kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Мясо. Мясо в духовці. Рецепти з мяса.

Гарнір зі мяса.


Курча з фруктами в сметані.

  Інгредієнти: Курча - 1 тушка (1-1,2 кг), яблука - 4 шт. чорнослив без кісточок - 180 гр. родзинки без кісточок - 50 гр. сметана - 150 гр. рослина олія - 2 ст. ложки, зелень петрушки подрібнена - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Тушку курчати розріжте на порційні шматки, посоліть, поперчіть і об смажте на олії. Додайте очищені і нарізані скибочками яблука, нарізаний соломкою чорнослив, родзинки, залийте сметаною і тушкуйте 15 хвилин під кришкою на помірному вогні до готовності яблук. Посипте нарізаною зеленню і подавайте з салатом зі свіжих овочів.


Кролик, що тушкувався в мигдалевому соусі.

  Інгредієнти: Кролик - 1 тушка, мигдаль (ядра) - 100 гр. цибуля ріпчаста - 4 шт. часник - 4 зубчики, картопля - 500 гр. помідори - 2 шт. вершкове масло - 60 гр. червоне вино - 1 стакан, бульйон м'ясний - 1 стакан, молоко - 1 стакан, мука пшенична - 30 гр. зелень петрушки - 20 гр. кориця і гвоздика мелені - по 1 щіпці.
  Приготування: Цибулю і часник дрібно наріжте. Картоплю і помідори наріжте часточками. Тушку кролика розріжте на порційні шматки, посоліть, поперчіть, за паніруйте в муці і об смажте на олії до золотистого кольору. Шматки кролика викладіть, на олії, що залишилося, об смажте картоплю. Додайте цибулю, часник, мигдаль, помідори, вино, бульйон і молоко, тушкуйте 10 хвилин. Посипте нарізаною зеленню петрушки, корицею, гвоздикою і доведіть до кипіння. Шматки кролика покладіть у форму, залийте приготованим соусом і тушкуйте в духовці 30 хвилин. При подачі посипте нарізаною зеленню петрушки.


Суфле куряче парове.

  Інгредієнти: Філе куряче варене - 370 гр. сметана 15% -й жирності - 200 гр. яйця - 2 шт. вершкове масло - 40 гр. сіль.
  Приготування: Філе 2-3 рази пропустіть через м'ясорубку з дрібними дірками, Додайте половину сметани, жовток, розтоплене вершкове масло і збийте з яєчними білками. Масу посоліть, перемішайте, викладіть у форму, змащену маслом, і варіть суфле до готовності на водяній бані. При подачі викладіть на листя салату, полийте сметаною і посипте нарізаною зеленню. Гарніруйте свіжими овочами.


Соте з курячих грудинок з білими грибами.

  Інгредієнти: Філе куряче - 4 шт. білі гриби - 200 гр. помідори - 2 шт. сир твердий тертий - 60 гр. зелень петрушки нарізана - 1 ст. ложка, яйце - 1 шт. часник - 1 зубчик, кедрові горішки - 2 ст. ложки, вино біле сухе - 1\2 стакана, сіль за смаком, апельсин - 1 шт. зелень петрушки.
  Приготування: Курячі філе відбийте до товщини 0,5 см, посоліть. Дрібно нарізані гриби і помідори перемішайте з сиром, яйцем, нарізаною зеленню і часником. Покладіть суміш на відбите філе, посипте горішками і скрутіть рулетиками, скріпивши їх дерев'яними шпагами. Об смажте рулетики до утворення золотистої скориночки, залийте вином і тушкуйте в духовці 15 хвилин. Подавайте рулетики, поливши соком, в якому вони тушкувалися. Оформіть зеленню, цедрою і часточками апельсина.



Фрікасе з кролика.

  Інгредієнти: Кролик - 1 шт. мука пшенична - 2 ст. ложки, олія рослина - 1 стакан, масло вершкове - 2 ст. ложки, бульйон курячий - 1 стакан, перець чорний мелений, сіль за смаком. Для соусу: жовтки яєчні - 3 шт. сік 1 лимона, сметана - 1 стакан.
  Приготування: Кролика розріжте на порційні шматки, посоліть, поперчіть і за паніруйте в муці. Потім об смажте на суміші рослинної олії і вершкового масла до золотистого кольору. Вилийте бульйон, доведіть його до кипіння, тушкуйте кролика на слабкому вогні до готовності. Для соусу яєчні жовтки збийте з лимонним соком і сметаною. Соус з’єднайте з кроликом, прогрівайте 10 хвилин, не доводячи до кипіння. При подачі фрікасе викладіть на блюдо, гарніруйте притушеними овочами.


Ніжні курячі котлетки.

  Інгредієнти: Курка - 500 гр. філе, яйце - 1 шт. мука пшенична - 2 ст. ложки, майонез - 250 гр. зелень кропу нарізана - 2 ст. ложки, зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, олія рослина - 4 ст. ложки, сіль.
  Приготування: Філе наріжте кубиками розміром 1х1 см, залийте 150 гр. майонезу, поставте на 2 години в холодильник для маринування. Замариноване філе з’єднайте з мукою, сіллю, яйцем, перемішайте. Об смажте у вигляді оладок з обох боків на розігрітій рослиній олії до утворення рум'яної скориночки. Майонез, що залишився, з’єднайте з нарізаною зеленню, залишивши частину її для оформлення, збийте віночком. При подачі котлети посипте зеленню, полийте соусом.


Курка у вершках з родзинками.

  Інгредієнти: Курка - 1 шт. бульйон - 100 гр. мука пшенична - 20 гр. масло вершкове - 50 гр. коньяк - 20 гр. вершки або сметана - 200 гр. родзинки - 50 гр. хліб пшеничний - 200 гр. сіль, перець.
  Приготування: Промийте тушку курки, розріжте на дві частині, злегка розтуліть, посоліть, посипте перцем, за паніруйте в муці і швидко об смажте в сотейнику з олією. Потім шматки курки облийте коньяком, закрийте посуд кришкою і через хвилину додайте бульйон, вершки, родзинки і тушкуйте в закритому посуді на слабкому вогні 5-6 хвилин. При подачі курку покладіть на блюдо або тарілку. Гарніруйте грінками з пшеничного хліба, нарізаними скибочками і підсмаженими в олії; полийте соусом з родзинками, в яких тушкувалась курка.


Харчо з яловичини.

  Інгредієнти: Яловичина (нежирна грудинка) - 1 кг, помідори - 300 гр. цибуля ріпчаста - 3-4 головки, лимон - 1 шт. рис - 1 стакан, томатна паста - 2 ст. ложки, кінза - 5 гілочок, зелень петрушки - 5 гілочок, лавровий листок - 3 шт. часник, перець гострий, сіль.
  Приготування: Грудинку промийте, наріжте на шматочки і залийте 4 л гарячої води. Зваріть до готовності при слабкому кипінні, знімаючи піну, що утворюється, і жир. Цибулю наріжте і спасеруйте з томатною пастою і лавровим листком на знятому при вариві м'яса жирі. За 20 хвилин до готовності м'яса додайте в бульйон, перебраний і промитий рис. Помідори очистіть від шкірки, дрібно наріжте, з’єднайте з нарізаною зеленню, часником, сіллю, перцем і лимонним соком. Додайте в суп цибулю спасеровану з томатною пастою, доведіть до кипіння. Після закипання покладіть в суп підготовлені помідори, доведіть до кипіння і настоюйте 20 хвилин. При подачі посипте нарізаною зеленню.


Тушонка з м'ясом з грибами.

  Інгредієнти: Яловичина - 800 гр. гриби свіжі - 1 кг цибуля ріпчаста - 250 гр. корінь петрушки - 1 шт. корінь селери - 1 шт. масло вершкове - 80 гр. лавровий листок - 3 шт. часник - 1 головка, сіль.
  Приготування: М'ясо наріжте кубиками. Гриби подрібніть. Укладіть м'ясо в горщики, зверху покладіть гриби, нарізане коріння, нашатковану цибулю, додайте часник, спеції і масло, залийте 1 стаканом окропу. Заповнені горщики поставте в гарячу духовку і тушкуйте протягом 40-60 хвилин.


Качині стегенця з ананасами.

  Інгредієнти: Качка або гусак - 4 стегенця, мед - 1 ч. ложка, кориця, гвоздика, мелений запашний перець, тертий імбир - по 1 щіпці, олія рослина - 2 ст. ложки, цибуля ріпчаста - 5 головок, ананас консервований - 1 баночка, бульйонні кубики курячі - на 400 мл бульйону, соус пряний кисло-солодкий - 100 мл, крохмаль - 1 ч. ложка, перець чорний мелений, сіль, цибуля зелена нарізана колечками - 2 ст. ложки.
  Приготування: Прянощі з’єднайте з медом, додайте масло, перемішайте. Стегенця намажте цією масою, накрийте кришкою, маринуйте 1 годину. Цибулю наріжте кільцями, кружечки ананаса розріжте навпіл. Стегенця посоліть, об смажте. Поступово вилийте бульйон і соус. Тушкуйте під кришкою на слабкому вогні 40 хвилин. Додайте цибулю, ананас і тушкуйте ще 20 хвилин. Стегенця вийміть, об смажте в грилі 5 хвилин до утворення хрусткої скориночки. Сік від печені закип’ятіть. Крохмаль розведіть в 3 столових ложках холодної води, Вилийте в соус, розмішайте, посоліть, поперчіть. При подачі стегенця полийте соусом, посипте зеленою цибулею.


Качка під грибним соусом.

  Інгредієнти: Качка - 1 шт. овочі (морква, петрушка) - 250 гр. перець запашний горошком, лавровий листок, перець чорний мелений, сіль, гриби сушені - 30 гр. цибуля ріпчаста - 50 гр. масло вершкове - 60 гр. мука пшенична - 40 гр. сметана - 150 гр.
  Приготування: Оброблену качку промийте, зв'яжіть ніжки ниткою, залийте теплою підсоленою водою так, щоб вода повністю покрила качку. Варіть на слабкому вогні в закритому посуді до готовності. В кінці варива додайте перець, лавровий листок, нарізані кубиками овочі і підсмажену цибулю 30 гр. Коли качка стане м'якою, вийміть її з бульйону. Для соусу заздалегідь замочені гриби зваріть в невеликій кількості води, наріжте соломкою і об смажте з цибулею, що залишилась, на частині масла. Підсушену муку розітріть з маслом, що залишилося, розведіть качиним бульйоном, додайте обсмажені гриби і цибулю, посоліть, поперчіть, закип’ятіть, додайте сметану. Розрізану на порції качку покладіть в соус, прогрійте і подайте з розсипчастою перловою кашею.


Курка з ананасом.

  Інгредієнти: Курка - 250 гр. м'якуші, ананас - 4 шт. спаржа - 100 гр. соєвий соус - 1 ст. ложка, крохмаль кукурудзяний - 2 ч. ложки, вино червоне - 1 ст. ложка, олія рослина - 2 ст. ложки, бульйон курячий - 2 стакани, перець чорний і імбир мелені, сіль - за смаком.
  Приготування: Для маринаду змішайте соєвий соус з 1 чайною ложкою крохмалю, 1 столовою ложкою масла, щіпкою солі і перцю. м'якуш курки наріжте брусками, з’єднайте з приготованим маринадом і витримайте протягом 30 хвилин. Об смажте мариновану курку на олії, що залишилося, додайте нарізану спаржу і ананас, затушкуйте під кришкою на слабкому вогні протягом 10 хвилин. Для соусу крохмаль, що залишився, з’єднайте з імбиром, вином і курячим бульйоном, перемішайте і доведіть до кипіння. Отриманим соусом залийте курку і тушкуйте ще 2-3 хвилини. На гарнір до курки можна подати розсипчастий рис.


Рулет з індички.

  Інгредієнти: Індичка - 1 кг грудинок, морква - 2 шт. корінь селери або петрушки - 200 гр. цибуля зелена - 2 пучки, цибуля ріпчаста - 1 головка, масло вершкове - 2 ст. ложки, хліб білий - 1 скибочка, чебрець - 2 ч. ложки, яєчний жовток - 2 шт. перець чорний мелений, сіль, олія рослина - 2 ст. ложки, сметана - 2 ст. ложки, вода - 400 мл, бульйонні кубики (овочевий бульйон) - 1 шт. цуккіні - 1 шт.
  Приготування: Цибулю дрібно наріжте. Моркву, селеру, цукіні, хліб наріжте кубиками, зелену цибулю - колечками. Цукіні і зелену цибулю об смажте у вершковому маслі, додайте хліб, 1 чайну ложку чебрецю, жовтки, посоліть, поперчіть. Масу перемішайте. З грудинок індички видаліть кістки, філе розпластайте на дошці шкірою вниз і злегка відбийте. На філе викладіть підготовлену масу, скрутіть рулетом і закріпіть шпагатом. об смажте рулет в рослиній олії. Додайте цибулю, коріння, розведений у воді бульйонний кубик, чебрець, що залишився. Тушкуйте в духовці при 200 °C до розм'якшення, поливаючи соком, що виділився. Готовий рулет укладіть на блюдо. З овочів, що залишилися на деку, і соку зробіть пюре, охолодіть, додайте сметану, посоліть, поперчіть, збийте. Соус подайте до рулету. Рулет можна подавати холодним або гарячим.


Курка з шафраном.

  Інгредієнти: Курка тушкою близько 1,5 кг - 1 шт. вода - 1 л, морква нарізана скибочками - 1 шт. перець чорний - 10 зерняток, шафран для соусу – щіпка, мука пшенична для соусу - 2 ст. ложки, вершки для соусу - 100 гр. сіль, цибуля ріпчаста - 1 цибулина, бульйонні кубики (курячий бульйон) - 1 шт.
  Приготування: Обробіть курку і зніміть шкіру. Доведіть воду з бульйонним кубиком до кипіння. Додайте шматки курки, моркву, цибулю, зернятка перцю і шафран. Знов доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні 15-20 хвилин. Вийміть шматки курки і зберігайте їх теплими в невеликій кількості бульйону. Процідіть близько 300 гр. курячого бульйону. Додайте шафран. Збийте муку з вершками і вилийте, помішуючи, в бульйон. Варіть соус на слабкому вогні близько 5 хвилин. Якщо соус дуже густий, розбавте його бульйоном. Приправте сіллю і перцем за смаком. Покладіть шматки курки на глибоке блюдо сервування і полийте соусом.


Гуляш по-мароккански.

  Інгредієнти: Яловичина або пісна свинина - 400 г, копчений бекон - 200 г, часник - 1-2 зубчики, рослина олія для піджарювання, сіль, свіжо мелений перець.
  Приготування: М'якуш телятини наріжте на шматочки по 30 гр. посоліть, поперчіть і смажте в олії разом з нарізаною цибулею до утворення золотистої скориночки. Додайте спасеровану муку, і смажте ще 3 хвилини. Яблука дрібно нашаткуйте і додайте до м'яса Вилийте частинами гарячі вершки, воду і тушкуйте до готовності. Гарбуз розріжте на великі шматки, очистіть від шкірки і насіння. З гарбуза і очищеної картоплі вийміть кульки величиною з лісовий горіх. Частину підсмажте у фритюрі, частину приваріть і посоліть за смаком. Подавайте, посипавши нарізаною зеленню.


1 2 3 4 5 6

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)