготування: Збити яйця. До них додати цукор, молоко, вишні, вершкове масло. Все ретельно перемішати. Приготованою сумішшю залити хліб. Поставити бутерброди в духовку на 5 хвилин.


«Українська закуска».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 100 г сала, 2 яйця, 1 стакан молока, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложка муки.
  Приготування: Збити яйце, додати молоко, цукор. Добре перемішати. Умочити з двох сторін шматочки хліба в приготованій рідині. Покласти на кожну скибочку хліба шматочок сала. Перекласти хліб на сковороду, змащену вершковим маслом. Бутерброди підсмажити.


«В'язень замку іф».

  Інгредієнти: 10 солодких сухарів, 4 яйця, 1 ст. ложка цукру, 1 ст. ложка родзинок, 2 ст. ложки вершкового масла, небагато зелені.
  Приготування: Розтерти жовтки з цукром, додати молоко. Потім залити цією сумішшю сухарі на 20 хвилин. Через 20 хвилин додати до сухарів родзинки і збиті білки. Приготовану масу викласти на деко і запекти в духовці. При подачі порізати на шматочки і прикрасити зеленню.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)