kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Зелений чай. Чай для похудіння.

Чай.

  Спокій і насолоду дарить нам чашка гарячого ароматного чаю. Але цей найпопулярніший у всіх країнах напій може діяти і збадьоруюче - якщо він заварюється не більше трьох хвилин. Чай хороший і без добавок, і з цукром, і з молоком, але найсмачніше - з розсипчастою випічкою. Свій пряний смак і аромат чай передає також безлічі гарячих і холодних напоїв і оригінальним десертам. Так хай здивує Вас ще раз цей багатообразний світ чаю!


Чай по-мадридски з ананасом.

  Інгредієнти: 1 банка шматочків ананаса, 8 ст. ложок рому, 500 мл води, 8 чайних ложок чорного чаю, 4 ст. ложки цукру, кубики льоду.
  Приготування: Дати стекти шматочкам ананаса, залити їх ромом, настояти 3-4 години. Закип'ятити воду і заварити чай, настояти 3-4 хвилини і підсолодити. Покласти в 4 стакани кубики льоду, розкласти в них ананаси з ромом і залити гарячим чаєм.


Лимонний чай.

  Інгредієнти: Ванільний сироп - 20 г, гвоздика - 2-4 шт, сік лимона - 20 г, шматочок лимонної кірки.
  Приготування: Всі компоненти залити стаканом міцного гарячого чаю. Цей чай хороший до млинців.


Гарячий чайний лимонад з медом.

  Інгредієнти: Лимонний або ожиновий сироп -1 чайна ложка, мед - 20 г, скибочка лимона.
  Приготування: Всі складові залити стаканом міцного чаю і розмішати. Напій добре бадьорить і зігріває.


Гаряче чайне молоко.

  Інгредієнти: Чорний байховий чай - 1 ст. л, мед або цукровий пісок - 1 ч. л.
  Приготування: Заварку і мед залити стаканом гарячого молока і розмішати. Напій хороший для зігрівання.



Медовий чайний напій.

  Інгредієнти: Яйця - 2 шт, мед -100 г, лимон - 2 шт, цукор - за смаком.
  Приготування: Жовтки яєць і мед розтерти, розвести міцним гарячим чаєм, збити і поставити на вогонь, додати сік лимонів і охолодити. Напиток розлити в стакани або келихи, покласти зверху білки, збиті з цукровим піском. Прикрасити ягідками винограду, шматочками дині або яблук солодких запашних сортів. Цей холодний медовий чай приємний в теплі дні осені.


Чай з чорно смородиновим листям.

  Інгредієнти: Чорний байховий чай - 1 ч. л, лист чорної смородини -1 ч. л, вода -1 л.
  Приготування: Сухий подрібнений лист чорної смородини (краще заготовлений під час цвітіння) разом зі звичайною заваркою чаю залити кип'ятком. Цей чай подають до столу з домашньою випічкою - пирогами, ватрушками, печивом.


Потрійний чай.

  Приготування: Чай, звіробій і м'яту - в рівних частинах з розрахунку звичайної заварки - залити окропом і настояти не менше 8 хвилин. Це – чай подають до столу з домашніми пирогами.


Чай з прянощами.

  Інгредієнти: Чорний байховий чай - 3 ч. л, гвоздика - 2 шт, кусочок імбирного кореня, вода 1 л.
  Приготування: Гвоздику і імбирний корінь залити водою, довести до кипіння, зняти з вогню, додати чайну заварку, настояти і процідити. Чай особливо приємний після рясної святкової трапези.


Чай з перцем.

  Приготування: При заварюванні в чай покласти 1-2 горошки роздавленого чорного перцю (з розрахунку на 1 стакан готового чаю) і настояти. Чай корисний після трапези за рясним столом.


Чай по-російськи.

  Інгредієнти: Чорний байховий чай - 2 ст. л, окріп - 0,5 л, ром - 0,125 л, червоне вино - 0,25 л, лимон -12 шт, кірка 1 апельсина, цукор-рафінад - 9 шматків.
  Приготування: Чай залити окропом, через 5 хвилин процідити, додати корку і сік лимона. Кожен шматочок рафінаду натерти апельсиновою кожурою, опустити в посудину з вином і поставити на вогонь. Довести до кипіння і влити чайну суміш і ром. Подати чай дуже гарячим.


Чай «Російське поле».

  Приготування: Узяти по одній частині сушеного листя звіробою, материнки, кропиви, 1/2 частину чорного байхового чаю і змішати. Заварити всю суміш окропом і настояти 7-8 хвилин. Пити охолодженим.


Чай «Бальзам».

  Приготування: Змішати 10 частин зеленого чаю, 2 частини зеленої трави звіробою, 2 частини листя м'яти, 1 частину листя чебрецю, 1 частину кореня валеріани. Залити окропом і настояти 7-8 хвилин. Пити теплим або охолодженим.


Чай бальзам «Здоров'я».

  Приготування: Змішати 10 частин чорного байхового чаю, 2 частини листя м'яти, 1 частину кореня валеріани, 1 частину ягід глоду, 1 частину сушених і подрібнених плодів шипшини. Заварити окропом і настояти 7-8 хвилин. Пити теплим або охолодженим.


Чай при простуді.

  Приготування: Узяти 3 частини міцного чорного чаю, 1 частину меду і 1 частину горілки. Все добре змішати і довести до кипіння. Пити невеликими порціями.


Меньшиків чай.

  Інгредієнти: Міцно заварений чорний чай - 3 ч. л, мед - 1 ч. л, горілка - 1 стакан.
  Приготування: У неповний стакан горілки додають чай і мед. Розмішують і п'ють. Цей швидко зігріваючий напій може бути корисний при легкій простуді. Особливо відразу після переохолодження, після купання в ополонці.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)