kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Канапе.

Канапе.


Канапе з ікристим маслом.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 50 г ікристого масла, 50 г голландського сиру, зелень петрушки.
  Приготування: На скибочки хліба намазати ікристе масло. На нього положити невелику кульку з голландського сиру і прикрасити гілочкою петрушки.


Канапе з паштетом із зеленої цибулі.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 250 г паштету із зеленої цибулі, 50 г консервованих огірків.
  Приготування: Хліб нарізати скибочками. Потім нарізати його кубиками розміром 30x30 мм, на нього викласти з корнетика паштет і прикрасити огірками.


Канапе з салатом з селери.

  Інгредієнти: 100 г білого хліба, 20-30 г вершкового масла, лимонний сік, 100 г салату, горіхи, яблука.
  Приготування: Невеликі скибочки хліба намазати вершковим маслом, Заправити лимонним соком. Варену селеру нарізати маленькими кубиками, перемішати з товченими горіхами, майонезом або сметаною, заправити. Салат укласти горою на бутерброд, прикрасити скибочками сирого або вареного яблука і товченими горіхами. (Щоб нарізане сире яблуко не темніло, його потрібно зберігати в лимонному соку або розчині лимонної кислоти.)



Канапе із зеленим салатом.

  Інгредієнти: 100 г свіжого або сухого хліба, 20-30 г вершкового масла, 80-100 г зеленого салату.
  Приготування: Хліб намазати вершковим маслом. Зверху горою укласти салат, прикрасити яким-небудь відповідним продуктом (кількою, шинкою, яйцем, помідором, зеленню і т. д.).


Канапе з хріном і помідором або редисом.

  Інгредієнти: 100 г чорного хліба або хрустких хлібців, 40 г хрінного масла, або хріну і сметани, невеликі помідори або редиска, кріп або зелень петрушки.
  Приготування: Великий кусень хліба змастити хрінним маслом. Потім розрізати кусень на маленькі скибочки. На кожен бутерброд покласти один невеликий помідор або редис, втиснувши його в масло. Замість масла хрін можна змішати зі сметаною. Отриманна суміш не має бути дуже рідкою.


Канапе з голландським сиром.

  Інгредієнти: 20 скибочок рогалика, 50 г голландського сиру, 80 г вершкового масла, зелень петрушки.
  Приготування: Скибочки рогалика змастити вершковим маслом. Прикрасити бутерброди кружечками з голландського сиру і гілочкою петрушки.


Канапе з сиром і лососем.

  Інгредієнти: 20 скибочок рогалика, 50 г вершкового масла, 60 г твердого сиру, 50 г копченого лосося.
  Приготування: Скибочки рогалика змастити вершковим маслом. На них викласти невеликий шматочок сиру і червоного лосося в олії.


Канапе з сиром по-угорськи.

  Інгредієнти: 350 г хліба, 100 г вершкового масла, 100 г сиру, 1 ст. ложка каперсів, 1 ч. ложка червоного перцю.
  Приготування: Розмішати вершкове масло і тертий сир. Посолити і поперчити червоним перцем. Потім додати дрібно нарізані каперси. Отриманою сумішшю намазати тонкі скибочки батона, запекти в духовці.


Канапе з сиром.

  Інгредієнти: 350 г хліба, 210 г сиру, 100 г вершкового масла, 1 ст. ложка томатної пасти.
  Приготування: На грінки круглої форми намазати вершкове масло, покласти по скибочці сиру такої ж форми і розміру. В центрі скибочки сиру з фасонної трубочки випустити невелику гору вершкового масла рожевого кольору (з томатною пастою), посипати тертим сиром.


Канапе з сиром і кількою.

  Інгредієнти: 100 г хліба (6-8 шт. солоного печива), 30 г вершкового масла, (20-30 г кількового масла), 3-4 кільки, 80 г сиру, редис.
  Приготування: Грінку або хрусткий хлібець змастити вершковим маслом, зверху покласти нарізану кільку. На кільку покласти товсту скибочку сиру, тонкі шматочки редису.


Канапе з сиром і волоськими горіхами.

  Інгредієнти: 100 г хліба, 20-30 г вершкового масла, 80-100 г сиру, волоські горіхи, редис або темний виноград (свіжі вишні).
  Приготування: Скибочки хліба покрити вершковим маслом, сиром або плавленим сиром. Нарізати квадратні бутерброди. На кожен з них укласти товчені волоські горіхи, поруч покласти невеликий цілий редис, ягоду винограду або вишню.


Канапе з сиром і пивом.

  Інгредієнти: 350 г хліба, 4 ст. ложки пива, 1 ч. ложка гірчиці, червоний перець.
  Приготування: Розпустити сир в каструлі на слабкому вогні. (Весь час необхідно помішувати.) Потім додати пиво, готову гірчицю. Грінки підсмажити, залити сумішшю сиру з пивом і посипати червоним перцем.


Канапе з яйцем і грибами.

  Інгредієнти: 100 г хліба, 20-30 г вершкового масла, 1 яйце, 1-2 ст. ложки грибів, лимонний сік, оливкову олію, сіль, гірчиця за смаком, зелень петрушки або зеленої цибулі.
  Приготування: Захололу грінку змастити вершковим маслом. Зварене круто яйце нарізати скибочками, жовток вийняти, подрібнити вилкою. Мариновані гриби подрібнити, змішати з яєчним жовтком, Заправити сіллю і гірчицею. На бутерброди розкласти кружечки білка, а в середину покласти горою грибну масу. Потім прикрасити бутерброди невеликими грибками, листям петрушки або зеленою цибулею.


Канапе по берлінськи.

  Приготування: Скибочки хліба намазати вершковим маслом, покласти вітчину і половину персика. Потім накрити бутерброди сиром. Запікати в духовці, поки сир не почне плавитися.


Канапе с анчоусами.

  Приготування: Канапе з анчоусами. Покрити одну половину канапе нарізаним яєчним білком, іншу половину - розтертим жовтком. Посередині положити половину філе анчоуса.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)