kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Какао і шоколад. Рецепт приготування какао і шоколаду. Какао рецепт.

Какао і шоколад.


Какао гаряче.

  Інгредієнти: Какао 2 ч. л. 1 стакан молока, 1 ст. л. цукру.
  Приготування: Порошок какао висипати в каструлю, додати цукор, ретельно перемішати, влити трохи гарячого молока і розтерти, щоб не було грудок. Потім тонкою цівкою, безперервно помішуючи, влити гаряче молоко, довести до кипіння і розлити в стакани або чашки.


Какао з яєчним жовтком.

  Інгредієнти: Какао 2 ч. л. 1 стакан молока, 1 яєчний жовток, 1 ст. л. цукру.
  Приготування: Приготувати какао. Сирі яєчні жовтків розтерти з цукром і поступово розвести підготовленим какао. Потім какао з жовтком нагріти, не доводячи до кипіння, злегка збити віничком і подати до столу.


Какао з морозивом.

  Інгредієнти: Какао 2 ч. л. 1 стакан молока, 50 г мороженого, 1 ст. л. цукру.
  Приготування: У стакан або келих покласти кульку вершкового морозива, залити звареним і охолодженим какао і відразу подати до столу.



Какао з молоком і вершками.

  Інгредієнти: На 1 л напою: 10 ч. л. какао-порошку, 100 г цукру, 0,5 л молока або 1 стакан вершків 10 %-ної жирності.
  Приготування: Какао-порошок змішати з цукровим піском, додати невелику кількість о кропу (70-80 мл) і розтерти до здобуття однорідної маси. Потім влити в пастоподібну масу окріп, що залишився, і гаряче молоко або вершки, довести до кипіння. Подавати какао в чашках або в стаканах з підстаканниками. Можна додати збиті вершки.


Какао “Тонізуюча насолода”.

  Інгредієнти: 0,25 л молока, 1 ст. л. з горою цукрової пудри, 1/4 стакана води, 2 ст. л. вершків, лід.
  Приготування: Зварити молоко з цукром. Какао розтерти з невеликою кількістю води, потім влити тонкою цівкою в гаряче молоко. Змішати всі інгредієнти, через 2-3 хвилини процідити і охолодити. Додати кубики льоду. Перед подачею до столу прикрасити збитими вершками.


Шоколад зі збитими вершками.

  Інгредієнти: 1 ч. л. шоколаду, 1 ст. л. цукру, 1 стакан молока, 2 ст. л. вершків 35 %-ної жирності, 1 ч. л. цукрової пудри.
  Приготування: Зварити шоколадний напій звичайним способом, зверху покласти збиті вершки, додати цукрову пудру.


Шоколад глясе з лікером.

  Інгредієнти: 1 ч. л. шоколаду, 1 ст. л. цукру, 3\4 стакана молока, 1 ч. л. лікеру.
  Приготування: Зварити шоколадний напій і охолодити до 10-12 °C, розлити в чашки або стакани, добавити лікер, збиті вершки, зверху посипати тертим шоколадом.


Шоколад.

  Інгредієнти: 1 ч. л. шоколаду, 1 ст. л. цукру, 1 стакан молока.
  Приготування: Шоколадний напій готують так само, як і какао. Подають в чашках або в стаканах з підстаканниками.


Какао «гогопь-моголь».

  Інгредієнти: 1 ст. л. какао, 6 яєчних жовтків, 6 ст л. цукру, 1 ч. л. апельсинової цедри.
  Приготування: Сирі жовтків розтерти з цукром, дрібно подрібненою апельсиновою цедрою і какао. Потім добре збити. Подати до столу з бісквітним печивом.


Коктейль «медово-шоколадний».

  Інгредієнти: 1\2 стакана кип'яченого молока, 1,5 ст. л. меду, 2 яєчних жовтків, 1 ст. л. густих вершків або 1,5 ч. л. масла, 1 ст. л. какао, ваніль.
  Приготування: Жовтків збити, з'єднати з медом і кип'яченим молоком. Постійно помішуючи, додати решту інгредієнтів.


Молоко з шоколадом, жовтком і вершками.

  Інгредієнти: 0,25 л молока, 1 яєчний жовток, 1 ст. л. вершків, 1 ст. л. цукру, 2 ч. л. шоколаду, лід.
  Приготування: Зварити шоколадний напій і охолодити. Тонкою цівкою влити збитий жовток, все змішати, додати вершки і кубики льоду. Збивати до утворення піни і відразу подати до столу.


Напій «шоколадна кава».

  Інгредієнти: 200 г шоколаду, 1 стакан води, 1 л молока, 200 г цукру, 100 г звареної процідженої кави.
  Приготування: Шоколад розтопити в гарячій воді. Після цього до нього, постійно помішуючи, додати гаряче підсолоджене молоко. Суміш добре збити, додати проціджену каву. Шоколадну каву добре пити взимку гарячою, а літом - холодною.


Шоколадний напій «Віденський».

  Інгредієнти: 2 ст. л. тертого шоколаду, 1 ст. л. цукру, 1 яєчний жовток, 0,5 стакана молока, 0,5 стакана води.
  Приготування: Шоколад зварити з молоком, водою і цукром, безперервно помішуючи, до здобуття однорідної маси. Потім залишити для охолоджування, додати жовток, залишити суміш на слабкий вогонь (до 40 °C). Потім збити в піну. Подати в холодному вигляді в чашці, зверху покласти ложку збитих вершків.


Шоколадний чай.

  Інгредієнти: 3 яєчних жовтків, 0,25 л топленого молока, 150 г цукру, 2 ст. л. тертого шоколаду, 1\4 стакана міцного гарячого чаю.
  Приготування: Жовток ретельно збити з цукром. Шоколад розчинити в гарячому топленому молоці. Потім додати чай, добре змішати і залишити на водяну баню. Помішуючи, варити до утворення піни. Подавати в гарячому вигляді. Перед подачею до столу можна додати каву або ваніль.


Кисле молоко з шоколадом і вершками.

  Інгредієнти: 2 ст. л. тертого шоколаду, 2 ст. л. вершків, 1 ст. л. цукрового сиропу, 0,25 л кислого молока.
  Приготування: Всі інгредієнти добре перемішати і охолодити. Пити через соломинку.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)