kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
ГРІНКИ.

Грінки.


Грінки з бубликів.

  Інгредієнти: На 200 г бубликів, 1,5 стакана окропу, 3 ст. ложки вершкового масла або маргарину.
  Приготування: Сухі бублики обварити крутим окропом. Поставити до набрякання. Потім обсмажити на олії або маргарині.


Грінки з сиром.

  Інгредієнти: На 200 г хліба - 2 ст. ложки вершкового масла або маргарину, 2 ст. ложки тертого сиру, зелень петрушки за смаком.
  Приготування: Нарізати хліб скибочками товщиною 1 см. Підсмажити їх на олії або маргарині до золотистого кольору. При подачі розкласти грінки по тарілках, посипати тертим сиром, нарізаною зеленню петрушки та залити бульйоном.


Грінки з домашнім сиром.

  Інгредієнти: На 200 г хліба - 150 г сиру, 1-2 ст. ложки молока або сметани, сіль і кмин за смаком.
  Приготування: Добре розтерти сир. Змішати його з молоком або сметаною. Пшеничний або житній хліб скропити водою і розігріти до м'якості в духовці або на сковороді, накривши кришкою. Розігрівати хліб можна без жиру або на будь-якій олії або маргарині. На гарячі м'які грінки намазати товстий шар сиру. У сир за бажання додати небагато солі та кмину.


Грінки з тертим сиром або бринзою і яйцем.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 0,5 стакана молока, 2 ст. ложки маргарину, 1 яйце, 2 ст. ложки тертого сиру або бринзи.
  Приготування: Пшеничний або житній хліб нарізати кубиками або скибочками, змочити в молоці збитому з яйцями, посипати тертим сиром або бринзою. Підсмажити на маргарині до підрум'яненя. Подавати до прозорого бульйону або овочевого пюре.



Грінки з бринзою і молочним соусом.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 1 ст. ложка вершкового масла, 2 ст. ложки тертої бринзи, 1 стакан соусу. Для соусу: 1 ст. ложка пшеничної муки, 1 ст. ложка вершкового масла, 1 стакан молока, сіль за смаком.
  Приготування: Нарізати хліб скибочками товщиною 1 см. Підсушити його до золотистого кольору. Отримані сухарі намазати вершковим маслом, посипати тертою бринзою, скласти на блюдо, залити гарячим соусом. Відразу ж подати на стіл. Приготування соусу: пасерувати муку з маслом, розвести гарячим молоком, посолити за смаком. Проварити приготовлену масу на слабкому вогні до здобуття соусу середньої густини.


Грінки з часниковим соусом.

  Інгредієнти: 150 г житнього хліба, 25 г рослинної олії. Для соусу: 2 часточки часнику, 0,5 яєчного жовтка, 60 г рослинної олії, 0,5 лимона, вода, сіль за смаком.
  Приготування: Скибочки хліба обсмажити на олії. Залити їх часниковим соусом. Приготування соусу: з товкти часник, додаючи потроху і розтираючи жовток і масло. Заправити соком лимона і вершками, влити холодної кип'яченої води, щоб він придбав консистенцію майонезу.


Грінки з цибулею, часником і перцем.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 2 ст. ложки жиру, 1 цибулина (2-3 часточки часнику), сіль і перець за смаком.
  Приготування: Нарізати хліб скибочками. Підсмажити його з обох боків на рослинній олії, маргарині або салі. Покласти на них нарізану кільцями підсмажену цибулю або розтертий часник. Посипати зеленню. Цибулю або часник можна замінити червоним меленим перцем. Подавати до пива, бульйону, овочів.


Грінки з салатом з буряка.

  Інгредієнти: На 200 г грінок - 200 г буряка, 2 ст. ложки рослинної олії, оцет, лимонна кислота, цукор і сіль за смаком.
  Приготування: Зваріть буряк. Пропустіть його через м'ясорубку або натріть на грубій терці, заправте рослиною олією, оцтом, лимоном або лимонною кислотою, вершками, по бажанню додайте тертий часник, цибулю, або цукор. Подайте пюре на блюді, оточивши грінками, підсмаженими на рослинній олії.


Грінки з морквою тушкованою в молоці.

  Інгредієнти: На 200 г грінок - 200 г моркви, 1 ст. ложка вершкового масла або маргарину, 1 ч. ложка муки, 0,5 стакана молока, сіль і цукор за смаком.
  Приготування: Почистити моркву, натерти її на терці, нарізати кубиками. Тушкувати до м'якості у вершковому маслі або маргарині та молоці. Заправити мукою, змішаною з молоком, прогріти, додати сіль і цукор. Подати пюре на блюді, оточивши грінками, підсмаженими на вершковому маслі або маргарині.


Грінки з пюре зі шпинату.

  Інгредієнти: На 200 г грінок - 200 г шпинату, 1 ст. ложка муки, 1 яйце, 1 ст. ложка рослинної олії, морква, редис, сіль і помідори за смаком.
  Приготування: Дрібно нарізати шпинат, залити невеликою кількістю окропу, закип'ятити, влити при помішуванні яйце. Додати розмішану у воді муку, рослину олію. Все ретельно перемішати. Посолити та ще раз закип'ятити. Викласти на блюдо, прикрасити відвареною морквою, редисом і помідорами. Подати пюре на блюді, оточивши грінками, підсмаженими на вершковому маслі або маргарині.


Грінки з квасолею і оливками по-армянськи.

  Інгредієнти: На 200 г хліба - 0,5 стакана молока, 1 яйце, 2 ст. ложки маргарину, 0,5 стакана сухої квасолі, 1 велика цибулина, 3 ст. ложки рослинної олії, 1 ст. ложка томату-пюре, 0,5 ч. ложки меленого червоного перцю, 15-20 оливок, сіль і мелений чорний перець за смаком.
  Приготування: Відварити квасолю (заздалегідь замочивши її). Дрібно нарізану цибулю обсмажити в рослинній олії, добавити томат-пюре і пасерувати. Додати мелений червоний перець і зварену квасолю. Посолити. Потім влити небагато гарячої води та варити на слабкому вогні до тих пір, поки рідина не випарується (стежити, щоби не підгоріло). Хліб нарізати квадратиками, змочити в молоці та в збитому яйці, обжарити. Готову масу з квасолі викласти на блюдо горою, посипати меленим чорним перцем. Довкола покласти грінки, між ними - оливки.


Грінки із запеченими грибами.

  Інгредієнти: 150 г хліба, 240 г грибів, 25 г вершкового масла, 2 яйця, зелень петрушки та кропу або цибулі, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Капелюшки свіжих великих грибів однакового розміру покласти на змащене жиром деко. Посолити. На кожен капелюшок покласти трохи масла, посипати перцем. Запекти капелюшки в духовці. Жовтки зварених круто яєць розтерти з сіллю, викласти на гриби. Посипати дрібно нарізаною зеленню. Скибочки хліба підсмажити з обох боків. Остудити. На кожну скибочку покласти по одному грибному капелюшку, довкола розташувати нарізанні білки, змішані із зеленню і спеціями.


Грінки з баклажанами.

  Інгредієнти: На 200 г хліба - 3 ст. ложки рослинної олії, 2 середніх баклажани, 2 помідори, зелень петрушки, кріп, сіль за смаком.
  Приготування: Скибочки хліба злегка змочити у воді. Потім підсмажити до золотистого кольору на рослинній олії. З баклажанів приготувати пюре. Додати в нього помідори, сіль і рослину олію. Розкласти пюре на грінки. Посипати зеленню.


Грінки з житнього хліба з буряком, часником, майонезом.

  Інгредієнти: На 200 г житнього хліба - 1 невеликий буряк, 6-8 часточок часнику, 2 ст. ложки майонезу.
  Приготування: Скибочки житнього хліба змочити водою та обсмажити на сковороді в рослинній олії. На грінки покласти натертий на грубій терці варений буряк, змішаний з товченим часником і майонезом.


Грінки з солоними грибами.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 3 ст. ложки рослинної олії, 100 г солоних грибів, 0,5 цибулини, зелень.
  Приготування: Скибочки хліба скропити водою і підсмажити на рослинній олії з обох боків. Солоні гриби дрібно нарізати разом з цибулею, заправити рослиною олією і покласти на грінки. Грінки прикрасити свіжою або сушеною зеленню кропу або гілочками петрушки, селери, кінзи або зеленою цибулею.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)