kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Рецепти приготування риби. Запечена риба. Фарширована риба.

Гарнір зі риби.


Йорж запечений.

  Інгредієнти: Йоржі - 300 гр. філе, лимон - 1 шт. олія рослина - 2 ст. ложки, сир тертий - 2 ст. ложки, мандарини - 1 шт. сметана - 1 ст. ложка, зелень петрушки - 50 гр. сіль і перець чорний мелений - за смаком.
  Приготування: Філе скропіть лимонним соком і залиште для маринування на 30 хвилин. Зелень петрушки промийте, частину наріжте і об смажте в олії. Мандарин очистіть і розділіть на часточки. Рибу посоліть, поперчіть, і з’єднайте із обсмаженою зеленню, полийте сметаною, зверху укладіть часточки мандарина. Все посипте тертим сиром і запікайте 20 хвилин в розігрітій духовці. Готове блюдо оформіть зеленню. На гарнір подайте розсипчастий рис.


Рибне філе в пряній скориночці.

  Інгредієнти: Філе риби судак - 800 гр. помідори - 3 шт. цибуля зелена - 10 гр. яйце - 1 шт. мука пшенична - 1\2 стакана, масло вершкове - 2 ст. ложки, масло арахісове - 2 ст. ложки, сухарі панірувальні - 1\2 стакана, соєвий соус - 2 ст. ложки, приправа для риби - 1 ч. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Муку змішайте із приправою, сіллю і перцем. Філе за паніруйте спочатку в приготованій суміші, потім в збитому яйці, в сухарях і об смажте на арахісовій олії до готовності. Цибулю наріжте півкільцями, помідори, очистивши від шкірки, - кубиками. Підготовлені овочі пасеруйте на вершковому маслі 2 хвилини, потім влийте соєвий соус і тушкуйте 5 хвилин. При подачі рибу укладіть на тарілку, полийте приготованим томатним соусом. Оформіть нарізаним соломкою солодким перцем і зеленою цибулею.


Оселедцеві рулетики.

  Інгредієнти: Оселедець солоний (слабо солений) - 1 шт. перець гострий - 4 шт. зелень, корінь петрушки - 20 гр. цибуля ріпчаста - 90 гр. олія рослина - 30 гр. бульйон або вода - 50 гр. оцет 3%-й або лимонна кислота - 150 гр. сіль, цукор, лавровий листок, перець запашний, кориця, гвоздика, мускатний горіх - за смаком.
  Приготування: Оселедця обробіть на чисте філе. Цибулю і корінь петрушки очистіть, наріжте тонкою соломкою, залийте оцтом, водою або бульйоном, добавте спеції і проваріть 10 хвилин. Охолодіть, і з’єднайте із маслом. Філе оселедця розріжте уподовж навпіл, зверніть у вигляді рулетиків, поміщаючи всередину шматочок перцю, щільно укладіть в посуд, що не окислюється, залийте маринадом і помістіть в холодильник на 6-8 годин. При подачі укладіть на тарілку і оформіть зеленню і маринованою цибулею.


Креветки по-баварськи.

  Інгредієнти: Креветки королівські - 900 гр. пиво - 1 стакан, сік лимонний - 2 ст. ложки, вершкове масло - 1\2 стакана, помідори черрі - 6 шт. часник - 6 зубчиків, лимон - 1 шт. листя зеленого салату - 50 гр. перець червоний мелений, сіль.
  Приготування: Креветки насадіть на дерев'яні шампури, посоліть, поперчіть, і скропіть лимонним соком. Об смажте на олії до золотистого кольору. В кінці смажіння додайте пиво і дрібно нарізаний часник, прогрійте. При подачі викладіть креветки на блюдо, вистилине листям салату, поруч укладіть нарізані скибочками помідори і часточки лимона.



Форель із грибним соусом.

  Інгредієнти: Форель річкова - 8 філе, мука пшенична - 2 ст. ложки, сіль, олія рослина - 4 ст. ложки, гриби - 350 гр. часник - 1 зубчик, шавлія нарізана - 1 ст. ложка, вино біле сухе - 6 ст. ложок, вершки густі - 1 стакан, перець чорний мелений, базилік - 4 гілочки.
  Приготування: Філе форелі посоліть, за паніруйте в муці, об смажте в розігрітій олії із обох боків до утворення золотистої скориночки. Зніміть рибу зі сковороди, поставте в тепле місце. Гриби ошпарте, наріжте скибочками, часник дрібно наріжте. Викладіть їх в сковороду, в якій смажилася риба, додайте нарізаний базилік і тушкуйте на слабкому вогні під кришкою 7-10 хвилин. Вилийте вино, прокип'ятіть 2 хвилини на сильному вогні. Потім, помішуючи, влийте вершки, посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння і тушкуйте ще 2-3 хвилини на помірному вогні. Форель розкладіть на підігріті тарілки, полийте соусом, оформіть гілочками базиліку.


Кальмари в соусі.

  Інгредієнти: Філе кальмара - 600 гр. сметана - 200 гр. бульйон рибний - 200 гр. мука пшенична - 20 гр. лимон - 1\2 шт.
  Приготування: Кальмари варіть в підсоленій воді 5 хвилин, додавши лимон. Для соусу муку підсушіть без зміни кольору, охолодіть і при безперервному помішуванні влийте рибний бульйон. Додайте сметану, проваріть 7-10 хвилин, посоліть. Варені кальмари наріжте соломкою, залийте соусом, доведіть до кипіння. При подачі гарніруйте кальмари відвареною картоплею, оформіть зеленню і часточками лимона.


Риба, притушена по-російськи.

  Інгредієнти: Осетрина або білуга оброблена - 600 гр. масло вершкове - 13 гр. вино біле сухе - 30 гр. спеції - за смаком, томатний соус - 300 гр. цибуля ріпчаста - 20 гр. морква - 30 гр. каперси - 30 гр. оливки - 30 гр. корінь петрушки - 30 гр. огірки солоні - 50 гр. шампіньйони - 50 гр. бульйон, картопля варена для гарніру - 400 гр. оливки - 20 гр. лимон - 4 скибочки.
  Приготування: Шматочки осетрини ошпарте окропом, зачистіть від згустків білка, укладіть в змащений маслом неглибокий посуд, залийте гарячою водою або рибним бульйоном так, щоб риба була покрита на чверть, добавте цибулю, петрушку, сіль, перець горошком і вино. Приваріть при слабкому кипінні 15-20 хвилин під закритою кришкою. Готову рибу зберігають до подачі в бульйоні.
  Готуємо гарнір для соусу: Моркву і петрушку наріжте дрібними брусками і стушкуйте, цибулю наріжте часточками або півкільцями і теж стушкуйте. Огірки очистіть від шкірки і насіння, наріжте скибочками, тушкуйте в бульйоні 5-7 хвилин. Шампіньйони наріжте скибочками і ошпарте. Каперси відіжміть від розсолу. оливки зріжте із кісточки спіраллю. Готовте соус томатний, використовуючи бульйон від тушення риби. Соус і гарнір для нього з'єднайте і проварюйте 8-10 хвилин. При подачі шматочки риби укладіть на блюдо, залийте соусом і гарніруйте вареною картоплею, оливками, лимоном.


Риба під соусом.

  Інгредієнти: Риба зубатка - 500 гр. масло вершкове - 2 ст. ложки, мука пшенична - 1 ст. ложка, яєчний жовток - 5 шт. молоко - 3 ст. ложки, вино біле сухе - 3 ст. ложки, сир тертий - 2 ст. ложки, бульйон рибний, сіль, зелень петрушки.
  Приготування: Рибу наріжте порційними шматочками, додайте розтоплене вершкове масло, трохи бульйону і поставте тушкуватись. Приготуйте соус із підсушеної муки, розтертої із вершковим маслом і розведеним рибним бульйоном. Сирі жовтки збийте із молоком, заправте сіллю, додайте вино і добавте отриману суміш в соус. Рибу залийте соусом, посипте тертим сиром і запікайте в духовці. Подавайте, оформивши зеленню.


Кальмар по-далекосхідному.

  Інгредієнти: Кальмари - 4 тушки, сир - 100 гр. майонез - 100 гр. листя зеленого салату, зелень петрушки.
  Приготування: Сир наріжте соломкою. Кальмари очистіть від плівки, видаліть хітинову смужку, опустіть в гарячу підсолену воду і варіть протягом 2 хвилин, охолодіть, наріжте соломкою, змішайте із сиром, заправте майонезом. При подачі викладіть на листя салату, оформіть зеленню.


Бігус із риби.

  Інгредієнти: Риба - 400 гр. філе, мука пшенична - 5 гр. капуста білокачанна - 300 гр. гриби - 40 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, яблука - 40 гр. томатна паста - 10 гр. зелень кропу, перець, оцет 3%-й, сіль, цукор, олія рослина - 10 гр.
  Приготування: Філе риби із шкірою без кісток наріжте на порційні шматки, посоліть, поперчіть, за паніруйте в муці і об смажте в олії. Капусту наріжте соломкою і тушкуйте із додаванням відварених грибів і нарізаної соломкою цибулі. Незадовго до готовності додайте спасеровану муку, терті яблука і томат-пасту. Заправте сіллю, цукром, перцем, оцтом і перемішайте. Рибу укладіть на капусту і тушкуйте під кришкою 10-15 хвилин. Подавайте, оформивши зеленню.


Креветочний фу-юн.

  Інгредієнти: Креветки очищені - 200 гр. яйця - 4 шт. яєчний білок - 1 шт. цибуля зелена нарізана - 1 ст. ложка, горошок зелений - 170 гр. мука кукурудзяна - 1 ст. ложка, олія рослина - 4 ст. ложки, сіль - за смаком.
  Приготування: Яйця збийте, додавши сіль і частину зеленої цибулі. Із отриманої яєчної суміші приготуйте яєчню. Охолодіть її і наріжте скибочками. Креветки посоліть, умочіть в яєчний білок, потім в розведену невеликою кількістю холодної води кукурудзяну муку, об смажте на рослинній олії 2 хвилини, додайте зелений горошок, яєчню і зелену цибулю, що залишилася. Об смажте все разом ще 1 хвилину. Подавайте, оформивши зеленю.


Риба.

  Інгредієнти: Філе морської риби (минтай, хек, тріска) - 450 гр. апельсин - 1 шт. сік лимонний - 2 ст. ложки, кетчуп - 3 ст. ложки, імбир мелений - 1\2 ч. ложки, сіль - за смаком.
  Приготування: Рибу наріжте порційними шматками, апельсин очистіть і наріжте часточками. Інгредієнти блюда з’єднайте, залийте сумішшю лимонного соку із кетчупом і імбиром. Злегка посоліть. Запікайте під кришкою 15 хвилин при повній потужності. Подавайте із розсипчастим рисом, оформивши зеленню.


Окунь по-мексикански.

  Інгредієнти: Філе морського окуня - 900 гр. сік лимонний - 2 ст. ложки, перець солодкий - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 2 зубчики, помідори - 5 шт. олія оливкова - 2 ст. ложки, оливки без кісточок - 80 гр. каперси - 60 гр. перець чилі - 1\2 шт. лавровий листок - 1 шт. майоран - 1 ч. ложка, сіль за смаком.
  Приготування: Філе скропіть лимонним соком, посоліть. Часник, цибулю і солодкий перець наріжте кубиками. Помідори наріжте кубиками, заздалегідь очистивши від шкірки. Підготовлені овочі разом із дрібно нарізаним чилі спасеруйте на частині олії, додавши лавровий листок. Потім покладіть нарізані оливки, каперси, майоран, посоліть, перемішайте і прогрійте. У форму, змащену маслом, укладіть філе, зверху - спасеровані овочі, і запікайте до готовності в помірно нагрітій духовці. При подачі посипте нарізаним майораном.


Осетрина по-рибальські.

  Інгредієнти: Осетрина свіжа - 1 кг, цибуля ріпчаста - 250 гр. олія рослина - 50 гр. мука пшенична - 1 ст. ложка, помідори - 200 гр. гриби свіжі - 250 гр. часник - 10 гр. сіль, перець чорний мелений, корінь петрушки.
  Приготування: Рибу наріжте порційними шматками і приваріть із додаванням солі. Для соусу оброблені гриби залийте 1 л води і відваріть до готовності. Бульйон процідіть, гриби наріжте соломкою. Цибулю спасеруйте на олії, всипте муку, пасеруйте ще 3-5 хвилин. Додайте протерті помідори, нарізані відварені гриби, все посоліть і перемішайте. Потім поступово розведіть бульйоном і проваріть 5-7 хвилин, додайте розтертий часник, подрібнену зелень, перець. Рибу викладіть в тарілку і залийте приготованим соусом.


Оселедець в гірчичній заправці.

  Інгредієнти: Оселедець солоний - 2 філе, цибуля ріпчаста 1-2 головки, цибуля нарізана зелена - 4 ст. ложки, заправка гірчична – пів стакана, зелень кропу.
  Приготування: Цибулю тонко нашаткуйте соломкою, опустіть на декілька секунд в киплячу воду і швидко охолодіть. Філе розріжте уподовж навпіл, розкладіть рівним шаром цибулю, скрутіть рулетиками, щільно укладіть в посуд, що не окислюється, потім залийте гірчичною заправкою і дайте настоятись в холодному місці протягом 8-10 годин. При подачі оселедця полийте цією ж заправкою і оформіть зеленню.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)