kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Чай. Приготування чаю. Гарячий чай.

Чай.

Спокій і насолоду дарить нам чашка гарячого ароматного чаю. Але цей найпопулярніший у всіх країнах напій може діяти як збадьорююче - якщо він заварюється не більше трьох хвилин. Чай хороший і без добавок, і з цукром, і з молоком, але найсмачніше - з розсипчастою випічкою. Свій пряний смак і аромат чай передає також безлічі гарячих і холодних напоїв і оригінальним десертам. Так хай здивує Вас ще раз цей багатообразний світ чаю!


Чай «Фрізланд».

  Інгредієнти: Завдяки холодним «хмаркам» вершків кожен ковток цього чаю має свій смак, 6 ч. ложок дрібно листового чаю змішати з білим льодяниковим цукром, 6—10 ч. ложок вершків.
  Приготування: Час приготування близько 15 хвилин. В місткість влити 1 л. води і довести її до кипіння. Чай насипати в заварочний чайник і залити його кип'ятком так, щоб чайне листя було повністю покрите водою. Заварювати близько 3 хвилин. Потім влити останній окріп. Заварку перелити через ситечко в сервіровочний чайник і подати до столу. У кожну чашку покласти декілька кубиків льоду (за смаком), налити гарячий чай. У кожну чашку влити трохи вершків, стараючись, щоб вони стікали по опуклій стороні ложки. Чай не розмішувати, а відпивати його через холодний шар вершків. Лід розчиняється повільно. Як тільки перша чашка чаю буде випита, знову налийте в неї гарячий чай, а зверху — нова «хмара» з вершків. До тонізуючого післяобіднього чаю приготуйте булочки з родзинками або іншу випічку з дріжджового тіста. Цей чай подають зі свіжовипеченими вафлями, збитими вершками і сливовим джемом.


Чай з льодом.

  Інгредієнти: Чай з льодом потрібно готувати не з холодного чаю! Вам знадобиться 1 чашка гарячого чаю і 1 стакан наповненого кубиками льоду. Крім того, можна додати трохи цукру і сік лимону за смаком. На відміну від звичайного охолодженого, чай з льодом освіжає і злегка приголомшує, і незвичайно бадьорить.
  Приготування: 2 ч. ложки або 2 пакетика чорного чаю залити 200 мл окропу, дати настоятись 4 хвилини, потім процідити у вузький високий стакан на дві третини. Ви можете додати в чай з льодом щіпочку порошку імбиру або кардамону, положити для аромату листочки перцевої м'яти або лимонної меліси, ягоди смородини або шматочки ананасу. Цей чай можна змішати з фруктовим соком - ананасовим, вишневим або апельсиновим, а також з джином, ромом. Не бійтеся стакан не трісне! До холодного чаю краще подати соломинку для напоїв.


Мисливський чай.

  Гарячий чай з альпійської країни особливо хороший під час зимової відпустки.
  Інгредієнти: 4 ч. ложки чорного чаю, 0,25 л червоного вина, сік 1 апельсина, сік 1/2 лимона, 2 пряні гвоздички, 1/4 палички кориці, 60 г цукру, 40 мл коричневого рому або плодового вина, для прикраси 4 кружка лимону.
  Приготування: Чай всипати в заварювальний чайник, влити 0,625 л окропу і дати йому настоятись протягом 3-4 хвилин. Тим часом в каструлю влити червоне вино, сік апельсина і лимона, покласти прянощі, цукор і перемішати. Влити, проціджуючи через ситечко, готову заварку. Суміш довести на середньому вогні до кипіння, але не кип'ятити. Додати фруктовий бренді або ром і розлити суміш через ситечко в заздалегідь прогріті стакани або чашки. Кружечки лимона надрізати з краю і прикріпити їх до кромок стаканів. Суміш розмішати ложкою і негайно подати до столу.


Пікантний апельсиновий чай.

  Приготування: Листовий чорний чай «Оранж Пеко» - 4 ч. л декілька гвоздик, декілька кусочків сушеної апельсинової кірки, окріп -3 чашки. Помістити в глиняний глек чайний лист, гвоздику і апельсинову шкірку. Залити окропом і настояти 5 хвилин. Процідити і розлити по чашках. (Чашки традиційно наливають не по самі вінця, а на три чверті.)



Чай «Апельсиновий гай».

  Приготування: Наповнити чашки свіжо приготованим соком апельсина і долити до 3/4 об'єму гарячим і міцним чорним чаєм. Покласти в кожну чашку по дуже тонкому кружечку апельсина.


Чай «Яблучний сад».

  Приготування: Наповнити чашки на 1/3 гарячим яблучним соком. Долити до 3/4 об'єму гарячим міцним чаєм.


Чай «Лимонне дерево».

  Приготування: У гарячий чорний чай додати за смаком лимонний сироп. Подати разом з часточкою лимона, яку можна вичавити в чашку за смаком. Додати цукор за смаком.


Малиновий чайний коктейль з ароматом віскі.

  Інгредієнти: Міцний настій чорного чаю - 1/2 стакана, малиновий сік - 30 мл. лимонний сік - 40 мл, шотландське віскі («Білий кінь» або інша марка) - 4 краплі.
  Приготування: У нагрітий келих влити малиновий і лимонний соки, додати гарячий чай. Ароматизувати маленькою порцією віскі і пити гарячим.


Шотландський чай.

  Інгредієнти: Міцний настій чорного чаю - 100 мл, трохи цукру, трохи збитих вершків, трохи натертого мускатного горіха, трохи шотландського віскі.
  Приготування: Віскі налити в келих, трохи підсолодити, залити гарячий чай. Напій перемішати і зверху помістити збиті вершки. Посипати тертим мускатним горіхом і пити гарячим.


Чай «Ірландський туман».

  Інгредієнти: Дуже міцний настій чорного чаю - 315 мл, Ірландське віскі - 90 мл, густі вершки - 4 ст. ложки, трохи тертого мускатного горіха, мед - за бажанням.
  Приготування: Змішати гарячий чай і віскі і підігріти, не доводячи до кипіння. Додати мед і добре розмішати. Розлити по чашках, акуратно, ложкою вливши в кожну вершки так, щоб вони плавали по поверхні. Зверху посипати тертим мускатним горіхом.


Чай по-голландскі.

  Інгредієнти: Чорний чай - 4 ч. л вода - 400 мл. какао (без молока) - 400 мл, сироп апельсиновий -100 мл, шоколад - 50 р.
  Приготування: Заварити чай окропом і настояти 3-5 хвилин. Окремо приготовити какао, влити в нього чай і апельсиновий сироп. Все розмішати (краще в міксері). Розлитий по чашках напій посипати тертим шоколадом.


Французький «Туманний чай з льодом».

  Інгредієнти: Листовий чай 3 ст. ложки, вода - 2 чашки, очищений мигдалевий горіх - 4 шт. амаретто - 4 ч. л
  Приготування: Засипати чай в заварювальний чайник, нагрівати воду до 85 °C і залити нею чай. Дати настоятись 4-5 хв. настій зцідити і остудити у відкритому посуді. Розлити у високі стакани з кубиками льоду. Зверху покласти по горішку і додати по ложечці амаретто.


Паризький чай.

  Інгредієнти: Чорний чай - 135 мл, апельсиновий сік - 135 мл, сік 1\2 лимона, лимонна цедра, коньяк - 4 ст. ложки, мускатний горіх, цукор за смаком.
  Приготування: Чорний чай, свіжі соки апельсина і лимона, трохи лимонної цедри змішати і довести до кипіння, але не кип'ятити. Налити в теплий стакан, додати коньяк, цукор. Перед подачею натерти трохи мускатного горіха.


Французький вечірній чай.

  Інгредієнти: Чорний байховий чай - 2 ч. л французьке сухе червоне вино - 3 стакани, лікер вишневий (шеррі-бренді) – 500 мл. коньяк - 1 стакан, лимонний сік - за смаком, цукор -75 г, шматочок кориці, шматочок лимонної шкірки, гвоздика - 2 бутончики, вода - 2 стакани.
  Приготування: У каструлю залити воду, засипати цукор, корицю, гвоздику, лимонну шкірку і довести до кипіння. Зняти з вогню, всипати чай, розмішати і через 6 хвилин процідити. Додати вино, вишневий лікер і коньяк. Перемішати. Всю суміш підігріти до 70 °C і подавати гарячою. Можна додати сік лимона.


Фінський освіжаючий чай.

  Інгредієнти: Вода – 500 мл. 4-6 чайних ложок чорного чаю, 4 ст. ложки цукрового сиропу, 1 яблуко, 1 лимон, 4 свіжих листочка м'яти.
  Приготування: Заварити чай, настояти 4 хвилини, процідити і остудити. Зварити і остудити густий сироп. У чашки покласти декілька шматочків льоду і влити по 1 с. л. цукрового сиропу. Почистити яблуко, нарізати його тонкими скибочками, розкласти по чашках і зверху налити остуджений чай. Кожну чашку накрити скибочкою лимона і прикрасити листочками м'яти.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)