kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Заливна риба. Риба в клярі. Риба під маринадом.

Гарнір із риби.


Риба із горіхами.

  Інгредієнти: Риба - 1,5 кг, горіхи волоські - 120 гр. часник 4-5 зубчиків, майонез - 4 ст. ложки, зелень нарізана, мука пшенична для кляра - 5 ст. ложок, яйце для кляра - 2 шт. вода або молоко - 100 гр. олія рослина - 2 ст. ложки, сіль.
  Приготування: Рибу обробіть на філе зі шкірою без кісток і наріжте на порційні шматки. Кожен шматок надріжте в середині, до шкіри, і вкладіть начинку із подрібнених горіхів, зелені, часнику і майонезу. Для кляра збийте яйця із водою і сіллю, додайте муку і розмішайте. Рибу умочіть в тісто (кляр) і об смажте в розігрітій олії. Подавайте із картоплею, овочами, лимоном, зеленню. Окремо можна подати майонез із дрібно нарізаними овочами.


Форель, запечена із горіхами.

  Інгредієнти: Філе форелі - 700 гр. горіхи волоські нарізані - 100 гр. зерна граната - 50 гр. олія оливкова - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком. Для соусу: цибуля зелена - 30 гр. зелень кропу - 30 гр. оцет винний - 2 ст. ложки, масло горіхове - 4 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Філе форелі посоліть, поперчіть, посипте горіхами, зернами граната, скрутіть рулетиками, скріпіть шпагами і скропивши олією, запечіть. Для соусу цибулю і кріп дрібно наріжте, додайте оцет, масло, сіль, перець і перемішайте. Рибу викладіть на блюдо, полийте приготованим соусом. На гарнір подайте відварену броколі і посипте зернами граната.


Кальмари тушковані з оливками.

  Інгредієнти: Кальмари - 300 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, помідори - 4 шт. перець солодкий - 1 шт. оливки без кісточок - 50 гр. базилік нарізаний - 1\2 ч. ложки, олія рослина - 2 ст. ложки, вершки густі - 1\2 стакана, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Цибулю і кальмари нашаткуйте соломкою. Помідори, знявши шкірку і видаливши насіння, наріжте кубиками, перець також наріжте кубиками. Кальмари об смажте на олії. Додайте оливки, розрізані навпіл, підготовлені овочі, базилік, посоліть, поперчіть, Вилийте вершки і тушкуйте 10 хвилин. При подачі кальмари з овочами і оливками викладіть на блюдо, оформіть зеленню. Гарніруйте відвареними макаронами.


Форель з овочами.

  Інгредієнти: Філе форелі - 250 гр. бульйон рибний - 1\2 стакана, вино біле сухе - 2 ст. ложки, цибуля ріпчаста - 1 головка, морква - 2 шт. корінь селери - 1 шт. цукіні - 1 шт. часник - 2 зубчики, зелень кропу - 20 гр. оцет фруктовий - 1 ч. ложка, сік лимонний 1 ч. ложка, мускатний горіх мелений - за смаком, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Рибний бульйон з’єднайте із вином, підпеченою цибулею і доведіть до кипіння. Моркву наріжте кружечками, селеру і цукіні наріжте скибочками. Підготовлені овочі і зелень кропу покладіть в бульйон, варіть його 10 хвилин, посоліть, поперчіть, додайте мускатний горіх і подрібнений часник. Форель скропіть оцтом і лимонним соком. Залийте рибу бульйоном і варіть 15-20 хвилин. При подачі рибу разом з овочами викладіть на блюдо, оформіть зеленню. Гарніруйте відвареною цвітною капустою.



Дари посейдона.

  Інгредієнти: Філе лосося - 120 гр. креветки варено-морожені - 12-16 шт. макаронні вироби "черепашки" великі 12-16 шт. яйце - 1 шт. вершки густі або сметана - 120 гр. крихти черствого батона - 2 ст. ложки, масло вершкове - 2 ст. ложки, помідори - 4 шт. бульйон рибний - 1\2 стакана, сир твердий тертий - 50 гр. зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Філе лосося пропустіть через м'ясорубку, змішайте із яйцем, крихтами, вершками і зеленню, посоліть і поперчіть. Креветки очистіть і прогрійте у воді 2 хвилини. Черепашки зваріть в підсоленій воді до напів готовності, відкиньте на друшляк, потім заправте 1 ст. ложкою масла. Нафаршируйте черепашки начинкою і укладіть у форму, змащену маслом. Помідори дрібно наріжте, розкладіть на черепашки, підлийте бульйон, посипте сиром і запікайте в духовці 15 хвилин при 220 °C. При подачі викладіть черепашки на блюдо, на кожну покладіть по креветці.


Рулетики із курки.

  Інгредієнти: Курка філе - 200 гр. креветки очищені - 150 гр. арахіс обсмажений - 50 гр. яєчний білок - 1 шт. крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка, глютамат натрію - 1\4 ст. ложки, олія рослина - 5 ст. ложок, сіль - за смаком, зелень петрушки.
  Приготування: Філе наріжте скибочками, змішайте із яєчним білком, сіллю, половиною норми розведеного невеликою кількістю води крохмалю і оставте на 30 хвилин. Креветки перемеліть до однорідної маси, добавте сіль, глютамат натрію і подрібнений арахіс. Масу добре перемішайте. Викладіть скибочки філе на обробну дошку, посипте крохмалем, що залишився, укладіть на край кожного креветочну масу і скрутіть рулетиками діаметром 2 см. Обжарте рулетики в розігрітому до 180 °C олії до готовності. При подачі оформіть зеленню.


Рибка тушена.

  Інгредієнти: Риба - 800 гр. вино червоне - 120 гр. цибуля ріпчаста - 80 гр. мука пшенична - 2 ст. ложки, часник - 20 гр. вода - 120 гр. зелень петрушки і кропу - 20 гр. олія рослина - 2 ст. ложки, сіль, перець.
  Приготування: Рибу очистіть, промийте, видаліть нутрощі, наріжте невеликими шматочками. Посоліть, за паніруйте в муці і об смажте з обох боків. Додайте нашатковану цибулю, нарізаний часник, перець, воду, вино і тушкуйте протягом 15-20 хвилин. При подачі посипте зеленню. На гарнір можна подати відварену картоплю, варені гриби.


Риба пікантна.

  Інгредієнти: Риба - 1,5 кг, горіхи волоські - 120 гр. часник - 4-5 зубчиків, майонез - 4 ст. ложки, зелень нарізана, мука пшенична для кляра - 5 ст. ложок, яйце для кляра - 2 шт. вода або молоко - 100 гр. олія рослина - 2 ст. ложки, сіль.
  Приготування: Рибу обробіть на філе з шкірою без кісток і наріжте на порційні шматки. Кожен шматок надріжте в середині, до шкіри, і вкладіть начинку із подрібнених горіхів, зелені, часнику і майонезу. Для кляра збийте яйця із водою і сіллю, додайте муку і розмішайте. Рибу умочіть в тісто і об смажте в розігрітій олії. Подавайте із картоплею, овочами, лимоном, зеленню. Окремо можна подати майонез із дрібно нарізаними овочами.


Рибні рулетики.

  Інгредієнти: Минь - 500 гр. філе, спаржа консервована - 60 гр. зелень петрушки і кропу - 40 гр. оливки фаршировані - 20 гр. лимон - 2 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, бульйон рибний - 1 стакан, соєвий соус - 3 ст. ложки, олія рослина - 1 ст. ложка, сіль, перець чорний мелений.
  Приготування: Для фаршу 40 гр. філе миня дрібно наріжте, додайте дрібно нарізану спаржу, подрібнені цибулю, зелень і заправте все маслом. Філе миня відбийте, посоліть, поперчіть. На середину філе покладіть фарш, скрутіть рулетиками, перев'яжіть шпагатом і приваріть в рибному бульйоні 30 хвилин. Подайте по 2 рулетика на порцію, підлийте соус, оформіть оливками, скибочками лимона і зеленню.


Риба, запечена із соусом.

  Інгредієнти: Риба зубатка - 500 гр. масло вершкове - 2 ст. ложки, мука пшенична - 1 ст. ложка, яєчний жовток - 5 шт. молоко - 3 ст. ложки, вино біле сухе - 3 ст. ложки, сир тертий - 2 ст. ложки, бульйон рибний, сіль, зелень петрушки.
  Приготування: Рибу наріжте порційними шматочками, додайте розтоплене вершкове масло, трохи бульйону і поставте тушкуватись. Приготуйте соус із підсушеної муки, розтертої із вершковим маслом і розведеним рибним бульйоном. Сирі жовтки збийте із молоком, заправте сіллю, додайте вино і додайте отриману суміш в соус. Рибу залийте соусом, посипте тертим сиром і запікайте в духовці. Подавайте, оформивши.


Судак заливний.

  Інгредієнти: Філе судака відварене - 200 гр. яйця - 20 гр. желатин - 6 гр. відвар овочевий - 180 гр. лимони - 20 гр. зелень петрушки - 6 гр. сіль за смаком.
  Приготування: Желатин замочіть в шестикратній кількості холодної кип'яченої води до набрякання. Овочевий відвар доведіть до кипіння. Додайте набряклий желатин, прогрійте суміш, не доводячи її до кипіння, процідіть, остудіть до кімнатної температури. Рибу наріжте порційними шматками, укладіть у форми, оформіть кружечками яйця, скибочками лимона, зеленню, залийте желе і охолодіть. Перед подачею форми опустіть на декілька секунд в гарячу воду, потім викладіть желе на блюдо і оформіть зеленню.


Риба по-грецьки.

  Інгредієнти: Філе риби - 400 гр. мука пшенична - 20 гр. масло соєве - 20 гр. цибуля ріпчаста - 40 гр. морква - 200 гр. гарбуз - 200 гр. помідори - 200 гр. лавровий листок - 4 шт. зелень петрушки - 8 гр. сіль - 4 гр.
  Приготування: Філе наріжте порційними шматками, посоліть, за паніруйте в муці і злегка об смажте на олії. Цибулю наріжте, притушіть в невеликій кількості води. Моркву і гарбуз наріжте соломкою, помідори - скибочками. Підготовлені овочі з’єднайте, посоліть і притушіть під кришкою 10 хвилин. Потім додайте рибу і тушкуйте ще 15 хвилин. За 5 хвилин до готовності покладіть лавровий листок. При подачі рибу разом із овочами викладіть на блюдо, посипте нарізаною зеленню. Гарніруйте відвареними макаронами.


Тріска, запечена в сметанному соусі.

  Інгредієнти: Тріска - 300 гр. мука пшенична - 10 гр. масло вершкове - 20 гр. соус сметанний - 150 гр. картопля варена - 300 гр. сир пармезан - 10 гр. зелень петрушки - 10 гр. сіль за смаком. Для сметанного соусу: мука пшенична - 1 ч. ложка, бульйон м'ясний - 1\2 стакана, сметана - 1 ст. ложка, сіль за смаком.
  Приготування: Готуємо сметанний соус: Муку підсушіть до ясно-жовтого кольору, злегка охолодіть, розведіть теплим м'ясним бульйоном, перемішайте. Додайте сметану, варіть 15 хвилин, посоліть. Готуємо тріску: Рибу наріжте порційними шматками, за паніруйте в муці і об смажте на частині масла. У форму, змащену маслом, влийте частину сметанного соусу, потім укладіть рибу, довкола якої викладіть нарізану кружечками картоплю. Полийте соусом, що залишився, посипте тертим сиром, скропіть розтопленим маслом і запікайте при 220 °C до готовності. При подачі посипте нарізаною зеленню.


Осетрина по-рибальські.

  Інгредієнти: Осетрина свіжа - 1 кг, цибуля ріпчаста - 250 гр. олія рослина - 50 гр. мука пшенична - 1 ст. ложка, помідори - 200 гр. гриби свіжі - 250 гр. часник - 10 гр. сіль, перець чорний мелений, корінь петрушки.
  Приготування: Рибу наріжте порційними шматками і приваріть із додаванням солі. Для соусу оброблені гриби залийте 1 л води і відваріть до готовності. Бульйон процідіть, гриби наріжте соломкою. Цибулю пасеруйте на олії, всипте муку, пасеруйте ще 3-5 хвилин. Додайте протерті помідори, нарізані відварені гриби, все посоліть і перемішайте. Потім поступово розведіть бульйоном і проваріть 5-7 хвилин, додайте розтертий часник, подрібнену зелень, перець. Рибу викладіть в тарілку і залийте приготованим соусом.


Рибне філе.

  Інгредієнти: Філе риби судак - 800 гр. помідори - 3 шт. цибуля зелена - 10 гр. яйце - 1 шт. мука пшенична - 1\2 стакана, масло вершкове - 2 ст. ложки, масло арахісове - 2 ст. ложки, сухарі панірувальні - 1\2 стакана, соєвий соус - 2 ст. ложки, приправа для риби - 1 ч. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Муку змішайте із приправою, сіллю і перцем. Філе за паніруйте спочатку в приготованій суміші, потім в збитому яйці, в сухарях і об смажте на арахісовій олії до готовності. Цибулю наріжте півкільцями, помідори, очистивши від шкірки - кубиками. Підготовлені овочі пасеруйте на вершковому маслі 2 хвилини, потім влийте соєвий соус і тушкуйте 5 хвилин. При подачі рибу укладіть на тарілку, полийте приготованим томатним соусом. Оформіть нарізаними соломкою солодким перцем і зеленою цибулею.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)