kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru

Гарнір із мяса.

 

Гарнір із мяса

Індичка запечена по-баварськи.

  Інгредієнти: Філе індички - 2 шт. броколі - 200 гр. яблука - 2 шт. олія рослина - 2 ст. ложки, йогурт натуральний - 150 гр. яйце - 1 шт. зелень нарізана - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Філе індички посоліть, поперчіть і об смажте на олії. Броколі розберіть на суцвіття, з’єднайте з нарізаними скибочками яблука і злегка об смажте на олії. Броколі з яблуками укладіть на філе. Йогурт з’єднайте з яйцем і зеленню. Полийте філе, отриманою сумішшю і запікайте 10-15 хвилин при 180-200 °C. При подачі гарніруйте притушеним зеленим горошком і оформіть зеленню.


Шашличок з риби.

  Інгредієнти: Лосось або тунець - 300 гр. перець солодкий - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, вино біле сухе - 1\2 стакана, олія рослина - 2 ст. ложки, сік і цедра 1 лимона, сіль - 1\4 ч. ложки, перець чорний мелений, кмин, шавлія - по 1\4 ч. ложки.
  Приготування: Для маринаду змішайте вино, олію рослину, лимонний сік, сіль, перець, кмин і шавлію. Філе риби і перець наріжте кубиками, цибулю - кільцями, змішайте рибу з цибулею, залийте маринадом і залиште на 2 години на холоді. На довгі шпаги насадіть шматочки риби упереміж з кружечками цибулі і солодкого перцю. Обсмажуйте на грилі або в духовці, періодично повертаючи. Подавайте з відвареним рисом, броколі, свіжими помідорами і зеленню.


Смажений лосось з овочами.

  Інгредієнти: Лосось - 500 гр. філе, картопля - 4 шт. морква - 2 шт. гриби свіжі - 250 гр. листя салату - 20 гр. олія рослина - 1\4 стакана, зелень петрушки - 50 гр. часник - 1 зубчик, цибуля зелена - 20 гр. перець чорний мелений - 2 гр. сіль.
  Приготування: Філе лосося наріжте на порційні шматки і об смажте на олії до готовності. Картоплю наріжте кубиками, моркву - кружечками, цибулю і часник дрібно нашаткуйте, гриби розріжте навпіл. Овочі і гриби об смажте і затушкуйте з додаванням солі і перцю. Смаженого лосося укладіть на тушковані овочі і гриби.


Баранина, що тушкувався з чорносливом.

  Інгредієнти: Баранина - 400 гр. м'якуші, чорнослив без кісточок - 120 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, олія рослина - 2 ст. ложки, бульйон яловичий - 1 стакан, томат-пюре - 3 ст. ложки, маргарин - 50 гр. цукор - 1 ст. ложка, оцет 6%-й - 1 ст. ложка, кориця - 1 гр. гвоздика - 1 гр. цибуля маринована - 160 гр. зелень петрушки і кропу - 20 гр. сіль.
  Приготування: М'ясо наріжте на шматки по 40-50 гр, посоліть, об смажте на маргарині і складіть в посуд для тушкування. Дрібно нашатковану цибулю і томат-пюре спасеруйте на олії, все це додайте до м'яса, залийте бульйоном і тушкуйте 20-30 хвилин на слабкому вогні. Чорнослив промийте, додайте до м'яса і тушкуйте до готовності. За 10-15 хвилин до закінчення тушкування додайте до м'яса оцет, цукор, корицю, гвоздику. Подавайте баранину зі складним овочевим гарніром, прикрасивши гілочками зелені і маринованою цибулею.



Гусак, фарширований яблуками.

  Інгредієнти: Гусак великий - 1 шт. яблука антонівка - 1 кг, часник - 2 зубчики, сіль.
  Приготування: Великого гусака випатрайте, обпаліть, обмийте, обсушіть, посоліть усередині і зовні, натріть часником. Начиніть гусака яблуками, розрізаними на четвертинки, з видаленою насінною коробочкою і очищеним від шкірки. Гусака зашийте, покладіть на деко спинкою вниз і запікайте в духовці 2-3 години. В процесі жаріння періодично поливайте соком, що виділяється. Готового гусака викладіть на блюдо, оформіть фруктами, ягодами і зеленню. Можна окремо запекти яблука і використовувати їх як гарнір до гусака.


Грудинка, запечена з овочами.

  Інгредієнти: Грудинка свиняча копчена - 300 гр. баклажани - 3 шт. кабачки - 2 шт. цибуля ріпчаста - 2 головки, сир твердий - 150 гр. олія рослина - 2 стакани, зелень петрушки, зелень кропу, перець чорний мелений, сіль - за смаком, помідори - 5 шт.
  Приготування: Очищені кабачки і баклажани наріжте кубиками, посоліть і об смажте на олії. Додайте нарізану скибочками цибулю, помідори, нарізані часточками, і продовжуйте смажити 10 хвилин. Смажені овочі перекладіть у форму, зверху покладіть нарізану скибочками грудинку, посипте тертим сиром і запікайте в духовці 15 хвилин. Перед подачею оформіть зеленню.


Тушкований баранчик з квасолею.

  Інгредієнти: Баранина (грудинка або лопатка без кісток) - 1 кг, масло топлене - 2-3 ст. ложки, цибуля ріпчаста велика нарізана - 1 шт. розмарин сушений - 1 ч. ложка, сіль, перець чорний свіжо змелений, морква - 400 гр. маслини - 20 шт. помідори консервовані у власному соку - 1 банка (400 гр.), квасоля темна замочена та обсушена - 250 гр. часник подрібнений - 2-3 зубчики.
  Приготування: Наріжте м'ясо на кубики зі стороною 2 см. Розтопіть 2 столових ложки масла в сковороді і добре об смажте баранину з усіх боків. Розтопіть масло, що залишилося, в сковороді і об смажте цибулю. Додайте часник, помішайте. Додайте помідори і томатний сік з банки, розмарин, сіль і перець. Тушкуйте 3-4 хвилини при помішуванні. Додайте м'ясо і квасолю. Налийте воду, щоб покривала вміст з верхом. Накрийте кришкою і тушкуйте до розм'якшення. Тим часом наріжте моркву на шматочки завтовшки 5 мм. Додайте моркву і маслини, і тушкуйте приблизно 30 хвилин. Якщо суміш здається сухуватою, підлийте води. Приправте спеціями. Подавайте з рисом і вареною картоплею.


Рулет з індички з овочевою начинкою.

  Інгредієнти: Індичка - 1 кг грудинок, морква - 2 шт. корінь селери або петрушки - 200 гр. цибуля зелена - 2 пучки, цибуля ріпчаста - 1 головка, масло вершкове - 2 ст. ложки, хліб білий - 1 скибочка, чебрець - 2 ч. ложки, яєчний жовток - 2 шт. перець чорний мелений, сіль, олія рослина - 2 ст. ложки, сметана - 2 ст. ложки, вода - 400 мл, бульйонні кубики (овочевий бульйон) - 1 шт. цукіні - 1 шт.
  Приготування: Цибулю дрібно наріжте. Моркву, селеру, цукіні, хліб наріжте кубиками, зелену цибулю - колечками. Цукіні і зелену цибулю об смажте у вершковому маслі, додайте хліб, 1 чайну ложку чебрецю, жовтки, посоліть, поперчіть. Масу перемішайте. З грудинок індички видаліть кістки, філе розпластайте на дошці шкірою вниз і злегка відбийте. На філе викладіть підготовлену масу, скрутіть рулетом і закріпіть шпагатом. об смажте рулет в рослинній олії. Додайте цибулю, коріння, розведений у воді бульйонний кубик, чебрець, що залишився. Тушкуйте в духовці при 200 °C до розм'якшення, поливаючи соком, що виділився. Готовий рулет укладіть на блюдо. З овочів, що залишилися на деку, і соку зробіть пюре, охолодіть, додайте сметану, посоліть, поперчіть, збийте. Соус подайте до рулету. Рулет можна подавати холодним або гарячим.


Чарівний горщик.

  Інгредієнти: М'якуш свинини - 150 гр. картопля - 2 шт. баклажан - 1 шт. морква - 1 шт. помідори - 2 шт. перець солодкий - 1 шт. квасоля стручкова - 100 гр. цибуля зелена - 4 пера, часник - 1 зубчик, олія рослина - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Свинину і картоплю наріжте кубиками, баклажан і моркву - кружечками, помідори - часточками, солодкий перець і квасолю - шматочками. Зелену цибулю і часник дрібно наріжте. У глиняні горщики налийте трохи олії і укладіть шарами м'ясо, картоплю, цибуля, моркву, баклажани, солодкий перець і квасолю. Влийте стільки води, щоб вона повністю покрила продукти, посоліть, поперчіть і тушкуйте в духовці 1-1,5 години. Потім додайте часник і дайте постояти 15 хвилин. Подавайте в горщиках, посипавши нарізаною зеленню.


Рулет з курки.

  Інгредієнти: Курка - 1 шт. шинка - 150 гр. яйце - 2 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, корінь петрушки - 30 гр. зелень петрушки і кропу - 10 гр. молоко - 4 стакани, масло вершкове - 1 ст. ложка, аджика - 1 ст. ложка, імбир, перець чорний, сіль.
  Приготування: В обробленої птиці зробіть надріз уздовж хребта і зніміть шкіру, відрізуючи крила і ніжки. М'якуш, що залишилася, наріжте тонкими пластинками. Кістки птиці залийте водою і зваріть бульйон. Яйця збийте із сіллю, поступово додаючи молоко, до однорідної маси, а потім вилийте на розігріту з маслом сковороду і смажте до готовності. Готовий омлет охолодіть. Шкіру розкладіть на дошці, змастіть аджикою, приправте спеціями, викладіть м'якуш, зверху укладіть омлет і нарізану тонкою соломкою шинку. Скрутіть шкіру разом з наповнювачем у вигляді рулету, перев'яжіть шпагатом. Рулет залийте процідженим бульйоном, швидко доведіть до кипіння, додайте корінь петрушки, цибулину, сіль, зменшіть нагрів і варіть до готовності. Готовий рулет охолодіть в бульйоні, звільніть від шпагату і наріжте упоперек скибочками завтовшки 0,7 см. При подачі оформіть зеленню.


М'ясо делікатесне.

  Інгредієнти: Яловичина - 500 гр. горіхи волоські дрібно нарізані - 50 гр. чорнослив без кісточок - 75 гр. сухарі панірувальні - 2 ст. ложки, яйце - 3 шт. зелень петрушки і кропу, олія рослина - 2 ст. ложки, перець чорний, сіль.
  Приготування: М'ясо наріжте тонкими скибочками впоперек волокон товщиною 1 см, відбийте, посипте сіллю і перцем. На середину шматочка м'яса покладіть нарізаний чорнослив, змішаний з волоськими горіхами, загорніть рулетом. Обваляйте в муці, умочіть в збите яйце і за паніруйте в сухарях. Об смажте з двох сторін на олії і доведіть до готовності в духовці. На гарнір подайте смажену картоплю. Оформіть зеленню. Додатково можна подати консервовані огірки, мариновані гриби.


Свинина з перцем і соусом з авокадо.

  Інгредієнти: Свинина - 600 гр. м'якуші, шампіньйони - 250 гр. бульйон м'ясний - 125 гр. перець чорний мелений, сіль, перець солодкий - 1 шт. соєвий соус - 2-3 ст. ложки, олія рослина - 2 ст. ложки, цедра лимона терта - 1\2 ч. ложки, майоран - 1 гілочка, авокадо - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, йогурт - 2 ст. ложки, перець червоний мелений - на кінчику ножа.
  Приготування: Свинину наріжте брусками, солодкий перець - кубиками, гриби - скибочками. М'ясо об смажте протягом 5 хвилин на олії, приберіть зі сковороди, посоліть і поперчіть. На жирі, що залишився, об смажте солодкий перець. Додайте м'ясо, гриби, бульйон, цедру, соєвий соус, тушкуйте 10 хвилин і посипте нарізаним майораном. Для соусу м'якуш авокадо розімніть до здобуття пюре, з’єднайте з нарізаним кубиками цибулі, йогуртом і червоним перцем. Подавайте свинину гарячою. Приготований соус подати окремо.


М'ясо по-московськи.

  Інгредієнти: Яловичина - 300 гр. м'якуші, майонез - 200 гр. цибуля ріпчаста - 100 гр. сир - 70 гр. маргарин - 50 гр. лавровий листок - 1 шт. перець чорний горошком, сіль.
  Приготування: Яловичину відваріть разом зі спеціями в невеликій кількості підсоленої води до готовності. Трохи охолодіть в цьому ж бульйоні, вийміть, розріжте впоперек волокон на порції і викладіть на змащене маргарином деко. Зверху розкладіть спасеровану цибулю, нарізаний скибочками сир, залийте м'ясо майонезом і запікайте в духовці 5-8 хвилин до утворення рум'яної скориночки. Можна подати м'ясо зі складним гарніром або зі смаженою картоплею і скибочкою свіжого або солоного огірка, помідора.


М'ясо тушковане по-болгарськи.

  Інгредієнти: М'якуш яловичини - 300 гр. масло вершкове - 30 гр. томатна паста - 20 гр. часник нарізаний - 4 гр. цибуля ріпчаста - 50 гр. кабачки - 100 гр. капуста кольорова - 100 гр. квасоля стручкова - 60 гр. зелень петрушки.
  Приготування: М'ясо наріжте кубиками, посоліть і об смажте на частині масла до утворення рум'яної скориночки. Потім додайте томат, часник, трохи води і тушкуйте до готовності. Цибулю дрібно наріжте, спасеруйте на олії, що залишилося, додайте нарізані скибочками кабачки і обсмажуйте їх до золотистого кольору. Цвітну капусту розберіть на суцвіття, квасолю наріжте шматочками завдовжки 3-4 см, відваріть окремо. М'ясо з’єднайте з овочами, додайте трохи води і тушкуйте ще 10 хвилин. При подачі м'ясо разом з овочами викладіть на блюдо і посипте нарізаною зеленню.


Попівська яхния з яловичини.

  Інгредієнти: Яловичина жирна - 800 гр. олія рослина - 40 гр. цибуля ріпчаста - 120 гр. мука пшенична - 20 гр. вино червоне - 80 гр. томат-пюре - 20 гр. цибуля зелена - 60 гр. часник - 10 гр. перець червоний, перець чорний горошком, лавровий листок, зелень петрушки, сіль.
  Приготування: Яловичину наріжте маленькими шматочками, об смажте в олії, посоліть, додайте дрібно нарізану цибулю, знову об смажте, потім всипте муку і добре перемішайте. Додайте червоний мелений перець, Вилийте вино і гарячу воду так, щоб рідина покривала все м'ясо. Додайте чорний перець горошком, лавровий листок і тушкуйте на слабкому вогні, поки м'ясо не стане м'яким. Додайте томат-пюре, дрібно нарізану зелену цибулю, розтертий часник і доведіть до готовності на слабкому вогні. При подачі посипте нарізаною зеленню.


1 2 3 4 5 6

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)