kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Грінки рецепт. Грінки з сиром. Приготування грінок.

Грінки.


Грінки з ковбасою і помідорами.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 150 г ковбаси, 500 г помідорів, 50 г цибулі, 4 яйця, 40 г вершкового масла, чорний мелений перець, зелень петрушки і кропу.
  Приготування: Скибочки хліба обсмажити. На гарячі грінки покласти обсмажені скибочки помідорів, цибулю і ковбасу. З яєць приготувати яєчню, викласти на ковбасу, поперчити. Грінки можна посипати нарізаною зеленню.


Грінки з ковбасою, цибулею і помідорами.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 100 г ковбаси, 2 помідори, 2 цибулини, 3 ст. ложки сала, 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені, сіль за смаком.
  Приготування: Хліб нарізати скибочками, обсмажити з обох боків. Скласти грінки в каструлю, накрити кришкою, поставити на пару, щоб не остигали. Цибулю нарізати, обсмажити до золотистого кольору. Ковбасу нарізати скибочками, злегка обсмажити. На кожну грінку покласти обсмажену ковбасу, цибулю, кусочки помідорів, посипати дрібно нарізаною зеленню. Приготовані грінки краще подавати гарячими.


Грінки з м'ясним фаршем по-татарськи.

  Інгредієнти: 4-6 скибочок хліба, 20 г маргарину, 200 г м'яса без кісток, 1 цибулина, 2 жовтки, 3-4 кільки, 1 маринований огірок, сіль і перець за смаком, зелень петрушки.
  Приготування: Скибочки хліба підсмажити і підсушити так, щоб із зовні вони хрустіли, а зсередини залишалися м'якими. М'ясо нарізати або пропустити через м'ясорубку, додати сирі жовтки, нарізані кільки і огірок. Посолити, поперчити. Укласти отриману масу на підсмажені скибочки хліба, прикрасити їх зеленню петрушки. Жовтки можна не змішувати з м'ясом. Тоді в горі м'яса зробити поглиблення, підмісити туди жовток одного яйця (для більшої стійкості можна окружити кільцями цибулі).


Грінки з фрикадельками.

  Інгредієнти: 4-6 куснів хліба, 200 г фаршу, 1 невелика цибулина, 1 ст. ложка води або сметани, 0,5 яєць, 1 ч. ложка вершкового масла, сіль і перець за смаком, 6 листків салату, 1 солоний або свіжий огірок, 1 помідор, жир (або рослина олія).
  Приготування: Скибочки хліба підсмажити. Фарш змішати з водою або сметаною, яйцем, розтопленим маслом і нарізаною цибулею. Посолити, поперчити. Зробити фрикадельки (25-30 штук), відварити їх в невеликій кількості води або підсмажити в жирі або олії. На одному краю скибочки хліба покласти фрикадельки (5-6 штук), на іншому – листок салату і нарізаний огірок. Зверху покласти половинку помідора.



Грінки з копченою грудинкою.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 100 г копченої грудинки, 3 помідори, зелень, сушений кріп.
  Приготування: Копчену грудинку нарізати скибочками. Покласти їх на добре розігріту сковороду і обсмажити без жиру. Потім зняти із сковороди скибочки грудинки і на жирі, що витопився з грудинки, обсмажити скибочки хліба. Потім на цьому ж жирі обсмажити нарізані кружечками свіжі помідори. На кожну грінку покласти по скибочці грудинки і по кружку помідора, полити соусом, що залишився від обсмажування помідорів. Посипати грінки свіжою зеленню або сушеним кропом. Подавати до столу гарячими.


Грінки зі смаженою свининою і цибулею.

  Інгредієнти: 180 г хліба, 160 г свинини, 100 г соусу «Південний», по 60 г ріпчастої цибулі і топленого свинячого сала, чорний мелений перець за смаком, зелень петрушки, кропу або селери, сіль за смаком..
  Приготування: Свинину нарізати на шматочки, злегка відбити, поперчити і підсмажити з салом. Потім додати соус. Отриману масу добре проварити. Готове м'ясо покласти на грінки, зверху підсмажену цибулю, посипати дрібно нарізаною зеленню.


Грінки з шинкою і яєчнею.

  Інгредієнти: 200 г житнього черствого хліба, 100 г шинки, 4 яйця, 40 г свинячого сала, зелень петрушки і кропу або зеленої цибулі.
  Приготування: Скибочки хліба і шинку обсмажити. З яєць приготувати яєчню. На грінки покласти шинку. Потім зверху покласти яєчню. Посипати зеленню.


Грінки з ковбасками шинок по-швейцарски.

  Інгредієнти: 8 скибочок хліба. 100 г вареної шинки, 25 г сиру, гірчиця, червоне столове вино, вершкове масло, рослина олія, зелень петрушки.
  Приготування: Нарізати скибочками шинку. Змастити скибочки гірчицею. На них укласти скибочки сиру, зверху скропити червоним вином. Скрутити шинку з сиром в ковбаски і закріпити дерев'яною шпилькою. Ковбаски змастити рослиною олією і смажити до тих пір, поки сир не почне плавитися. Підсмажені ковбаски укласти на підсмажені на вершковому маслі грінки і прикрасити зеленню петрушки.


Грінки з шинкою, яблуками і помідорами.

  Інгредієнти: 4-6 скибочок хліба, 20 г маргарину, 200 г копченої грудинки (шинки, бекону), 2 яблука, 1 помідор, хрін.
  Приготування: Великі скибочки хліба обсмажити з двох сторін в маргарині. На смажений хліб покласти тоненькі смажені скибочки вітчини. Протерті на грубій терці яблука обсмажити на шинці жиру, заправити хроном і покласти горою на шинку. Поруч покласти скибочки помідорів. Подавати до столу відразу ж.


Грінки з яйцями під соусом.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 30 г вершкового масла, 2 яйця, по 50 г шпика і помідорів. Для соусу: 30 мл вершків, 30 г сиру, 2 яєчних жовтки, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Скибочки хліба злегка обсмажити. З яєць приготувати глазунью. Шпика і часточки помідорів обсмажити і покласти на хліб, зверху - яєчню. Полити соусом і подати до столу. Приготування соусу: ретельно змішати вершки, яєчні жовтки і тертий сир. Поставити цю масу на водяну баню. Варити до загустіння, постійно помішуючи. Приправити спеціями.


Грінки з оселедцем, картопляним салатом і яєчницею.

  Інгредієнти: 4-6 скибочок чорного хліба, 20 г вершкового масла або маргарину, 1 оселедець, 1 стакан картопляного салату, яєчня з двох яєць, 1 помідор, зелень петрушки і кропу.
  Приготування: Скибочки хліба злегка підсмажити на маргарині. Половину бутерброда покрити картопляним салатом, поруч горою укласти яєчню. Оселедця нарізати вузькими скибочками, укласти їх в ряд на картопляний салат і на яєчню. Прикрасити помідорами і зеленню.


Грінки зі шпиком або шинкою, хроном, помідорами.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 150 г шинки або 100 г шпика, помідори, огірки, редис, хрін і зелень за смаком.
  Приготування: З жирної шинки зрізати сало. Підсмажити її на нім або на шпику скибочки хліба. Зверху покласти дрібно нарізану шинку або підсмаженого шпика, а також часточки помідорів, або огірків, або редису і трохи хрону або зелень.


Грінки з сардинами.

  Інгредієнти: 4 скибочки хліба, 4-8 консервованих сардин (1-2 на кожну скибочку хліба), 3-4 ч. ложки вершкового масла, 1-2 помідори, 4 кружечка або часточки лимона, гілочки петрушки і зелений салат.
  Приготування: Нарізати білий хліб чотирикутними скибочками без кірки. Злегка підсмажити їх у вершковому маслі. Відразу покрити сардинами, прикрасити часточками лимона, помідора і гілочками петрушки. Поруч покласти листочки зеленого салату.


Грінки з рибою і хроном.

  Інгредієнти: 4-6 скибочок хліба, 20-30 г вершкового масла, 200-300 г свіжої або копченої риби, 2-3 ст. ложки тертого хрону, 2-3 ст. ложки сметани, 1 помідор або морква, червоний стручковий перець, кріп або зелена цибуля, сіль за смаком.
  Приготування: На довгастий кусень підсмаженого або змащеного маслом і хроном хліба укласти великий шматок вареної, смаженої або копченої риби. Зверху і поруч покласти сметану, змішану з тертим хроном. Поруч - скибочки помідора або моркви, подрібненого стручкового перцю, прикрасити зеленню кропу, нарізаною цибулею.


Грінки з сиром по-англійськи.

  Інгредієнти: 6 скибочок (товстих) батона, 250 г тертого твердого сиру, 1\3 ст. ложки вершкового масла або маргарину, 0,125 л пива, 0,5 ч. ложки червоного меленого перцю, 1 ч. ложка гірчиці, 1-2 жовтки.
  Приготування: Скибочки хліба обсмажити з обох боків. Розтопити масло на слабкому вогні і, постійно помішуючи, додати сир і пиво. Потім приправити червоним перцем і гірчицею. Жовтки збити і, помішуючи, також влити на сковороду. Ще раз розігріти на вогні, але не доводити до кипіння. Отриманою масою намазати грінки і поставити їх на декілька хвилин в духовку.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)