kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Бутерброди з фотографіями. Приготування бутербродів. Салати.

Бутерброди.


Бутерброди з цибулею.

  Інгредієнти: 100 г хліба, 20 г кількового, оселедцевого або звичайного масла, 1-2 цибулини або 50 г зеленої цибулі, сметана.
  Приготування: Змастити маслом хліб. Зверху покласти кільця цибулі або товстий шар нарізаної зеленої цибулі і змастити все сметаною.


Бутерброди з салатом.

  Інгредієнти: 3-5 ст. ложок майонезу, 300 г готового зеленого салату з майонезом, 2-3 ст. ложки маринованих грибів, небагато нарізаної зелені, 1-2 солоних огірки.
  Приготування: На приготовані смужки батона або булки покласти товстим шаром зелений салат, полити густим майонезом. Прикрасити пластинками солоних огірків, грибами; потім посипати зеленню і розрізати упоперек на 6-8 бутербродів.


Бутерброди зі зеленим горошком або крутим яйцем і майонезом.

  Інгредієнти: 250 г зеленого горошку або 3 варених яйця, 3-5 ст. ложок майонезу, трохи нарізаної зелені, сіль, цукор за смаком.
  Приготування: Випарувати зелений горошок, остудити його. Потім змішати з густим майонезом, за смаком приправити сіллю і цукром. На приготовані кусні булки покласти товстим шаром горошок, посипати нарізаною зеленню і розрізати упоперек на 6-8 бутербродів. Замість горошку можна використовувати зварені круто і нарізані яйця, які необхідно змішати з густим майонезом.


Бутерброди з цибулею і помідорами.

  Інгредієнти: 100 г хліба, 2 ст. ложки майонезу або сметани, 1 цибулина, 1 помідор, сіль за смаком, перець, зелена цибуля.
  Приготування: На кусні хліба покласти майонез або сметану. Потім упереміш тонкі кусні помідора і цибулі. Посипати приправами і зеленню.



Бутерброди болгарські.

  Інгредієнти: 160 г хліба, 40 г вершкового масла, 4 кружечки помідорів, 1 яйце або 40 г бринзи, сіль за смаком.
  Приготування: Намазати маслом скибочки хліба. Зверху покласти нарізанні кружечками помідора. Посолити. Посипати звареним круто яйцем або бринзою.


Бутерброди зі свіжими помідорами, бринзою і горіхами.

  Інгредієнти: 160 г хліба, 80 г свіжих помідорів, 40 г бринзи, 20 г вершкового масла і ядер горіхів, 4 оливки.
  Приготування: Нарізати горіхи. Перемішати їх з подрібненою бринзою. Скибочки хліба намазати маслом. Потім покласти скибочки помідора, а зверху нарізані горіхи з бринзою. Бутерброди прикрасити оливками.


Бутерброди з томатом-пюре і зеленою цибулею.

  Приготування: Очистити помідори. Подрібнити цибулю. Затушкувати в вершковому маслі 10 хвилин помідори, нарізані кружечками, разом з подрібненою цибулею. Посолити, пропустити через сито. Почекати, поки маса охолоне, намазати її на змащені вершковим маслом скибочки булочок або хліба. Зверху прикрасити кружечком яйця, заздалегідь звареним круто. Потім посипати бутерброди дрібно нарізаною зеленою цибулею.


Бутерброди з овочами і філе оселедця.

  Приготування: Густо намазати вершковим маслом скибочки хліба. Масло попередньо розтерти зі зеленою цибулею, нарізаними яйцями, звареними круто, і зеленню петрушки. Посередині покласти філе оселедця. Потім нарізати кубиками помідори. Покласти їх на один край бутерброда, а на іншій - свіжі огірки, нарізані тонкими кружечками і вертикально увіткненими в масло.


Бутерброди зі зеленим горошком.

  Інгредієнти: Скибочки білого хліба, 0,25 півлітрової банки зеленого горошку, 2 ст. ложки майонезу, 2 ст. ложки сметани, 1 ст. ложка томатної пасти, 1 яйце, зварене круто, 1 плавлений сирок.
  Приготування: Нарізати білий хліб скибочками. Потім змішати майонез з томатною пастою, сметаною. Намазати приготованим соусом скибочки хліба, покласти на кожен по 1 ст. ложці салатної суміші, приготованої зі зеленого горошку і плавленого сирка, натертого на грубій тертці. Салатну суміш заправити приготованим соусом. Готові бутерброди посипати нарізаним яйцем.


Бутерброди з оливками, яйцем і цибулею.

  Інгредієнти: 160 г хліба, 40 г оливок, 40 г цибулі, 0,5 яйця, 20 г рослинної олії, перець чорний мелений.
  Приготування: Приготовані скибочки хліба намазати масою, приготованою з оливок, нарізаної цибулі, звареного круто яйця, масла і перцю. Готові бутерброди прикрасити половинками оливок.


Бутерброди з салатом з сирої моркви.

  Інгредієнти: 100 г моркви, 0,5 лимона або 1 ст. ложка журавлинного соку (цукор), 1 ч. ложка майонезу або сметани, хліб.
  Приготування: Натерти моркву на тертці. Потім заправити її лимонним і журавлинним соком. За смаком додати трохи майонезу або сметани. Викласти салат на скибочки хліба. Готові бутерброди прикрасити зеленню.


Бутерброди з морквою і часником.

  Інгредієнти: 2 моркви, 10 г вершкового масла, 2 часточки часнику, 1 яйце зварене круто, 100 г майонезу.
  Приготування: Відварити моркву. Очистити її і натерти на середній овочевій тертці. Потім трохи обсмажити в олії. У отриману масу додати дрібно нарізаний часник, майонез. Все ретельно перемішати. Потім викласти товстим шаром на змащених вершковим маслом скибочки білого хліба. Готові бутерброди прикрасити яйцем.


Бутерброди з пастою з моркви і морської капусти.

  Інгредієнти: 100 г морської капусти, 100 г пюре з моркви, 1 ст. ложка сухого молока, 0,5 ч ложки гірчиці, цукор, сіль за смаком, 4 ст. ложки рослинної олії, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти.
  Приготування: Промити морську капусту. Витримати її у воді 30 хвилин і тричі відварити (по 15 хвилин) при співвідношенні води і капусти 3:1, кожного разу міняючи воду. Підготовлену капусту витримати в слабкому розчині оцту з додаванням солі. Потім відкинути капусту на друшляк, двічі пропустити через м'ясорубку. Після цього з'єднати пюре з морської капусти з морквяним пюре. Додати в цю масу сухе молоко, гірчицю, цукор, сіль, рослинну олію і лимонну кислоту. Отриману пасту ретельно збити, потім охолодити. Видавити пасту за допомогою кондитерського мішка на скибочки хліба. Прикрасити лимоном і гілочками зелені.


Бутерброди з буряком.

  Інгредієнти: 160 г житнього хліба, 120 г вареного буряка, 30 г вершкового масла, зелень петрушки і кропу або 40 г солоних огірків.
  Приготування: Буряк очистити. Нарізати її тоненькими кружечками. Скибочки хліба намазати маслом, укласти на них буряк. Потім посипати готові бутерброди зеленню або покласти скибочки солоного огірка.


Бутерброди з буряковою закускою.

  Інгредієнти: Скибочки хліба, 300 г буряка, 150 г плавленого сиру, 60 г волоських горіхів, зелена цибуля, часник, сіль за смаком.
  Приготування: Зварити буряк. Потім варений буряк і сир натерти на грубій тертці. Додати в цю суміш товчені горіхи, подрібнений часник. Посолити, заправити майонезом і ретельно перемішати. Отриману масу викласти на скибочки хліба. Прикрасити зеленню або майонезом.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)