kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Рецепти з мяса. Мясо з грибами. Страви з мяса.

Гарнір із мяса.


Баранина.

  Інгредієнти: Фарш з баранини - 500 гр. кедрові горішки - 100 гр. рослина олія - 1 ст. ложка, цибуля ріпчаста - 1 головка, помідори - 200 гр. огірок - 1 шт. листя зеленого або китайського салату - 200 гр. кінза - 1 пучок, сметана - 200 гр. лаваш тонкий - 6 шт. кмин мелений - 1 ст. ложка, перець запашний мелений - 1 ч. ложка, сіль.
  Приготування: Кедрові горіхи прогрійте на сухій сковороді до золотистого кольору. Цибулю наріжте дрібними кубиками і обсмажуйте на олії 3 хвилини. Додайте фарш і смажте, помішуючи, щоб не допустити утворення грудочок, до підрум'янення. Покладіть нарізані кубиками помідори, кмин, посоліть, поперчіть і тушкуйте 10-15 хвилин, помішуючи. Додайте нарізану кінзу і кедрові горіхи. Листя салату нашаткуйте, огірок наріжте соломкою або дрібними кубиками. Лаваш розріжте навпіл і прогрійте в мікрохвильовій печі або духовці. При подачі укладіть на кожен листок лаваша порцію м'ясної начинки, листя салату, нарізаного огірка. Полийте начинку сметаною і накрийте її краями лаваша.


Баранина з салатом з авокадо.

  Інгредієнти: М'якуш баранини - 700 гр. біле вино сухе - 1\2 стакана, ананасний сік - 1\2 стакана, сік лимонний - 2-4 ст. ложки, кінза нарізана - 8 ст. ложок, перець чилі - 3 шт. часник - 2 зубчики, цибуля ріпчаста - 1 головка, рослина олія - 2 ст. ложки.
  Приготування: М'ясо наріжте тонкими скибочками впоперек волокон. Чилі подрібніть. Змішайте по 1 столовій ложці вина і додайте частину нарізаної кінзи, третину подрібненого чилі і половину нарізаного часнику, суміш відкладіть. Кількість вище перелічених інгредієнтів, що залишилася, змішайте, з’єднайте з м'ясом, маринуйте 1 годину Для салату 1 авокадо, очистивши від кісточки і шкірки, дрібно наріжте, з’єднайте з відкладеною сумішшю, додайте дрібно нарізаний помідор, перемішайте. Качан салату розберіть на листя, наріжте смужками, укладіть їх по краю блюда, на них - приготований салат. Мариноване м'ясо обсмажуйте на олії 2-3 хвилини, потім вийміть. На цІЙ ж олії об смажте цибулю, додайте м'ясо і смажте все разом ще 1-2 хвилини. Готове м'ясо перекладіть на блюдо з салатом.


Гуляш без горщика.

  Інгредієнти: Яловичина - 750 гр. м'якуші, картопля - 1 кг, цибуля ріпчаста велика - 1 головка, перець солодкий - 250 гр. помідори - 250 гр. сало топлене свиняче - 100 гр. перець чорний і червоний мелені - по 1\2 ч. ложКИ, майоран - 1\2 ч. ложки, сіль - 1\2 ст. ложки, зелень.
  Приготування: М'ясо наріжте шматочками. Картоплю наріжте кубиками. Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте соломкою. Цибулю дрібно наріжте і об смажте на салі до світло-золотистого кольору, посипте червоним перцем, перемішайте, додайте м'ясо і об смажте все разом. Приправте спеціями, посоліть, долийте 2 стакани води і тушкуйте, безперервно помішуючи. Коли м'ясо стане м'яким, покладіть картоплю, солодкий перець, а через 10 хвилин - помідори, нарізані скибочками, і тушкуйте до повної готовності. При подачі викладіть м'ясо на блюдо разом з овочами, полийте соусом, що утворився. Посипте нарізаною зеленню.


Курячі стегенця в соусі.

  Інгредієнти: Курячі стегенця - 250 гр. маргарин - 300 гр. шпик - 100 гр. морква - 100 гр. цибуля ріпчаста - 200 гр. бульйон курячий - 250 гр. рис - 300 гр. сливи свіжі - 300 г або сушені - 150 гр. родзинки - 100 гр. крохмаль кукурудзяний - 10 гр. сіль, перець мелений.
  Приготування: Курячі стегенця натріть сіллю і перцем. Покладіть в змащену маргарином жаровню половину скибочок шпика, потім стегенця, зверху закрийте шпиком, що залишився, додайте нарізані соломкою моркву і цибулю. Обсмажуйте протягом 20 хвилин в нагрітій духовці, підлийте бульйон і тушкуйте до готовності. Вилийте розведений водою кукурудзяний крохмаль. Рис зваріть, родзинки промийте і розпарте, свіжі сливи промийте і видаліть кісточки. Сушені сливи заздалегідь замочіть, потім зваріть в невеликій кількості води. Готові курячі стегенця розкладіть на блюді, гарніруйте вареним рисом, сливами і родзинками. Полийте стегенця соусом, в якому вони тушкувалися.



Зрази "Курка Ряба".

  Інгредієнти: Курка - 500 гр. м'якуш, молоко - 4 ст. ложки, горіхи волоські дрібно нарізані - 3 ст. ложки, масло вершкове - 3 ст. ложки, сир тертий - 6 ст. ложок, сухарі панірувальні - 2 ст. ложки, мука пшенична - 1 ст. ложка, яйце - 1 шт. олія рослина - 3 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Курячу м'якуш двічі пропустіть через м'ясорубку, додайте молоко, сіль, перець, перемішайте. Для начинки горіхи з’єднайте з сиром і розм'якшеним вершковим маслом, перемішайте. З курячого фаршу сформуйте 8 круглих коржиків, на середину кожною покладіть начинку. Надайте зразам яйце видну форму, змочіть в збитому яйці, за паніруйте в сухарях, змішаних з мукою, об смажте з усіх боків в розігрітій рослинній олії і прогрійте під кришкою або в духовці протягом 5 хвилин. На гарнір подайте смажену картоплю.


Гуляш з індички по-іспанськи.

  Інгредієнти: Індичка - гуляш - 1 кг, олія рослина - 4 ст. ложки, паприка - 2 ч. ложки, аджика - 2 ч. ложки, цибуля ріпчаста - 2 головки, часник - 1 зубчик, перець солодкий - червоний, жовтий - по 2 стручки, томат-пюре - 2 ст. ложки, сметана - 150 гр. сіль.
  Приготування: Гуляш об смажте з 2 столовими ложками розігрітої олії. Приправте паприкою, аджикою, сіллю. Додайте трохи води або курячого бульйону і тушкуйте на слабкому вогні 15 хвилин. Цибулю і часник очистіть, дрібно наріжте. Перець розріжте навпіл, видаліть плодоніжки з насінням, наріжте кубиками. Розігрійте олію, що залишилася, спасеруйте в ній цибулю і часник, додайте перець і об смажте, помішуючи. Вилийте 1 стакан води, доведіть до кипіння, потім додайте томат-пюре і знову доведіть до кипіння. Гуляш з’єднайте з овочами, затушкуйте на слабкому вогні під кришкою 20 хвилин, додайте сметану і прокип'ятіть 2-3 хвилини. На гарнір подайте відварені ріжки або широку локшину.


Толма в капустяному листі.

  Інгредієнти: Баранина - 700 гр. рис - 3 ст. ложки, цибуля ріпчаста - 2 головки, масло топлене - 2 ст. ложки, капуста савойська - 1 качан (600 гр.), курага - 90 гр. айва або яблука - 200 гр. зелень петрушки нарізана - 3 ст. ложки, томат-пюре - 1 ст. ложка, базилік, кінза, майоран, чебрець нарізані, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: М'якуш баранини відокремте від кісток, кістки розрубайте. М'якуш пропустіть через м'ясорубку, додайте відварений до напів готовності рис, зелень, поперчіть, посоліть і перемішайте. З качана капусти виріжте кочережку, після чого покладіть капусту в підсолену киплячу воду, Варіть 10-12 хвилин, відкиньте на друшляк. Коли вода стече, розберіть качан на окреме листя, потовщені частини зріжте. Декілька листків відкладіть, на тих, що залишилися викладіть м'ясний фарш, скрутіть кожен у вигляді конверта. У каструлю покладіть кістки, накрийте їх капустяним листям, зверху укладіть рядами толму, між ними - курагу, айву або яблука, нарізані часточками, і цибулю, нарізану кільцями. Додайте обсмажений томат, залийте гарячим бульйоном або гарячою водою, зверху укладіть тарілку вверх дном. Варіть толму на слабкому вогні під кришкою до готовності. Подавайте толму, поливши соусом, що утворився при вариві.


Свинина з імбиром.

  Інгредієнти: М'якуш свинини - 800 гр. виноград без кісточок - 200 гр. сік лимонний - 1 ст. ложка, масло вершкове - 2 ст. ложки, апельсин - 1 шт. олія оливкова - 2 ст. ложки, імбир мелений - 1\2 ч. ложки, часник - 1 зубчик, гвоздика - 2 бутони, цукор - 2 ст. ложки, перець рожевий мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Гвоздику подрібніть з часником, додайте імбир, оливкову олію, перемішайте. М'ясо наріжте скибочками, змастіть приготованою сумішшю, охолоджуйте 40 хвилин. З апельсина зніміть цедру, з м'якуші відіжміть сік. Виноград з бризніть лимонним соком. М'ясо об смажте на частині вершкового масла до готовності, посоліть і поперчіть. Сік, що виділився при обсмажуванні м'яса, процідіть, додайте цукор і прогрійте до карамелізації. Потім влийте апельсиновий сік, прогрівайте ще 5 хвилин. При помішуванні додайте оливкову олію, виноград, апельсинову цедру, прогрійте. При подачі викладіть м'ясо на блюдо і полийте приготованим соусом.


Качка, що тушкувався в томатному соусі.

  Інгредієнти: Качка - 1 шт. олія рослина - 4 ст. ложки, яєчний білок - 1 шт. томатний соус - 3 ст. ложки, коньяк - 2 ч. ложки, цукор - 1 ст. ложка, крохмаль - 1 ст. ложка, сіль - за смаком.
  Приготування: У качки відокремите м'якуш від кісток. М'якуш наріжте кубиками, посоліть і перемішайте з крохмалем, розведеним невеликою кількістю води і яєчним білком. Підготовлену м'якуш качки об смажте, помішуючи, на олії. Томатний соус з’єднайте з невеликою кількістю води, цукром і коньяком, додайте качку і, помішуючи, тушкуйте до готовності. При подачі посипте нарізаною зеленню.


Смажене курча з волоськими горіхами.

  Інгредієнти: Курча, горіхи волоські очищені - 100 гр. яєчний білок - 1 шт. крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка, черемша нарізана - 5 гр. корінь імбиру нарізаний - 5 гр. глютамат натрію - 1\2 ч. ложки, перець червоний гострий - 1\2 шт. олія рослина - 4 ст. ложки, сіль - за смаком зелень.
  Приготування: Філе промийте, наріжте кубиками. Змішайте з яєчним білком, щіпкою солі, половиною норми розведеного невеликою кількістю води крохмалю. Залиште на 30 хвилин. Волоські горіхи об смажте з 1 столовою ложкою олії. Об смажте нарізане філе курчати в олії, що залишилася, протягом 2-3 хвилин. Додайте черемшу, імбир, глютамат натрію, сіль, дрібно нарізаний гострий перець, Вилийте 2 стакани води і доведіть до кипіння. Після закипання додайте частину розведеного водою крохмалю, що залишився, обсмажені горіхи. Все перемішайте і тушкуйте до загустіння соусу. При подачі оформіть зеленню.


М'ясо, запечене з сиром.

  Інгредієнти: М'якуш яловичини (вирізка) - 300 гр. баклажан - 1 шт. помідор - 1 шт. сир моцарела - 150 гр. олія оливкова - 2 ст. ложки, базилік нарізаний - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Яловичину наріжте порційними шматками, посоліть, поперчіть і об смажте на частині олії. Баклажан очистіть, наріжте кружечками, посоліть, залиште на 5-10 хвилин в холодильнику. Потім промийте, обсушіть і об смажте на олії, що залишилася. Кружечки баклажанів викладіть поверх м'яса. Помідори, знявши шкірку, наріжте кружечками, укладіть на баклажани, посоліть, поперчіть і посипте подрібненим базиліком. Накрийте скибочками сиру. Запікайте 10-15 хвилин при 180-200 °C. При подачі гарніруйте маринованими овочами і оформіть зеленню.


Тушкована індичка з броколі.

  Інгредієнти: Філе індички - 450 гр. броколі - 100 гр. гриби - 100 гр. кукурудза - 70 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 1 зубчик, мука кукурудзяна - 1 ч. ложка, масло арахісове - 3 ст. ложки, масло кунжутне - 1 ст. ложка, соус устричний готовий - 3 ст. ложки, соєвий соус - 1 ст. ложка, сік лимонний - 2 ч. ложки, корінь імбиру тертий - 2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком, бульйон курячий - 1\2 стакана.
  Приготування: Індичку наріжте невеликими шматочками, посоліть, поперчіть. Броколі розберіть на суцвіття, стебла наріжте скибочками. Кукурудзяну муку змішайте з устричним соусом, бульйоном, лимонним соком і соєвим соусом. Об смажте індичку на арахісовій олії до золотистого кольору. Цибулю і часник наріжте, з’єднайте, додайте імбир і смажте 5 хвилин. Покладіть броколі, гриби, кукурудзу, смажте ще 2 хвилини. Додайте індичку, влийте соус, посоліть, поперчіть, з бризніть кунжутним маслом. Тушкуйте до готовності. При подачі індичку разом з соусом викладіть на блюдо, посипте нарізаною зеленою цибулею. Гарніруйте відвареною рисовою локшиною.


Котлети з кролика в майонезі.

  Інгредієнти: Кролик - 500 гр. майонез - 200 гр. перець солодкий болгарський - 150 гр. горошок зелений консервований - 120 гр. хліб пшеничний без скориночок, молоко - 100 гр. желатин для ланспига - 10 гр. сіль, перець мелений, зелень.
  Приготування: Обробленого кролика промийте, відокремте м'якуш від кісток. Кістки використовуйте для приготування бульйону. м'якуш пропустіть двічі через м'ясорубку, при повторному подрібненні додайте замочений в молоці хліб. З’єднайте масу з молоком, що залишилося, сіллю, меленим перцем і розділіть на 4-6 рівних частин. Сформуйте котлети овальної форми і приваріть в приготованому кістковому бульйоні протягом 20-25 хвилин. Охолодіть в бульйоні. Желатин залийте пів стаканом охолодженого бульйону на 30 хвилин, додайте пів стакана теплого бульйону і прогрійте до розчинення кристалів желатину, потім злегка охолодіть. У невеликі форми розкладіть горошок без заливки і частину нарізаного дрібними кубиками перцю, залийте злегка в'язким ланспигом (желе), охолодіть. Помістіть форми на декілька секунд в гарячу воду і викладіть вміст в центр блюда. Довкола розкладіть котлети, покрийте їх зверху майонезом, оформіть нарізаним перцем і зеленню.


Реберця з прянощами.

  Інгредієнти: Реберця свинячі - 2 кг, часник - 2 головки, мед - 2 ст. ложки, масло кунжутне - 2 ст. ложки, соєвий соус - 4 ст. ложки, олія рослина - 4 ст. ложки, кмин, насіння фенхеля, коріандр мелені - по 1 щіпці, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Змішайте дрібно нарізаний часник з сіллю, перцем, прянощами, медом, кунжутним маслом і соєвим соусом. Натріть реберця пряною сумішшю. Реберця об смажте на рослинній олії. Потім додайте воду і тушкуйте реберця на слабкому вогні близько 25 хвилин. Подавайте зі свіжими або маринованими овочами і зеленню.


Тушкована свинина з пшеницею.

  Інгредієнти: М'якуш свинини (корейка) - 300 гр. зерна пшениці - 100 гр. морква - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, олія оливкова - 2 ст. ложки, бульйон м'ясний - 2 стакани, кукурудза консервована - 1 стакан, квасоля варена - 1 стакан, горошок зелений консервований - 1 стакан, чебрець за смаком, майоран мелений за смаком, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Зерна пшениці залийте водою і залиште на 12 годин. Свинину наріжте кубиками, об смажте на олії. Моркву і цибулю наріжте дрібними кубиками, з’єднайте зі свининою. Додайте підготовлену пшеницю, Вилийте бульйон, тушкуйте 40-45 хвилин. Покладіть кукурудзу, квасолю, горошок, майоран, чебрець, посоліть, поперчіть і прогрійте. При подачі свинину разом з овочами викладіть на блюдо і оформіть зеленню.


1 2 3 4 5 6

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)