kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Гарнір. Приготування гарнірів. Гарнір до мяса.

Гарнір.


Локшина із томатним соусом.

  Інгредієнти: Мука пшенична - 250 гр. яйця - 2 шт. вода - 4 ст. ложки. олія оливкова - 3 ст. ложки. цибуля ріпчаста - 1 головка. помідори - 6 шт. базилік нарізаний - 1 ст. ложка. оцет винний - 1 ст. ложка. сир пармезан тертий - 4 ст. ложки. перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Із муки, яєць, води, 2 столових ложок масла і солі замісіть тісто, залиште його на півгодини. Тісто тонко розкатайте, наріжте довгими смужками шириною 1 см. Приготовану локшину зваріть в підсоленій воді, відкиньте на друшляк, обдайте холодною кип'яченою водою, заправте 1 столовою ложкою олії. Цибулю дрібно наріжте, спасеруйте на олії. Помідори, знявши шкірку і видаливши насіння, наріжте кубиками, і з'єднайте із цибулею і тушкуйте 5 хвилин. Додайте базилік, оцет, посоліть і поперчіть. При подачі локшину викладіть на блюдо, полийте соусом, посипте сиром і оформіть базиліком.


Гречка із лососем.

  Інгредієнти: Лосось консервований у власному соку - 1 банка (250 гр.), крупа гречана розсипчаста - 1 стакан, морква - 2 шт, яйце варене - 2 шт, сир твердий - 100 гр, майонез - 100 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, оцет 3%-ний - 1\3 стакана, олія рослина - 1 ст. ложка, зелень петрушки, зелень кропу.
  Приготування: Цибулю наріжте кільцями, залийте оцтом і маринуйте протягом 20 хвилин. Моркву натріть на грубій тертці і притушкуйте під кришкою на олії. Сир і яєчні жовтки натріть на дрібній тертці. У прозорий салатник укладіть шарами гречану кашу, дрібно нарізану мариновану цибулю, розім'яті консерви, змастіть частиною майонезу, зверху викладіть моркву, дрібно нарізані яєчні білки, тертий сир, знов змастіть майонезом і посипте тертими яєчними жовтками. Оформіть салат подрібненою зеленню.


Рис, жарений із шинкою, креветками.

  Інгредієнти: Рис варений - 1 стакан, шинка - 20 гр, креветки очищені - 20 гр, огірки - 30 гр, горошок зелений свіжий - 10 гр, морква очищена - 10 гр, черемша нарізана - 5 гр, гриби свіжі - 10 гр, глютамат натрію - 1\4 ст. ложки, масло кунжутне - 1 ст. ложка, сіль - за смаком, зелень петрушки.
  Приготування: Шинку, гриби і моркву наріжте тонкими скибочками. Об смажте в розігрітІЙ до 160 °C градусів олії. Шинку, креветки, гриби, моркву і черемшу, зелений горошок, рис, глютамат натрію, сіль, все перемішати і смажити ще 2-3 хвилини. При подачі оформити зеленню, свіжим огірком.


Овочі із рисовою локшиною.

  Інгредієнти: Цибуля - 30 гр, морква - 2 шт, перець солодкий - 2 шт, гливи - 200 гр, рослина олія - 4 ст. ложки, соєвий соус - 3 ст. ложки, локшина рисова - 100 гр, перець чилі за смаком.
  Приготування: Цибулю, солодкий перець і моркву наріжте соломкою. Гливи розріжте на 2 або 4 частини, об смажте на олії. Додайте моркву, цибулю, солодкий перець і смажте, помішуючи, на середньому вогні 5 хвилин. Приправте соєвим соусом. При подачі на зварену рисову локшину викладіть овочі і оформіть зеленню.



Рагу з овочів і сиру.

  Інгредієнти: Сир твердий тертий - 6 ст. ложок, картопля - 8 шт, помідори - 3 шт, огірки - 1 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, зелень майорану і петрушки - по 1 пучку, масло вершкове - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Овочі наріжте кубиками, зелень дрібно наріжте. Об смажте на олії цибулю, потім додайте картоплю і смажте все разом, помішуючи. Потім покладіть нарізані огірки і помідори, сіль, перець і зелень, тушкуйте до розм'якшення овочів. Рагу посипте сиром і запікайте в духовці при 220 °C до утворення золотистої скориночки.


Овочеве рагу із гливами.

  Інгредієнти: Кабачок - 1 шт, помідори - 5 шт, картопля - 3 шт, гливи - 300 гр, цибуля ріпчаста - 2 шт, оливкова олія - 5 ст. ложок, часник - 2 зубчики, відвар овочевий - 1\2 стакана, корінь петрушки - 1 шт, лавровий листок - 1 шт, перець білий мелений, сіль.
  Приготування: Кабачок очистіть і наріжте скибочками завтовшки 0,5 см. Картоплю наріжте часточками, помідори - кубиками, гливи - скибочками. Цибулю і часник наріжте дрібними кубиками. Підготовлені овочі об смажте на оливковій олії до напів готовності. В кінці обсмажування додайте гриби. Обсмажені овочі залийте відваром, додайте нарізаний корінь петрушки і тушкуйте 15 хвилин. В кінці тушкування посоліть, поперчіть і покладіть лавровий листок. При подачі заправте рагу вершками і оформіть листочками петрушки


Рагу овочеве.

  Інгредієнти: Баклажан - 1 шт, гарбуз - 100 гр, перець солодкий - 1 шт, помідори - 2 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 1 зубчик, олія оливкова - 2 ст. ложки, базилік нарізаний - 1\2 ст. ложки, бульйон м'ясний - 1 стакан, перець чорний мелений - за смаком, сіль - за смаком.
  Приготування: Гарбуз і баклажан наріжте кубиками, помідори - часточками. Запечіть і зніміть із перцю шкірку, а м'якуш наріжте кубиками. Очищену цибулю і часник наріжте. Об смажте баклажан на олії, додайте останні овочі і продовжуйте смажити ще 7 хвилин, добавте помідори, бульйон, сіль, перець і тушкуйте 10 хвилин. Потім додайте нарізаний базилік і прогрійте.


Жарке російське.

  Інгредієнти: Яловичина - 600 гр, картопля - 1,5 кг, масло вершкове - 4 ст. ложки, морква - 200 гр, цибуля ріпчаста - 2 головки, бульйон м'ясний - 3\4 стакана, сметана - 1 стакан, вино сухе - 100 гр, лавровий листок, зелень петрушки і кропу, перець мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Картоплю наріжте кубиками і об смажте на частині олії. Цибулю нашаткуйте кільцями, моркву - кружечками і об смажте на олії до золотистого кольору. Яловичину наріжте невеликими шматочками і також об смажте на олії. У глиняний горщик покладіть м'ясо, потім картоплю, зверху цибулю і моркву, посоліть, поперчіть, додайте лавровий листок і бульйон. Горщик накрийте коржиком із прісного тіста, поставте в духовку і тушкуйте жарке 30 хвилин. Налийте вино і тушкуйте ще 10 хвилин. Перед подачею залийте жарке сметаною і посипте подрібненою зеленню.


Рагу з овочів.

  Інгредієнти: Картопля - 280 гр, ріпа - 220 гр, морква - 200 гр, кабачки - 180 гр, капуста білокачанна - 160 гр, перець болгарський зелений - 150 гр, перець болгарський червоний - 100 гр, цибуля ріпчаста - 120 гр, горошок зелений консервований - 300 гр, бульйон овочевий - 1 стакан, сметана - 1 стакан, маргарин - 4 ст. ложки, мука пшенична - 2 ст. ложки, томат-пюре - 1 ст. ложка, часник, перець мелений, сіль, зелень і масло - для оформлення.
  Приготування: Овочі промийте, очистіть, в кабачків і болгарського перцю видаліть насіння. Промийте і наріжте кубиками, картоплю - кубиками побільше. Моркву і цибулю спасеруйте на частині маргарину до золотистого кольору. Капусту приваріть до готовності. Картоплю об смажте на маргарині до рум'яної скориночки. Для сметанного соусу муку спасеруйте до світло-золотистого кольору, охолодіть. Розведіть теплим бульйоном, проваріть при слабкому нагріві 15-20 хвилин, додайте прокип'ячену сметану, томат-пюре і з'єднайте підготовлені картоплю, моркву, цибулю, додайте сметанний соус і тушкуйте 10-15 хвилин. Додайте сирі нарізані кабачки, ріпу, приварену капусту і продовжуйте тушкування 15 хвилин. В кінці приготування додайте болгарський перець, зелений горошок без заливки, часник, мелений перець, сіль. Подавайте, поливши розтопленим маслом, посипавши зеленню.


Овочеве жарке.

  Інгредієнти: Броколі - 200 гр. капуста пекінська або савойська - 450 гр, квасоля стручкова зелена - 150 гр, цибуля зелена - 50 гр, часник - 1 зубчик, кунжут - 2 ст. ложки, соєвий соус - 2 ст. ложки, вино столове - 2 ст. ложки, олія рослина - 4 ст. ложки, сіль, перець чорний мелений, цукор - за смаком, зелень петрушки.
  Приготування: Броколі розділіть на суцвіття, пекінську капусту грубо наріжте, стручкову квасолю наріжте шматочками завдовжки 4-5 см, цибулю дрібно наріжте, часник подрібніть. Зерна кунжуту об смажте на сухій сковороді до світло-золотистого кольору. У розігрітому до 160 °C олії об смажте, постійно помішуючи, часник протягом декількох секунд, додайте броколі і смажте ще 2-3 хвилини. Потім додайте стручкову квасолю, пекінську капусту і зелену цибулю, об смажте, помішуючи, протягом 2 хвилин. Вилийте соєвий соус, 4 столових ложки води, обережно перемішайте, додайте вино, сіль, цукор і мелений перець. Тушкуйте на слабкому вогні до готовності. При подачі посипте насінням кунжуту і оформіть зеленню.


Екзотичне рагу.

  Інгредієнти: Індичка - 400 гр філе, корінь імбиру - маленький шматочок, часник - 1 зубчик, олія рослина - 6 ст. ложок, рис - 250 гр, бульйонні кубики овочеві - на 500 мл бульйону, перець солодкий - 1 стручок, цибуля зелена - 3 пір'їнки, кукурудза - дрібні качани - 1 банка, насіння соняшнику очищене - 4 ст. ложки, горошок зелений морожений - 150 гр, соєвий соус - 2 ст. ложки, аджика - 2 ч. ложки, сіль.
  Приготування: Філе індички наріжте тонкими скибочками. Імбир і часник подрібніть, перемішайте із нарізаним філе, потім об смажте із 1 столовою ложкою олії. Поставте в тепле місце. Рис переберіть, кілька разів промийте холодною водою, зваріть в 500 мл овочевого бульйону. В перцю видаліть плодоніжку із насінням, наріжте його соломкою, зелену цибулю нашаткуйте кільцями. Кукурудзу відокремте від заливки. Об смажте варений рис в 3 столових ложках олії протягом 5 хвилин. Додайте перець, цибулю, розморожений горошок, об смажте ще 3 хвилини. Потім влийте овочевий бульйон, що залишився, змішавши його із соєвим соусом і аджикою, додайте кукурудзу, індичку і прогрійте. Зерна соняшнику об смажте в олії, що залишилася. При подачі посипте рагу насінням соняшника.


Овочеве рагу по-Італійськи.

  Інгредієнти: Цибуля ріпчаста - 4 головки, помідори - 4 шт, кабачки маленькі - 2 шт, картопля відварена «в мундирі» - 600 гр, часник - 1 зубчик, вино біле сухе - 120 гр, чебрець сушений, естрагон на кінчику ножа, зелень кропу, перець, сіль, олія рослина - 3 ст. ложки.
  Приготування: Цибулю грубо наріжте, помідори розріжте на 4 або 8 частин. Очищену картоплю і кабачки наріжте тонкими скибочками. Подрібнений часник, цибулю і кабачки об смажте 10 хвилин в гарячому олії. Додайте вино, сіль, перець, чебрець і естрагон і тушкуйте ще 5 хвилин на слабкому вогні. Викладіть в сковороду помідори і картоплю, накрийте кришкою і тушкуйте ще 2 хвилини. При подачі посипте базиліком, оформіть зеленню.


Локшина із куркою і горіхами.

  Інгредієнти: Локшина - 150 гр, філе куряче варене - 300 гр, горіхи волоські обсмажені - 100 гр, соус арахісовий - 80 гр. Для соусу: паста арахісова - 4 ст. ложки, часник - 3 зубчики, соус чатні - 4 ст. ложки, соєвий соус - 2 ст. ложки, оцет винний - 1 ст. ложка, масло кунжутне - 2 ст. ложки, олія оливкова - 2 ст. ложки, бульйон курячий - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Локшину замочіть в теплій воді на 10 хвилин, потім опустіть в киплячу підсолену воду і варіть 5 хвилин, відкиньте на друшляк, охолодіть. Філе курки наріжте соломкою і приваріть, додавши сіль. і з'єднайте локшину із філе, полийте арахісовим соусом і прогрійте. При подачі посипте горіхами і оформіть зеленню. Готуємо соус: Розітріть подрібнений часник із оливковою олією, додайте пасту арахісову, соус чатні, соєвий соус, оцет, курячий бульйон, масло кунжутне, посоліть, поперчіть і перемішайте.


Грибна окрошка.

  Інгредієнти: Гриби солоні - 120 гр, квас - 400 гр, картопля варена - 2 шт, капуста квашена - 1\2 стакана, соус хрін з оцтом готовий - 1 ч. ложка, зелена цибуля - 8 пер, яйця варені - 2 шт, сіль за смаком, сметана - 1 ст. ложка, зелень кропу нарізана - 1 ст. ложка.
  Приготування: Картоплю, гриби, білок і яйця наріжте кубиками. Дрібно нарізану зелену цибулею перетріть із сіллю, залийте квасом, додайте розтертий зі сметаною яєчний жовток, перемішайте і покладіть туди картоплю, гриби, капусту і соус хрін з оцтом. Подавайте окрошку із половинкою яйця, посипавши цибулею що залишилась і зеленню.


Рагу з індички.

  Інгредієнти: Індичка - 400 гр. філе, корінь імбиру - маленький шматочок, часник - 1 зубчик, олія рослина - 6 ст. ложок, рис - 250 гр, бульйонні кубики овочеві - на 550 мл бульйону, перець солодкий - 1 стручок, цибуля зелена - 3 пера, кукурудза - дрібні качани - 1 банка, насіння соняшнику очищене - 4 ст. ложки, горошок зелений морожений - 150 гр, соєвий соус - 2 ст. ложки, аджика - 2 ч. ложки, сіль.
  Приготування: Філе індички наріжте тонкими скибочками. Імбир і часник подрібніть, перемішайте із нарізаним філе, потім об смажте із 1 столовою ложкою масла. Поставте в тепле місце. Рис переберіть, кілька разів промийте холодною водою, зваріть в 500 мл овочевого бульйону. В перцю видаліть плодоніжку із насінням, наріжте його соломкою, зелену цибулю нашаткуйте кільцями. Кукурудзу відокремте від заливки. Об смажте варений рис в 3 столових ложках олії протягом 5 хвилин. Додайте перець, цибулю, розморожений горошок, об смажте ще 3 хвилини. Потім влийте овочевий бульйон, що залишився, змішавши його із соєвим соусом і аджикою, додайте кукурудзу, індичку і прогрійте. Зерна соняшнику об смажте в олії, що залишилася. При подачі посипте рагу насінням соняшнику.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)