kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Рецепти страв із риби. Рецепти засолки риби. Риба в фользі.

Гарнір із риби.


Риба фрі в сухарях.

  Інгредієнти: Філе риби - 500 гр. яйце - 1 шт. мука пшенична - 1\2 стакана, соєвий соус - 2 ст. ложки, олія рослина - 1 стакан, масло кунжутне - 1 ч. ложка, сухарі панірувальні - 1\ 2 стакани, корінь імбиру тертий - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Філе наріжте порційними шматками. Соєвий соус і з’єднайте із кунжутним маслом, імбиром, посоліть, поперчіть. Залийте рибу приготованим маринадом і залиште на 30 хвилин. Шматки риби обсушіть, за паніруйте в муці, потім в збитому яйці і в сухарях. Підготовлену рибу об смажте у фритюрі. При подачі оформіть зеленню.


Рулетики із коропа.

  Інгредієнти: Філе коропа - 500 гр. філе куряче - 400 гр. шинка - 50 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, горілка - 1 ч. ложка, імбир мелений - 1 щіпочка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Філе коропа наріжте на 4 смужки розміром 4x6 см. Куряче філе відбийте і наріжте на 4 смужки. Шинку і цибулю нашаткуйте соломкою. Смужки риби і курки скропіть горілкою, посоліть, поперчіть. На рибні смужки укладіть по смужці курячого філе, зверху викладіть цибулю, шинку, посипте імбиром. Скрутіть смужки рулетиками і скріпіть дерев'яними шпагами. Варіть рулетики на пару до готовності. При подачі оформіть зеленню.


Лосось по-китайськи.

  Інгредієнти: Філе лосося - 800 гр. соєвий соус - 2 ст. ложки, сік ананасний - 1 стакан, вино біле сухе - 3 ст. ложки, цукор - 2 ст. ложки, перець часниковий за смаком.
  Приготування: Соєвий соус і з’єднайте з ананасним соком, вином, цукром і уваріть до половини об'єму. Приготований соус охолодіть. Філе наріжте смужками, поперчіть, полийте частиною соусу і охолоджуйте 30 хвилин. Потім укладіть на змащене маслом деко і запечіть до готовності. При подачі викладіть рибу на блюдо, полийте соусом, що залишився, оформіть зеленню. За бажанням гарніруйте привареним коричневим рисом.


Риба із баклажанами.

  Інгредієнти: Філе риби - 700 гр. баклажани - 3 шт. мука пшенична - 1\2 стакана, олія рослина - 1\2 стакана, томатний соус - 1 стакан, часник - 2 зубчики, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Рибу наріжте порційними шматками, посоліть, поперчіть. Баклажани наріжте скибочками, посоліть, залиште на 20-30 хвилин, потім промийте. Підготовлені скибочки баклажанів поперчіть, за паніруйте в муці і об смажте на олії. У форму, змащену маслом, укладіть рибу, потім - баклажани і Вилийте томатний соус. Запікайте в духовці до готовності. При подачі оформіть зеленню.



Судак.

  Інгредієнти: Філе судака - 700 гр. хліб пшеничний черствий - 200 гр. олія рослина - 2 ст. ложки, часник - 1 зубчик, апельсин - 1 шт. перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Хліб подрібніть на тертці. Покладіть на розігріту сковороду масло, дрібно нарізаний часник і подрібнену на тертці цедру апельсина. Філе судака посоліть, поперчіть, укладіть на сковороду. Посипте хлібною крихтою і полийте соком, віджатим з апельсина. Запікайте в духовці 20-30 хвилин. Подавайте із відвареною картоплею, оформивши зеленню.


Короп із грибами.

  Інгредієнти: Короп - 1 кг, гриби свіжі - 50 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 2 зубчики, імбир мелений - 3 ч. ложки, соєвий соус - 2 ст. ложки, вино біле - 1 ст. ложка, крохмаль картопляний - 2 ч. ложки, сіль - за смаком.
  Приготування: Гриби промийте, наріжте скибочками. Рибу очистіть, промийте і обжарте в розігрітій до 160 °C олії до золотисто-коричневого кольору. Добавте нарізану соломкою цибулю, гриби, вино, соєвий соус, імбир і 1 стакан води. Посоліть, закрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні протягом 10 хвилин. В кінці додайте розведений невеликою кількістю води крохмаль, тушкуйте до загустіння. Перед подачею викладіть рибу на блюдо, полийте соусом і посипте подрібненим часником.


Філе камбали в гострому соусі.

  Інгредієнти: Камбала філе - 500 гр. чилі перець - 2 шт. помідори - 2 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 3 зубчики, кокосова стружка - 2 ст. ложки, коріандр мелений - 1 ч. ложка, кінза нарізана - 1 ст. ложка, сік лайма - 1 ст. ложка, масло кукурудзяне - 2 ст. ложки, сіль - за смаком.
  Приготування: Цибулю і часник очистіть, дрібно наріжте. Перець чилі дрібно наріжте. Помідори ошпарте окропом, очистіть від шкірки і подрібніть. У розігрітій до 160 °C олії обжарте протягом 3 хвилин цибулю і часник, добавте перець чилі, помідори, все перемішайте і жарте ще 2-3 хвилини. Потім додайте коріандр, сіль, кокосову стружку, жарте 1-2 хвилини. Філе наріжте порційними шматками і опустіть в гарячий соус, Вилийте сік лайма, 2 стакани води. Тушкуйте на слабкому вогні протягом 5 хвилин, в кінці добавте кінзу і тушкуйте ще 2 хвилини. Подавайте із вареним розсипчастим рисом.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)