kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Каша. Рецепти приготовлення каши. Манная, гречанна, кукрудзянна.

Каша.


Каша гречана, запечена з грибами.

  Інгредієнти: Крупа гречана - 1 стакан, гриби - 300 гр, вода - 1,5 стакана, цибуля ріпчаста - 2 головки, олія рослина - 2 ст. ложки, томат-пюре - 2 ч. ложки, зелень петрушки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Зваріть розсипчасту гречану кашу. Очищені і промиті гриби наріжте скибочками, додайте нарізану кільцями цибулю, сіль, перець і тушкуйте в невеликій кількості води з маслом до готовності, перед закінченням тушкуванням додайте томат-пюре. Готову кашу викладіть в порційні горщики, на неї покладіть шар тушкованих грибів, верх розрівняйте і запікайте в духовці 10-15 хвилин. Подавайте кашу з грибами, посипавши нарізаною петрушкою.


Рис, жарений з шинкою, креветками.

  Інгредієнти: Рис варений - 1 стакан, шинка - 20 гр, креветки очищені - 20 гр, огірки - 30 гр, горошок зелений свіжий - 10 гр, морква очищена - 10 гр, черемша нарізана - 5 гр, гриби свіжі - 10 гр, глютaмат натрію - 1\4 ст. ложки, масло кунжутне - 1 ст. ложка, сіль - за смаком, зелень петрушки.
  Приготування: Шинку, гриби і моркву наріжте тонкими скибочками. Об смажте в розігрітій до 160 °C олії шинку, креветки, гриби, моркву і черемшу, додайте зелений горошок, рис, глютамат натрію, сіль, все перемішайте і жарте ще 2-3 хвилин. При подачі оформіть зеленню, свіжим огірком.


Каша вівсяна з чорносливом.

  Інгредієнти: На 1 порцію: Крупа вівсяна - 100 гр, вода - 200 гр, молоко - 200 гр, чорнослив без кісточок - 60 гр, масло вершкове - 20 гр, цукор, сіль за смаком.
  Приготування: Крупу залийте киплячою підсоленою водою, варіть 1 годину. Потім додайте кипячене молоко, чорнослив, цукор і варіть ще 30 хвилин. Подавайте кашу з вершковим маслом.


Рис, запечений з шампіньйонами.

  Інгредієнти: Рис сухий - 1-1,5 стакана, шампіньйони (або інші гриби) - 250-300 г, цибуля ріпчаста - 1-2 шт, часник - 1-2 зубчики, мука - 1-1,5 столової ложки, вода (або овочевий/грибний бульйон). Для соусу - 1-1,5 стакана, сіль, свіжо мелений перець, рослина олія для жаріння, зелень.
  Приготування: Рис добре промийте і відваріть до готовності в підсоленій воді. Половину рису викладіть в змащену рослиною олією форму для запікання. Шампіньйони вимийте, наріжте скибочками. Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Часник очистіть і дрібно наріжте. Зелень вимийте, струсіть рідину і наріжте. На розігріту з рослинаою олією сковороду викладіть цибулю і часник, і об смажте до м'якості. Додайте гриби, і смажте, помішуючи ~8 хвилин. Посоліть і поперчіть. Половину обсмажених грибів з цибулею викладіть у форму, на рис. Зверху, на гриби, викладіть рис, що залишився, і розрівняйте поверхню. До грибів, що залишилися, додайте 1-1,5 столової ложки муки, перемішайте, і потримайте на вогні, помішуючи ~0,5-1 хвилину. Вилийте в сковороду воду (або овочевий/грибний відвар), і готуйте, помішуйте, поки соус не загусне. Соус посоліть, поперчіть, посипте нарізаною зеленню, і побажанню, додайте пропущений через часнокодавку зубчик часнику. Полийте рис отриманим соусом. Запікайте ~20-25 хвилин при температурі ~180 °C. При подачі посипте нарізаною зеленню або зеленою цибулею.



Рис, тушкований з грибами і овочами.

  Інгредієнти: Рис - 1 стакан, гриби - 200 гр. морква - 1 шт. горошок зелений консервований - 1 стакан, цибуля ріпчаста - 1 головка, олія рослина - 3 ст. ложки, помідори - 4 шт. вода - 4 стакани, зелень кропу, сіль - за смаком.
  Приготування: Рис промийте і об смажте на олії з нарізаними грибами і нашаткованою соломкою цибулею, потім вилийте киплячу воду, додайте нарізану кубиками моркву, посоліть. Тушкуйте під кришкою на слабкому вогні 20-25 хвилин. За 5 хвилин до готовності покладіть горошок і нарізані часточками помідори. При подачі посипте нарізаною зеленню.


Рис з грибами по-китайськи.

  Інгредієнти: Рис - 200 гр. гриби - 500 гр. перець солодкий - 1 шт. краби консервовані - 120 гр. олія рослина - 2 ст. ложки, соєвий соус - 3 ст. ложки, сік лимонний - 1\2 ч. ложки, крохмаль картопляний - 1 ч. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком, бульйон курячий - 2 стакани.
  Приготування: Рис залийте бульйоном, варіть 20 хвилин. Гриби наріжте скибочками і об смажте на рослинаій олії. Перець наріжте соломкою, додайте до грибів і смажте ще 15 хвилин. Вилийте соєвий соус, посоліть, поперчіть, скропіть лимонним соком. Крохмаль розведіть невеликою кількістю холодної води, з’єднайте з грибами, додайте м'якоть крабів, прогрійте. При подачі рис викладіть на блюдо, зверху укладіть тушковані гриби і оформіть зеленню.


Рис з куркою і овочами.

  Інгредієнти: Рис - 120 гр. філе куряче - 400 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, цибуля - 200 гр. морква - 2 шт. капуста савойська - 200 гр. креветки очищені - 100 гр. яйця - 2 шт. олія рослина - 2 ст. ложки, масло арахісове - 2 ст. ложки, соєвий соус - 3 ст. ложки, вода - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Рис відваріть в підсоленій воді до готовності, відкиньте на друшляк. Філе наріжте порційними шматками, об смажте на арахісовій олії. Цибулю дрібно наріжте кільцями, моркву - дрібними кубиками, савойську капусту нашаткуйте соломкою. Овочі з’єднайте з м'ясом і тушкуйте 5 хвилин. Додайте креветки, соєвий соус, рис, посоліть, поперчіть, тушкуйте ще 10 хвилин. Яйця змішайте з водою, збийте і підсмажте омлет на рослиній олії. Готовий омлет скрутіть рулетом і наріжте. При подачі рис викладіть на блюдо, зверху укладіть омлет.


Рис з апельсиновим сиропом.

  Інгредієнти: Рис варений - 1 стакан, апельсини - 3 шт. вода - 1\2 стакана, гвоздика - 6 бутонів, цукор - 1 ст. ложка.
  Приготування: З двох апельсинів зніміть цедру, подрібніть її, залийте водою, додайте цукор, гвоздику і варіть суміш до здобуття сиропу. Готовий сироп процідіть і остудіть. Апельсини розберіть на часточки, видаліть зернятка. При подачі рис викладіть в центр блюда, довкола укладіть часточки апельсинів, полийте сиропом.


Каша фантастично смачна.

  Інгредієнти: 2 яблука (~200г), 100 гр. родзинок, 50 гр. вершкового масла ~500 гр. м'якуші гарбуза, 100 гр. згущеного молока, 200 гр. рису, 750 мл. молока або вершків, 4 ч ложки цукру, 1/3 ч ложки солі.
  Приготування: Родзинки вимийте, воду ретельно злийте. Яблука візьміть міцні, соковиті, з яскравим смаком. Якщо шкірка яблук товста, то її зчистіть. Виріжте насінну коробочку. Поріжте кубиками. Родзинки змішайте з яблуками. Гарбуз очистіть від кірки і насіння і поріжте пластинками завтовшки приблизно 0,5 см. Рис вимийте. Покладіть на паперовий рушник, щоб зайва вода втягнулася в рушник. Бажано для запікання узяти глиняну форму, наприклад, горщик з кришкою. Якщо такої форми немає, то можна скористатися звичайною металевою. На дно форми покладіть шматочки вершкового масла. Викладіть скибочки гарбуза. Полийте згущеним молоком. (Можна згущене молоко, не класти, то тоді кількість цукру збільшити до 3-х столових ложок (75 г).) Рівномірно насипте половину рису, потім яблука з родзинками і знову шар рису. Насипте цукор і сіль. Залийте молоком. Молоко бажано узяти жирне сільське. Або можна узяти 20% -ні вершки. Закрийте щільною кришкою або, якщо кришки немає, затягніть фольгою в два шари. Поставте в холодну духовку; температуру виставте на 180 °C. Запікайте 1 годину 10 хвилин. Духовку вимкніть. Кашу залиште в остигаючій духовці ще як мінімум на 30 хвилин.


Рис тушений з перцем.

  Інгредієнти: Рис - 300 гр. перець солодкий - 3 шт. помідори - 2 шт. цибуля зелена - 20 гр. олія оливкова - 2 ст. ложки, бульйон овочевий - 2 стакани, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Перець наріжте соломкою, помідори - часточками, цибулю - колечками. Підготовлені овочі з’єднайте, об смажте на олії. Додайте рис, бульйон, посоліть, поперчіть і тушкуйте до готовності. При подачі оформіть зеленню.


Каша вівсяна з чорносливом.

  Інгредієнти: На 1 порцію: Крупа вівсяна - 100 гр, вода - 200 гр, молоко - 200 гр, чорнослив без кісточок - 60 гр, масло вершкове - 20 гр, цукор, сіль за смаком.
  Приготування: Крупу залийте киплячою підсоленою водою, варіть 1 годину. Потім додайте кипляче молоко, чорнослив, цукор і варіть ще 30 хвилин. Подавайте кашу з вершковим маслом.


Сирне рагу з рисом.

  Інгредієнти: Сир - 120 гр. рис - 100 гр. перець солодкий - 100 гр. шампіньйони консервовані - 50 гр. апельсини - 1\2 шт. шинка варена - 50 гр. горошок зелений морожений - 50 гр. масло вершкове - 20 гр. бульйон м'ясний або курячий - 200 гр. мука пшенична - 1 чайна ложка, вустерширский соус і табаско, перець мелений, сіль.
  Приготування: Зваріть рис в підсоленій воді, зцідіть воду, додайте зелений горошок і 1\2 солодкого перцю, нарізаного кубиками. Муку спасеруйте на олії, злегка охолодіть, Вилийте бульйон і проваріть до загустіння. У отриманий соус покладіть частину сиру, нарізаного кубиками 1х1 см, солодкий перець, що залишився, шинку, шампіньйони нарізані соломкою, скибочки апельсина, соуси табаско і вустерширский, сіль, перець. Добре перемішайте. Рис з овочами викладіть в кільцеву форму, змащену маслом, утрамбуйте і переверніть на деко. У середину рисового кільця викладіть суміш соусу з сиром і іншими інгредієнтами. Посипте блюдо тертим сиром і запечіть в духовці при 200 °C до золотистої скориночки.


Рисовий крупник з шинкою.

  Інгредієнти: Рис - 1 стакан, шинка - 300 гр. морква - 1 шт. корінь петрушки - 1 шт. рослинаа олія - 3 ст. ложки, зелень петрушки нарізана - 3 ст. ложки, вершкове масло - 3 ст. ложки, томатний соус - 1 стакан, сіль.
  Приготування: Рис варіть до готовності в підсоленій воді. Шинку наріжте соломкою. Для начинки моркву і корінь петрушки натріть на тертці і об смажте з шинкою на рослинаій олії. В кінці смажіння додайте зелень петрушки. У змащену маслом форму викладіть частину рису, потім приготовану начинку і рис, що залишився, Розрівняйте, полийте розтопленим вершковим маслом і запечіть. При подачі полийте крупник томатним соусом і оформіть листками базиліку.


1

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)