kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Мясо в горшочках. Мясо по французски. Приготовлення мяса.

Гарнір із мяса.

 


Тонкацу.

  Інгредієнти: Свинина (корейка) - 500 гр. яйце - 2 шт. сухарі панірувальні - 1\2 стакана, капуста білокачанна - 200 гр. мука пшенична - 3 ст. ложки, кетчуп - 3 ст. ложки, соєвий соус - 1 ч. ложка, гірчиця готова - 1 ч. ложка, горілка рисова - 30 гр. лимон - 2 шт. олія рослина - 1 л, сіль і перець чорний мелений - за смаком, зелень петрушки.
  Приготування: Корейку наріжте скибочками, посоліть, поперчіть, за паніруйте послідовно в муці, збитих яйцях і сухарях. Об смажте котлети у фритюрі до утворення золотистої скориночки протягом 8-10 хвилин, потім вийміть, дайте жиру стекти і наріжте по діагоналі смужками шириною 1 см. Для соусу: Кетчуп змішайте з соєвим соусом, гірчицею і горілкою до здобуття однорідної маси. Капусту нашаткуйте і викладіть на тарілку. Зверху укладіть нарізані котлети, оформіть скибочками лимона і зеленню. Соус подайте окремо.


Кришталевий окіст.

  Інгредієнти: М'якуш свинини (корейка) - 600 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, цедра 1 мандарина, аніс, коріандр, імбир мелений - за смаком, перець чорний мелений, сіль за смаком. Для соусу: соєвий соус - 6 ст. ложок, часник нарізаний - 2 ст. ложки, імбир мелений - 1\4 ст. ложки.
  Приготування: Свинину зваріть до напів готовності з додаванням цибулі, анісу, частини коріандру і імбиру, посоліть, поперчіть, додайте цедру мандарина. Влийте трохи окропу і варіть на пару до готовності. Свинину охолодіть в бульйоні. Для соусу соєвий соус змішайте з імбиром і часником. При подачі свинину наріжте тонкими скибочками і посипте коріандром. Соус подайте окремо.


Куряче філе з горіхами.

  Інгредієнти: Курка - 500 гр. філе, арахіс - 200 гр. масло соєве - 4 ст. ложки, крохмаль картопляний - 1 ч. ложка, яєчний білок - 2 шт. свинина - 100 гр. м'якоті, перець солодкий червоний і жовтий - по 1 шт. морква - 1 шт. бульйон курячий - 4 ст. ложки, олія рослина для фритюру - 1 л. сіль і перець чорний мелений - за смаком, зелень петрушки, цибуля зелена нарізана - 1 ст. ложка.
  Приготування: Куряче філе наріжте скибочками, замочіть в суміші яєчних білків і крохмалю і об смажте у фритюрі до утворення скориночки. Свинину, моркву і солодкий перець наріжте кубиками і об смажте на частині соєвої олії. Додайте обсмажене куряче філе, вилийте соєву олію, що залишилась, покладіть арахіс, приправте спеціями, вилийте бульйон і затушкуйте 2 хвилини. Подайте блюдо гарячим, посипавши зеленою цибулею і оформивши зеленню.


Мастоба.

  Інгредієнти: М'якуш баранини - 400 гр. сало курдючне - 40 гр. рис - 120 гр. картопля - 4 шт. морква - 1 шт. цибуля - 2 головки, ріпа - 1 шт. помідор - 1 шт. вода - 900 гр. катик або кефір - 4 ст. ложки, перець чорний горошком, сіль, лавровий листок за смаком.
  Приготування: Баранину наріжте шматочками по 20 гр., об смажте на салі до утворення рум'яної скориночки, Додайте цибулю, моркву, нарізані соломкою, і ріпу, нарізану кубиками, об смажте разом на слабкому вогні ще 15 хвилин. Потім додайте помідор або томатне пюре і смажте ще 5 хвилин. У обсмажені інгредієнти влийте воду або бульйон, дайте закипіти, покладіть рис, тушкуйте 10-15 хвилин. Потім покладіть картоплю, нарізану великими кубиками, посоліть, заправте спеціями. При подачі суп заправте катиком або кефіром і посипте зеленню.



Парова курка з грибами.

  Інгредієнти: Курка (м'якуш без кісток) - 800 гр. шампіньйони або білі гриби - 100 гр. сіль - 1 ч. ложка, цукор - 1 ч. ложка, херес сухий - 1 ст. ложка, мука пшенична - 1 ч. ложка, корінь імбиру свіжий - 2 скибочки, олія рослина - 1 ч. ложка, перець чорний мелений, масло кунжутне - 1 ч. ложка.
  Приготування: Наріжте курку невеликими шматками, змішайте з сіллю, цукром, хересом, мукою. Дрібно наріжте очищені гриби і імбир. Змастіть жаростійке блюдо рослиною олією. Покладіть шматки курки на блюдо, посипте подрібненими грибами і імбиром. Додайте перець і кунжутне масло. Поставте блюдо в пароварку на 20 хвилин. Подавайте гарячим.


Кролик, що тушкувався в молоці.

  Інгредієнти: Кролик - 1 тушка, шпик - 50 гр. цибуля ріпчаста - 2 головки, жир - 3 ст. ложки, молоко - 2 стакани, зелень петрушки, зелень кропу, сіль - за смаком.
  Приготування: Оброблену тушку кролика розрубайте на шматки і об смажте до утворення рум'яної скориночки. Шпика наріжте тонкими скибочками і укладіть на дно сотейника. Цибулю нашаткуйте і посипте на шпика, зверху укладіть шматки кролика. Залийте гарячим молоком, посоліть і тушкуйте до повної готовності. Готове блюдо оформіть зеленню. На гарнір подайте смажену картоплю і відварену квасолю.


Качка під грибним соусом.

  Інгредієнти: Качка - 1 шт. овочі (морква, петрушка) - 250 гр. перець запашний горошком, лавровий листок, перець чорний мелений, сіль, гриби сушені - 30 гр. цибуля ріпчаста - 50 гр. масло вершкове - 60 гр. мука пшенична - 40 гр. сметана - 150 гр.
  Приготування: Оброблену качку промийте, зв'яжіть ніжки ниткою, залийте теплою підсоленою водою так, щоб вода повністю покрила качку. Варіть на слабкому вогні в закритому посуді до готовності. В кінці варива додайте перець, лавровий листок, нарізані кубиками овочі і підсмажену цибулю 30 гр. Коли качка стане м'якою, вийміть її з бульйону. Для соусу: Заздалегідь замочені гриби зваріть в невеликій кількості води, наріжте соломкою і об смажте з цибулею, що залишилася, на частині масла. Підсушену муку розітріть з маслом, що залишилося, розведіть качиним бульйоном, додайте обсмажені гриби і цибулю, посоліть, поперчіть, закип’ятіть, додайте сметану. Розрізану на порції качку покладіть в соус, прогрійте і подайте з розсипчастою перловою кашею.


Савем-тхупль.

  Інгредієнти: Яловичина - 200 гр. м'якуші, капуста білокачанна - 160 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, олія рослина - 2 ст. ложки, сік томатний - 2 ст. ложки, корнішони - 70 гр. сіль - за смаком, корінь петрушки і кропу.
  Приготування: М'ясо наріжте невеликими шматочками, об смажте на олії, додайте нашатковані соломкою капусту і цибулю. Перемішайте, влийте томатний сік і доведіть до готовності. Після закінчення тушкування посоліть. Подавайте закуску гарячою, оформивши корнішонами і зеленню.


Рулет з індички.

  Інгредієнти: Індичка - 1 кг грудинок, морква - 2 шт. корінь селери або петрушки - 200 гр. цибуля зелена - 2 пучки, цибуля ріпчаста - 1 головка, масло вершкове - 2 ст. ложки, хліб білий - 1 скибочка, чебрець - 2 ч. ложки, яєчний жовток - 2 шт. перець чорний мелений, сіль, олія рослина - 2 ст. ложки, сметана - 2 ст. ложки, вода - 400 мл, бульйонні кубики (овочевий бульйон) - 1 шт. цукіні - 1 шт.
  Приготування: Цибулю дрібно наріжте. Моркву, селеру, цукіні, хліб наріжте кубиками, зелену цибулю - колечками. Цукіні і зелену цибулю об смажте у вершковому маслі, додайте хліб, 1 чайну ложку чебрецю, жовтки, посоліть, поперчіть. Масу перемішайте. З грудинок індички видаліть кістки, філе розпластайте на дошці шкірою вниз і злегка відбийте. На філе викладіть підготовлену масу, скрутіть рулетом і закріпіть шпагатом. об смажте рулет в рослинній олії. Додайте цибулю, коріння, розведений у воді бульйонний кубик, чебрець, що залишився. Тушкуйте в духовці при 200 °C до розм'якшення, поливаючи соком, що виділився. Готовий рулет укладіть на блюдо. З овочів, що залишилися на деку, і соку зробіть пюре, охолодіть, додайте сметану, посоліть, поперчіть, збийте. Соус подайте до рулету. Рулет можна подавати холодним або гарячим.


Екзотичне рагу.

  Інгредієнти: Індичка - 400 гр. філе, корінь імбиру - маленький шматочок, часник - 1 зубчик, олія рослина - 6 ст. ложок, рис - 250 гр. бульйонні кубики овочеві - на 500 мл бульйону, перець солодкий - 1 стручок, цибуля зелена - 3 пір'їнки, кукурудза - дрібні качани - 1 банка, насіння соняшника очищене - 4 ст. ложки, горошок зелену морожений - 150 гр. соєвий соус - 2 ст. ложки, аджика - 2 ч. ложки, сіль.
  Приготування: Філе індички наріжте тонкими скибочками. Імбир і часник подрібніть, перемішайте з нарізаним філе, потім об смажте з 1 столовою ложкою масла. Поставте в тепле місце. Рис переберіть, кілька разів промийте холодною водою, Зваріть в 500 мл овочевого бульйону. В перцю видаліть плодоніжку з насінням, наріжте його соломкою, зелену цибулю нашаткуйте кільцями. Кукурудзу відокремте від заливки. Об смажте варений рис в 3 столових ложках олії протягом 5 хвилин. Додайте перець, цибулю, розморожений горошок, об смажте ще 3 хвилини. Потім влийте овочевий бульйон, що залишився, змішавши його з соєвим соусом і аджикою, додайте кукурудзу, індичку і прогрійте. Насіння соняшника об смажте в олії, що залишилася. При подачі посипте рагу насінням соняшника.


Курчата по-малайски.

  Інгредієнти: Курча (стегенце) - 6 шт. ананас консервований шматочками, - 350 гр. олія рослина - 4 ст. ложки, соус соєвий - 2 ч. ложки, крохмаль - 1 ч. ложка, перець болгарський - 2 шт. сіль, перець.
  Приготування: Посоліть і поперчіть стегенця курчат. Розігрійте олію і підсмажте курчат до готовності. Обсушіть ананаси, додайте до курчат і викладіть на блюдо. Змішайте крохмаль з половиною ананасного соку, щоб вийшла однорідна суміш, додайте останній сік. Доведіть до кипіння, помішуючи, поки суміш не загусне. Викладіть стегенця на гаряче блюдо разом з ананасами, полийте соусом і оформіть смужками болгарського перцю.


Курка в провині.

  Інгредієнти: Курка - 1 шт. цибуля - 250 гр. шампіньйони - 250 гр. шпик - 100 гр. перець червоний мелений - 2 ст. ложки, масло топлене - 2 ст. ложки, чебрець сушений - 1 ч. ложка, часник - 1 зубчик, вино червоне сухе - 250 мл. бульйонні кубики курячі - на 1,5 ст. бульйону, коньяк - 3 ст. ложки, крохмаль картопляний - 1 ч. ложка, мука пшенична - 2 ст. ложки, сіль.
  Приготування: Тушку курки промийте, випатрайте, обсушіть, розріжте на 6-8 порційних шматків. Кожен шматок натріть сіллю, перцем, за паніруйте в муці. об смажте в розігрітій олії з усіх боків. Перекладіть курку в інший посуд. Шпика наріжте дрібними шматочками, об смажте в олії, що залишилася після обсмажування курки. Цибулю очистіть. Гриби обшпарте, наріжте скибочками. Затушкуйте цибулю і гриби в розтопленому шпику 15 хвилин. Потім покладіть обсмажену курку, чебрець, долийте вино і 2 стакани бульйону, затушкуйте під кришкою на слабкому вогні протягом 40 хвилин, після чого додайте подрібнений часник і тушкуйте ще 15 хвилин. Бульйон, що залишився, уваріть наполовину, заправте коньяком, сіллю, перцем. Крохмаль розведіть в 2 столових ложках води, Вилийте в соус, помішуючи. При подачі викладіть курку на тарілку з цибулею і грибами, полийте соусом.


Курка з імбиром і персиками.

  Інгредієнти: Курка - 4 філе, сік лимонний - 1 ч. ложка, насіння кропу - мелене - 2 ч. ложки, карі порошок - 2 ч. ложки, кінза нарізана - 1 ст. ложка, зелень петрушки нарізана - 1 ст. ложка, масло горіхове - 2 ст. ложки, корінь імбиру - 1 шматочок, персики - 4 шт. фісташки очищені - 2 ст. ложки.
  Приготування: Філе курки наріжте довгими брусками, додайте лимонний сік, кріп, карі, зелень, перемішайте і залиште для маринування на 1 годину. У розігріте масло покладіть імбир, нагрівайте до появи запаху, потім імбир приберіть, покладіть курку і смажте її на сильному вогні до готовності, час від часу перевертаючи. За хвилину до готовності покладіть половинки персиків без кісточок, нагрівайте до розм'якшення фруктів. При подачі посипте курку смаженими фісташками, гарніруйте відвареними спагеті.


Курка по-імператорски.

  Інгредієнти: Курка - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, олія рослина - 4 ст. ложки, вино виноградне - 1 ст. ложка, горілка - 1 ст. ложка, соєвий соус - 2 ст. ложки, імбир мелений - 1 щіпка, цукор - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Курку розрубайте на порційні шматки. Цибулю дрібно наріжте, злегка об смажте разом з імбиром на олії. Шматки курки з’єднайте з цибулею, об смажте до напів готовності, посоліть, поперчіть, посипте цукром. Влийте горілку, соєвий соус і трохи киплячої води. Тушкуйте курку до готовності. В кінці приготування додайте вино. При подачі курку укладіть на блюдо, полийте соусом і оформіть зеленню.


Качка.

  Інгредієнти: Качка - 1 шт. соєвий соус легкий - 1\2 стакана, мед - 5 ст. ложок, рослина олія - 3 ст. ложки, яблука зелені кислі - 4 шт.
  Приготування: Соєвий соус з’єднайте з медом і маслом, перемішайте до розчинення меду. Качку промийте, обсушіть, змастіть приготованим соусом і поставте на 5 годин в прохолодне місце. Яблука наріжте часточками і начиніть ними тушку. Викладіть качку в сотейник, через отвір в черевці влийте в неї соус, що залишився. Отвір зашийте або скріпіть дерев'яними шпагами. Запікайте під кришкою 1 годину 30 хвилин при 230 °C. Час від часу поливайте соком, що виділився. Подавайте качку з відвареним коричневим рисом і зі зеленою цибулею.


1 2 3 4 5 6

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)