kyharka
Двери. Окна
 
Очень красивая музыка и видео для душы и отдыха..
 
Рецепты блюд. Приготовление блюд. Вкусные блюда.
  1. Первые блюда
  2. Вторые блюда
  3. Блюда в горшках
  4. Блюда из духовки
  5. Блюда в мультиварке
  6. Соусы
  7. Закуски
  8. Салаты
  9. Напитки
  10. Выпечки
  11. Десерты
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтические блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Очень красивое видео и музыка.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Китайский чай. Куплю чай. Чай скачати бесплатно.

Чай.

  Спокій і насолоду дарить нам чашка гарячого ароматного чаю. Але цей найпопулярніший у всіх країнах напій може діяти і збадьорююче - якщо він заварюється не більше трьох хвилин. Чай хороший і без добавок, і з цукром, і з молоком, але найсмачніше - з розсипчастою випічкою. Свій пряний смак і аромат чай передає також безлічі гарячих і холодних напоїв і оригінальним десертам. Так хай здивує Вас ще раз цей багатообразний світ чаю!


Чайний крем.

  Інгредієнти: Міцно заварений чорний чай -1 стакан, яєчний жовток - від 1 яйця, лимонний сироп -1 ст. л, горілка -1 ч. л.
  Приготування: Збити в стакані яєчний жовток і лимонний сироп. Неперервно помішуючи, залити суміш гарячим чаєм. Додати горілку.


Чай по татарські.

  Інгредієнти: Чай пресований - 5-6 г, вода - 100 г, молоко - 100 г, масло вершкове -10 г, сіль.
  Приготування: Пресований чай покласти в киплячу воду і відразу влити молоко. Кип'ятити, помішуючи, 5-6 хв. Потім додати за смаком сіль. Чай розлити в піали і покласти вершкове масло.


Калмицький чай з вершками.

  Інгредієнти: Розтовчений плитковий чай - 100-150 г, вода - 3 л, вершки-1 л, масло вершкове - 25 г, сіль -1 ч. л, перець чорний - 2-3 горошини.
  Приготування: Залити чай холодною водою і варити на середньому вогні до закипання. Збавивши вогонь, варити ще 15-30 хвилин, знявши з поверхні появивші прутики. Влити підігріті вершки, додати розтовчений перець і варити ще 5-6 хвилин.


Калмицький чай з молоком

  Інгредієнти: Зелений плитковий чай -5 г, молоко -1 стакан, кориця мелена - на кінчику ножа, гвоздика - 1 бутончик, масло топлене - 25 г, сіль - за смаком, вода -1 стакан.
  Приготування: У киплячу воду засипати подрібнений чай і варити на малому вогні протягом 5 хвилин. Влити гаряче кип'ячене молоко, добавить сіль, корицю, гвоздику. Варити ще 8-10 хвилин, процідити, положити масло і довести до кипіння.



Місячний чай - від чайної плантації «Чарльстонті».

  Інгредієнти: Чай «Амерікен класик » - 7 разових пакетиків, свіжа холодна вода -1 галон (4,5 л), цукор - за смаком.
  Приготування: Помістити чайні пакетики в посуд зі свіжою холодною водою і дати настоятись при кімнатній температурі 6 годин або ніч. Вийняти чайні пакетики і додати цукор за смаком. Залити в стакани поверх шматочків льоду або поставити в холодильник. Завдяки заварці холодною водою велика частина кофеїну залишається в чайному листі, і в чашку потрапляє лише половина його.


Американський журавлинний чай.

  Приготування: Засипати в чашку дюжину ягід журавлини і розім'яти їх. Положити чайний пакетик і залити окропом. Після заварки настій можна, процідивши, перелити в іншу чашку. Додати за смаком цукор або мед.


Американський чай-лимонад.

  Інгредієнти: Сік 2 лимонів (зціджений), окріп - 1,5 чашки, цукор - 4 ч. л або за смаком, листовий чай - 2 ч. л, тонкі кружечки лимона.
  Приготування: Змішати лимонний сік і цукор з окропом, розчинивши цукор. Засипати чай в чайник, залити його цією сумішшю і настояти 5 хв.


Американський чай сода.

  Інгредієнти: Лід - 3-4 кубики, вершки - 2 ч. л, заварений і охолоджений чай 1 чашка, содова вода з пляшки - 2 чашки.
  Приготування: Покласти лід у високий стакан і полити його вершками. Залити чай до половини стакана. Долити доверху содовою (або «Кока-колою») і перемішати паличкою. Пити через соломинку.


Канадський чай біля багаття.

  Приготування: Нагрівайте над вогнищем воду у великій консервній банці. Коли вода закипить, зніміть банку з вогню, надівши на руку щільну рукавицю. Киньте у воду декілька чайних пакетиків. Дайте чаю настоятись протягом декількох хвилин. Перелийте чай в похідний кухоль і покладіть, якщо хочете, цукор.


Чай з води глетчера.

  Приготування: Чай готують з води біля підніжжя глетчера (льодовика), з витоків гірської річки або струмка. Годиться також вода в пляшках, яка зібрана з гірських джерел і продається в спеціалізованих магазинах. Приготуйте чай звичайним способом, настоявши разові чайні пакетики 3-5 хвилин. Цей чай особливо вражає, коли приготований на свіжому повітрі біля багаття і на тлі холодних гірських вершин.


Чай «Альпініста».

  Приготування: При черговому підйомі в гори візьміть з собою фляжку з чаєм подвійної міцності. Під час зупинки біля гірського потоку або струмка занурте в крижану воду свій похідний кухоль. Налийте в нього трохи міцного чаю і долийте до верху крижаною гірською водою. Цей напій так освіжить, що смак його назавжди залишиться в пам'яті.


«Сонячний» чай.

  Приготування: Наповніть банку об'ємом в чверть галона водою і опустіть в неї 4 чайних пакетики. Щільно закрийте банку кришкою. Поставте її в тіні дерева на весь день, поки бродите по горах. Можна залишити на сонці, щоб чай швидше настоявся. Пізніше за бажанням чай можна нагрівати, додаючи воду і розбавляючи. Щоб пити чай холодним, поставте банку у воду гірського струмка.


Карибський чай.

  Інгредієнти: Чорний чай - 4 ч. л. зелений чай - 6 ч. л (або 7 чайних ложок лише чорного), ананас - 1 шт, лимон - 1 шт, цукор - 15 ч. л, ром ямайський або кубинський - 2-3 ч. л, вода -1 л, кубики льоду.
  Приготування: Ананас нарізують дрібними кубиками, заливають ромом і засипають цукром. Закривають і ставлять на добу в холодильник. Заварюють на 10-12 хвилин купаж чорного і зеленого чаю або просто чорний. Охолоджують чай, натирають в нього цедру лимона і вичавлюють сік лимона. Додають ананаси, що просочилися ромом, і лід. Розливають у високі келихи.


Монгольський чай (варіант I).

  Інгредієнти: Плитка зеленого чаю, трохи молока, сіль - щіпочка, баранячий жир -1 ч. л, вода -1 л.
  Приготування: Плитку зеленого чаю залити холодною водою, поставити на вогонь і кип'ятити 10 хвилин. Розлити в піали, додати в кожну трохи молока, сіль, баранячий жир або шматочки жирної баранини.


Монгольський чай (варіант 2).

  Інгредієнти: Розтертий зелений чай - 1 ст. л, мука - 30 г, масло -1 ст. л, молоко верблюже -1 стакан, рис - 40 г, сіль - за смаком, вода - 500 мл.
  Приготування: Розтертий чай залити холодною водою, поставити на вогонь і варити. Тим часом масло з мукою нагрівати на сковороді, додати молоко і рис. Влити в чайний відвар і залишити на вогні до кипіння.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)