kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Бутерброди з фотографіями. Бутерброди з сьомгою. Канепе рецепти.

Бутерброди.


«Джунглі амазонки».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 300 г відвареного м'яса, 1 цибулина, 2 ст. ложки сухарів, 1 яйце, 2 ст. ложки сметани, 3 ст. ложки вершкового масла, сіль за смаком.
  Приготування: Пропустити через м'ясорубку м'ясо і цибулю, додати до них сухарів і підсмажити на вершковому маслі. Вбити в м'ясо яйце, покласти сметану, сіль і смажити 1-2 хвилини. Приготовленим фаршем намазати хліб, перекласти на деко, попередньо змащене маслом. Поставити бутерброди в духовку на 10 хвилин.


«Блаженство ночі».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г свіжих грибів, 1 ст. ложка вершкового масла, 0,5 стакана сметани, 1 помідор, 2 ст. ложки тертого сиру, 1 цибулина, сіль, перець за смаком.
  Приготування: Дрібно нарізати гриби. Потім їх пережарити. До грибів додати муку, сметану, сіль, перець і, постійно помішуючи, тушкувати, поки соус не загусне. Намазати маслом кожну скибочку хліба, потім грибною масою. Зверху покласти часточки помідора, колечка цибулі і посипати тертим сиром. Бутерброди покласти на деко або на сковорідку, поставити в духовку і запікати, поки верхній шар не підрум'яниться.


«Женевське озеро».

  Інгредієнти: 8 рогаликів, 100 г вершкового масла, 0,75 стакана цукру, 100 г розтертого маку, 0,5 л молока.
  Приготування: Закип'ятити молоко і налити його в глибоку тарілку, добавити цукор, розтоплене вершкове масло, мак. Все добре перемішати. Злегка підігріти рогалики на сковороді, потім переложити їх на блюдо. Налити молоко в піали і подати до столу.


«Розплавлене щастя».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 8 котлет, 100 г будь-якого сиру, 1 цибулина, вершкове масло, сіль, перець за смаком.
  Приготування: Дрібно нарізати цибулю, пережарити її. Сир порізати пластинками. Намазати хліб маслом. Покласти на кожну скибочку жарену цибулю, потім котлету і пластинку сиру. Перекласти бутерброди на деко. Запікати в духовці, поки сир не сплавиться.



«Близнюки».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 100 г шинки, 100 г сиру, 1 яйце, перець за смаком.
  Приготування: Збити яйце; змішати його з сиром. Порізати скибочками шинку. Покласти на кожну скибочку хліба скибочку шинки, зверху помазати сиром. Потім перекласти бутерброди на сковороду або деко. Запікати в духовці, поки хліб не підрум'яниться.


«Контрасти життя».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 150 г будь-якої ковбаси, вершкове масло, 1 помідор, 2 яблука, трохи хріну.
  Приготування: Обсмажити в олії скибочки хліба з обох боків. Порізати ковбасу кружечками і теж обсмажити. Потерти яблука на грубій тертці, обсмажити їх. Потім в них додати хрін. Покласти на кожну скибочку хліба шматочок ковбаси, потім шар протертих яблук, а зверху часточку помідора.


Смугасті овочеві бутерброди.

  Інгредієнти: Великий кусень чорного хліба, 1 морква, 1 невеликий буряк, 30 г зеленої цибулі, 1 картоплина, 1 ст. ложка гороху, 1-1,5 ст. ложки сметани або майонезу, сіль за смаком, (помідор або стручковий перець), 35 г вершкового масла.
  Приготування: Кусень хліба покрити будь-якою масляною сумішшю. Буряк, картоплю і горох відварити, морква може бути варена або сира. Варені овочі нарізати дрібними кубиками, сирі - натерти. Всі овочі окремо змішати зі сметаною або майонезом, посолити. Укласти на бутерброд смугами, причому буряк рекомендується класти поряд зі зеленою цибулею, щоб не забарвилися інші овочі. Добре використовувати помідори і стручковий перець. Готовий бутерброд розрізати на невеликих чотири або трикутні скибочки.


Смугасті бутерброди з майонезом.

  Інгредієнти: 1 великий кусень білого хліба, 3-4 ст. ложки різноколірного майонезу (звичайний, зелений, червоний) (варена або смажена риба).
  Приготування: Зі шприца або тюбика вичавити на хліб різноколірні смуги майонезу. За бажання одну смужку можна скласти зі шматочків вареної або смаженої риби. Великий бутерброд розрізати на дрібних.


Бутерброди з ікрою і яйцем.

  Приготування: Скибочку круглого білого батона змастити вершковим маслом, зверху покласти круглу скибочку звареного круто яйця. В центрі цієї скибочки зробити гору зі зернистої, паюсної або кетової ікри. По краях яєчної скибочки зробити обідок з масла (жовток з яйця можна змішати з маслом).


Бутерброди з креветками.

  Інгредієнти: 1 банка консервованих креветок, сік лимона, зелень петрушки, вершкове масло, хліб.
  Приготування: На змащені маслом скибочки білого хліба (або булки) викласти скроплені лимонним соком креветки, прикрасити їх петрушкою.


Бутерброди з печінкою тріски і яйцями.

  Інгредієнти: 6-8 скибочок білого хліба, 50 г вершкового масла, 100 г печінки тріски, 2 яйця, зелень петрушки.
  Приготування: Скибочки білого пшеничного хліба намазати маслом. Зверху покласти печінку тріски і покрити кружечками зварених круто яєць. Прикрасити гілочками петрушки.


Бутерброди з копченим вугром.

  Інгредієнти: 50 г хліба, 15 г вершкового масла, 50 г копченого вугра, 1 круте яйце, лимон і зелень петрушки для прикраси.
  Приготування: Очистити копченого вугра від шкіри, відокремити від хребта, нарізати його косими шматочками і укласти на змащені вершковим маслом скибочки хліба. Прикрасити яйцем, лимоном і зеленню.


Бутерброди з лососевих риб з лимоном або чорною ікрою.

  Інгредієнти: 50 г хліба, 15 г вершкового масла, 15 г лососини, лимон, ріпчаста цибуля або чорна ікра для прикраси.
  Приготування: Скибочки білого хліба намазати вершковим маслом. Зверху покласти скибочки солоної лососини, згорнуті рулетиками або кульками. Прикрасити бутерброди віялами з ломтиків лимона, кільцями цибулі або чорною ікрою.


Бутерброди з тріскою і томатами.

  Приготування: Добре вимочити тріску. Потім нарізати її і підсмажити з соняшниковою олією. У масло, що залишилося від смажіння, покласти нарізані грубими шматками помідори (без шкірки) і злегка підсмажити. Готові помідори заправити сіллю, перцем, товченим часником. Залити цим соусом рибу використовувати для бутербродів.


Бутерброди з копченою рибою.

  Інгредієнти: 50 г вершкового масла або маргарину, 100 г копченої риби, 1 ст. ложка гірчиці, червоний перець.
  Приготування: Рибу очистити від кісток і нарізати. Потім перемішати її зі збитим маслом, заправити гірчицею і червоним перцем. Замість масла або маргарину можна використовувати суміш майонезу з пропущеним через м'ясорубку салом. Смак бутерброда при цьому буде ще пікантніший, якщо прикрасити його порізаними маринованими в соусі овочами.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)