kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Другі страви. Рецепти з грибами. Мариновані гриби.

Гарнір зі грибів.


Овочева лазаннья з грибами.

  Інгредієнти: Лазаннья - 250 гр. цибуля - 1 шт. соус томатний - 1\2 стакана, часник - 1 зубчик, баклажани - 600 гр. шампіньйони - 300 гр. сир тертий - 200 гр. оливкове масло - 7 ст. ложок. Для молочного соусу: мука пшенична - 2 ст. ложки, вершкове масло - 2 ст. ложки, молоко - 3 стакани, мускатний горіх тертий, сіль, перець чорний мелений за смаком.
  Приготування: Для молочного соусу муку спасеруйте на вершковому маслі. Влийте гаряче молоко, проваріть до загустіння. Посоліть, поперчіть, додайте мускатний горіх. Цибулю об смажте на 1 столовій ложці оливкової олії, додайте нарізані скибочками гриби, об смажте до готовності. Посоліть і поперчіть. Баклажани наріжте скибочками, посоліть і об смажте на оливковій олії, що залишилося. Листи лазаньї опустіть у велику кількість підсоленої води, додайте 1 столову ложку рослинної олії і варіть 7-10 хвилин. Листи лазаньї відкиньте на сито, дайте стекти воді, а потім викладіть їх на серветку і дайте обсохнути. У змащену жиром форму викладіть листи лазаньї, перешаровувавши їх молочним соусом, баклажанами, грибами, томатним соусом і тертим сиром. Запікайте 30 хвилин.


Хрусткі гриби з соусом з трав.

  Інгредієнти: Гриби свіжі - 450 гр. мука пшенична - 100 гр. яйце - 2 шт. сіль – щіпка, олія рослина - для фритюру, зелень часнику нарізана - 2 ст. ложки, зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, зелень кропу нарізана - 1 ст. ложка, майонез - 8 ст. ложок.
  Приготування: Спочатку приготуйте тісто. З'єднайте 150 гр. води з 2 жовтками, 1 столовою ложкою рослинної олії, додайте сіль і муку, перемішайте до однорідної маси. Збийте яєчні білки до утворення густої маси, підмісіть в тісто. Опустіть в тісто гриби. Нагрійте масло для фритюру до 190 °C. Ложкою з отворами перекладіть гриби з тіста в масло і об смажте. Обсушіть паперовою серветкою. Змішайте інгредієнти для соусу і подайте до столу в соуснику. Гриби подайте гарячими, поклавши їх на тарілку, застелену паперовою серветкою.


Овочева запіканка з грибами.

  Інгредієнти: Картопля - 450 гр. морква - 225 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, насіння соняшнику - 50 гр. цибуля - 2 стебла, часник - 2 зубчики, кабачки - 2 шт. гриби свіжі - 100 гр. сир тертий - 1 ст. ложка, майоран - 1\4 ч. ложки, олія рослина, сіль, перець, зелень петрушки.
  Приготування: Зваріть нарізану часточками картоплю і нарізану скибочками моркву в підсоленій воді. Обсушіть і розімніть. Підсмажте нарізану цибулю і очищене насіння соняшнику на олії, поки цибуля не стане м'якою. З'єднайте з картопляною сумішшю, додайте майоран і перець. Підсмажте нарізану кільцями цибулю і розтовчений часник в олії близько 5 хвилин. Поперчіть. Додайте нарізані скибочками кабачки і гриби і смажте 2-3 хвилини. Покладіть половину приготованої суміші цибулі-порей в жаростійке блюдо. Зверху викладіть половину приготованої картопляної суміші. Додайте суміш цибулі-порей і картопляну суміш, що залишилася. Посипте сиром і запікайте 20-25 хвилин до золотистого кольору. Оформіть нарізаною зеленню петрушки.



Битки грибні.

  Інгредієнти: Гриби - 500 гр. хліб білий - 40 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, яйце - 1 шт. сухарі панірувальні - 1 ст. ложка, корінь петрушки або кропу, сіль, олія рослина - 2 ст. ложки.
  Приготування: Гриби переберіть, очистіть, промийте, опустіть в киплячу воду на 2-3 хвилини, двічі пропустіть через м'ясорубку, додавши замочений в молоці хліб, дрібно нарізану цибулю і частину зелені. У отриману масу додайте яйце, сіль, ретельно все перемішайте, сформуйте битки, за паніруйте їх в сухарях і об смажте на рослинній олії. Битки подавайте з картопляним пюре, оформивши зеленню.


Гриби, тушковані з картоплею.

  Інгредієнти: Гриби - 400 гр. картопля - 3 шт. сметана - 100 гр. томат-пюре - 1 ст. ложка, масло вершкове - 4 ст. ложки, цибуля ріпчаста - 1 головка, перець, лавровий листок, сіль, зелень петрушки, зелень кропу.
  Приготування: Гриби переберіть, очистіть, промийте і опустіть на 5-6 хвилин в окріп, потім відкиньте на друшляк, наріжте скибочками, об смажте в частині масла, покладіть в сотейник і залийте сметаною. До грибів додайте томат-пюре, сіль, перець, лавровий листок і тушкуйте 5-7 хвилин. Картоплю очистіть, наріжте скибочками, об смажте, змішайте з пасерованою цибулею, і грибами і тушкуйте до готовності. При подачі по сипте зеленню.


Грибний паштет.

  Інгредієнти: Гриби свіжі - 225 гр. масло вершкове - 75 гр. цибуля ріпчаста - 2 головки, часник - 1 зубчик, хлібні крихти свіжі - 25 гр. сир плавлений тертий - 100 гр. мускатний горіх тертий, сіль, зелень петрушки, перець.
  Приготування: Розтопіть 25 гр. масла і об смажте дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник протягом 3 хвилин. Додайте нарізані гриби, накрийте кришкою, смажте ще 15 хвилин. Зніміть кришку, збільшить нагрів і випаруйте рідину. Гриби повинні залишитися вологими. Додайте 25 гр. масла. Трохи охолодіть. Змішайте гриби з цибулею, додайте хлібні крихти, сир, пучку мускатного горіха, сіль і перець, масло до здобуття однорідної маси, що залишилося. Викладіть паштет на невелике блюдо, накрийте кришкою і охолоджуйте протягом 1-2 годин. Безпосередньо перед подачею сформуйте у вигляді валиків або кульок, обваляйте в негострому меленому червоному перці і в подрібненій зелені петрушки.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)