kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Другі страви. Рецепти голубців. Голубці із мясом.

Голубці.

  Голубці - це блюдо із фаршу, тушене в обгортці в капустяних листках. Старовинне значення слова «голубці» відносилося до блюда із голубів (або іншій дрібній дичині) смажених в обгортці зі скибочок сала і виноградного або капустяного листя, яке сьогодні називається крепинет.
  Для класичних голубців краще узяти молоду, ніжну і рихлу білокачанну капусту. Вона соковитіша, легше розбирається на листя, швидше готується. Підійде також савойська або китайська капуста. Ще фарш завертають в листя салату «Айсберг», шпинату або виноградне листя.
  Найсмачніший фарш - свино говяжий. Свинина додає начинці соковитість. Її можна замінити бараниною або взагалі обійтися однією яловичиною, але тоді у фарш слід додати 1 ст. л рослинної олії.
  Дуже хороший вегетаріанський варіант - овочева начинка, або суміш із вареного рису і обсмаженої цибулі і моркви, або просто рис із великою кількістю зелені. Рис для голубців бажано використовувати грубозерний. Із сирів підійдуть моццарелла, сулугуни, єдамский або голландський.


Голубці із томатним соусом.

  Інгредієнти: Капуста білокачанна - 1 качан, фарш свинячий - 250 гр, цибуля ріпчаста - 1\4 головки, яйце - 1 шт, морква - 1 шт, олія рослина - 1 ст. ложка, томат-пюре - 1 ст. ложка, соєвий соус - 1 ст. ложка, крохмаль картопляний - 1 ч. ложка, цукор - 1 ст. ложка, імбир мелений - 1 щіпочка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Від качана відокремте листя і ошпарте їх окропом. Моркву наріжте кубиками, ошпарте. Фарш посоліть, поперчіть, і з'єднаєте із яйцем, соєвим соусом, нарізаною цибулею, морквою, імбиром, крохмалем і перемішайте. На капустяне листя покладіть фарш, скрутіть їх трубочками. Томат спасеруйте на олії, Вилийте стакан води, доведіть його до кипіння, додайте імбир, цукор, соєвий соус, посоліть. Залийте голубці приготовленим соусом і тушкуйте 15 хвилин. Готові голубці покладіть на блюдо, окремо подайте соєвий соус.


Голубці овочеві.

  Інгредієнти: Капуста білокачанна - 800 гр, морква - 2 шт, цибуля ріпчаста - 3 головки, рис - 1 стакан, сік томатний - 2 стакани, помідори - 3 шт, зелень кропу нарізана - 3 ст. ложки, олія рослина - 3 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Качан капусти розберіть на листя, ошпарте їх. Цибулю і моркву наріжте кубиками, об смажте на олії, всипте рис, Вилийте половину норми томатного соку і прогрійте суміш до набрякання рису. Додайте дрібно нарізані помідори і зелень, посоліть, поперчіть, перемішайте. Фарш викладіть на капустяне листя, сформуйте голубці. Укладіть голубці в сотейник, залийте томатним соком, що залишився, розведеним водою, і тушкуйте під кришкою 40-50 хвилин. Подавайте, оформивши зеленню.


Голубці із грибами.

  Інгредієнти: Капуста білокачанна - 500 гр, гриби свіжі - 300 гр, цибуля ріпчаста - 2 головки, маргарин - 2 ст. ложки, сметана - 2 стакани, зелень кропу, зелень петрушки, сіль, олія рослина - 3-4 ст, ложки.
  Приготування: Качан капусти очистіть від верхнього листя, видаліть кочережку, опустіть на 5 хвилин в киплячу воду, розберіть на листя, потовщену частину листка зріжте. Гриби наріжте, перемішайте із цибулею, посоліть і об смажте в олії, фарш загорніть в капустяне листя у вигляді конвертів. Голубці об смажте в маргарині, покладіть в жаровню, залийте сметаною, закрийте кришкою і тушкуйте 30-40 хвилин. При подачі оформіть зеленню.


Голубці із морським гребінцем.

  Інгредієнти: Мускул морського гребінця - 400-500 гр, капуста білокачанна - 1 качан (600-700 гр.), рис - 50 гр, яйце - 1 шт, цибуля ріпчаста - 3-4 головки, масло - 2-3 ст. ложки, сметана - 2 стакани, зелень петрушки і кропу нарізана - 3 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Качан капусти без кочережок зваріть в підсоленій воді до напів готовності, охолодіть, розберіть на листя, потовщення відбийте. Для фаршу мускул морського гребінця пропустіть через м'ясорубку, додайте спасеровану цибулю, розсипчастий варений рис, яйце, сіль, перець, дрібно нарізану зелень і перемішайте. На капустяне листя викладіть фарш і скрутіть конвертиками. Голубці укладіть на змащене жиром деко, і скропіть маслом і об смажте в духовці. Потім залийте сметаною і тушкуйте до готовності. При подачі голубці викладіть на блюдо, полийте соусом, що утворився при тушкуванні, і посипте дрібно нарізаною зеленню.



Голубці із грибною начинкою.

  Інгредієнти: Капуста савойська - 12 великих листків, шампіньйони - 600 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, оливкова олія - 3 ст. ложки, яйця - 6 шт, сир - 250 гр, сир гауда тертий - 100 гр, цибуля - 1 стебло, рослина олія - 2 ст. ложки, зелень кропу нарізана - 4 ст. ложки, перець чорний мелений.
  Приготування: Листя капусти бланшируйте 3 хвилини в підсоленій воді, воду злийте. Шампіньйони наріжте. Цибулю наріжте кубиками і об смажте на оливковій олії. Додайте гриби і тушкуйте до готовності. Остудіть. Покладіть сир, нарізану зелень, посоліть, поперчіть, перемішайте. Отриману начинку викладіть на капустяне листя, загорніть і перев'яжіть ниткою. Цибулю наріжте кільцями і об смажте на рослинній олії. Остудіть. Яйця збийте, і з'єднаєте із цибулею-порей, посоліть, поперчіть. У форми розлийте потрохи яєчно-цибульної маси, покладіть по 2 голубці і запікайте 15 хвилин при 200 °C. При подачі видаліть нитки.


Голубці із маслюками.

  Інгредієнти: Капуста білокачанна - 200 гр, маслюки - 100 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, яйце варене - 1 шт, олія рослина - 4 ст. ложки, майонез - 6 ст. ложок, сіль за смаком.
  Приготування: Капусту відваріть, розберіть на листя, потовщення відбийте. Цибулю і гриби наріжте, об смажте на олії, додайте нарізане яйце, посоліть. На капустяне листя викладіть приготований фарш, сформуйте голубці, змастіть їх майонезом і запікайте до готовності.


Голубці із цибулею-порей і петрушкою.

  Інгредієнти: Капуста - 500 г, цибуля-порей - 500 г, петрушка (зелень) - 200 г, олія рослина - 100 г, сметана - 200 г, сіль - за смаком.
  Приготування: Цибулю дрібно порізати і пасерувати на рослинній олії. Капусту нарізати, залити окропом і витримати до охолодження, віджати і змішати із пасерованою цибулею-порей, і петрушкою, посолити, сформувати голубці і укласти в каструлю. Залити сметаною і тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності. Подавати із часниковим соусом.


Голубці із рисом і селерою.

  Інгредієнти: Капуста - 500 г, селера коренева - 200 г, цибуля ріпчаста - 200 г, рис - 100 г, олія рослина - 50 г, сметана - 200 г, сіль.
  Приготування: Селеру і цибулю почистити, нашаткувати і спасерувати на рослинній олії. Капусту нарізати, залити, окропом і витримати під кришкою до охолодження, потім віджати. Рис промити, залити кип'ятком і витримати під кришкою до охолодження, відкинути на сито. Змішати віджату капусту, рис і пасеровані овочі, посолити. З отриманого фаршу, укладаючи його на капустяне листя, сформувати голубці, скласти їх в каструлю із товстим дном, залити сметаною і тушкувати під кришкою до готовності па повільному вогні.


Голубці із морквою і перловою крупою.

  Інгредієнти: Капуста - 500 г, морква - 200 г, цибуля ріпчаста - 200 г, крупа перлова - 200 г, олія рослина - 50 г, сметана - 200 г, сіль.
  Приготування: Моркву і цибулю почистити, дрібно нарізати і спасерувати на рослинній олії. Капусту нарізати, залити окропом, витримати під кришкою до охолодження, віджати. Перлову крупу залити двома стаканами води, залишити для набрякання на 8-10 годин, додати столову ложку рослинної олії і відварити до готовності, потім змішати із капустою і пасерованими овочами, посолити. Укладаючи приготований фарш на капустяне листя, сформувати голубці, укласти в каструлю, залити сметаною і тушкувати на повільному вогні під кришкою до готовності.


Голубці із морквою і ячною крупою.

  Інгредієнти: Капуста - 500 г, морква - 200 г, цибуля ріпчаста - 200 г, крупа ячнева - 200 г, олія рослина - 50 г, сметана - 200 г, сіль.
  Приготування: Моркву і цибулю почистити, дрібно нарізати і пасерувати на рослинній олії. Капусту нарізати, залити окропом, витримати під кришкою до охолодження, віджати. Яєчну крупу прожарити на сковороді, залити двома стаканами води, залишити для набрякання на 20 хв, потім додати столову ложку рослинної олії і відварити до готовності. Змішати із капустою і пасерованими овочами посолити. Укладаючи приготований фарш на капустяні листя, сформувати голубці, розмістити в каструлі, залити сметаною і тушкувати на повільному вогні під кришкою до готовності.


Голубці капустяні із топінамбуром.

  Інгредієнти: Капуста - 1 качан, топінамбур - 400 г, морква - 300 г, цибуля ріпчаста - 200 г, зелень кропу і естрагону - 50 г, вишневі і чорно смородинові листя - 50 г, олія рослина - 75 г, сметана, сіль - за смаком.
  Приготування: Качан капусти, знявши верхні забруднені листки, вимити, розрізати впоперек на дві приблизно рівні частини. Верхню частину залити окропом, витримати до охолодження, віджати і розібрати на окреме листя. Цибулю очистити, дрібно нарізати. Моркву вимити, нашаткувати дрібно і спасерувати на рослинній олії разом із цибулею. Зелень промити і дрібно нарізати. Топінамбур промити, очистити і натерти на грубій тертці. Нижню половину качана, що залишилася, дрібно нарізати і перемішати із пасерованими овочами, нашаткованим топінамбуром і подрібненою зеленню, посоливши все за смаком. Приготовану начинку укласти на підготовлене капустяне листя (по 2-3 повних ст. ложки), завертаючи листя конвертиком або трубочкою, сформувати голубці. Укласти голубці в каструлю, перекладаючи (перешаровувавши) їх пряною зеленню і листям, залити сметаною і тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності, стежачи, щоби не підгоріли.


Голубці із капусти, моркви і червоного перцю.

  Інгредієнти: Капуста - 500 г, морква - 200 г, перець болгарський - 300 г, цибуля ріпчаста - 200 г, селера (зелень) - 50 г, часник - 1 головка, сметана - 200 г, олія рослина - 100 г, сіль - за смаком.
  Приготування: Цибулю, моркву, солодкий болгарський перець і зелень селери дрібно нарізати і пасерувати на рослинній олії. Капусту нарізати дрібно, залити окропом і витримати під кришкою до охолодження. Потім віджати і змішати із пасерованими овочами і зеленню, додавши товчений часник. Посолити. з отриманого фаршу і підготовленого капустяного листя сформувати голубці у вигляді конвертиків, укласти їх на деко, залити зверху сметаною і запекти в духовці.


Голубці із капусти, томатів і болгарського перцю.

  Інгредієнти: Капуста - 500 г, томати стиглі - 300 г, перець болгарський - 300 г, цибуля ріпчаста - 200 г, олія рослина - 100 г, сіль - за смаком.
  Приготування: Перець болгарський, томати і цибулю нарізати і спасерувати на рослинній олії. Капусту нарізати, залити окропом, витримати під кришкою до охолодження, віджати і змішати із пасерованими овочами, посолити. Сформувати голубці, укласти в каструлю, залити підсоленим окропом і тушкувати на повільному вогні під кришкою до готовності.


Голубці із пастернаком.

  Інгредієнти: Капуста 500 г, пастернак (коріння) - 500 г, цибуля ріпчаста - 100 г, сметана - 200 г, олія рослина - 100 г, сіль - за смаком.
  Приготування: Коріння пастернаку вимити, очистити і натерти на грубій тертці. Цибулю очистити, нашаткувати, змішати із пастернаком і пасерувати на рослинній олії. Капусту нарізати дрібно, залити окропом, витримати під кришкою до охолодження, віджати і змішати із пасерованими овочами додавши сметану і сіль. Сформувати голубці, укласти в каструлю, залити підсоленим окропом, щоб вони були ледве прикриті водою, і тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності. Подавати до столу із часниковим соусом або зі зеленню кропу.


Голубці із рисом, шнитт-цибулею і яйцями.

  Інгредієнти: Капуста - 500 г, шнитт-цибуля - 500 г, рис - 200 г, яйця - 5 шт., морквяне бадилля - 100 г, олія рослина - 50 г, сметана -200 г, сіль - за смаком.
  Приготування: Шнитт-цибулю і морквяне бадилля промити, дрібно нарізати і спасерувати на рослинній олії. Рис промити, залити окропом і витримати під кришкою до охолодження, відкинути на сито. Яйця відварити круто, очистити і дрібно нарізати. Змішати спасеровану зелень, рис і яйця, посолити і укладаючи отриманий фарш на капустяні листя, сформувати голубці. Укласти голубці в каструлю, залити сметаною і тушкувати під кришкою на повільному вогні.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)