kyharka
Двери. Окна
 
Очень красивая музыка и видео для душы и отдыха..
 
Рецепты блюд. Приготовление блюд. Вкусные блюда.
  1. Первые блюда
  2. Вторые блюда
  3. Блюда в горшках
  4. Блюда из духовки
  5. Блюда в мультиварке
  6. Соусы
  7. Закуски
  8. Салаты
  9. Напитки
  10. Выпечки
  11. Десерты
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтические блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Очень красивое видео и музыка.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Гринфілд чай. Як заварити чай. Чорний чай.

Чай.

  Спокій і насолоду дарить нам чашка гарячого ароматного чаю. Але цей найпопулярніший у всіх країнах напій може діяти і збадьорююче - якщо він заварюється не більше трьох хвилин. Чай хороший і без добавок, і з цукром, і з молоком, але найсмачніше - з розсипчастою випічкою. Свій пряний смак і аромат чай передає також безлічі гарячих і холодних напоїв і оригінальним десертам. Так хай здивує Вас ще раІндійський чай з льодом і м'ятою.


Індійський чай «Яблучний аперитив».

  Приготування: Високий стакан наповнити подрібненим льодом. Влити поверх льоду в рівній кількості індійський чорний чай і не підсолоджений яблучний сік. Додати сік свіжого лимона і 1 чайну ложку замінника цукру. Якщо хочете пити неспішно, додайте також часточку гіркого лимончика.


Індійський чай для схуднення.

  Інгредієнти: Холодний настій чаю – 1 чашка (350 мл), сік лимончика - 2 ст. ложки, поколотий лід.
  Приготування: Засипати чорний чай в 2 чашки холодної води і залишити настоюватися протягом 12 годин. Отриманий красивий і прозорий настій зцідити через ситечко і залити у високий стакан з льодом і соком гіркого лимончика.



Індійський пряний холодний чай «Санагрі».

  Інгредієнти: Гарячий настій індійського чорного чаю - 1 чашка, лимонний сік - 4 ст. л. кориця - 3 палички, гвоздика - 4 сухих бутончик, устромлених в лимонну шкірку, содова вода - 1 пінта, кружечки лимона, низькокалорійний замінник цукру - за смаком.
  Приготування: Змішати всі інгредієнти, окрім содової води і кружечків лимона. Охолоджувати не менше 1 години. Після цього додати содову воду і лимонні кружечки.


Гарячий пряно-медовий чай Цейлону.

  Інгредієнти: Листовий чорний чай - 4 ст. ложки (або 12 пакетиків), гвоздика -1 ч. л бутончиків, мед - 2 ч. л, сік лимона – 1\2 чашки, апельсиновий сік - 1 чашка, шкірка одного апельсина, вода - 2,2 л.
  Приготування: Змішати листя чаю з бутончиками гвоздики. Закип'ятити воду і половиною цієї води залити суміш. Дати настояти 5 хвилин і зцідити в чайник. Додати мед, помішуючи до повного розчинення. Долити що залишилися воду і соки. Подавати гарячим.



1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)