kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Гарнір із картоплі. Приготування картоплі. Картопля запечена.

Гарнір зі картоплі.


Книдлі.

   Інгредієнти: Картопля - 800 гр. мука пшенична - 200 гр. яйце - 1 шт. сливи - 240 гр. цукор - 20 гр. масло вершкове - 40 гр. сіль.
  Приготування: Очищену сиру картоплю натріть на дрібній тертці, сік злийте, масу перемішайте з мукою, додайте яйце, цукор, сіль і замісите круте тісто (як для вареників). Сформуйте з тіста кульки, за фарширувавши кожну з них однією сливою, очищеною від кісточки. Відваріть книдлі в підсоленій воді. При подачі полийте розтопленим маслом.


Картопля з цациками.

  Інгредієнти: Картопля, сметана - 250 гр. сир 20%-й жирності - 250 гр. огірки - 1 шт. часник - 3-4 зубчики, кунжут - 1 ст. ложка, кмин - 1 ст. ложка, масло соняшникове - 1 ст. ложка, сіль.
  Приготування: Сметану перемішайте з сиром. Огірок очистіть і натріть на тертці. Для цациків огірок з’єднайте з сиром. Часник видавіть часникодавкою в сирну масу. Все ретельно перемішайте і посоліть. Накрийте фольгою і поставте в холодильник на 30 хвилин. Картоплю розріжте навпіл. Місце зрізу умочіть в кунжут і кмин і покладіть на змащене деко. Зверху полийте соняшниковою олією. Запікайте в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 °C. До картоплі подайте цацики.


Рулет картопляний з грибами.

  Інгредієнти: Картопля - 1кг. капуста білокачанна - 240 гр. гриби - 300 гр. цибуля ріпчаста 3 головки, олія рослина - 3 ст. ложки, сметана - 3 ст. ложки, сухарі панірувальні - 1\2 стакана, зелень кропу нарізана - 6 ст. ложок, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Капусту, гриби і цибулю нашаткуйте соломкою і об смажте окремо на олії. Потім з’єднайте, посоліть, поперчіть, додайте зелень і перемішайте. Картоплю зваріть в підсоленій воді, протріть гарячою. Картопляну масу викладіть на чисту вологу серветку, в середину укладіть приготовану начинку, краї з’єднайте і надайте масі форму рулету. Рулет перекладіть на змащене маслом деко швом вниз. Поверхню рулету змастіть сметаною, посипте сухарями, наколіть вилкою в декількох місцях і запікайте при 200 °C до утворення золотистої скориночки. При подачі рулет наріжте і укладіть на блюдо.


Зрази картопляні з грибним соусом.

   Інгредієнти: Картопля - 1,5 кг яйце - 1 шт. цибуля ріпчаста - 300 гр. маргарин столовий - 30 гр. сухарі панірувальні - 80 гр. олія рослина або топлене - 60 гр. сіль, перець мелений, зелень гілочки, гриби сушені - 60 гр. соус грибний - 600 гр. Для соусу: гриби сушені - 40 гр. вода - 900 гр. цибуля ріпчаста - 360 гр. мука пшенична - 40 гр. масло вершкове або маргарин (у тому числі 30 гр. для заправки) - 70 гр. сіль.
  Приготування: Готуємо соус: Гриби переберіть, промийте, залийте водою і замочіть на 3-4 години, потім знов промийте, а воду, в якій вони замочувалися, процідіть. Залийте гриби процідженою водою і варіть без солі до розм'якшення. Охолодіть і дрібно наріжте. Цибулю дрібно наріжте, пасеруйте 7-10 хвилин на олії або маргарині, додаючи варені гриби і об смажте все разом ще 5 хвилин. Муку підсушіть без зміни кольори, охолодіть, розведіть частиною теплого грибного бульйону, добре перемішайте і з'єднайте з бульйоном, що залишився. Варіть 10-15 хвилин, додавши сіль, і процідіть. Додайте спасеровану цибулю і гриби, варіть ще 15 хвилин.
  Готуємо зрази: Гриби переберіть, помийте і замочіть в холодній воді на 3-4 години. Воду злийте, гриби промийте ще раз, з'єднайте з водою, в якій вони замочувалися, і варіть до готовності без солі. Готові гриби наріжте дрібними кубиками. Цибулю очистіть, дрібно наріжте і пасеруйте на маргарині, додайте нарізані гриби і пасеруйте все разом. Фарш заправте сіллю і перцем. Очищену картоплю залийте гарячою водою, посоліть і варіть до готовності. Воду злийте, картоплю обсушіть і протріть гарячою. У протерту картоплю додайте яйце, добре розмішайте і сформуйте у вигляді коржика. На середину коржики покладіть фарш, краї з'єднайте і надайте форму цеглинки, яку потім панірують в сухарях. Зрази смажте на розжареній з жиром сковороді при 170 °C до утворення рум'яної скориночки. Готові зрази укладіть на тарілки, оформіть гілочкою зелені. Збоку підлийте грибний соус.



Картопля по-іспанськи.

  Інгредієнти: Картопля - 7 шт. солодкий перець червоний - 4 шт. цибуля - 2 шт. часник нарізаний - 2 ч. ложки, винний оцет - 2 ст. ложки, перець чиллі - 1 шт. лаврове листя - 2-3 шт. оливкове масло - 1\2 стакана, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Солодкий перець, розріжте навпіл і видаливши насіння, викладіть на вистилене фольгою і змащене маслом деко зрізом вниз. Додайте неочищену цибулину, розрізану навпіл, і запікайте. Запечені солодкий перець і цибулю очистіть, наріжте соломкою. Додайте половину норми часнику, влийте оцет, посоліть, поперчіть, накрийте кришкою і залиште на 1 годину. Картоплю наріжте скибочками і викладіть у форму. Додайте часник, що залишився, перець чиллі, лавровий листок, влийте масло і перемішайте. Запікайте до готовності. Готову картоплю посоліть і подавайте з солодким перцем і цибулею, оформивши зеленню.


Чахобилі вегетаріанське.

  Інгредієнти: Картопля - 4 шт. помідори - 4 шт. цибуля ріпчаста - 3 головки, рослинна олія - 4 ст. ложки, перець стручковий червоний середньо-пекучий (невеликий) - 1 шт. зелень петрушки і кропу - по 3 гілочки, коріандр - 1 ч. ложка, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Картоплю наріжте дрібними кубиками. Помідори обшпарте, очистіть від шкірки, м'якоть дрібно наріжте. Зелень грубо наріжте. У каструлю з товстим дном влийте рослинну олію, додайте цибулю і пасеруйте її до прозорості. Додайте нарізану картоплю, влийте 1\2 стакана води і тушкуйте на середньому вогні без кришки близько 10 хвилин. Потім покладіть помідори, накрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму, тушкуйте овочі 10 хвилин. Зніміть чахобилі з вогню, додайте грубо нарізаний стручковий перець, зелень, посоліть і зразу подавайте на стіл.


Картопляна лазаннья.

   Інгредієнти: Картопля - 1 кг, шпинат - 500 гр. сир твердий - 250 гр. морква - 4 шт. цибуля ріпчаста - 4 шт. бульйон кубики - 2 шт, олія рослинн - 4 ст. ложки, масло вершкове, мука пшенична - 4 ст. ложки, молоко - 1\2 стакана, горіх мускатний - 1 щіпка, сухарі панірувальні, сіль, перець чорний мелений.
  Приготування: Картоплю і моркву наріжте кружечками, відваріть в приготованому з кубиків бульйоні, потім обсушіть. Цибулю наріжте, спасеруйте в рослинній олії, додайте шпинат і тушкуйте 7 хвилин. Для соусу спасеруйте муку у вершковому маслі без зміни кольору, охолодіть, з'єднайте з кип'яченим молоком, розмішайте, посоліть, приправте мускатним горіхом, перцем, проваріть до загустіння. Додайте частину тертого сиру і прогрійте, помішуючи, поки він не розплавиться. У форму, змащену маслом і посипану сухарями, укладіть шарами овочі, поливаючи кожен шар соусом, посипте сиром, що залишився, і запечіть в духовці.


Картопля по-перуански.

  Інгредієнти: Картопля - 1 кг, апельсини - 3 шт. бринза - 400 гр. перець солодкий червоний дрібно нарізаний - 2 ст. ложки, масло вершкове - 3 ст. ложки, маслини, листя зеленого салату.
  Приготування: Зварену в злегка підсоленій воді картоплю очистіть і наріжте кружечками. Вичавіть сік з апельсинів, додайте подрібнену бринзу і перець. Суміш доведіть до кипіння, додайте картоплю і масло. Подайте блюдо з нарізаними кружечками яйцями, оливками, листям салату.


Пікантні котлети.

  Інгредієнти: Картопля - 1 кг, мука пшенична - 2 ст. ложки, масло вершкове - 2 ст. ложки, яйце - 1 шт. індичка - 100 гр. філе краба або креветки очищені - 50 гр. м'яса, кетчуп - 100 гр. цибуля ріпчаста - 2 головки, перець солодкий червоний - 1 стручок, олія рослинн - 2 ст. ложки, сир - 150 гр. майоран сушений - 2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Картоплю очистіть, відваріть в киплячій підсоленій воді, протріть гарячою, додайте вершкове масло, яйце, муку. Перемішайте, сформуйте котлети. Викладіть їх в змащену 1 столовою ложкою масла жаровню, кожну котлету полийте кетчупом, поперчіть, посипте майораном. Цибулю тонко нашаткуйте. Філе індички наріжте брусками, об смажте з цибулею в розігрітому олії, що залишилося. Стручки перцю розріжте навпіл, видаліть насіння, нашаткуйте соломкою. Дрібно наріжте м'ясо крабів. Половину сиру наріжте кубиками, половину - натріть. На котлети викладіть індичку, м'ясо крабів або креветок, кубики сиру, цибулю, чорний перець, сіль. Запікайте в розігрітій до 220 °C духовці протягом 20 хвилин. При подачі посипте котлети тертим сиром, оформіть зеленню.


Холодець з картоплі і лосося.

  Інгредієнти: Філе копченого лосося - 500 гр. картопля варена - 400 гр. цибуля - 2 шт. сир адигейський - 250 гр. рослинна олія - 2 ст. ложки, желатин, бульйон овочевий, гірчиця - 1 ст. ложка, корінь хріну тертий - 1 ст. ложка, сметана - 2 ст. ложки, винний оцет - 4 ст. ложки, зелень кропу, листя салату.
  Приготування: Картоплю наріжте кубиками. Цибулю дрібно наріжте, злегка об смажте, змішайте з картоплею і оцтом. Желатин замочіть в холодній кип'яченій воді і дайте набубнявіти. Потім розпустіть його в гарячому бульйоні. Сир, хрін, сметану, гірчицю, нарізаний кріп подрібніть в міксері, додайте половину розчиненого желатину, перемішайте і з’єднайте з картоплею. Філе лосося наріжте кубиками. У форму укладіть шарами картоплю і філе лосося. Верхній шар прикрасьте кропом і залийте желе, що залишилися. Дістаньте холодець з форми і наріжте скибочками. При подачі на тарілку покладіть по 1-2 скибочки холодцю, оформіть гілочками кропу.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)