kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Рецепти запеченої риби. Рецепти засоленої риби. Рибні блюда рецепти.

Гарнір із риби.


Судак ароматний.

  Інгредієнти: Судак - 600 гр. лимон - 5 гр. імбир мелений - 1\4 ч. ложки, кориця мелена - 1\4 ч. ложки, цибуля зелена нарізана - 2 ст. ложки, соєвий соус - 1 ст. ложка, олія рослина - 4 ст. ложки, сіль, перець червоний мелений - за смаком, салат листя, зелень петрушки.
  Приготування: Рибу обробіть на філе, промийте і наріжте невеликими скибочками. Замаринуйте в суміші соєвого соусу, солі, перцю, імбиру, кориці і зеленої цибулі, оставте на 1 годину. Обжарте рибу в розігрітій до 180 °C олії протягом 10 хвилин. Готове філе судака укладіть на блюдо і оформіть зеленню петрушки, листям салату і лимоном.


Судак фарширований.

  Інгредієнти: Судак - 800 гр. філе горбуші - 500 гр. гриби смажені - 1 стакан, капуста білокачанна - 100 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, масло вершкове - 2 ст. ложки, лимон - 2 скибочки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Судака обробіть цілком на філе з шкірою, викладіть шкірою вниз. На нього укладіть шар відбитого філе горбуші, потім - фарш і надайте форму риби. Для фаршу капусту і цибулю наріжте, обжарте на олії. Перемішайте із нарізаними грибами, посоліть. Судака запікайте при 200 °C до готовності. При подачі оформіть гілочками зелені і скибочками лимона.


Окунь по-мексиканськи.

  Інгредієнти: Філе морського окуня - 900 гр. сік лимонний - 2 ст. ложки, перець солодкий - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 2 зубчики, помідори - 5 шт. олія оливкова - 2 ст. ложки, оливки без кісточок - 80 гр. каперси - 60 гр. перець чилі - 1\2 шт. лавровий листок - 1 шт. майоран - 1 ч. ложка, сіль за смаком.
  Приготування: Філе і скропіть лимонним соком, посоліть. Часник, цибулю і солодкий перець наріжте кубиками. Помідори наріжте кубиками, заздалегідь очистивши від шкірки. Підготовлені овочі разом із дрібно нарізаним чилі спасеруйте на частині олії, додавши лавровий листок. Потім покладіть нарізані оливки, каперси, майоран, посоліть, перемішайте і прогрійте. У форму, змащену маслом, укладіть філе, зверху - спасеровані овочі, і запікайте до готовності в помірно нагрітій духовці. При подачі посипте нарізаним майораном.


Філе тріски у винному соусі.

  Інгредієнти: Тріска філе - 600 гр. вино червоне столове - 300 гр. горіхи волоські очищені - 100 гр. часник - 2-3 зубчики, селера - 3 гілочки, кінза 3 гілочки, сіль, перець мелений.
  Приготування: Підготовлене філе наріжте порційними шматками, укладіть в сотейник, посипте нарізаною цибулею і зеленню, сіллю, перцем, залийте сумішшю вина із 300 гр. води і відваріть протягом 15-20 хвилин. Готову рибу укладіть на блюдо. Рибний бульйон процідіть, додайте в нього нарізані горіхи, часник і проваріть протягом 10 хвилин. Залийте рибу приготованим соусом. При подачі посипте нарізаною зеленню.



Рулет рибний із лимоном.

  Інгредієнти: Філе риби - 700 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, лимон - 1 шт. зелень кропу нарізана - 3 ст. ложки, олія рослина - 3 ст. ложки, оцет 9%-й - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Цибулю наріжте кільцями, об смажте на частиніолії до прозорості, залийте оцтом, змішаним із двома столовими ложками води, і тушкуйте 5 хвилин. Лимон розріжте навпіл, з однієї половини відіжміть сік, другу наріжте тонкими скибочками. Філе полийте лимонним соком, посоліть, поперчіть, укладіть на нього скибочки лимона, цибулю, зелень, скрутіть рулетом і скріпіть дерев'яними шпагами. Рулет об смажте на олії, що залишилася, потім влийте трохи води і тушкуйте під кришкою на слабкому вогні 10 хвилин. При подачі рулет, звільнивши від шпаг, наріжте скибочками. Гарніруйте зеленою салатом і огірками.


Котлети із судака.

  Інгредієнти: Судак - 450 гр. філе креветки свіжоморожені - 80 гр. масло вершкове - 2 ст. ложки, цибуля зелена - 50 гр. яйце варене - 2 шт. і сире - 2 шт. мука пшенична - 4 ст. ложки, сухарі панірувальні - 4 ст. ложки, сік лимонний - 2 ст. ложки, оливки - 20 гр. олія рослина для фритюру, лимон - 1 шт. зелень петрушки або кропу, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Філе розріжте на порції і відбийте, посоліть і поперчіть. Цибулю промийте, обсушіть, дрібно наріжте і об смажте разом із подрібненими креветками. Додайте нарізану зелень, нарізані варені яйця. Посоліть, заправте лимонним соком і перемішайте. На середину філе викладіть приготовану масу і скрутіть трубочкою. Трубочки обваляйте спочатку в муці, потім в сирому яйці і сухарях і об смажте у фритюрі. Доведіть до готовності в духовці. Подавайте з оливками, свіжими овочами. Оформіть зеленню і скибочками лимона.


Судак, фарширований горіхами і гранатом.

  Інгредієнти: Судак - 1 кг, горіхи волоські - 100 гр. гранат - 1-2 шт. цибуля ріпчаста - 2 головки, олія рослина - 3-4 ст. ложки, сіль, перець мелений.
  Приготування: У судака розріжте черевце, випатрайте, перерубайте хребет, в голови і хвоста і видаліть кістки. із голови приберіть зябра. Рибу промийте, посоліть, витримайте в холодильнику 30 хвилин. Горіхи наріжте, і з’єднайте із сіллю, перцем, зернами граната, дрібно нарізаною цибулею. Нафаршируйте рибу отриманою сумішшю, зашийте черевце, укладіть на деко, підлийте масло і запечіть до готовності в духовці.


Риба смажена під маринадом.

  Інгредієнти: Риба - 1 кг, мука пшенична - 30 гр. олія рослина - 100 гр. морква - 220 гр. корінь петрушки - 35 гр. цибуля ріпчаста - 150 гр. томат-пюре - 150 гр. бульйон рибний - 50 гр. оцет 3%-й - 150 гр. цукор - 15 гр. сіль, перець горошком, лавровий листок, гвоздика, кориця - за смаком, лимон, гілочки зелені - для оформлення.
  Приготування: Рибу обробіть на філе з шкірою без кісток або на філе без шкіри і кісток. Приберіть в холодильник. Із рибних кісток зваріть бульйон, процідіть його. Для маринаду очищену моркву і петрушку наріжте тонкою соломкою або натріть на грубій тертці. Цибулю очистіть і наріжте кільцями. У сковороді нагрійте олію і об смажте цибулю без зміни кольору, покладіть моркву і пасеруйте ще 5 хвилин до фарбування жиру, після цього додайте томат-пюре і об смажте ще 7-10 хвилин. Вилийте рибний бульйон, прогрійте 10 хвилин і додайте оцет, сіль, цукор, перець, лавровий листок, гвоздику, корицю і тушкуйте ще 15 хвилин. Філе риби посоліть, поперчіть, за паніруйте в муці і смажте на олії до готовності, не допускаючи утворення щільної скориночки. Гарячу рибу укладіть на блюдо, залийте гарячим маринадом і охолодіть. При подачі оформіть гілочками зелені і лимоном.


Холодець із форелі.

  Інгредієнти: Форель - 1 кг, (без зябер і очей), риба будь-яка, велика, свіжа (шкіра і кістки), - 1 кг, лимон - 1\2, зелень петрушки - 1 гілочка, вода - 2 стакани, вино біле сухе - 2 стакани, цибуля ріпчаста дрібно нарізана - 1\2 стакана, морква дрібно нарізана - 1\2 стакана, корінь петрушки – 1, селера - 3 гілочки, сіль - 1,5 ч. ложки, перець чорний (горошини) – 4, гвоздика - 1 бутон, лавровий листок – 1, чабер - 1\4 ч. ложки.
  Приготування: Змішайте всі інгредієнти відвару, доведіть до кипіння, збавте вогонь і варіть на слабкому вогні 30 хвилин. Процідіть, додайте голову, шкіру і кістки риби і варіть на слабкому вогні в закритому посуді 1-2 години. Остудіть і процідіть. Форель очистіть від луски, випатрайте і цілком проваріть в частині приготованого відвару, потім вийміть і остудіть. Відвар, що залишився, з’єднайте із невикористаним і виваріть настільки, аби залишилися 3 стакани рідини. Посоліть, процідіть і остудіть. Частину відвару вилийте у вузьку форму і поставте в холодильник. Коли желе захолоне, покладіть на нього рибу, оформіть лимоном, листям петрушки і залийте желем що залишилося. Перед подачею опустіть форму на декілька секунд в гарячу воду і викладіть рибу на блюдо.


Галантін із судака.

  Інгредієнти: Судак (відварене філе) - 600 гр. майонез - 1\2 стакана, вершки - 1\2 стакана, яйце варене - 1 шт. горошок зелений консервований - 60 гр. желатин - 15 гр. перець червоний маринований - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1\2 голівки, зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, вода - 1\2 стакана, зелень кропу.
  Приготування: Для желе замочіть желатин в теплій воді на 1 годину. Набряклий желатин розпустіть. У подрібнене філе судака додайте майонез, вершки, горошок, нарізане яйце, петрушку і частину застиглого желе, залишивши 2 ст. ложки желе для оформлення. Масу викладіть на пергамент, загорніть рулетом і охолодіть 30 хвилин. Рулет звільніть від пергаменту, наріжте на порції, оформіть колечками червоного перцю, цибулею, зеленню кропу і покрийте желем, що залишилося. Охолодіть.


Оселедець з огірками.

  Інгредієнти: Оселедець солоний - 2 шт. цибуля ріпчаста - 2 головки, огірки солоні - 2 шт. олія рослина - 4 ст. ложки оцет 3%-й - 2 ст. ложки, перець чорний мелений.
  Приготування: Оселедця обробіть і обробіть на філе без шкіри і кісток. Цибулю наріжте кільцями, залийте оцтом і маринуйте 30 хвилин. Для заправки масло збийте з оцтом, що залишився від маринування, і меленим перцем. Філе оселедця наріжте невеликими скибочками. Скибочки оселедця укладіть в лоток, зверху - мариновану цибулю, на нього - солоний огірок, натертий на грубій тертці. Закуску полийте заправкою і витримайте на холоді не менше 1 години.


Риба під соусом сациві.

  Інгредієнти: Осетрина - 300 гр. олія рослина - 1 ст. ложка мука пшенична для смажіння - 1 ч. ложка, для соусу - 15 гр. соус сациві (горіховий соус): горіхи волоські - 150 гр. цибуля ріпчаста - 125 гр. масло вершкове - 50 гр. оцет винний - 50 гр. яєчний жовток - 1 шт. часник - 2 зубчики, бульйон рибний, гвоздика, кориця, шафран, кінза, перець червоний, сіль.
  Приготування: Осетрину очистіть, наріжте порційними шматками, посоліть, за паніруйте в муці і об смажте до готовності на рослинній олії. Для соусу дрібно наріжте цибулю і часник, пасеруйте на вершковому маслі, додайте муку і пасеруйте все разом. Злегка охолодіть, розведіть бульйоном і проваріть 7-10 хвилин. Подрібнені горіхи, зелень, спеції, жовток і оцет добре перемішайте і додайте в соус, нагрівайте, помішуючи, але до кипіння не доводіть. Перекладіть смажену рибу на блюдо, залийте гарячим соусом сациві і охолодіть. Подавайте, прикрасивши гілочками зелені.


Равлики із сьомги.

  Інгредієнти: Філе сьомги солоної - 300 гр. сир - 150 гр. перець чорний мелений, огірок - 1 шт. корінь хріну тертий - 2 ч. ложки.
  Приготування: Філе сьомги наріжте тонкими довгими скибочками, розкладіть в нахльост на фользі. Сир змішайте із хріном, поперчіть. Намажте філе риби сирною масою і скрутіть рулет. Щільно загорніть рулет у фольгу і покладіть на годину в холодильник. Огірок розріжте на 12 скибочок. Охолоджений рулет, знявши фольгу, розріжте на 12 частин. Розкладіть скибочки рулету на скибочках огірка. Оформіть зеленню.


Філе рибне в баклажанах.

  Інгредієнти: Філе риби - 1 кг. цукіні - 1 шт. баклажан - 1 шт. олія оливкова - 2 ст. ложки, помідори - 2 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 2 зубчики, базилік - 1 пучок, перець кайєнський мелений, сіль.
  Приготування: Із помідорів зніміть шкірку, видаліть насіння, м'якуш наріжте кубиками. Цибулю і часник дрібно наріжте, об смажте на олії, додайте помідори і тушкуйте до загустіння, посоліть і поперчіть. Баклажани і цукіні наріжте уподовж тонкими скибочками, залийте окропом, витримайте 2 хвилини, потім відкиньте на сито. Скибочки баклажанів і цукіні укладіть, чергуючи, в нахльост на деко, що вистилане пергаментом. Зверху укладіть половину рибного філе, на нього - листки базиліку, потім начинку із помідорів, знов листки базиліку і філе, що залишилося. Посоліть, поперчіть. Оберніть скибочки овочів довкола риби, полийте маслом. Запікайте 25-30 хвилин при 200 °C.


Рибне філе в пряній скориночці.

  Інгредієнти: Філе риби судак - 800 гр. помідори - 3 шт. цибуля зелена - 10 гр. яйце - 1 шт. мука пшенична - 1\2 стакана, масло вершкове - 2 ст. ложки, масло арахісове - 2 ст. ложки, сухарі панірувальні - 1\2 стакана, соєвий соус - 2 ст. ложки, приправа для риби - 1 ч. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Муку змішайте із приправою, сіллю і перцем. Філе за паніруйте спочатку в приготованій суміші, потім в збитому яйці, в сухарях і об смажте на арахісовій олії до готовності. Цибулю наріжте півкільцями, помідори, очистивши від шкірки, наріжте кубиками. Підготовлені овочі пасеруйте на вершковому маслі 2 хвилини, потім влийте соєвий соус і тушкуйте 5 хвилин. При подачі рибу укладіть на тарілку, полийте приготованим томатним соусом. Оформіть нарізаним соломкою солодким перцем і зеленою цибулею.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)