kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Гарнір із грибів. ГРИБИ. Курка з грибами.

Гарнір із грибів.


Гриби, тушені по-мисливські.

  Інгредієнти: Гриби - 750 гр, перець зелений - 6 стручків, цибуля ріпчаста - 1 головка, мука пшенична - 1 ст. ложка, помідори - 3 шт, сіль, зелень петрушки, кмин, олія рослина.
  Приготування: Гриби, стручки перцю, цибулю наріжте і об смажте в олії, потім додайте кмин, трохи гарячої води, пасеровану муку, і все притушкуйте до готовності. В кінці тушкування покладіть нарізані помідори, посоліть і посипте зеленню.


Фаршировані шампіньйони.

  Інгредієнти: Шампіньйони з капелюшками, що не розкрилися - 20 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, яйце сире - 1 шт, сир тертий - 2 ст. ложки, сухарі панірувальні - 2 ст. ложки, масло вершкове - 1-2 ст. ложки, олія рослина - 20 гр, листочок салату, сіль, зелень петрушки.
  Приготування: Шампіньйони очистіть і промийте. Ніжки шампіньйонів акуратно відокремте від капелюшків, дрібно наріжте, з'єднайте з цибулею, спасерованою на рослинній олії, додайте зелень петрушки, сіль, яйце, перемішайте. Отриманою масою наповніть капелюшки грибів, посипте сиром, сухарями, зверху покладіть по шматочку вершкового масла. Гриби укладіть на деко і запечіть до утворення рум'яної скориночки. Подавайте на блюді, викладеному листям салату, зверху посипте зеленню.


Ікра грибна.

  Інгредієнти: Гриби сушені - 370 гр, цибуля ріпчаста - 400 гр, олія рослина - 100 гр, часник - 5-6 зубчиків, оцет 3%-й - 35 гр, сіль, перець мелений, зелень.
  Приготування: Гриби переберіть, промийте, залийте холодною водою і залиште для набрякання на 3-4 години. Воду злийте, а гриби промийте ще раз. Підготовлені гриби залийте процідженою водою, в якій вони замочувалися, і варіть без солі до розм'якшення. Охолодіть і дрібно наріжте ножем або пропустіть через м'ясорубку. Цибулю очистіть, дрібно наріжте, спасеруйте на олії 5-7 хвилин, додайте нарізані гриби, сіль, перець, розтертий часник і прогрійте ще 10-15 хвилин. Охолодіть, заправте оцтом і добре перемішайте. При подачі укладіть горою в салатник і посипте нарізаною зеленню.


Грибний гуляш.

  Інгредієнти: Шампіньйони - 300-400 г, цибуля ріпчаста 1-2 шт, болгарський перець - 2-3 шт, часник - 1-2 зубчики, мука - 1 столова ложка з горою, томатна паста або томатний соус, типу "Чумак" - 2-3 столових ложки, сіль, свіжо мелений перець, рослинна олія для піджарювання.
  Приготування: Шампіньйони вимийте і розріжте кожен гриб на 4 частини або наріжте скибочками. Цибулю очистіть і наріжте четверть кільцями. Часник очистіть і наріжте. Перець вимийте, видаліть насінну коробку, ще раз промийте, і наріжте великими кубиками або довгими смужками. На розігрітій з рослинною олією сковороді об смажте цибулю і часник до м'якості (~2 хвилини) . Положіть болгарський перець, і обсмажуйте, помішуючи ~5 хвилин. У сковороду додайте гриби і смажте, помішуючи ~7-8 хвилин. Додайте томатну пасту або соус і добре перемішайте. Побажанню, можна додати трохи сухого орегано, базиліку, чебрецю і інших прованських трав за вашим смаком.



Гриби під винним соусом.

  Інгредієнти: Гриби - 300 гр, вино біле - 1\2 стакани, лимон - 1 шт, цибуля ріпчаста 1 головка, олія рослина - 1 ст. ложка, томат-пюре - 1 ст, ложка, мука пшенична - 2 ст. ложки, зелень петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби очистіть, промийте і наріжте скибочками, цибулю - півкільцями, спасеруйте на олії, додайте муку і томат-пюре. Вилийте гарячу воду, вино і віджатий з лимона сік, посоліть, перемішайте і тушкуйте на слабкому вогні 20-25 хвилин. Гарніруйте картопляним пюре і зеленим горошком. При подачі оформіть зеленню.


Котлети грибні з рисом.

  Інгредієнти: Гриби - 250 гр. рис - 1\2 стакана, цибуля ріпчаста 1 головка, яйце - 1 шт. мука пшенична або сухарі мелені - 1\2 стакана, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби відваріть і дрібно наріжте. Рис залийте 1,5 стаканами грибного відвару і варіть до готовності. З'єднайте рис з грибами, додайте дрібно нарізану цибулю, посоліть, поперчіть. З отриманої маси сформуйте котлети, за паніруйте їх в муці або мелених сухарях, потім в збитому яйці і знов в муці. Об смажте котлети на олії до готовності. При подачі оформіть зеленню.


Груздянка.

  Інгредієнти: Грузді - 700 гр. морква - 1 шт. цибуля ріпчаста -1 шт. картопля - 2 шт. часник - 1 зубчик, рослина олія - 2 ст. ложки, сухарі - 100 гр. зелена цибуля нарізана - 1 ст. ложка, зелень петрушки нарізана - 1 ст. ложка, перець білий мелений, сіль.
  Приготування: Цибулю і моркву наріжте соломкою і об смажте на олії. Часник дрібно наріжте. Картоплю наріжте часточками. Грузді наріжте скибочками і варіть 30 хвилин, додайте підготовлені овочі і варіть до готовності. За 10 хвилин до готовності суп посоліть і поперчіть. При подачі в тарілки розкладіть сухарі, зелену цибулю, налийте груздянку і посипте зеленню петрушки.


Гриби запечені.

  Інгредієнти: Гриби свіжі - 250 гр. масло вершкове - 1 ст. ложка, пюре картопляне - 1 пакет, сметана - 1\2 стакана, сир тертий - 2 ст. ложки, сіль, мускатний горіх тертий.
  Приготування: Гриби обробіть і об смажте на олії, посоліть. Приготуйте картопляне пюре, заправте його мускатним горіхом і за допомогою кондитерського конвертика випустіть картопляне пюре у вигляді бордюру в змащену маслом форму. У середину викладіть гриби. Змішайте сметану з тертим сиром, залийте гриби і запечіть в духовці при 200 °C до золотистої скориночки.


Чаклуни з грибами.

  Інгредієнти: Картопля - 12 шт. мука пшенична - 2 ст. ложки, олія рослина - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком. Для фаршу: гриби сушені - 40 гр. цибуля ріпчаста - 2 головки, олія рослина - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Сиру картоплю натріть на дрібній тертці, відіжміть. Сік, що залишився після віджимання, разом з крохмалем залиште на декілька хвилин, поки крохмаль не осяде, потім рідину злийте. Крохмаль перемішайте з картопляною масою, посоливши і поперчивши її за смаком. З приготованої картопляної маси сформуйте коржики, в центр кожного покладіть трохи фаршу, краї з'єднайте, надаючи виробам форму кульки. За паніруйте чаклуни в муці, об смажте на олії до утворення рум'яної скориночки, потім перекладіть в жаровню, залийте грибним відваром і запікайте в духовці 30-40 хвилин. Для фаршу гриби замочіть в холодній воді, потім відваріть в тій же воді. Відвар процідіть. Гриби промийте, дрібно наріжте, об смажте на олії, з'єднайте з нашаткованою і обсмаженою цибулею, посоліть, поперчіть. Подавайте чаклуни гарячими, гарніруючи овочами або квашеною капустою.


Гриби, фаршировані сиром.

  Інгредієнти: Шампіньйони - 1 кг, сир - 300 гр. масло вершкове - 150 гр. яйце - 3 шт. помідори - 2 шт. зелень кропу нарізана - 1 ст. ложка, сіль.
  Приготування: Гриби очистіть, промийте, відокремте капелюшки від ніжок. Ніжки дрібно наріжте і об смажте в частині вершкового масла. Капелюшки покладіть одним шаром в глибоку сковороду, змащену частиною вершкового масла, і смажте до напів готовності 10-15 хвилин. Сир протріть, змішайте з грибними ніжками, додайте збиті зі зеленню і сіллю яйця і перемішайте до утворення однорідної маси. Капелюшки грибів заповніть підготовленим фаршем. Зверху покладіть по шматочку вершкового масла, що залишилося, і запечіть в духовці до утворення рум'яної скориночки. При подачі укладіть гриби на кружечки помідорів.


Шампіньйони в картопляних гніздах.

  Інгредієнти: Картопля - 750 гр. жовтки яєчні - 3 шт. шампіньйони - 300 гр. часник - 1-2 зубчики, мука пшенична - 1 ст. ложка, оливкове масло - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Картоплю зваріть "в мундирі", відвар злийте. Картоплю очистіть і розімніть. До протертої картоплі додайте яєчні жовтки, муку, посоліть, поперчіть і перемішайте. Часник і шампіньйони наріжте скибочками, з'єднайте, об смажте на оливковій олії, посоліть. Картопляну масу виложить на деко з кондитерського мішка з фігурною насадкою у вигляді 4 кілець. У центр картопляних кілець укладіть смажені гриби. Запікайте 15 хвилин при 230 °C. При подачі викладіть "гнізда" на блюдо і оформіть зеленню.


Гриби "під шубою".

  Інгредієнти: Гриби - 400 гр. цибуля ріпчаста - 1 шт. вершкове масло - 2 ст. ложки, картопля варена - 4 шт. морква варена - 2 шт. яйця варені - 6 шт. рис варений - 150 гр. майонез - 1 стакан, зелень петрушки і кропу нарізана - 2 ст. ложки.
  Приготування: Гриби очистіть, великі наріжте, об смажте з нарізаною цибулею на олії до готовності. Картоплю, моркву і яйця натріть на грубій тертці. Викладіть в салатник шарами послідовно картопля, обсмажені з цибулею гриби, рис, морква, яйця, кожен шар, злегка підсолюючи і змащуючи майонезом. При подачі посипте салат нарізаною зеленню і оформіть скибочками грибів.


Лисички запечені на картопляному коржі.

  Інгредієнти: Лисички - 100 гр. цибуля - 100 гр. масло вершкове - 1 ст. ложка, вино біле сухе - 1 ст. ложка, вершки - 100 гр. картопля - 3 шт. зелень петрушки нарізана - 1 ч. ложка, кервель нарізаний - 1 ч. ложка, масло топлене - 4 ст. ложки, тісто листкове - 200 гр. яйце - 1 шт. перець чорний і мускатний горіх мелені, сіль за смаком.
  Приготування: Цибулю, нарізану кільцями, смажте на вершковому маслі 2-3 хвилини, потім додайте лисички, і помішуючи, смажте ще 2 хвилини. Посоліть, поперчіть, додайте мускатний горіх. Влийте вино і вершки, тушкуйте до загустіння. Картоплю натріть на грубій тертці або наріжте соломкою. Додайте сіль, перець і зелень, перемішайте. Масло розтопіть, укладіть картоплю, злегка придавивши її і підсмажте корж з 2 сторін до золотистого кольору. Викладіть корж на паперовий рушник. Коли масло вбереться, перекладіть його в змащену маслом форму. На корж викладіть грибну масу, розрівняйте. Тісто тонко розкотіть, укладіть його поверх маси і змастіть збитим яйцем. Випікайте в духовці при 200 °C 8-10 хвилин, поки тісто не підрум'яниться.


Шампіньйони з часником по-китайськи.

  Інгредієнти: Шампіньйони - 8 шт. кукурудза консервована - 200 гр. цибуля зелена - 4 пера, часник - 1 зубчик, соус устричний - 2 ст. ложки, тофу маринований - 250 гр. масло кунжутне - 2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: В шампіньйонів зріжте ніжки, дрібно їх наріжте, змішайте з кукурудзою, нарізаною зеленою цибулею, часником, устричним соусом, посоліть, поперчіть. Тофу наріжте кубиками і додайте до шампіньйонів. Овочеву суміш викладіть в капелюшки грибів, краї змастіть кунжутним маслом. Капелюшки запікайте 15 хвилин при 200 °C. При подачі оформіть зеленню.


Вушка з грибами.

  Інгредієнти: Яйця - 8 шт. шампіньйони - 200 гр. рослина олія - 2 ст. ложки, сир твердий - 100 гр. часник - 2 зубчики, майонез - 4 ст. ложки, сіль.
  Приготування: Яйця збийте, посоліть і випечіть 8 тонких млинчиків. Шампіньйони наріжте скибочками, об смажте на олії, охолодіть. Сир натріть на тертці. Часник дрібно наріжте. З'єднайте гриби з сиром і часником, заправте майонезом і перемішайте. Грибну суміш викладіть на яєчні млинчики, скрутіть їх трубочками, потім розріжте кожну навпіл. При подачі укладіть рулетики на блюдо і оформіть зеленню.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)