kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Часникові грінки. Приготування грінок смачних. Рецепт смачних грінок з яйцем.

Грінки.


Грінки «Новорічна закуска».

  Інгредієнти: 400 г хліба, 1 стакан молока або води, 2 яйця, 3 ст. ложки вершкового масла або маргарину, 300 г вареної ковбаси або вітчини, 3 яйця, зварених круто. Для заливки: 1 банку майонезу, 100 г шинки або ковбаси, 1 солоний огірок. Для соусу: 1 ст. ложка муки, 1 ст. ложка вершкового масла, 1 стакан молока, сік 0,5 лимона.
  Приготування: Хліб нарізати скибочками. Змочити їх в холодній воді або молоці, а потім в збитих яйцях. Обсмажити скибочки хліба в сильно розігрітому жирі до золотистого кольору. На кожну грінку покласти скибочку шинки або ковбаси, на них кружок яйця, звареного круто. Грінки помістити на блюдо, залити майонезом, змішаним з дрібно нарізаною ковбасою або шинкою і солоними огірками. Прикрасити оливками або червоним гострим стручковим перцем (маринованим). З боків покласти солоні огірки, моркву, шматочки яєць, солодкий перець, гілочки зелені. Замість майонезу можна приготувати соус. Приготування соусу: пасерувати муку з вершковим маслом. Суміш розвести молоком, посолити і прокип'ятити. Після цього додати тертий сир, лимонний сік або винну кислоту. Соус довести до кипіння і зняти з вогню.


Грінки зі швейцарським сиром і сирокопченим філе.

  Інгредієнти: 20 скибочок хліба, 20 скибочок швейцарського сиру (120-150 г), 10 скибочок сирокопченого свинячого філе, 50 г вершкового масла.
  Приготування: Довгий батон очистити від шкірки, нарізати скибочками товщиною 1 см. Кожну скибочку намазати тонким шаром масла і покрити скибочками сиру. Між двома скибочками, покритими сиром, покласти скибочку філе. Таким чином, виходить товста грінка з сиром і філе усередині (краї грінки вирівняти). Грінки перев'язати досить міцною білою ниткою, покласти на деко і помістити в сильно розігріту духову шафу на 8-10 хвилин. Грінки зовні мають бути крихкими, а усередині м'якими. Подавати як гарячу закуску, видаливши нитки.


Грінки гострі.

  Інгредієнти: 10 скибочок хліба, 50 г швейцарського сиру, 40 г вершкового масла, 4-5 ст. ложок молока, сіль, мелений червоний перець за смаком.
  Приготування: Батон очистити від шкірки, нарізати скибочками, товщиною 1 см і скропити молоком. Сир натерти, перемішати з розтопленим маслом, посолити, намазати цією сумішшю скибочки, зверху посипати меленим перцем. Грінки покласти на листок і помістити в сильно нагріту духовку на 5 хвилин. Підрум'янені до золотистого кольору грінки подавати гарячими до прозорих супів або як закуску.


Грінки прості.

  Приготування: Білий хліб нарізати скибочками завтовшки приблизно 0,5 см. Скибочки можуть бути квадратні, у вигляді ромбів, кружків, зірочок і так далі Розмір їх приблизно 4-5 см. Вершкове масло розтерти з тертим сиром. Цією сумішшю змастити шматочки хліба, запекти їх в духовці так, щоб грінки вийшли рум'яними, але не сухими. Подають грінки з бульйонами або як закуску.



Грінки гострі (Дьяблі).

  Приготування: Роблять так само, як попередні, але масло розтирають з тертим сиром, яйцем, помідором і додають мелений червоний (або чорний) перець.


Грінки з помідорами і яйцем по-польськи.

  Інгредієнти: 60 г варено-копченої корейки, 2-3 помідори, 4 яйця, 3-4 ст. ложки сметани, сіль і перець за смаком.
  Приготування: Батон обрізати від нижньої кірки, нарізати на скибочки завтовшки 0,5-1 см. Підсмажити злегка на сковороді без жиру. Перемістити убік на сковороді і на місці що звільнилося під жарити, з обох боків 4 кружечки грубо нарізаних помідорів. Окремо підсмажити на жирі яйця. Викласти грінки на блюдо, на них покласти помідори. На помідори покласти корейку, а на неї - підсмажене яйце, яке потрібно посолити і посипати перцем. Все залити гарячим соусом, що залишився від смажіння помідорів, змішаним зі сметаною. Блюдо прикрасити зеленню.


Грінки французькі.

  Приготування: Нарізати хліб шматочками завтовшки 0,5 см. Так само нарізати яблуко. Намазати одну сторону хліба маслом і покласти стороною, що намазана, на деко. Іншу сторону хліба покрити кремом, приготованим з тертої бринзи, жовтків і муки. Зверху покласти по шматочку яблука, яке покрите добре збитим білком. Можна на яблуко покласти крем. Запекти в духовці до утворення рожевої (золотистою) скориночки.


Грінки «Мосьє».

  Інгредієнти: 2 тонких скибочки черствого хліба, 50 г сиру, 50 г шинки, 30 г вершкового масла.
  Приготування: Намажте маслом дві скибочки хліба з двох сторін. Положіть на одну скибочку шматочок сиру і шматочок шинки, накрийте другим шматочком хліба. Покладіть на сковороду або деко і поставте в духовку. Коли сир розплавиться, а скориночка хліба стане золотистою, грінки готові.


Грінки з шинкою по-польськи.

  Інгредієнти: 6 скибочок хліба, 60 г вершкового масла, 200 г шинки, 30 г жирного сиру, 0,5 стакана сметани, зелень петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Хліб нарізати скибочками товщиною 1 см. Намазати маслом або маргарином з обох боків. Шинку нарізати або пропустити через м'ясорубку, перемішати з тертим сиром. У приготовану масу покласти сметану (сметана має бути густою), посолити за смаком, намазати скибочки масою з одного боку товстим шаром. Поставити грінки в нагріту духовку на 10 хвилин. Можна приготувати іншим способом: шинку нарізати, змішати зі сметаною, покласти на скибочки хліба, покрити густим соусом з хрону. Запекти. Подати на блюді, прикрашеному гілочкою зеленої петрушки або листочками салату. Замість вітчини можна використовувати ковбасу, але не суху, окіст.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)