kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Гарачий бутерброд. Новорічний бутерброд. Смачні бутерброди.

Бутерброди.


Бутерброди з сиром і тертим редисом.

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 150 г вершкового масла, 250 г сиру, 1 пучок редису, 1 пучок зеленої цибулі, 50 г сметани, перець і сіль за смаком, кріп.
  Приготування: Вимити редис, натерти його на грубій тертці. Перемішати отриману масу з сиром, дрібно нарізаною цибулею. Посолити, заправити сметаною. Скибочки хліба намазати маслом, потім приготованою масою. Зверху посипати бутерброди нарізаним кропом.


Бутерброди з сиром і редькою.

  Інгредієнти: 100 г сиру, 1-2 ст. ложки сметани або молока, 1 редька (1 ст. ложка товчених горіхів), сіль і цукор за смаком.
  Приготування: Сир добре розтерти. Додати в нього сметану або молоко, терту редьку або товчені горіхи. Заправити все вершками і цукром. Намазати приготовану масу на скибочки хліба.


Бутерброди зі заливним салатом з огірків.

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 0,75 ст. ложки порошку желатину, 2,5 стакана води, 0,75 ст. ложки лимонного соку, 5 свіжих огірків, 100 г солодкої сирної маси, 2 ст. ложки молока, 15 г листя салату, сіль за смаком.
  Приготування: Порошок желатину всипати в холодну воду (0,5 стакана води), дати постояти 30 хвилин. Закип'ятити в каструлі 2 стакани води, влити в неї підготовлений желатин. Дати йому повністю розчинитися. Потім все процідити. Охолодити до 35-40 °C. Додати лимонний сік, свіжі огірки, нарізані тонкими скибочками, і сіль. Ретельно перемішати. Розлити отриману суміш в металеву форму і охолодити до повного затвердіння желе. Після цього викласти його на змащені маслом скибочки хліба, покриті зеленим листям салату. У сирну масу додати молоко. Збити масу до пишності. Приготованою масою покрити готове желе-салат. Бутерброди готові до вживання.


Бутерброди з сирним салатом.

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г жирного сиру, 5-6 ст. ложок молока, сіль за смаком, 1 ріпа, 1 селера, по 25 г нарізаної зелені петрушки, кропу, цибулі-порей, 20 г листя салату, сік 1 лимона, вершкове масло.
  Приготування: Жирний сир перемішати в однорідну масу з молоком і вершками. Ріпу натерти на тертці, дрібно порізати селеру, зелень петрушки, цибулю, кріп. Всі ці компоненти додати до сирної маси. Ретельно перемішати. Викласти отриману масу на скибочки хліба, покриті вершковим маслом і листям салату, политі лимонним соком.



Бутерброди з сиром і помідорами.

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 100 г сиру, 2 свіжих помідори або 1 ст. ложка томатного пюре, сіль за смаком, 1 ст. ложка сметани або молока, 0,25 цибулини.
  Приготування: Сир добре розтерти, в нього додати подрібнені помідори або томатне пюре. Якщо суміш вийде дуже густа, додати сметани або молока. Посолити. За смаком додати терту цибулю. Намазати приготовану масу на ломтики хліба.


Бутерброди з сиром і томатом-пюре.

  Інгредієнти: 12 скибочок хліба, 200 г жирного сиру, 50 г томат-пасти, 50 г консервованого червоного перцю, 2 яйця, сіль, молотий перець за смаком, 2 помідори, 1 плавлений сирок з шинкою, зелень петрушки.
  Приготування: Сир посолити, посипати перцем. Потім в нього додати томат-пасту. Все збити в піну. З корнетика нанести паштет на скибочки хліба. Кожен прикрасити скибочкою плавленого сиру з шинкою, кружечком звареного круто яйця, шматочком червоного перцю, зеленню петрушки, четвертинкою помідора.


Бутерброди з сиром і вареним буряком.

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 100 г сиру, 1 невеликий буряк, сіль за смаком, кмин, 100 г сметани.
  Приготування: Буряк зварити, очистити і натерти на тертці. Змішати з розтертим сиром, заправити сіллю і кмином. Намазати отриману масу на скибочки хліба.


Бутерброди з сиром і кмином.

  Інгредієнти: 4 скибочки житнього хліба, 100 г жирного сиру, 1 ч. ложка дрібно нарізаної зелені, кмин на кінчику ножа, сіль за смаком.
  Приготування: Кмин залити киплячою водою і залишити на 20-25 хвилин. Потім воду злити. Сир перетерти через сито, додати кмин, сіль, нарізану зелень. Все перемішати. Приготовану масу укласти на скибочки хліба.


Бутерброди з сирним кремом і часником.

  Інгредієнти: 4 скибочки хліба, 150 г сиру, 1-2 часточки часнику, 2 ст. ложки твердого сиру, сіль за смаком, 0,5 стакана збитих вершків.
  Приготування: Сир розтерти, додати часник, вершки, сир і сіль. Намазати скибочки хліба цією сумішшю.


Бутерброди з сирними пастами.

  Інгредієнти: 10 скибочок хліба, на 300 г сиру - 100 г сметани, 2-3 ст. ложки нарізаної зелені, редис, 2 яйця (зварених круто), 50 г зеленої цибулі, 150 г помідорів.
  Приготування: Сир розтерти зі сметаною. Додати дрібно нарізаний кріп або редис, зелень петрушки. Так само можна приготувати сирні пасти з яйцями, редисом, зеленою цибулею, помідорами. Намазавши пастою скибочки хліба, зверху можна покласти листочки петрушки, кропу або тонку пластинку огірка (редису).


Бутерброди з масляно-сирним паштетом.

  Інгредієнти: 8 скибочок чорного хліба, 400 г твердого сиру, 50 г цибулі, 50 г гірчиці, 4 яйця, 400 г масляно-сирного крему, помідори для прикраси.
  Приготування: Приготування масляно-сирного крему; 150 г вершкового масла змішати з 250 г сиру. Ретельно перемішати, довівши до однорідної маси. На скибочки хліба нанести масляно-сирний крем за допомогою корнетика зі зубчастою трубочкою, натерти сир, посипати дрібно нарізаною цибулею, додати скибочку звареного круто яйця, яке покроплене гірчицею. Прикрасити бутерброди можна часточками помідорів.


Бутерброди з сиром і шинкою.

  Інгредієнти: 100 г сиру, 100 г вершкового масла, 200 г шинки, 3 яйця (зварених круто), 2 помідори, 4 ст. ложки майонезу, сіль за смаком, хрін, 8 скибочок хліба.
  Приготування: Сир посолити за смаком, розім'яти і розтерти зі вершковим маслом. Змастити скибочки хліба приготованою масою. На кожну скибочку покласти шматочок шинки, згорнутий рулетиком. Поряд з шинкою покласти часточки яйця і змішаний з майонезом хрін. Хрін можна замінити часточками помідорів або огірків.


Бутерброди сирні з оселедцем.

  Інгредієнти: 10 скибочок хліба, 300 г сиру, 100-150 г оселедця, 1 яйце, вершкове масло.
  Приготування: Тонкі скибочки хліба намазати маслом.
  Приготування паштету: сир змішати з яйцем, порізаною ріпчастою цибулею і оселедцем. Ретельно розтерти вилкою до здобуття однорідної маси. Потім цю масу можна пропустити ще через м'ясорубку. Скибочки хліба, заздалегідь змащені вершковим маслом, змастити приготованим паштетом.


Бутерброди з сирно-кремовим паштетом і горіхами.

  Інгредієнти: 2 кремових сирка, 10 г тертого хріну, 1 ст. ложка сметани, 10 г цукрової пудри, 20 г скибочок від рогалика, 50 г волоських горіхів.
  Приготування: Розмішати кремові сирки зі сметаною, додати цукор і тертий хрін. Змастити приготованою масою рогалик і прикрасити половинками волоського горіха.


Бутерброди з сирним паштетом і сардинами.

  Інгредієнти: 12 скибочок батона, 250 г сирного паштету, 1 банку сардин, 50 г консервованих огірків, 1 лимон, зелень петрушки.
  Приготування: На скибочки батона нанести вилкою паштет, зверху положити сардину, прикрасити огірками, шматочками лимона і зеленю петрушки.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)