kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Глінтвейн і грог. Глінтвейн рецепт. Домашній глінтвейн.

Глінтвейн і гроги.


Глінтвейн ”Дружня вечірка”.

  Інгредієнти: На 10-12 персон 2,25 л червоного столового вина, 200 г цукру, 1 лимон, 6 шт. гвоздики, одна щіпочка кориці.
  Приготування: Перемішати червоне вино із цукром, корицею, гвоздикою, лимонною цедрою і соком лимона, нагріти і процідити через сито. Подати в гарячому вигляді у фарфорових чашках. У чашки можна покласти шматочок лимона.


Глінтвейн «Зимова насолода».

  Інгредієнти: На 8-10 персон 1 л справжнього міцного чаю, 750 мл червоного столового вина, 4 шт. гвоздики, щіпочка кориці.
  Приготування: Вилити червоне вино і чайний настій в емальований посуд, додати прянощі і нагріти. Подати у фарфорових чашках.


Глінтвейн «Спортивний».

  Інгредієнти: На 8-10 персон 1,5 л червоного столового вина, 50 мл коньяку, 100 г цукру, 4-5 шт. гвоздики, щіпочка кориці, лимонний сік, цедра 1 лимона, мускатний горіх.
  Приготування: Перемішати всі інгредієнти, довести до кипіння і процідити через сито. Подати в чашках.


Глінтвейн «Дорожній».

  Інгредієнти: На 5-6 персон: 0,75 л червоного вина, 0,75 л білого столового вина, 50 мл лимонної настойки, 4 шт. гвоздики, 1 щіпочка кориці, мускатний горіх.
  Приготування: Приготувати і подати так само, як глінтвейн «Спортивний».



Глінтвейн «Яблучний».

  Інгредієнти: 120 мл яблучного соку, 50 мл червоного вина, 1 ст. л лимонного соку, 2 шт. гвоздики, кориця на кінчику ножа, 1 шматочок цукру.
  Приготування: Нагріти, але не кип'ятити суміш із яблучного соку, червоного вина, лимонного соку, додати гвоздику, корицю і цукор. Готовий глінтвейн процідити і подавати в заздалегідь нагрітій чашці.


Фруктовий глінтвейн.

  Інгредієнти: 1,2 л червоного вина, 40 мл коньяку, 2 ст. л. родзинок, 100 г велико кристалічного цукру, 10 шт. гвоздики, 4 плоди зірчастого анісу, 1 ч. л кориці, 1 лимон, 3 яблука.
  Приготування: З'єднати вино і коньяк, додати родзинки, цукор, корицю, гвоздику, часточки лимона, яблука і зірчастий аніс. Суміш нагріти. Глінтвейну дати настоятися 5 хвилин і подати гарячим.


Глінтвейн класичний.

  Інгредієнти: 1,5 л червоного сухого вина, 300 г цукру, 3 шт. гвоздики, щіпочка кориці, цедра 1 лимона.
  Приготування: Всі інгредієнти нагріти в емальованій каструлі до 70-80 °C, процідити і подати глінтвейн гарячим.


Глінтвейн червоний.

  Інгредієнти: 0,75 л червоного столового вина, 1 чарка коньяку або рому, 2 шт. гвоздики, щіпочка кориці, цедра 1 лимона, 5 ст. л цукру, 0,4 л води.
  Приготування: Покласти в емальовану каструлю гвоздику, корицю, цедру, цукор, додати воду, поставити на вогонь і кип'ятити 1-2 хвилини, потім процідити. Добавити червоне столове вино, нагріти до 70 °C (не кип'ятити!). Гармонію смаку можна доповнити однією чаркою хорошого коньяку або рому. Подати гарячим.


Глінтвейн білий.

  Інгредієнти: 0,75 л сухого білого або яблучного вина, 100 г цукру, 2 шт. гвоздики, щіпочка кориці, 1 апельсин або лимон, 125 мл води.
  Приготування: Покласти в емальовану каструлю цукор, гвоздику, корицю, апельсин або лимон, нарізаний тонкими кружечками, додати пів стакана води, поставити на вогонь, довести до кипіння і процідити. Змішати із вином, нагріти і подати гарячим.


Мокко-глінтвейн.

  Інгредієнти: 2 чашки натуральної міцної кави, 0,75 червоного столового вина, 150 г цукру, 3 чарки коньяку.
  Приготування: Нагрівати в емальованій каструлі до 70-80 °C міцну кава, вино, цукор і коньяк. Подати гарячим.


Грог молочний.

  Інгредієнти: 40 мл рому, 100 мл молока, 100 мл чайного настою, 10 мл цукрового сиропу.
  Приготування: Перемішати всі інгредієнти, довести до кипіння і процідити через сито. Подати в чашках.


Грог медовий.

  Інгредієнти: 40 мл коньяку, 150 мл гарячої води, 10 г меду, 1 часточка лимона.
  Приготування: У гарячій воді розчинити мед і коньяк. Подати у фарфоровій чашці, поклавши часточку лимона.


Грог кавовий.

  Інгредієнти: На 6-8 персон: 0,5 мл рому, 100 мл коньяку, 50 мл цукрового сиропу, 500 мл готової кави, лимон за смаком.
  Приготування: Вилити гарячу (але не киплячу) каву в підігріту фарфорову чашку, додати коньяк, ром і цукровий сироп, злегка перемішати. Подати у фарфорових чашках, поклавши в кожну по часточці лимона.


Грог мисливський.

  Інгредієнти: 0,7 л (1 пляшка) червоного вина, 0,25 л горілки, 0,25 л міцного чаю, сік 1 лимона, 250 г цукру.
  Приготування: Червоне вино, горілку, міцний чай, сік лимона і цукор змішати і нагріти на середньому вогні, добавивши щіпку кориці (до кипіння не доводити). Подати грог гарячим.


Грог «Пані».

  Інгредієнти: 1,5 л води, 500 г цукру, сік 1 лимона, 300 г білого рому.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати, нагріти і розлити по чашках.


1

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)