kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Бутерброди в духовці. Бутерброди в мікрохвильовці. Кулінарія.

Бутерброди.


Бутерброди з шинкою і грибами.

  Приготування: Шинку (ковбасу), зварене круто яйце, гриби нарізати дрібними кубиками. Всю масу змішати з майонезом; ретельно перемішати. Приготовану масу викласти на приготовані смужки батона, прикрасити майонезом, який можна нанести за допомогою кондитерського шприца або пергаментного пакетика. Кожен кусень розрізати упоперек на 6-8 бутербродів.


Бутерброди з телятиною, язиком, холодцем.

  Приготування: М'ясні продукти нарізати за розміром скибочок хліба і оформити яйцем, овочами і зеленню. Після цього залити желе. Застигле м'ясо або м'ясні продукти вирізувати спеціальним ножем, щоб краї вийшли гофрованими, і покласти на скибочку хліба.


Бутерброди з м'ясним асорті.

  Приготування: Ростбіф, телятину, язик нарізати тонкими скибочками, скрутити їх у вигляді трубочок. Потім покласти на хліб і оформити майонезом, гірчицею, дрібно нарізаним желе, а також зеленню.


Бутерброди з оселедцем.

  Інгредієнти: 200 г філе оселедця, 2-3 помідори або солоних огірка, 2,5 ст. ложки майонезу, 1 варене яйце.
  Приготування: Філе оселедця укласти уподовж на приготовані скибочки батона з одного боку, з іншою покласти густий майонез. В середині укласти тоненькі кружечки яйця. Прикрасити бутерброди скибочками помідорів або огірків. Кожну скибочку батона розрізати упоперек на 6-8 бутербродів.



Бутерброди зі зернистою ікрою.

  Інгредієнти: 160 г пшеничного хліба, 80 г зернистої ікри, 20 г вершкового масла.
  Приготування: На скибочки хліба покласти акуратно ложкою ікру, а по краях - трояндочки з масла.


Бутерброди зі зернистою ікрою і цибулею.

  Інгредієнти: 200 г пшеничного хліба, 50 г вершкового маргарину, по 100 г зернистої ікри і лимона, 80 г цибулі, зелень петрушки і кропу.
  Приготування: Нарізати скибочками хліб, намазати їх маргарином, потім покласти ікру, кружечки лимона, кільця цибулі. Посипати дрібно нарізаною зеленню.


Бутерброди з ікрою і яйцем.

  Приготування: Скибочку круглого білого батона змастити вершковим маслом, зверху покласти круглу скибочку звареного круто яйця. В центрі цієї скибочки зробити гору зі зернистої, паюсної або кетової ікри. По краях яєчної скибочки зробити обідок з масла (жовток з яйця можна змішати з маслом).


Бутерброди з креветками.

  Інгредієнти: 1 банка консервованих креветок, сік лимона, зелень петрушки, вершкове масло, хліб.
  Приготування: На змащені маслом скибочки білого хліба (або булки) викласти скроплені лимонним соком креветки, прикрасити їх петрушкою.


Бутерброди з печінкою тріски і яйцями.

  Інгредієнти: 6-8 скибочок білого хліба, 50 г вершкового масла, 100 г печінки тріски, 2 яйця, зелень петрушки.
  Приготування: Скибочки білого пшеничного хліба намазати маслом. Зверху покласти печінку тріски і покрити кружечками зварених круто яєць. Прикрасити гілочками петрушки.


Бутерброди з копченим вугром.

  Інгредієнти: 50 г хліба, 15 г вершкового масла, 50 г копченого вугра, 1 круте яйце, лимон і зелень петрушки для прикраси.
  Приготування: Очистити копченого вугра від шкіри, відокремити від хребта, нарізати його косими шматочками і укласти на змащених вершковим маслом скибочки хліба. Прикрасити яйцем, лимоном і зеленню.


Бутерброди з лососевих риб з лимоном або чорною ікрою.

  Інгредієнти: 50 г хліба, 15 г вершкового масла, 15 г лососини, лимон, ріпчаста цибуля або чорна ікра для прикраси.
  Приготування: Скибочки білого хліба намазати вершковим маслом. Зверху покласти скибочки солоної лососини, згорнуті рулетиками або кульками. Прикрасити бутерброди віялами з ломтиків лимона, кільцями цибулі або чорною ікрою.


Бутерброди з тріскою і томатами.

  Приготування: Добре вимочити тріску. Потім нарізати її і підсмажити з соняшниковою олією. У масло, що залишилося від смажіння, покласти нарізані грубими шматками помідори (без шкірки) і злегка підсмажити. Готові помідори заправити сіллю, перцем, товченим часником. Залити цим соусом рибу використовувати для бутербродів.


Бутерброди з копченою рибою.

  Інгредієнти: 50 г вершкового масла або маргарину, 100 г копченої риби, 1 ст. ложка гірчиці, червоний перець.
  Приготування: Рибу очистити від кісток і нарізати. Потім перемішати її зі збитим маслом, заправити гірчицею і червоним перцем. Замість масла або маргарину можна використовувати суміш майонезу з пропущеним через м'ясорубку салом. Смак бутерброда при цьому буде ще пікантніший, якщо прикрасити його порізаними маринованими в соусі овочами.


Бутерброди з кількою і ліверною ковбасою.

  Інгредієнти: 4-6 шматків житнього хліба, 20-30 г вершкового, зеленого або гірчичного масла, 4-5 кільок, 100-150 г ліверної ковбаси, солений огірок, помідор і морква.
  Приготування: Великий кусень хліба змастити маслом, зверху укласти очищені кільки, повністю покриваючи поверхню хліба. Потім покласти на кільки круглі скибочки ліверної ковбаси, а між ними шматочки солоного огірка і помідора або гірку тертої моркви.


Бутерброди з кільками і картоплею.

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 3 ч. ложки вершкового масла, 12 кільок, 4 ч. ложки нарізаної зеленої цибулі, 1 варена картоплина, 0,5 вареного яйця, 2 ч. ложки майонезу.
  Приготування: Нарізати картоплю круглими скибочками. На скибочки картоплі покласти філе кільок, згорнуте колечками. Потім в середину колечок насипати нарізану зелену цибулю, заздалегідь змішану з майонезом. Скибочки хліба намазати вершковим маслом, покласти скибочки картоплі з кільками, а збоку - шматочки вареного яйця.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)