kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Бутерброди рецепти. Бутерброди із шпротами. Приготування бутербродів з ківі.

Бутерброди.


Бутерброди з сиром і сметаною по-венгерськи.

  Інгредієнти: Пшеничний хліб, 100 г сиру, 100 г сметани, 0,5 стакана молока.
  Приготування: Скибочки батона або пшеничного хліба намазати сумішшю протертого сиру, сметани і підсоленого молока.


Бутерброди «Кохані».

  Інгредієнти: Скибочки білого або чорного хліба, 100 г вершкового масла, 100 г гострого сиру, 2-3 яйця, зварені круто, 1 ст. ложка сметани, 1 ст. ложка майонезу, 1 ч. ложка готової гірчиці, зелена цибуля, перець, червоний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Для пасти: натерти сир на грубій тертці, потім подрібнити вилкою яйця, додати сіль, гірчицю, перець, червоний мелений перець. Все перемішати, заправити майонезом і сметаною. Скибочки хліба намазати маслом, зверху покласти пасту, посипати нарізаною зеленою цибулею.


Бутерброди з сиром, з редькою або редисом.

  Інгредієнти: 4 скибочки пшеничного хліба, 70 г плавленого сиру, 50 г вершкового масла, 4 шт. редису, 1 ч. ложка нарізаного кропу.
  Приготування: Дрібно нарізати редис (3 шт.) і перемішати з сиром і маслом. Отриманою сумішшю намазати скибочки хліба; потім прикрасити бутерброд скибочками редису, зверху посипати нарізаним кропом.


Бутерброди «Доміно».

  Інгредієнти: Пшеничний хліб, 150 г твердого сиру, 100 г вершкового масла, зелена цибуля, зерна гранату.
  Приготування: Нарізати хліб скибочками прямокутної форми, потім змастити маслом і на кожну скибочку покласти тонкий кусочок сиру. На середину бутерброда покласти перо зеленої цибулі, розділивши її на дві половини, а зернами граната позначити «окуляри» доміно.



Бутерброди з листочками буряка і бринзою.

  Інгредієнти: 4 скибочки пшеничного хліба, 2 ст. ложки нарізаного бурякового листя, 100 г вершкового масла, 1 ст. ложка натертої бринзи, 4 гілочки кропу.
  Приготування: Змішати вершкове масло з натертою на тертці бринзою. Потім додати нарізане молоде листя буряка. Масу перемішати. На скибочки хліба укласти отриману суміш і прикрасити гілочками кропу.


Бутерброди з сиром і томатним пюре.

  Інгредієнти: 100 г плавленого сиру, 2 ст. ложки томатного пюре, 4 ст. ложки пюре з паприки (1 кисле яблуко), хліб.
  Приготування: Змішати плавлений сир з томатним пюре або пюре з паприки, потім заправити все тертим яблуком. Або натерти твердий сир, додати до нього сметани або молока, приправи. Покрити приготованою сумішшю скибочки хліба.


Бутерброди з паштетами з бринзи і помідорів.

  Інгредієнти: 250 г бринзи, 1-2 помідори, 1 цибулина, лимонний сік 1\4 лимони, 0,5 стакана соняшникової олії, 1 стручок печеного перцю, чорний і червоний перець за смаком, 1 варена морква, 1 солений огірок, хліб.
  Приготування: Бринзу добре розтирають дерев'яною ложкою з очищеними і дрібно нарізаними помідорами, цибулею, натертим на дрібній тертці лимонним соком і, за бажанням, стручком дрібно нарізаного печеного перцю. Потім додати чорний і червоний мелений перець. Отриману ікру намазати на хліб і прикрасити кружечками вареної моркви, солоного огірка.


Бутерброди з бринзою і сардинами.

  Інгредієнти: 2 булочки, по 60 г вершкового масла і бринзи, 0,5 банки сардин, 0,5 цибулини, перець, сіль за смаком, пів лимона, 1 яйце, петрушка, ягоди журавлини.
  Приготування: Розтерти масло, бринзу з сардинами. До них додати натерту цибулю, перець, сіль за смаком, лимонний сік. Все добре перемішати. Якщо маса густа, можна влити масло з сардин. Зі скибочок булки вирізувати кружечки і на кожному викласти пірамідкою масу. Одні бутерброди прикрасити звареним в круту яйцем, інші - шматочками лимона, листочками петрушки або ягодами журавлини.


Бутерброди з плавленим сиром і гарбузом.

  Інгредієнти: 4 скибочки хліба, 50 г плавленого сиру, 70 г вершкового масла, 50 г гарбуза, 4 гілочки петрушки, мелений перець.
  Приготування: Нарізати гарбуз, відварити у власному соку до готовності і протерти через сито. Розтерти масло з плавленим сиром, потім додати пюре з гарбуза, мелений перець. Отриману масу ретельно перемішати, потім намазати на ломтик хліба, прикрасити гілочками петрушки.


Бутерброди з сиром, яблуками і хріном.

  Інгредієнти: 4 скибочки хліба, 100 г плавленого або 80 г твердого сиру, 1 ст. ложка сметани, 1 кисле яблуко, 1 ч. ложка хріну, лимонний сік.
  Приготування: До плавленого або натертого твердого сиру, змішаного зі сметаною, додати терте яблуко і тертий хрін, і всю масу заправити лимонним соком. Намазати скибочки хліба.


Бутерброди з сиром, корейкою, помідорами і салатом.

  Інгредієнти: 450 г хліба, 180 г сиру, 2 помідори, 50 г салату, 180 г корейки.
  Приготування: На нижній шар хліба покласти скибочки швейцарського сиру і підсмаженого бекону або корейки, а на верхній скибочки томатів і листочки салату.


Бутерброди «Мозаїка».

  Інгредієнти: 160 г хліба, 200 г бринзи, 100 г вершкового масла, кмин або перець запашний, 2 стручки червоного перцю, 80 г солоних огірків або оливки.
  Приготування: Подрібнити на тертці бринзу, потім перемішати з розтертим маслом, товченим кмином або перцем. Суміш збити, додати дрібно нарізаний перець і ще раз перемішати. Отриману масу намазати на скибочки хліба і прикрасити ломтиками огірка або оливками.


Бутерброди з копченого паштету і овочів.

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 300 г копченого паштету, 100 г копченого ковбасного сиру, 1 невеликий свіжий огірок (або 2 маринованих огірки), 1 помідор, зелень петрушки.
  Приготування: На скибочки хліба намазати паштет. Нарізати тонкими скибочками ковбасний сир, викласти його на хліб, прикрасити огірком або часточками тонко нарізаного свіжого огірка, скибочками помідора або зеленню петрушки.


Бутерброди з вишневим листям.

  Інгредієнти: 4 скибочки хліба, 100 г вершкового масла, 3 ст. ложки жирного сиру, 3 ст. ложки нарізаного молодого листя вишні, 4 гілочки кропу.
  Приготування: Змішати вершкове масло з протертим сиром. Додати листя вишні. Отриману масу збити, укласти її на скибочки хліба. Прикрасити бутерброди гілочками кропу.


Бутерброди весняні сиром і редисом.

  Приготування: Скибочки будь-якого хліба намазати вершковим маслом. Зверху покрити їх товстим шаром сиру, змішаним зі сметаною і сіллю. На бутерброди покласти шматочки редису, посипати зеленню.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)