kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Бутерброди з червоною ікрою. Бутерброди на шпажках. Гамбургер.

Бутерброди.


Бутерброди з сиром і відвареним язиком.

  Інгредієнти: 200 г сиру, 100 г вершкового масла, 200 г відвареного язика, 10 скибочок хліба, сіль і перець за смаком, зелень петрушки.
  Приготування: Сир розтерти з вершковим маслом, посолити за смаком. Приготованою масою змастити скибочки хліба, зверху укласти шматочки відвареного язика. Прикрасити бутерброди зеленню петрушки.


Бутерброди з сиром і м'ясним рулетом.

    Приготування: Сир розтерти з вершковим маслом і гірчицею. Цією масою намазати скибочки булки. Зверху навскосяка покласти тонкий шматочок рулету, скатаний в трубку. По одну сторону рулету на бутерброд викласти змішаний з майонезом хрін, на іншу кружечки помідорів і огірків. Зверху посипати дрібно нарізаним яйцем і зеленню кропу.


«Рецепт племені майя».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 100 г вершкового масла, 1 ст. ложка сиру, 1 ст. ложка томатної пасти, сіль за смаком, щіпка молотого червоного перцю.
  Приготування: Масло збити, до нього додати томатну пасту, сир, сіль, перець. Все перемішати так, щоб не залишилося грудочок сиру. Готову масу намазати на скибочки хліба.


«Аромат сходу».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 100 г сиру, 2 ст. ложки сметани, 0,5 стакана подрібненого мускатного горіха, сіль і перець за смаком.
  Приготування: Сир змішати зі сметаною, додати мускатний горіх, ще раз добре перемішати. Отриману суміш поставити в холодильник на 2-3 години. Готовою масою намазати скибочки хліба.



«Альпійська таємниця».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 300 г сиру, 1 пучок кропу, 1 яйце, 0,5 стакана сметани, 3 часточки часнику, сіль за смаком.
  Приготування: Покласти сир в миску. Збити туди яйце. Часник стовкти з сіллю, додати в сир. Влити сметану. Все ретельно перемішати. Дрібно нарізати зелень, додати її в паштет. Приготованим паштетом намазати скибочки хліба.


«Побачення».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, вершкове масло, 100 г сиру, 3 консервовані шпроти, перець, сіль і зелень за смаком.
  Приготування: Розтерти сир з маслом до здобуття однорідної маси. Шпроти подрібнити і додати в масло, поперчити, посолити. Добре перемішати. Намазати отриманою сумішшю Скибочки хліба і прикрасити їх зеленню.


Бутерброди з сиром і яйцем.

  Інгредієнти: 100 г сиру, 2-3 ст. ложки сметани або молока, 1 яйце, 1 ст. ложка нарізаного зеленої цибулі або різанця, сіль за смаком або кільковий розсіл.
  Приготування: Сир розтерти дерев'яною ложкою, змішати зі сметаною або молоком. Зварене круто яйце подрібнити яйце різкою або вилкою. Всі продукти змішати. Потім заправити. Кільковий розсіл і кілька додають суміші приємніший смак, ніж сіль.


«Баварський сюрприз».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 100 г вершкового масла, 50 г шинки, 1 ст. ложка сметани, 0,5 ч. ложки гірчиці, зелень петрушки, кропу за смаком.
  Приготування: Шинку пропустити через м'ясорубку, змішати її з м'яким маслом. Потім додати сметану, гірчицю. Все ретельно перемішати. Готове масло намазати на скибочки хліба. Бутерброди розкласти на тарілці і прикрасити зеленню.


«Поросячий писк».

  Інгредієнти: 1 лимон, 8 скибочок хліба, 200 г свинячої печінки, 1 невелика цибулина, 1 корінь петрушки, 150 г вершкового масла, 1 ч. ложка коньяку, 50 г шпика, 0,5 ч. ложки цукру, 0,5 стакана води, сіль і перець за смаком.
  Приготування: Розрізати на маленькі шматочки печінку і шпика. Потім перекласти їх в каструлю, додати води, сіль, перець, дрібно нарізану петрушку, цибулю і тушкувати до готовності. Захололу масу пропустити через м'ясорубку, влити лимонний сік, додати цукор, збите масло. Добре перемішати. Приготованим паштетом намазати хліб.


«Сільське пригощання».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, вершкове масло, 8 скибочок шинки, 1 редька, 3 ст. ложки сметани.
  Приготування: Вимити редьку, почистити і натерти на тертці. Потім змішати її зі сметаною. Скибочки хліба намазати маслом. На кожний шматочок покласти шинку і редьку зі сметаною.


«Прямо з грядки».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, вершкове масло, 100 г шинки (або ковбаси), 2-3 помідори, сіль і перець за смаком.
  Приготування: Шинку порізати на шматочки, а помідори - кільцями. Скибочки хліба намазати маслом, на кожну скибочку покласти кусочок шинки, потім кільце помідора. Кожен бутерброд посолити і поперчити.


«Козача гулянка».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, вершкове масло, 100 г смаженої свинини, зелень (для посипання).
  Приготування: Скибочки хліба намазати маслом. Зверху на кожну скибочку покласти шматочок свинини. Потім присипати бутерброди дрібно нарізаною зеленню.


«Австрійський сніданок».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г корейки або грудинки (копчені).
  Приготування: Корейку або грудинку очистити від шкіри. Вийняти кістки і порізати на шматочки. М'ясні шматочки покласти на хліб так, щоб жировий і м'ясний шари були розподілені рівномірно. Бутерброди готові до вживання.


«Перебіг Рейну».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г вареної ковбаси, 150 г сиру, 100 г вершкового масла, 1 ст. ложка томатного соусу, сіль, перець, цукор, гірчиця за смаком.
  Приготування: Ковбасу і сир пропустити через м'ясорубку. Потім дрібно нарізати яйця. Змішати їх з ковбасою і сиром. Додати масло, томатний соус, сіль, перець, гірчицю, цукор. Все добре перемішати або збити міксером. Готовий паштет намазати на скибочки хліба і прикрасити зеленню.


«Гамбурзьке життя».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г шинки, 1 ч. ложка гірчиці, 1 ст. ложка нарізаної зелені, 0,5 стакана сметани; 0,25 ч. ложки тертого мускатного горіха, чорний мелений перець за смаком.
  Приготування: Шинку пропустити через м'ясорубку. Додати гірчицю, зелень, сметану, мускатний горіх, перець. Перемішати. Приготованим паштетом намазати скибочки хліба.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)