kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Оформлення бутербродів. Дитячі бутерброди. Канапе рецепты з фото.

Бутерброди.


«Городній клад».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 2 невеликі брукви, 200 г філе консервованої кільки, 1 цибулина, 0,5 стакана відвареного рису, 1 ст. ложка томатного соусу, 1 ст. ложка сметани, 1 ст. ложка тертого хріну, сіль і цукор за смаком.
  Приготування: Відварити брукву, пропустити через м'ясорубку разом з кількою. Натерти яблуко на тертці, додати рис, томатний соус, хрін, сіль, дрібно нарізану цибулю, сметану, брукву з кількою. Добре перемішати. Приготованим соусом намазати скибочки хліба.


«Дари чорного моря».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 200 г солоного оселедця, 200 г вершкового масла, 25 г будь-яких сушених грибів, 1 помідор, 1 яйце, зелень.
  Приготування: Рибу обробити, нарізати маленькими шматочками. Пожарити гриби, додати в рибу. Туди ж покласти вершкове масло. Потім добре перемішати. Яйце і помідор порізати кружечками. Приготованою оселедцевою масою намазати скибочки хліба. Зверху покласти часточки помідора і яйця. Бутерброди прикрасити зеленню.


«Пивне роздолля».

  Інгредієнти: Пів буханця хліба, 0,25 ч. ложки чорного меленого перцю, 4 ст. ложки рослинної олії, 2 яйця (зварених круто), 500 г філе солоного оселедця, 2 цибулини, 2 ст. ложки майонезу, сіль за смаком.
  Приготування: Хліб розрізати на маленькі скибочки. Кожну скибочку посолити, поперчити, обсмажити в рослинній олії разом з дрібно нарізаним часником. Цибулю порізати кільцями, яйця - кружечками, філе - невеликими шматочками. Кожну скибочку змастити майонезом, потім покласти кружок яйця, цибулю і шматочок рибного філе. Ці бутерброди дуже хороші до пива.



«Солодкі перчики».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 500 г філе солоного оселедця, 5 солодких консервованих перців, 1 яйце, вершкове масло, зелену цибулю за смаком.
  Приготування: Нарізати перець кільцями або соломкою. Філе оселедця, яйце і цибулю дрібно нарізати. На скибочки хліба покласти перець, потім - оселедця. Посипати яйцем і цибулею.


«Тихоокеанські глибини».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 100 г філе копченої риби, 1,5 ч. ложки сметани або майонезу, гірчиця за смаком.
  Приготування: Пропустити рибу через м'ясорубку, додати сметану, гірчицю. Добре перемішати. Приготованим паштетом намазати скибочки хліба.


«Північне море».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 1 банка рибних консервів в томаті, 2 ст. ложки вершкового масла, кріп, лимонний сік за смаком.
  Приготування: Рибу розім'яти дерев'яною ложкою. Потім додати кріп і лимонний сік. Перемішати. Приготованим паштетом намазати скибочки хліба.


«Шервудський ліс».

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба, 100 г вершкового масла, 1 невеликий пучок петрушки, кропу або зеленої цибулі, 1 ч. ложка лимонного соку, сіль за смаком, 4 помідори (будь-які інші овочі).
  Приготування: Зелень ретельно вимити. Потім дрібно нарізати і змішати з м'яким маслом. Додати лимонний сік, сіль. Все перемішати. З цієї суміші сформувати ковбаски і покласти в холодильник на 2-3 години. Готове масло нарізати шматочками, покласти на шматочки хліба і прикрасити часточками помідорів.


Бутерброди зі зеленню петрушки або кропу.

  Приготування: Розм'якшити вершкове масло. Додати до нього за смаком сіль. Дрібно нарізати зелень петрушки, з'єднати її зі вершковим маслом. Нанести отриману суміш рівномірним шаром на скибочки хліба. Зелень петрушки можна замінити кропом. Прикрасити гілочками зелені.


Бутерброди вітамінні «Сюрприз для чоловіка».

  Інгредієнти: 4 скибочки хліба, 1 стакан подрібненої молодої кропиви, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 яйце, 4 гілочки петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Кропиву промити і подрібнити на м'ясорубці. Потім змішати її з розм'якшеним вершковим маслом до однорідної маси. Намазати скибочки хліба, зверху посипати яйцем, звареним круто; покласти гілочки петрушки.


Бутерброди «Айсберг».

  Інгредієнти: 3 ст. ложки сиру, 5 квіток кульбаби і 2 молодих листочки кульбаби, 5 ст. ложок кефіру або кислого молока, сіль за смаком, цукор, 4 скибочки білого хліба.
  Приготування: Сир змішати з промитими і дрібно нарізаними квітками і листям кульбаби, кефіром або кислим молоком. Все ретельно перемішати, викласти на скибочку хліба. Бутерброди можна прикрасити квітками кульбаби.


Бутерброди «Східні пристрасті».

  Інгредієнти: 4 скибочки хліба, по 2 ст. ложки нарізаного щавлю і листя снитки, 1 яйце, 2 волоських горіхи. 0,5 стакана води, 1 ст. ложка рослинної олії, сіль за смаком, цукор.
  Приготування: Промити щавель, подрібнити його з листям снитки. Зваріть круто яйце. Потім с товкти в однорідну масу волоські горіхи. Після цього покласти в киплячу воду щавель, снитку. Довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Потім охолодити зелень у відварі. Злегка її обсушити, додати волоські горіхи, нарізане яйце, рослинну олію. Намазати цією сумішшю скибочки хліба.


Бутерброди зі зеленим салатом по-польськи.

  Інгредієнти: 300 г зеленого салату з майонезом, нарізана зелень, 1 солоний огірок, 50 г маринованих грибів, батон з пшеничної муки.
  Приготування: Обрізати гострим ножем обидва кінці булки. Потім зрізати кірки з боків булки, розрізати уподовж на три смужки однакової товщини, намазати маслом або маргарином. На приготовлені смужки батона покласти товстим шаром зелений салат, полити густим майонезом. Прикрасити все пластинками солоних огірків, грибами, посипати зеленню. Розрізати всю булку упоперек на 6-8 бутербродів.


Бутерброди з пастою зі хріну і горіхів.

  Інгредієнти: 100 г тертого хріну, 1-2 зварених яйця, 100 г сметани, 15 г зеленої цибулі, 20 г ядер волоських горіхів, сіль за смаком, цукор і лимонна кислота за смаком.
  Приготування: Очистити хрін. Натерти його на дрібній тертці, збризнути розведеною лимонною кислотою. Очистити яйця і дрібно нарізати. Змішати хрін зі сметаною, нарізаними горіхами, яйцями, вершками і цукром - все змішати до консистенції густої сметани. Намазати пастою скибочки хліба, посипати нарізаною зеленою цибулею.


Бутерброди з пюре з часнику і горіхів.

  Приготування: Очистити голівку часнику, розібрати на часточки, с товкти. Додати один стакан ядер волоських горіхів і знову все с товкти, додати 2 ст. ложки соняшникової олії, сіль і лимонний сік за смаком. Масу викласти на скибочки хліба, прикрасити їх смужками червоного перцю.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)