kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Мясні другі страви. Тушене мясо. Жарене мясо.

Гарнір зі мяса.

 


М'ясо по-турецьки.

  Інгредієнти: М'якуш баранини - 500 гр. хліб пшеничний черствий - 60 гр. вода - 3 ст. ложки, яйця - 2 шт. часник - 4 зубчики, рослина олія - 1 стакан, кориця мелена, сіль. Для соусу: перець гострий - 3 стручки, цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 1 зубчик, бульйон курячий - 1 стакан, зелень петрушки нарізана - 6 ст. ложок, сіль.
  Приготування: Хліб замочіть у воді, потім відіжміть. Баранину пропустіть через м'ясорубку з великими отворами. З’єднайте баранину з хлібом, товченим часником, яйцями, приправте сіллю і корицею, розведіть водою, що залишилася після замочування хліба, і перемішайте. З приготованої маси сформуйте ковбаски завтовшки в палець і об смажте їх в рослинній олії. Для соусу гострий перець, цибулю і часник дрібно наріжте. Додайте бульйон і варіть соус 15 хвилин. Посоліть і змішайте зі зеленню. Подавайте баранину з соусом, свіжими овочами і зеленню.


Язик свинячий ароматний.

  Інгредієнти: Язик свинячий - 200 гр. цибуля ріпчаста - 1\2 шт. корінь петрушки - 1\2 шт. соєвий соус - 1\2 ч. ложки, вино червоне сухе - 1 ч. ложка, кінза - 1\2 пучка, імбир мелений - 1 щіпка, бад'ян, кориця, гвоздика - за смаком, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Язик залийте водою, Вилийте вино, соєвий соус, додайте прянощі, спеції і варіть до готовності. Потім покладіть язик в холодну воду і очистіть від шкірки. Наріжте скибочками і прогрійте. При подачі викладіть язик на блюдо, полийте бульйоном в якому він варився. Оформіть зеленню.


Печінка з ананасом.

  Інгредієнти: Печінка яловича - 450 гр. ананас - 100 гр. цибуля ріпчаста - 1\2 головки, олія рослина - 2 стакани, масло кунжутне - 1 ч. ложка, соєвий соус - 1 ч. ложка, оцет 3 % - 1 ст. ложка, крохмаль картопляний - 2 ст. ложки, цукор - 1 ст. ложка.
  Приготування: Печінку наріжте скибочками, додайте соєвий соус, 1 столову ложку крохмалю, розведеного невеликою кількістю холодної води, перемішайте і залиште на 20 хвилин. Підготовлену печінку об смажте у фритюрі, відкиньте на друшляк, щоб стік зайвий жир. Ананас наріжте скибочками, цибулю - кубиками. Ананас з’єднайте з цибулею і об смажте на невеликій кількості рослинної олії. Потім Вилийте оцет, змішаний з цукром, крохмаль, що залишився, розведений водою, і варіть соус до загустіння. Печінку подавайте з соусом, з бризніть кунжутним маслом. Оформіть зеленню.


Овочі зі свининою.

  Інгредієнти: Свинина нежирна - 250 гр. картопля очищена - 150 гр. корінь імбиру нарізаний - 2 гр. перець солодкий зелений - 2 шт. огірки - 1 шт. яєчний білок - 1 шт. цибуля-шалот дрібно нарізана - 1 ст. ложка, крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка, олія рослина - 2 ст. ложки, глютамат натрію - 1\4 ч. ложки, вино столове - 1 ч. ложка, бульйон курячий - 1\2 стакана, сіль - за смаком, зелень.
  Приготування: М'ясо промийте і наріжте тонкими скибочками. Додайте сіль, вино, яєчний білок і крохмаль. Перемішайте і залиште на 30 хвилин. Картоплю наріжте скибочками. Перець очистіть від насіння і наріжте тонкою соломкою. об смажте свинину в частині розігрітого до 140 °C масла до готовності. Дістати свинину, дати маслу стекти. У цьому ж олії об смажте цибулю шалот, імбир, глютамат натрію, Вилийте половину норми бульйону, розведений невеликою кількістю води крохмаль і перемішайте. Покладіть обсмажену свинину і тушкуйте до загустіння соусу. Масло, що залишилося, розігрійте до 160-180 °C, об смажте в йому картоплю і перець. Додайте сіль і бульйон, що залишився, все перемішайте і тушкуйте до готовності. Перед подачею укладіть на тарілку тушковані овочі і свинину, оформіть кружечками свіжого огірка і зеленню.



Відварена курка в соєвому соусі.

  Інгредієнти: Курка близько 1,4 кг - 1 шт. соєвий соус - 2 ст. ложки, аніс насіння - 1 ч. ложка, кориця мелена - 1 ч. ложка, імбир мелений - 1 ст. ложка, черемша дрібно нарізана - 1 ст. ложка, сіль - 1 ст. ложка, зелень петрушки.
  Приготування: Курку промийте, залийте водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, знявши піну. Варіть протягом 5 хвилин, потім додайте черемшу, імбир, корицю, насіння анісу, приправте сіллю і соєвим соусом. Тушкуйте при закритій кришці на слабкому вогні протягом години. Готову курку дістаньте з бульйону, охолодіть і наріжте порційними шматочками. При подачі курку полийте бульйоном і оформіть зеленню.


Шматочки курчати з ананасом.

  Інгредієнти: Курча філе - 250 гр. ананас очищений - 200 гр. яєчний білок - 1 шт. крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка, глютамат натрію - 1\2 ч. ложки, олія рослина - 4 ст. ложки, сіль - за смаком, зелень.
  Приготування: Філе промийте, наріжте скибочками, змішайте з яєчним білком, сіллю і половиною норми розведеного невеликою кількістю води крохмалю. Залиште на 30 хвилин. Ананас наріжте тонкими скибочками. Для соусу нагрійте 2 стакани води до кипіння, Додайте сіль, глютамат натрію і частину розведеного водою крохмалю, що залишився. Перемішайте і доведіть до кипіння. об смажте філе в розігрітому до 160-170 °C олії протягом 2-3 хвилин. З’єднайте з ананасом, залийте соусом і тушкуйте 3-4 хвилини. При подачі оформіть зеленню.


Качка в соусі.

  Інгредієнти: Качка філе - 500 гр. яєчний білок - 1 шт. томатна паста - 2 ст. ложки, олія рослина - 4 ст. ложки, крохмаль картопляний - 1 ст. ложка, коньяк - 1 ст. ложка, сіль - за смаком, зелень петрушки.
  Приготування: Філе качки промийте, відваріть, наріжте скибочками. У олії спасеруйте томатну пасту, Додайте цукор, коньяк. Покладіть шматочки качки, розведений невеликою кількістю води крохмаль, все ретельно перемішайте і смажте ще 2-3 хвилини. При подачі укладіть на блюдо і оформіть зеленню.


Профітролі з лососем.

  Інгредієнти: Мука пшенична - 160 гр. масло вершкове для тіста і начинки - 75 гр. і 50 гр. яйце - 5 шт. вода - 160 гр. сіль - 1\2 ч. ложки, цукор - 1\4 ч. ложки, сир вершковий - 100 гр. зелень петрушки або кропу, лосось копчений (холодного копчення без шкіри і кісток) - 120 гр.
  Приготування: Для приготування заварного тіста воду доведіть до кипіння, додайте масло, сіль і цукор. Як тільки масло розтопиться, всипте муку і при безперервному помішуванні проваріть 5-6 хвилин. Охолодіть тісто до 60-70 °C і поступово додайте яйця, збиваючи до однорідної маси. Готове тісто розкладіть ложкою у вигляді невеликих булочок на злегка змащене маслом деко. Відстань між ними має бути 2-3 см. Випікайте при 200-210 °C протягом 20-25 хвилин, потім нагрів зменшіть до 100 °C і підсушіть профітролі, щоб вони не усіли. Охолодіть. Для приготування начинки лосося подрібніть, залишивши небагато для оформлення, і збийте в міксері з додаванням вершкового сиру і масла до однорідної пишної маси. Зрізавши верхівки, заповніть профітролі приготованою начинкою. Оформіть скибочками лосося і зеленню.


Курка в желе.

  Інгредієнти: Курка - 800 гр. яйце варене - 1 шт. морква варена - 1 шт. солодкий перець - 1 шт. желатин - 1 ст. ложка, вино біле - 4 ст. ложки, рослина олія - 2 ст. ложки, зелень кропу нарізана - 3 ст. ложки, листя зеленого салату, сіль.
  Приготування: Курку зваріть, додавши в кінці варива вино. Охолодіть. м'якуш відокремте від кісток і наріжте шматочками. Додайте терту моркву, рубане яйце, частину зелені, сіль, масло і перемішайте. Желатин замочити в холодній воді. Потім розтопити в 2-х стаканах курячого бульйону. У форму налийте шар желе, Охолодіть, укладіть на нього нарізаний перець і зелень, що залишилася, налийте ще желе, Охолодіть. Викладіть курячу м'якуш, залийте її желе, що залишилися. Охолодіть. Перед подачею викладіть холодець на листя зеленого салату.


Телятина з овочевим соусом.

  Інгредієнти: м'якуш телятини - 300 гр. відвар овочевий - 5 стаканів, біле вино сухе - 40 гр. зелена цибуля - 2 пучки, солодкий перець жовтий - 1 шт. оцет винний - 2 ст. ложки, рослина олія - 3-4 ст. ложки, перець чорний горошком - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Відвар розігрійте, додайте вино і перець горошком. м'якуш телятини злегка відбийте, скрутіть рулетом, скріпіть шпагами і опустіть у відвар. Варіть до готовності. Цибулю наріжте колечками, перець - дрібними кубиками. Змішайте сіль, перець мелений, оцет і 1-2 столових ложки м'ясного бульйону. Збиваючи, додайте рослину олію. Цибулю і перець полийте заправкою. Захололий рулет наріжте тонкими скибочками, полийте овочевим соусом.


Плакия з індички.

  Інгредієнти: М'якуш індички - 800 гр. цибуля - 5-6 шт. помідори - 4-5 шт. лимон - 1 шт. морква - 2 шт. корінь селери - 1\2 шт. часник - 6-7 зубчиків, вино біле - 1\2 стакана, мука - 1 ст. ложка, перець горошком - 20 шт. лавровий листок - 2 шт. зелень петрушки, сіль.
  Приготування: М'якуш індички розділіть на порції, залийте гарячою водою і доведіть до кипіння. Посоліть, покладіть нарізані скибочками моркву і селеру, варіть 15-20 хвилин. Додайте нарізану скибочками цибулю, часник, прянощі і варіть на слабкому вогні до напів готовності. Викладіть індичку на деко, полийте розведенною вином мукою. Зверху розкладіть нарізані скибочками помідори і лимон. Запікайте в помірно нагрітій духовці до готовності. Подавайте з салатом зі свіжих овочів і відвареною картоплею, посипавши подрібненою зеленню.


Язик з горіхами.

  Інгредієнти: Язик яловичий відварений очищений - 1 кг, мука пшенична - 4 ст. ложки, бульйон - 4 стакани, масло вершкове - 4 ст. ложки, цукор - 3 ст. ложки, оцет винний 3%-й - 50 гр. родзинки без кісточок - 1\2 стакана, цедра апельсинова натерта - 3 ст. ложки, горіхи волоські товчені - 1\2 стакана, зелень петрушки і кропу - 20 гр. сіль за смаком.
  Приготування: Вершкове масло розтопіть, помішуючи, всипте муку і об смажте до золотистого кольору. Не припиняючи помішування, тонкою цівкою. Вилийте частину бульйону, доведіть до кипіння і прогрійте на слабкому вогні 5 хвилин. Окремо розтопіть цукор в оцті і уваріть до світло-коричневого кольору. Вилийте при помішуванні в отриманий соус. Додайте родзинки, апельсинову цедру, заздалегідь обшпарену окропом, волоські горіхи, посоліть і перемішайте. Язик наріжте тонкими скибочками, прогрійте в бульйоні, що залишився, і покладіть на блюдо. Перед подачею до столу полийте соусом і оформіть зеленню.


Харчо.

  Інгредієнти: Яловичина або баранина - 350 гр. рис - 3 ст. ложки, жир тваринний - 2 ст. ложки, цибуля - 2 головки, часник - 2 зубчики, томат-пюре - 2 ст. ложки, соус ткемалі - 1 ст. ложка, хмели-сунели - 1 щіпку, кінза нарізана - 2 ст. ложки, вода - 1 літр, перець чорний мелений, сіль, лавровий листок за смаком.
  Приготування: Яловичу або баранячу грудинку наріжте разом з хрящами на шматочки по 30 гр, залийте холодною водою і варіть до готовності. Цибулю наріжте дрібними кубиками, спасеруйте на жирі разом з томатом-пюре. У бульйон покладіть заздалегідь замочений рис, спасеровану цибулю, і томат. Доведіть до готовності. В кінці приготування суп заправте соусом ткемалі, кінзою, товченим часником, хмелі-сунелі, спеціями. Подавайте харчо в тарілках або супових мисках.


Чанахи з баранини.

  Інгредієнти: Баранина - 1 кг, помідори - 1 кг, картопля - 700-800 гр. цибуля ріпчаста - 200 гр. баклажани - 6-7 шт. часник - 1 головка, базилік, зелень петрушки, перець мелений, сіль.
  Приготування: На дно порційного горщика укладіть тонкі скибочки жиру, м'яса, баклажанів, нарізані часточками картоплю і помідори, посоліть, поперчіть, додайте дрібно нарізані цибулю, петрушку, базилік, часник. Запечіть в духовці до готовності.


Язик заливний.

  Інгредієнти: Язик - 760 гр. морква - 24 гр. корінь петрушки - 30 гр. цибуля ріпчаста - 30 гр. бульйон м'ясний - 800 гр. желатин - 32 гр. сіль, перець горошком, зелень (гілочки), перець свіжий і огірок - для оформлення.
  Приготування: Язик зачистіть, промийте, залийте холодною водою і швидко доведіть до кипіння. Потім нагрів зменшіть, додайтеь сіль, перець горошком, моркву, петрушку і цибулю. Варіть до готовності, так щоб при проколі вилка вільно входила в язик, а витікаючий при цьому сік був прозорим. Язик гарячий залийте холодною водою і зніміть шкіру, знову опустіть в бульйон, кипятіть і охолодіть в бульйоні. Желатин замочіть в шестикратній кількості холодної води і залиште для набрякання. Коли желатин стане прозорим, його відкиньте на сито, з'єднайте з теплим бульйоном, добре розмішайте і доведіть до кипіння. Процідіть. У лотки для заливних блюд налийте желе шаром в 0,3-0,5 см, дайте застигнути. Язик наріжте тонкими скибочками і укладіть на застигле желе. Оформіть шматочками солодкого перцю і огірка, зеленню. Зверху налийте невелику кількість желе і знов охолодіть. Коли желе захолоне, язик залийте желе, що залишилося, шаром не менше 0,5 см і охолодіть. При подачі наріжте порціями і укладіть на блюдо.


1 2 3 4 5 6

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)