kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Канапе.

Канапе.


Канапе з омлетом і шинкою.

  Інгредієнти: 100 г хліба, 40-50 г масла шинки або масла і шинки, омлет з 0,5 яйця, 1 помідор, зелень петрушки або кропу.
  Приготування: Захололу грінку змастити маслом шинки або покрити скибочкою шинки. Зверху покласти шматочок омлету. Прикрасити скибочкою помідора, зеленню петрушки або кропу.


Канапе з хроном і м'ясом.

  Інгредієнти: 100 г чорного хліба або хрустких хлібців, 30-40 г хрінного масла, 60-80 г печені, шинки або ковбаси, зелень петрушки або помідор.
  Приготування: Великий кусень хліба змастити хрінним маслом, розрізати на квадратні скибочки. До кожного бутерброда прикріпити за допомогою вилочки бутерброда згорнутий в трубочку кусочок печені, ковбаси або шинки, в який увіткнути листок салату або шматочок помідора.


Канапе з сосисками, сиром і помідорами.

  Інгредієнти: 350 г хліба, 11 сосисок, 2 помідори, 150 г сиру.
  Приготування: Скибочки хліба підсмажити з одного боку, уздовж них покласти по три половинки сосисок, зверху прикрасити скибочками помідорів і сиру. Запікати в духовці до розплавлення сиру. Такий же бутерброд можна приготувати зі смаженою корейкою.



Канапе з паштетом і фруктами.

  Інгредієнти: 100 г хліба, 20-30 г вершкового або зеленого масла, масло з хроном або червоним перцем, 60-80 г паштету, мариновані фрукти або чорнослив.
  Приготування: Хліб змастити маслом, розрізати на маленькі бутербродики. Потім покласти товстий шар паштету або ліверної ковбаси, зверху - шматочок маринованих фруктів або половину вареного чорносливу.


Канапе з яйцем і ікрою.

  Інгредієнти: 100 г хліба, 20-30 г вершкового масла, 50-60 г чорної або червоної ікри.
  Приготування: Круглі грінки змастити вершковим маслом. Зверху положити скибочку яйця, в середину його - трохи солоної ікри. Для приготування цих бутербродів з яєць можна видалити жовток, подрібнити його вилкою і змішати з маслом. Скибочки хліба густо змастити отриманим маслом, укласти кільце яєчного білка і в середину - горою ікру.


Канапе з оселедцем і яблуками.

  Інгредієнти: 100 г чорного хліба, 20-30 г масла (гірчичне масло, масло з хроном або яйцем), 40-50 г оселедця, консервовані яблука.
  Приготування: Хліб намазати маслом, зверху укласти нарізаного оселедця і прикрасити шматочком яблука. Щоб отримати соковитіший бутерброд, можна на хліб покласти скибочку яблука побільше і зверху - нарізаного оселедця або пару тонких скибочок оселедця.


Канапе з печінкою копченої тріски.

  Приготування: Злегка намазати кожне канапе вершковим маслом, покрити печінкою тріски. Зверху полити декількома краплями лимонного соку. Можна розтерти печінку тріски із вершковим маслом (0,3 маси печінки), Заправити сіллю, перцем і соком лимона. Намазати цією масою канапе.


Канапе з естрагоном.

  Приготування: Намазати бутерброди маслом з естрагоном. Зверху положити скибочка шинки, покрити листочками естрагону.


Канапе но-но-ніщо.

  Приготування: Намазати канапе анчоусним маслом. Посередині покласти кружок яйця, довкола розкласти ряд очищених креветок, кінці яких знаходять один на одній. На яйце покласти трохи майонезу. Канапе злегка посипати дрібно нарізаною зеленню.


Канапе з вугром або лососем.

  Інгредієнти: 100 г хліба, 20-30 г вершкового масла, 60-80 г вугра або лосося, кріп.
  Приготування: Підсушений хліб покрити тонким шаром вершкового масла. Зверху покласти шматочок вугра або хвилястий тонкий шматочок лосося. Бутерброди прикрасити кропом.


Канапе з креветками.

  Приготування: Приготувати канапе з маленьких булочок, розрізаних уподовж. Намазати шаром майонезу, покласти по листочку салату, а з обох кінців по очищеній креветці.


Норвезьке канапе.

  Приготування: На канапе, що намазане вершковим маслом, покласти по шматочку копченого яловичого м'яса. Довкола покласти гостру селеру.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)