/tr>
kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Бутерброд на швидку руку. Гарячий бутерброд рецепт.

Бутерброди.


Бутерброди асорті з шинкою і вареною ковбасою.

  Інгредієнти: 10 г шинки, 10 г вареної ковбаси, 5 г свіжих помідорів, зелений салат, вершкове масло, гірчиця.
  Приготування: Покласти на скибочку хліба листочок салату, на нього нарізані скибочками шинку і ковбасу, скибочки помідорів і оформити трояндочками з масла з гірчицею.


«Вітер зі заходу».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г копченого окосту, 4-5 шт. маринованих грибів, 100 г вареної селери, 50 г вершкового масла, 1 ст. ложка сметани.
  Приготування: Окіст пропустити через м'ясорубку. Гриби і селеру дрібно нарізати і додати до окосту. Туди ж покласти сметану, м'яке вершкове масло. Все добре перемішати. Приготованим паштетом намазати скибочки хліба.


«Принц Данський».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 350 г печені, 2 яблука, 1 цибулина, 2 яйця (зварених круто), 2 ст. ложки вершкового масла, 0,25 ч. ложки тертого мускатного горіха, сіль, мелений перець за смаком.
  Приготування: М'ясо, цибулю, яблука пропустити через м'ясорубку. До них добавити дрібно нарізані яйця, мускатний горіх, перець, сіль і збите масло. Добре перемішати. Приготованим паштетом намазати скибочки хліба.


«Для Тебе».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г вареного м'яса, 1 яблуко, 1 буряк, 1 цибулина, 2 яйця (зварених круто), 2 ст. ложки сметани, 0,25 вареного буряка, сіль і перець за смаком.
  Приготування: Пропустити м'ясо через м'ясорубку. Потім натерти на грубій тертці буряк і яблука. Дрібно нарізати цибулю і яйця. Все ретельно перемішати. У приготовану суміш додати сметану, посолити, поперчити. Все добре перемішати. Приготованим паштетом намазати скибочки хліба.



«Баден-Баден».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г яловичої печінки, 100 г вершкового масла, 100 г копченого шпика, 1 цибулина, 1 морква, 1 корінь петрушки, сіль і перець за смаком, 1 шт. гвоздики, 0,5 ч. ложки цукру, 1 ч. ложка лимонного соку.
  Приготування: Печінку і шпика розрізати на маленькі шматочки. Переложити їх в каструлю. Потім додати води, сіль, перець, гвоздику, петрушку, дрібно нарізану моркву. Все тушкувати до готовності. Захололу масу пропустити через м'ясорубку. Влити лимонний сік, додати цукор, збите масло. Все добре перемішати. Приготованим паштетом намазати скибочки хліба.


«Франкфурт-на-майні».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г вареної або смаженої яловичини, 1 яйце, 2 ст. ложки сметани, 100 г сиру, 1 ст. ложка вершкового масла, сіль за смаком.
  Приготування: Пропустити яловичину через м'ясорубку. Дрібно нарізати цибулю і додати м'ясо. На розігрітій сковороді розтопити масло, покласти яловичину, цибулю. Все підсмажити, вбити 1 яйце, додати сметану, сіль. Перемішати. Смажити 1-2 хвилини. Приготованим паштетом намазати скибочки хліба, зверху посипати їх тертим сиром.


Бутерброди з травами ковбасно-овочеві.

  Інгредієнти: 2 шматочка житнього хліба, 1 ст. ложка дрібно нарізаної кубиками вареної ковбаси, 1 ч. ложка натертої на дрібній тертці моркви, 1 ч. ложка подрібненого листя подорожника, 1 ч. ложка сметани.
  Приготування: Змішати варену ковбасу з натертою сирою морквою, подрібненим листям подорожника, приправити сметаною і красиво укласти на шматочки житнього хліба.


Бутерброди з ковбасою і маринованим огірком.

  Інгредієнти: На 50 г хліба - 15 г вершкового масла, 50 г ковбаси, маринований огірок, зелень.
  Приготування: На скибочки хліба, що намазані вершковим маслом, положити скибочки будь-якої ковбаси (рекомендується вживати ковбаси декількох сортів, тому що кожен сорт має свій смак, колір і структуру). Потім прикрасити бутерброд скибочками маринованого огірка і зеленню.


Бутерброди «Квіточки».

  Інгредієнти: 1 булка хліба, 200 г вареної ковбаси, 100 г вершкового масла, 2 яйця, 40 г зеленої цибулі, 25 г сметани, по 75 г огірків, помідорів, солодкого стручкового перцю, сіль за смаком.
  Приготування: Нарізати скибочками булку. Потім намазати маслом. Зварені круто яйця грубо нарізати, додати нарізану цибулю. Все посолити і перемішати зі сметаною. Тонкі кружечки ковбаси надрізати в декількох місцях і покласти в гарячий жир. Кружечки «згорнуться в квіточку». Охолодити їх. Потім наповнити приготованою начинкою з яєць і покласти на скибочки хліба. Прикрасити нарізаним соломкою свіжим або солоним огірком, півкільцями перцю або часточками помідорів.


Бутерброди з ковбасними «мисками».

  Інгредієнти: 250 г товстої ковбаси, 250 г вареного буряка, 50 г маргарину, корінь хріну, 2 яблука, 2 ст. ложки рослинної олії, цукор, зелень петрушки, лимонна кислота, сіль за смаком, хліб.
  Приготування: Очистити буряк, яблука і хрін, натерти їх на грубій тертці, заправити сіллю, цукром, лимонною кислотою. Потім всю масу полити рослинною олією. Ковбасу нарізати зі шкуркою, кружечками 0,5 см. Підсмажити її з одного боку в дуже гарячому жиру, щоб утворилися «миски». Приготований салат покласти на хліб і в кожну ковбасну «миску». Прикрасити зеленню петрушки.


Бутерброди з пастою з ковбаси.

  Інгредієнти: Скибочки білого хліба, 200 г ковбаси, 100 г вершкового масла, 2 яйця, зварені круто, 1 ч. ложка гірчиці, зелена цибуля, зелень петрушки.
  Приготування: Пропустити через м'ясорубку ковбасу з яйцями. Потім отриману суміш розтерти з вершковим маслом і гірчицею. Якщо маса густа, додати 1 ст. ложку майонезу або сметани. Намазати пастою скибочки хліба, потім посипати бутерброди зеленню і цибулею.


Бутерброди з сосисками і хріном.

  Приготування: Скибочку хліба змастити вершковим маслом, розтертим з хріном. Зверху укласти шматочки відварених сосисок. Уздовж одного краю скибочки помістити зелений горошок, уздовж іншого - нарізані кубики свіжих або солоних огірків.


Бутерброди з м'ясним хлібом.

  Інгредієнти: 4-6 куснів білого хліба, 4-6 куснів м'ясного хліба (200-250 г), 2-3 помідори, листя салату, свіжий огірок, кріп, 20 г масла або майонезу.
  Приготування: Хліб змастити маслом або майонезом. Потім покрити його суцільним шматком м'ясного хліба. Зверху покласти листок салату, часточки помідорів і тонкі скибочки огірка. Можна прикрасити бутерброди гілочкою кропу.


Бутерброди з шинкою, майонезом і овочами.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 200 г шинки, 100 г майонезу, по 80 г солоних огірків, вареної моркви або буряка.
  Приготування: Намазати скибочки хліба сумішшю нарізаної шинки з майонезом. Прикрасити бутерброди кружечками огірка, моркви або буряка.


Бутерброди з шинкою і зеленим салатом.

  Інгредієнти: 500 г пісної шинки, 200 г вершкового масла, 3 яйця, зварених круто, 1 банка майонезу, 1 стакан сметани, 4 помідори, 2 пучки зеленого салату, цукор, сіль за смаком, хліб.
  Приготування: Нарізати кубиками шинку. Потім перемішати її з майонезом. Для гостроти можна додати 1 ч. ложку гірчиці. Положити один поверх іншого листя салату. Скрутити їх в рулет і порізати спочатку смужками, а потім упоперек. Змішати салат зі сметаною, заправити цукром і сіллю. Скибочки хліба намазати вершковим маслом. З одного боку викласти салат, з іншого - шинку. Посипати салат грубо нарізаним яйцем. Між салатом і шинкою покласти кружечок помідора.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)