kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Новорічний чай. Властивості чаїв. Імбирний чай.

Чай.

  Спокій і насолоду дарить нам чашка гарячого ароматного чаю. Але цей найпопулярніший у всіх країнах напій може діяти і збадьорююче - якщо він заварюється не більше трьох хвилин. Чай хороший і без добавок, і з цукром, і з молоком, але найсмачніше - з розсипчастою випічкою. Свій пряний смак і аромат чай передає також безлічі гарячих і холодних напоїв і оригінальним десертам. Так хай здивує Вас ще раз цей багатообразний світ чаю!


Монгольський чай (варіант 3).

  Інгредієнти: Зелений чай - 50 г, молоко - 500 мл, пшенична мука - 50 г, топлене масло - 50 г, сіль - щіпка, вода -1 л.
  Приготування: Залити водою і довести до кипіння зелений чай. Влити молоко (овече, коров'яче, верблюже) і додати топлене масло, пшеничну муку і сіль, Закип'ятити отриманий напиток і відразу подати.


Чай по-казахськи.

  Інгредієнти: Сухий чай - 2-3 ч. л, сметана - 1 стакан, вода - 1 стакан, цукор.
  Приготування: Заварити чай окропом і настояти 3 хв. Долити підсолоджену сметану. Суміш процідити, добре змішати і через 2 хв подати.


Киргизький чай «Актинчаш».

  Інгредієнти: Чай - 2 ч. л або декілька шматочків від чайної плитки, молоко -1 стакан, сметана -2 ст. ложки, масло вершкове -10 г, сіль - за смаком, вода -1 стакан.
  Приготування: У підігрітий посуд засипати чай, залити окропом, підігріти майже до кипіння і дати настоятись. Влити цей настій в кипляче молоко, додати масло, сметану, сіль. Добре перемішати і розлити в піали. Пити гарячим, закушуючи коржиком.


Киргизький чай з вершками.

  Інгредієнти: Байховий чай - 2-3 ч. л, вершки – 1\2 стакани, сіль - за смаком, вода - 1/2 л.
  Приготування: Налити в піали вершки і додати свіжий міцний чай. Положити за смаком сіль і пити гарячим.



Індонезійський чай з яйцем «Ті телур».

  Приготування: Розбити яйце у велику чашку і добре збити його. Помішуючи енергійно, залити на 3\4 чашки окропом. Долити міцним настоєм чаю і додати цукор за смаком.


В'єтнамський квітковий чай «Тра Бонг».

  Приготування: Квітки різних рослин разом з чашками добре висушують на сонці. Змішують з листям розсипного зеленого чаю. Заварюють чай, кидаючи в чайник жменю квіткової чайної суміші і заливаючи окропом.


В'єтнамський чай з соняшником «Тра Бонг Хуонг Дуонг»

  Приготування: Молоді голівки квітучого соняшнику висушують на сонці і поміщають на якийсь час в розсип зеленого чаю, щоб вони передали свого аромату. Потім, прибравши ці голівки, використовують чай для заварки. Цей рецепт вважається одним з найбільш популярних серед в'єтнамців.


В'єтнамський лимонний чай «Тра Чанг».

  Приготування: Засипати в чайник зелений чай. Вичавити на цей чай 1/2 лимона і сам лимон покласти в чайник. Залити окропом і настояти декілька хвилин.


В'єтнамський чай з льодом «Тра Так».

  Приготування: Заварити зелений чай і остудити. Насипати у високий стакан дрібно наколотий лід. Залити чай в стакан. Чай готовий.


В'єтнамський імбирний чай «Тра Джіньдж».

  Приготування: Засипати зелений чай в чайник об'ємом в 4 чашки. Додати в чайник 1 чайну ложку сухого імбиру. Залити окропом і настояти 4-5 хвилин. Отримуючи імбирний чай на 4 чашки.


Гарячий індійський чай з буйволовим молоком.

  Приготування: У металевий чайник або іншу ємкість наливають воду і кип'ятять. Засипають багато чорного чаю і в рівній з водою пропорції наливають буйволове молоко, додають багато цукру. Додатково кип'ятять. Отриману рідину проціджують і розливають по чашках. Не менш типовий і дуже популярний в Індії гарячий і міцний чорний чай з доданими в нього прянощами. Це може бути імбир, кардамон, гвоздика, мускатний горіх. Такий чай називають «масала», п'ють його з великою кількістю цукру і часто їм завершують рясну трапезу. Багато хто п'є його без молока.


Гарячий індійський чай з прянощами «Масалі уали».

  Інгредієнти: Чорний чай - 4 ч. л, декілька гвоздик, декілька роздавленого насіння кардамону, декілька тонко зрізаних смужок шкірки лимона, окріп - 3 чашки, кип'ячене молоко, цукор за смаком.
  Приготування: Помістити чай і спеції в чайник. Залити окропом і настоювати 5 хвилин. Розлити по чашках трохи кип'яченого молока. З чайника через ситечко розлити чай по чашках. Додати цукор за смаком.


Індійський «Йоги чай».

  Інгредієнти: Гаряча вода - 4 чашки, гвоздика -18 шт, кориця - 2 палички, кардамон - 18 зелених зерен, чорний перець - 18 зерен, імбирний корінь - 4 тонких скибочки, лист чорного чаю - 4 ч. л, молоко - 4 чашки, цукор - за смаком.
  Приготування: Прокип'ятити 20 хвилин на малому вогні в закритому посуді воду зі всіма прянощами. Далі зменшити вогонь і засипати чайний лист. Покип'ятити декілька хвилин. В результаті залишиться близько 3 чашок рідини. У окремому посуді закип'ятити молоко. Зцідити чайний настій через ситечко в стакани, наповнюючи їх лише наполовину. Долити в стакани молоко, що скипіло. Розмішати і додати, якщо потрібно, цукор. В результаті вийде 8 порцій.


Індійський анісовий чай «Сонфуали».

  Інгредієнти: Настій чорного чаю - 1 чашка, вода-1 чашка, насіння анісу - 1/2 чайної ложки, цукор за смаком, кип'ячене молоко.
  Приготування: У закритому посуді у воді кип'ятять насіння анісу, поки воно не стане м'якими. Зціджують отриманий настій і змішують з готовим настоєм чаю. Додають цукор і за бажанням - молоко.


Індійський лимонно-кардамонний чай «Німбу-Елачи».

  Інгредієнти: Чорний чай - 3 ч. л, кардамон - 5-6 зелених зерен, вода - 2 чашки, декілька тонких смужок лимонної шкірки, кип'ячене молоко, цукор за смаком.
  Приготування: Кип'ятять у воді зерна кардамону, додають чайний лист і кожуру лимона. Зменшивши вогонь і закривши посуд кришкою, кип'ятять ще декілька хвилин. Зціджують отриманий настій в стакани. Отримують 3 порції і подають з гарячим молоком і цукром.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)